Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubirea unei mame 3
Autor : fightclub2 - 2020-09-09
Citita de 27774 ori - Nota 8.44 (266 voturi)
Urmatoarea perioada a fost una ciudata pentru mine. Ma consider o persoana normala si echilibrata si tot jocul asta erotic intre mine si Dani ma bulversa.
Pe deoparte erau ganduri din exterior, privitor la tot ceea ce este considerat imoral, chiar ilegal pe alocuri in ceea ce priveste asta si pe cealalta parte erau ganduri din exterior - faptul ca eu cu simturile si logica mea nu gaseam nimic vinovat. Dani era curios. Nu avea rost sa fie curios de fetele de varsta lui fiindca ele inca semnau cu el la corp....Eu eram femeie. Si nu eram o femeie neatragatoare, batrana sau rea. Nu, stiu ca pot intoarce privirile pe strada si cu el mi-am promis sa fiu mereu buna si ingaduitoare, sa-l incurajez, sa-l sprijin, sa il ajut.
Dani era departe de normele sociale care ne constrang. El traia natural. Isi descoperea interesul fata de femei si pentru el era logic ca acest interes sa se manifeste pentru singura femeie reala, accesibila si pe care intamplator o si iubea....Eu.

Urmatoarele saptamani m-am tot jucat cu atractia asta a lui pentru mine. Acum eram constienta si am observat ca pentru el era foarte, foarte interesant. Imi stia toate hainele si i-am dat voie sa ma imbrace aproape zilnic. Dimineata dupa micul dejun inainte sa plec il lasam sa-mi aleaga garderoba. Nu avea gusturi rele, sincera sa fiu si cu ajutorul lui am inceput sa ma simt din nou sexy si sa am incredere in mine. Insista pe haine mulate, sutiene care lasau sa se vada forma sanilor, camasi din material subtire, usor transparent ,si, foarte important, nu ma mai lasa sa-mi prind parul. Isista ca sunt muuult mai frumoasa cu el desprins.
Asta insemna ca trebuia sa-mi fac baie des, sa-mi spal parul la timp ,sa ma epilez cu regularitate fiindca stiam ca va alege din nou o fusta sau o rochie.
Fara sa vreau, cu ajutorul lui, facandu-i pe plac am devenit o tipa mult mai cocheta si...se vedea. La job majoritatea barbatilor devenisera foarte binevoitori si chiar colegele mele ma apreciau mai mult. Nu as fi crezut!

Incepusem din nou sa-i fac baie cu regularitate ca atunci cand era mic si de fiecare data eram aproape goala si mereu mai mult de jumatate din timpul petrecut in cada trebuia sa-i spal puta, outzele si funduletul. Toata zona il interesa si de fiecare data cand incercam sa inchei, protesta si se ruga sa il mai spal putin...
Acum, sincer, ma distra toata situatia. Mi-am dat seama ca baietii au aceasta curiozitate si dorinte erotice de mult mai mici decat suspectam eu. Ma gandisem ca totul va aparea la 14-15 ani ,nicidecum la apoape 9! Si apoi..mi-a parut rau dandu-mi seama ca ei isi doresc sex si au sexualitate de la 8-10 ani dar cei mai rasariti reusesc sa si obtina asta pe la 15-16. Atatia ani de curiozitate nesatisfacuta....Oare de-asta erau baietii asa disperati cand eram adolescenta?

Dormeam mereu lipiti si de fiecare data eu eram doar in sutien sau un maieu si o pereche de chiloti, obligatoriu tanga iar el gol si erect, impingandu-ma peste tot cu puta lui tare. Uneori ma ingrijora...ma trezeam la 3-4 dimineata, Dani dormea dus langa mine dar era erect in continuare...
Intr-o noapte, era incredibil de cald si nu puteam dormi. Urma weekend-ul si nu trebuia neaparat sa ma trezesc dimineata dar fusese o saptamana plina si imi doream tare mult sa ma odihnesc. Dani, statea ca de obicei lipit de mine impungandu-ma in sold cu puta lui tare, respirand rar si superficial....visand, Dumnezeu stie ce.
Eu, muream de cald cu el lipit de mine si de fiecare data cand incercam sa-l indepartez putin de mine, se intorcea imediat si ma lua in brate ,impingandu-se si mai tare. Dorea sa ma atinga si cel mai mult dorea sa ma atinga cu puta....
Lumina lunii patrundea in camera si, incetul cu incetul am inceput sa disting destul de clar totul in jur. Il priveam cat de frumos era, ce somn lin avea..si aproape imi parea rau ca imi doream sa il indepartez de mine. Puta lui tare care parea sa devina din ce in ce mai mare mi se parea cea mai frumoasa din cate vazusem. Era alba, dreapta cu un cap mic si dulce roz pal. Ma fascina de-a dreptul cum putea ceva atat de gingas si frumos sa devina chestia aia mare ,groasa, inchisa la culoare si plina de par pe care insa, sa recunosc, o adoram.
Oare Dani poate avea orgasm? Mi-a trecut prin minte gandul, privindu-i barbatia in devenire. Si daca are? ejaculeaza?...Nu mai tineam minte de la biologie....Oare la ce varsta apare sperma? Ar putea lasa gravida o fata?
Din gand in gand m-am trezit ca il mangai in zona si, din mangaiere in mangaiere m-am trezit cu mana pe puta lui. Atingerea era minunata. Asa cum arata ca o bomboana foarte apetisanta, se si simtea. Ferma dar catifelata, parca era de lapte. 9-10 cm de perfectiune, la fel ca intreaga lui fiinta.
De fiecare data cand o atingeam in dezmierdarile mele ,Dani se impingea si mai mult in mine. Dormea adanc dar corpul lui reactiona...si, atunci, mi-a venit ideea....
Am luat usor puta lui in doua degete si am strans-o cu grija exact in locul in care capul se intalnea cu corpul ei. Stiam ca acolo este cel mai sensibil loc. Am inceput incet sa il masturbez, cu grija sa nu il trezesc dar suficient de ferm incat sa starnesc o reactie la fiecare miscare.
Imi placea la nebunie si asta ma ingrozea de-a dreptul! Daca se trezeste si ma prinde? Daca e treaz deja si spune cuiva? Daca imi va zice peste 20 de ani ca l-am traumatizat in noaptea asta?! Cu toate astea, continuam. Ii provocam placere si recunosc, imi placea mult sa o fac.
I-am descoperit curand orgasmul atunci cand, s-a arcuit usor pe spate si puta i-a devenit nefiresc de tare intre degetele mele. Nu a ejaculat nimic. Doar a scos un oftat lung si s-a inmuiat in mana mea, lasandu-ma deodata din stransoare, cazand din nou intr-un somn profund! Aflasem cum sa fac sa nu mai stea lipit de mine! Interesant....
Am adormit gandindu-ma la toata povestea si iar nu am reusit sa gasesc ceva rau in asta. Nu sunt sigura dar cred ca am adormit zambind.
A doua zi Dani s-a trezit tarziu, calm si foarte bine dispus. Eu, stiindu-ma cu musca pe caciula l-am tot interogat dar nu am gasit niciun motiv de ingrijorare...Pur si simplu eliberasem putin din energia aceea acumulata si se bucura de starea aceea. Si eu, odata cu el. Nu va ascund, devenise pe alocuri obositor.
Incetul cu incetul ,acesta a devenit mica noastra rutina. El devenea de la zi la zi mai curios si interesat de mine, noaptea ma strangea tare in brate si se impingea in mine si eu, cand simteam ca s-a acumulat suficienta tensiune, noaptea ma jucam cu puta lui, avea orgasm si apoi se linistea. O zi doua era mai calm, ii eram oarecum indiferenta si apoi incepea din nou.
Intr-o noapte, am asteptat sa adoarma si am inceput incet, sa il masez. A reactionat cum stiam doar ca de data asta a inceput si el sa se impinga in mana mea, ca si cum mi-ar fute degetele care il strangeau si, dupa foarte putin timp...a terminat. Asta, recunosc,mi s-a parut foarte excitant. In mintea mea totul era un joc nevinovat. Sau, cel putin, asa imi justificam eu toata povestea ca sa dorm impacata. Cand am vazut insa un comportament natural, instinctiv sexual, m-a pus pe ganduri si deopotriva m-a excitat. In noaptea aceea, nu doar el s-a arcuit si incordat in pat...Privindu-l cum doarme cu puta moale dar in continuuare delicioasa, mi-am dat usor la o parte chilotii si cu un deget m-am mastrubat...Da, m-am frecat privindu-l si prin minte mi-a trecut inclusiv gandul ca ar putea sa-mi futa nu doar degetele ci si pizda uda...Era destul de lunga incat sa atinga ceva interesant pe-acolo....cu siguranta mi-ar fi placut. Am terminat abia stapanindu-ma sa nu urlu si asta m-a speriat de-a dreptul. Sunt o pedofila? sunt nebuna?...E normal sa fac asta?

A dpua zi, m-am purtat mai rece si mai distanta cu el. Mi-era groaza de ce facusem si mai ales ma simteam vinovata fiindca mi-a placut. Da, nici acum nu gaseam ceva rau in toate astea dar in mintea mea depasisem o linie confortabila si nu mai puteam sta linistita.
Dani si-a vazut de treaba si nici nu si-a dat seama ca e ceva in neregula. Problemele au aparut zilele urmatoare cand eu nu mai eram deloc dornica in a-i face pe plac. Umblam din nou imbracata (desi nu imi convenea fiindca era incredibil de cald si ma obisnuisem cu tinuta lejera) si il rugasem din nou sa se spele singur.
- Mami, imi faci tu dus? m-a intrebat dupa cateva zile, adunandu-si curajul necesar.
- Nu Dani ,esti mare, te poti spala si singur...te rog. i-am raspuns rece si aparent indiferenta.
- Mami?
- Ce e Dani?
- Nimic.....
A plecat spre dus cu pasi mici si nesiguri si asta m-a intristat mult. Eram confuza. Stiam ca nu are nicio vina si eu fusesem cea care ii dadusem apa la moara pana atunci....
- Esti suparata pe mine nu-i asa? Mi-a zis intorcandu-se spre mine cu o fata demna de toata mila si compasiunea...
- Nu puiule, cum sa fiu?! i-am raspuns cu toata afectiunea pe care puteam sa i-o dau atunci.
- Stiu eu ca esti...Mi-ai zis tu mai demult ca nu e bine sa imi placa de tine ca tu esti mama mea si eu nu te-am ascultat si acum te-am suparat!...
- Nu...Stii...de fapt eu...
Nu avea rost sa termin fiindca intrase in baie. apa incepuse sa curga si ramasesem singura cu gandurile mele despre cum stricasem tot si cat de proasta sunt....
In fond, el nu gresise cu nimic. Era curios, ii placeam ,a vrut. Eu, in prostia mea, i-am facut pe plac si apoi tot eu fiindca incepuse sa imi placa i-am luat brusc aceasta jucarie noua si frumoasa si cumva reusisem in tot acest proces sa il fac sa se simta tot el vinovat! Oare asa facem noi femeile in general cu barbatii?!
Oare cui folosea toata povestea asta? el suparat si convins ca a gresit. Eu suparata si convinsa ca am gresit....Asa nu este bine ,nu ajuta pe nimeni la nimic.
M-am ridicat din pat si m-am dezbracat de tot. Sa il astept aa cand iese din baie? nu, ii place lenjeria mea. Ce bine ca era sambata seara si eu nu mai purtasem lenjeria sexy de la inceputul saptamanii....aveam de unde alege.
M-am dus la serar ,am ales niste chilotei mici si albi care ma cam strangeau si se mulau foarte bine pe forma pizdei mele, un sutien tot alb din dantela transparenta care se mula pe forma sanilor mei....si am asteptat sa iasa din baie.
Apa s-a oprit, si dupa cateva secunde Dani a iesit din baie deja purtand pantalonii scurti cu care ii spusesem de luni incoace sa se imbrace pentru somn. A ramas in usa mirat (dar fericit) cand m-a vazut.
- Dani, iarta-ma puiule...nu am vrut sa te supar...
- Mami, nu ,ti-am zis, eu sunt de vina... a zis el stingher.
- Nu, tu esti un baiat tanar care descopera acum niste lucruri. Nu ai nicio vina, eu am mai multa experienta si trebuia sa fiu mai stapana pe situatie. I-am zis zambind ,ridicandu-ma in acelasi timp de pe pat.
- Spune-mi ,de ce iti place tie de mine? l-am intrebat zambind, sorbindu-l din ochi (Doamne ce baiat frumos era...)
- Pai....esti frumoasa...
- Frumoasa cum? spune-mi ce iti place cel mai mult la mine. L-am provocat eu, ajutandu-l sa-si gaseasca cuvintele.
- Imi place...s-a incurcat el, ezitand sa zica.
- iti plac sanii mei? l-am intrebat direct dar cu caldura, incercand sa-i atenuez teama de a spune exact ce vrea.
- Da....
- Vrei sa-i vezi bine? am continuat pe acelasi ton.
- Da.......
Mi-am desfacut incet sutienul si m-am apropiat de el.
- Vrei sa ii atingi?
Nu a zis nimic dar se citea pe privirea lui dorinta...Fixa cu ochii sanii mei si un zambet timid ii aparuse in coltul gurii.
- Pune mana...stiu ca vrei...I-am spus landu-i usor mana in mana mea si punandu-i-o pe sani.
- iti place cum se simte? L-am intrebat dupa cateva secunde in care, timid la inceput dar mai cu elan apoi, Dani incepuse sa-mi mangaie sanii.
- Da, esti asa frumoasa....
= Ce iti mai place la mine?
- Pai...mie imi place fata ta mami. Eu cred ca esti cea mai frumoasa, chiar daca tu zici ca nu esti. Abia astept sa ma pupi cand te apropii de mine...mi-a zis el mai curajos, tinandu-mi inca sanii in maini dar privindu-ma in ochi.
- Ai sarutat vreo fata pana acum? l-am intrebat chiat curioasa, stiind ca a avut o prietena in clasa.
- Pe buze? da, pe Lorena. Nu stii? am fost la ziua ei! Mi-a raspuns triumfator micul meu cuceritor.
- Pe buze, dar asa, ca in filme cu toata gura, cu limba...cum se saruta oamenii mari.
- Asa nu....cum este?
- Vrei sa afli?
- Da...vreau! mi-a raspuns entuziasmat...
- Binee....aseaza-te pe pat si inchide ochii.
Recunosc ca, daca imi stergeam gandurile negre din minte, reuseam sa ma distrez grozav in acele momente. L-am asezat pe pat cu ochii inchisi si m-am asezat langa el. Am spart in dinti bomboana pe care o sugeam deja de cateva minute fiindca da, planuisem asta si l-am rugat sa-si deschida gura.
L-am sarutat usor atingandu-i cu limba varful limbii si l-am lasat sa incerce si el. Instinctiv a facut-o si, apoi i-am raspuns...si, in cateva secunde am realizat ca tehnica sarutului se mosteneste fiindca saruta perfect, exact ca tatal lui. Sa mint? Nu, nu am de gand. Mi-a placut si ne-am sarutat cateva minute bune....capatase curaj si ,spre sfarsit incepuse iar sa imi framante sanii cu mainile lui mici dar puternice.
Ti-a placut? l-am intrebat chicotind, dupa ce am terminat si ne-am despartiti buzele.
- Da...Mami, esti grozava...mi-a raspuns Dani, hipnotizat de experienta.
- Uite...Asta face un baiat cu o fata cand se plac mult. Si atunci, se intareste puta ta, asta este un semn ca iti place.
- Da..
- Noi fetele nu avem puta. Avem o gaurica...
- Pizda! a zis triumator din nou Dani.
- Pasarica....i-as spune ,i-am zambit. Dar da, i se mai spune si pizda...De unde ai auzit?
- Pai...a venit o data Fane la scoala cu telefonul si el are internet si ne-a aratat niste filme...si a zis ca acolo unde intra puta baiatului din film e pizda fetei. Dar parea ca nu ii place, ea tot tipa si el cu cat tipa ea mai tare cu atat o lovea mai puternic cu puta in pizda....
Nu m-am putut abtine si am ras, tare, in hohote. Dani a pus capul in pamant si eu l-am luat in brate si l-am sarutat pe buze.
- Nu tipa ca nu ii place Dani, ii place prea mult si de aceea tipa. Amandorura le place. E ceea ce fac baietii cu fetele cand se iubesc. Fetelor, as indrazni sa spun ,le place chiar mai mult!
- Da? mie mi s-a parut ca cel mai mult i-a placut fetei din film cand a luat-o in gura. gemea si plescaia...parca sugea o acadea! A zambit Dani caruia ii revenise curajul vazand ca nu rad de el.
- Ahaa.....ce film ai vazut tu.
- Mami? ma inveti si asta?
M-am trezit putin din starea relaxata in care ajunsesem...
- Ce anume?
- Pai...stii tu...cu acadeaua, cu puta si pizda...
- Of Dani...Asta trebuie sa o inveti pe la 16-17 ani cu o fata de varsta ta, nu acum...
- Dar ai spus ca asta fac fetele si baietii cand se iubesc. nu?
- Da..
- Pai eu sunt baiat si te iubesc si tu esti fata si ma iubesti ,nu? De ce...mai sunt (si s-a gandit cateva secunde) ,7 ani pana fac 16 ani!
Nu m-am putut abtine sa nu rad dar inainte sa il fac iar sa se simta prost ,l-am luat in brate si l-am strans puternic sarutandu-l pe frunte.
Doamne, baiatul avea dreptate.El vroia acum, si avea cu cine iar eu il condamnam la 7 ani de asteptare...ciudata senzatie.
- Dani, nu se cade sa facem noi asta...eu sunt mama ta. Chiar daca te iubesc, sunt anumite lucururi pe care nu pot sa ti le arat eu.
- De ce? Doar tu ma iubesti si ma inveti tot. De la tine stiu sa merg pe bicicleta, sa scriu inainte de clasa 0, sa citesc, sa joc remi...sa ma sarut! uite, tocmai m-ai invatat si asta! mi-a zambit el plin de speranta, incercand sa argumenteze, foarte logic de altfel.
- M-am ridicat, m-am dus la bucatarie, mi-am pus un pahar de vine si mi-am aprins o tigara.
Sunt o nebuna egoista? As profita de el si inocenta lui? Sau doar l-as invata ceea ce oricum isi doreste clar de pe-acum dar nu stie inca sa exprime? L-ar ajuta? cum ne-ar modifica asta relatia? Doamne cate ganduri...
- Mami? te-ai suparat?...I-am auzit vocea din camera.
- Nu, nu! i-am raspuns ferm, doar fumez o tigara.
A venit dupa mine la bucatarie si de obicei l-as fi data afara din cauza fumului...M-a luat in brate si m-a strans. M-a sarutat pe sani...
- Mami, eu nu vreau sa te mai supar. Uita ca te-am rugat sa-mi arati si alea...
Puta lui ,tare ca de obicei ma impingea in piicor...si imi placea senzatia. Era asa moale si cald in bratele mele, nevinovat si sincer...
- Fii atent. I-am spus luandu-i capul in palme. Daca iti arat asa ceva, trebuie sa intelegi ca eu sunt tot mama ta si tu esti tot copilul meu. Asa ceva nu se intampla de obicei intre mame si baieti si daca se afla as putea pati ceva foarte rau.
- De ce? m-a intrebat nevinovat Dani.
- Pentru ca....asa sunt lucrurile. Mamele nu ar trebui sa faca asta si pot fi pedepsite daca se afla.
- De ce sa te pedepseasca? Ce e rau? E ceva rau?....M-a intrebat nedumerit.
- Da, nu...nu stiu sa-ti spun. i-am raspuns incurcata. Dar indiferent daca e bine sau rau, nu trebuie sa afle nimeni. Niciodata. ok?
- Da, promit.
- Dani ,e serios. Nimeni niiciodata.
- Da mami, nimeni niciodata.
L-am strans in brate si l-...



    Login