Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIubirea unei mame 2
Autor : fightclub2 - 2020-09-07
Citita de 18647 ori - Nota 8.40 (144 voturi)
Nu am realizat, pana in acele momente cat de groaznica am fost. Nesiguranta acestor vremuri si teama ca nu as putea sa-i ofer copilului meu tot ce mi-am propus ma paralizasera. Eram mult prea atenta la ceea ce nu pot sa fac decat la ceea ce as fi putut face.
Imediat ce am inceput lucrul la noul job si situatia s-a aemliorat, am observat cat de incordata fusesem...cat de stresata, oarecum degeaba fiindca nu imi folosea la nimic. E clar, trebuie, de-acum incolo sa pun bani deoparte indiferent cat de putin castig. nesiguranta este punctul meu slab...
Primul care mi-a aratat ca ma schimbasem a fost Dani. Incepusem din nou, in timpul liber sa stau mult cu el. ne jucam, ii explicam lucruri, mergeam la plimbare ,in parc, sa se vada cu colegii lui de scoala, acum cat mai era din vacanta.
- Mami? m-a intrebat sfios intr-o zi.
- Da puiule, l-am privit ingrijorata fiindca avea un ton pe care nu il folosea foarte des.
- Ma bucur mult ca nu mai esti nervoasa...
- Am fost? am intrebat eu cu jumatate de gura...dandu-mi seama ca da, am cam fost.
- Mami, acum doua saptamani mi-era teama si sa-ti spun ca mi-e foame - mi-a zambit Dani.
L-am luat in brate si l-am strans tare. O lacrima mi-a curs pe obraz. Eu ma macinam ca nu pot sa-i ofer ce credeam eu ca are nevoie iar copilul isi dorea doar sa ii fiu aproape si sa nu ma vada nervoasa si suparata...
- Deci de-aia nu prea mancai tu! (i-am zis prefacandu-mi vocea intr-una vesela)
- HaI, am continuat. La dus si la culcare cu tine!
- Imi faci tu? ma intreba el, cu speranta in voce.
- Ce-ti veni? nu ti-am mai facut eu de jumatate de an!
- Pai nu ti-am mai cerut....ca erai nervoasa. Acum ,ca nu mai esti, mi-ar placea...Tu ma speli mult mai bine si imi si place.
- Off....m-ai prins in toane ,bune! Jos textila! I-am zis strengareste, gadilandu-l pe sub bluza, facandu-l sa si-o dea jos si sa fuga in baie.

Nu ma schimbasem dupa job si inca purtam o camasa alba si o fusta mulata. Am intrat in baie unde Dani deja daduse drumul la apa si se juca cu dusul si, in primele 10 secunde m-am trezit stropita pe haine. Nu mai aveam multe haine de "birou". Trebuia sa port si maine bluza asta asa ca, am dat-o jos. Dani si-a dat seama ca el este de vina si razand a indreptat dusul spre mine astfel incat, daca salvasem bluza, fusta era aproape toata uda. Pentru o secunda am simtit impulsul de a-l certa dar apoi mi-am amintit discutia de mai devreme si mi-am propus sa nu mai fiu nervoasa...macar pana a doua zi. As putea sa fiu distractiva in loc, categoric era mai bine pentru amandoi.
- Stai asa, ca-ti arat eu tie! i-am strigat razand, plecand din baie in timp ce imi deschideam fusta.
- Unde pleci mami? intreba Dani deznadajduit.
- Stai sa-mi iau ceva pe mine ,ma intorc imediat! i-am spus, cu spatele la el, inchizand usa de la baie.
- Nuu...te rog, ramai asa mami!
- De ce?..l-am intrebat oprindu-ma in usa intredeschisa, intorcandu-ma mirata spre el.
- Esti mai frumoasa fara haine! mi-a spus zambind usor incurcat.

M-am gandit doua-trei secunde....Si mi-am amintit toate momentele din ultima vreme in care l-am prins privindu-ma...Sa il ignor? sa ii fac pe plac?
Acum, ideea in sine ma flata. Stiu ca era doar un copil ,nici macar adolescent insa cu toate astea ma bucura gandul ca ma vede frumoasa. Sexy mai degraba dar probabil nu stia inca cuvantul....Era mai bine de un an de cand eram doar noi doi si parea sa ramana asa o vreme. Nici eu nu fusesem foarte interesata sa cunosc pe cineva, nici ei nu dadeau buzna la usa unei femei de 38 de ani cu un copil...Ma impacasem cu ideea. Totusi, mereu am fost sensibila cand am observat ca un barbat ma priveste cu interes. Problema este ca nu era un barbat era un copil si, peste asta, fiul meu.
M-am intors in baie cu fusta uda descheiata pe jumatate ,m-am uitat la el suspicioasa si l-am intrebat :
- Bine ,daca raman asa, promiti sa nu ma mai uzi?
- Asa...? intreba Dani. Credeam ca dai jos si fustita...
- Dar de ce vrei tu asa?
- Imi plac chiloteii tai! Doar cand porti fusta asta ii iei! sunt cei negri si transparenti fara fund la spate...! mi-a zis zambind, foarte sigur pe el.
Eu si uitasem....dar copilul stia. Aveam intr-adevar niste chiloti tanga mici, usor transparenti. Da, ii purtam cand luam fuste mulate din material mai inchis....
Doamne! baiatul stia mai bine decat mine ce port! Ciudata situatie.
Am dat fusta jos, si am ramas in chiloti si sutien. Erau set, probabil cel mai sexy set al meu in aceste vremuri...si ma simteam ciudat. Sentimentul placut ca sunt admirata nu disparuse, poate chiar se amplificase insa o data cu el si senzatia bizara ca nu e tocmai ok ce se intampla.
- Bineee.....fie, pentru ca ai zis exact ce si cum, facem cum vrei tu. Te rog insa, cand te faci mare sa ramai la fel de curajos cu fetele. I-am zambit si am inceput sa il sapunesc.
Era un copil foarte frumos. Singura chestie buna care ramasese de la taica-su era aceasta frumusete angelica. Inalt, mult peste media colegilor lui, bine legat, suplu, saten cu reflexe aurii si un par bogat si usor carliontat. Ochii mari, albastri, nasul mic si putin carn ,gura ...gura o avea de la mine si era una dintre putinele atribute de frumusete pe care pot spune sigur ca le am.
Imi place sa il privesc, ca pe o opera de arta. Pe masura ce crestea si incepe sa semene cu barbatul care va deveni, pe atat imi placea mai mult. Ma minunam ce am putut sa aduc pe lume si ma facea mandra de mine si in cele mai proaste momente.
Ii placea sa se spele cu apa aproape rece. Chestie care pe mine ma ingrozea. Stia asta asa ca nu rata vreun moment in care sa ma ude.Stia ca o sa tresar si o sa bombam si ii placea sa ma tachineze pe tema asta.
Eu nu m-am gandit la asta ( Doamne ce naiva pot sa fiu) dar la un moment dat l-am prins privind fix in jos ,in timp ce eu il sapuneam de zor pe piept si cand m-am uitat unde se uita el am ajuns cu privirea fix pe sanii mei care prin sutienul udat cu apa rece se intarisera si sfarcurile impungeau materialul fin si semi-transparent. Sunt bruenta, usor creola si, mai ales cand sunt tari, sfarcurile mele au o culoare maro inchis...foarte vizibile prin acel sutien...si Dani se uita la ele.
Nu am zis nimic si am continuat sa il sapunesc. In mod normal as fi fost deja cu mana pe puta lui frecand-o de zor pe toate partile dar acum ezitam. Incercam sa-mi amintesc ultima data cand l-am spalat si am fost asa dezbracata...oare atunci s-a excitat? am observat asta? am trecut cu vederea?
Ezitam sa cobor in zona aceea, punandu-mi aceste intrebari dar...privindu-l am observat ca deja avea o semi erectie si mi-am dat seama ca este din cauza mea. Asta insemna ca puteam sa il spal in continuare - il excitam, faptul era evident, intrebarile mele aveau raspunsul cautat. Oare si dorit?
Gandinud-ma astfel, am inceput sa il spal si in zona aceea. La primele atingeri puta a devenit tare si elastica. Parca era si mai mare decat stiam eu ca este cand are erectie. 9-10 cm? nu m-am priceput niciodata la astfel de estimari...Am avut candva un iubit cu o lungime similara si era ok...Doamne la ce prostii m-am putut gandi. Am zambit si mi-am vazut de treaba. Dani era mai cuminte ca oricand, probabil hipnotizat de sanii mei si de atingerile mele.
Nu stiu daca mi-am dat seama din prima dar era clar ca insistam prea mult pe zona aceea. Baiatul nu era tocmai murdar si nu trebuia sa il frec si sapunesc pe puta lui tare un minut sau cat o facusem. Adevarul este, si profit de anonimitatea mea ca, mi-am raspuns si la ultima intrebare - imi placea. Era bine? Era rau? Nu stiu. Dar mi-a placut sa ii provoc placere. Il iubeam cum nu mai iubisem niciodata pe cineva si faptul ca ii placea ceva, fie un joc nou, un film sau sanii si atingerile mele, ma bucura.
In cele din urma am terminat si, cand am luat mana de pe puta lui am auzit un oftat.
- Ce e?
- Nimic...imi placea...a zis slab ,ca pentru el.
- Eiiiii.....acum ne spalam, nu ne jucam! atat am putut spune dar macar tonul a fost tot unul prietenos.
Am oprit apa, l-am sters si nu am putut sa observ ca, desi iesisem amandoi din baie de o vreme, puta lui ramasese la fel de tare si el avea aceeasi stare, parca era adormit...hipnotizat.
- Dani, esti bine? am intrebat confuza..
- Da mami, multumesc ca mi-ai facut tu dus. Esti asa frumoasa...

L-am asezat pe pat, m-am asezat langa el si am incercat sa-i explic.
- Uite, ma bucur mult ca ma vezi frumoasa. Dar nu este bine sa ma vezi as...



    Login