Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Irina și Domnul Albu
Autor : rastafari1 - 2020-12-07
Citita de 18332 ori - Nota 6.20 (59 voturi)
Mama mea era super sexy, însă era foarte naivă. Nu era conștientă de faptul că era tratată frumos doar pentru că era prezentă în fanteziile tuturor bărbaților. Zâmbetul ei splendid și privirea ei caldă te făceau s-o îndragesti, dar fundul ei apetisant și țâțele bombate te duceau cu gândul doar la sex.

O să vă povestesc pentru început cum a început să facă mama sex cu dirigintele meu chiar în clasă, de față cu colegii mei. Domnul Albu era cunoscut ca mare futangiu în scoală, toate femeile de la colegele mele, până la celelalte profesoare sau chiar mamele unor colegi trecuseră prin pula lui. Nu numai că futea tot ce prindea, dar devenea violent și de multe ori fetele ieșeau din biroul lui cu bucile roșii de la palme și cu părul deranjat sau smuls.

Cele mai bune colege pe care le aveam erau Andra și Sabina. Andra era brunetă cu un funduleț jucăuș și de multe ori purta fustițe scurte, Sabina era o blondă cu țâțe rotunde superbe, care îi ieșeau din decolteul generos pe care îl afișa mereu la școală. Fiind conștiente de efectul pe care îl aveau asupra lui Albu, purtau cele mai provocatoare haine la ora lui și ieșeau mereu la tablă pentru o notă mai mare.

Ziua de azi era specială totuși, pentru că o altă bunăciune trebuia să vină în clasă, și aceea era maică-mea. Auzisem că de când am avut ședință, Albu pusese ochii pe mama, dar fiind însoțită de tata, nu avea ce să facă. Planul lui era să aștepte să calc strâmb ca să o cheme pe mama singură la școală. Când s-a întâmplat să iau primul meu 1 pentru copiat, asta deși toată lumea copia dar nimeni nu era pedepsit atât de aspru, Albu mi-a spus clar: nota va trece în catalog definitiv dacă mama ta nu va veni la școală pentru o discuție despre comportamentul tău.

În pauza mare, înainte de ora de matematică, eram cu băieții în curte când deodată veni mama. Era îmbrăcată superb, însă cum nu se putea mai prost pentru ocazie, iar eu deja simțeam rușinea prin care aveam să trec. Avea niște tocuri negre care se auzeau pe cimentul din curte atenționând pe toată lumea, niște blugi negrii strâmți care îi înveleau pulpele și fesele bombate, un maieu alb peste sânii perfecți atât cât să salte puțin și să ațâțe privirile, un sacou negru tras peste pentru un plus de eleganță. Ea auzise poveștile despre Albu, însă le ignora și spunea ca sunt prostii, astfel că nici nu încercase să se îmbrace ma puțin provocator pentru a potoli bestia.

De obicei în pauze, privirile erau ațintite spre Andra sau Sabina care își fâțâiau formele prin fața tuturor pentru a atrage atenția. Acum însă o femeie cât ele două la un loc venise în școală, și toți băieții băleau la ea. Doi dintre colegii mei mai mari s-au dus direct la ea, era vorba despre Dragoș și Rareș din clasa a 12-a.
- Bună, bună...
- Te rog, spune-mi că pe noi ne cauți.
- Oh, nu băieți. L-ați văzut cumva? Trebuie să merg la el la oră să vorbesc cu domnul Albu.
- Pff, pufniră ei în râs, cu Albu? Păi ce îți face ăla daca te vede așa...
- Așa cum, zise mărind ochii aceia verzi și inofensivi?
- Așa sexy, baby. Hai, o să te conducem noi până în clasă.
- Mulțumesc mult, sunteți niște drăguți, nu știam că Andrei are așa nișe prieteni, și le puse câte o mână pe pectorali.
Eu priveam totul de la distanță și nu îmi venea să cred. Dragoș și Rareș, prietenii Andrei și Sabinei, bombele sexy ale școlii, cei care se luau de mine zilnic, ei se dădeau acum drept prietenii mei.

Cele două târfe ale școlii se uitau cu ciudă la cum mama mea fura toate privirile.
- Uite-o tu și pe fufa aia, zise Andra, cea mai deștepată cu ochii ei căprui și o privire bănuitoare. A venit s-o fută Albu fix când aveam noi nevoie de ultima notă.
- Da tu, repeta și Sabina, mai prostuță din fire, cu ochișorii ei albaștrii întristați, fix acum. Și se mai dă și la Rareș, iubitul meu.
Apoi m-am emoționat și mai tare când le-am văzut ca vin spre mine.
- Andrei te cheamă, nu? întrebă Andra grăbită.
- Ăăă, da... am zis eu pierdut.
- Ia-o pe mama ta de lângă iubitul meu, te rog frumos, zise Sabina drăguță și seducătoare ca întotdeuna.
- Păi, chiar acum mergeam la ea. Nu mă așteptam chiar să vină.
- Fă-o să dispară, fraiere, zise Andra înțepătoare. Avem nevoie de Albu azi.
- O să încerc.
- Bun, așa să faci, continuă ea.
- Mulțumesc frumos, zise și Sabina.

M-am luat după ei, dar i-am ajuns doar când au ajuns pe coridorul unde era clasa, mama fiind la braț cu cei doi bătăuși transformați în getlemani.
- Mama, ai venit.
- Andrei, puiule, te-am căutat. Nu găseam clasa și m-au ajutat prietenii tăi.
- Nu sunt prieteni cu mine.
- Hai bă Andrei, cum adică.
- Ești prietenul nostru cel mai bun. Și o iubim pe mama ta.
-Sunt niște scumpi, zise ea încă aflată între cei doi, care mai că nu se frecau cu pulile sculate de coapsele ei.
- Mami, nu trebuia să vii, Albu o să te...
- O să ce? Chiar atât de rău e, Andrei, zise ea și ma luă în brațe. Dar ce ai făcut?
- Nimic, nu are ceva cu mine, are cu tine.
- Păi dacă ai copiat, bineînțeles că are ceva cu mine. Trebuia să te educ mai bine.
- Mami, nu înțelegi.
- Andrei, trebuie să merg până la baie, îmi arăți unde este?
- Te duc eu, Irina, zise Rareș, desi Sabina era lângă el și se uita tristă.
Mă miram cum de vorbesc ei deja la pertu cu mama, și cum de îi zic pe numele mic. Se pare că mamei îi plăcea, se simțea tânără.
- Mersi Rareș, ești o scumpete.
Rareș o duse până în capătul holului, după care intră după ea în baie. Dragoș voia și el să alerge încolo, dar Andra îl ținea strâns de braț.
- Nu mergi nicăieri cu târfa aia.
- Hai măi Andra, e mama ăstuia. Ce crezi că pot să-i fac.
- Știi tu..., răspunse Andra nervoasă.
- De ce s-a dus Rareș acolo? întrebă Sabina aproape în lacrimi.
- Poate îi face o muie, mai mult nu. Eu atât am convins-o să facă la banchet, când nu se uita fraierul ăsta, zise de mine.
Nu îmi venea să cred, acum se explica familiaritatea dintre mama și ei.
- Cum poți să zici asta? Mama n-ar face așa ceva.
- Ba a făcut, când am dansat cu ea la banchet, că am fost singurul cu coaiele s-o invite deși era tactu acolo, și după am rugat-o să vină cu mine până afară. Am dus-o într-un loc mai retras și nu numai ca mi-a supt-o, dar am și futut-o în gură și mi-am dat drumul în gâtul ei.
- Nu-i adevărat.
- Era beată și îi era frică să nu observe soțul. Ia-am zis că sperma taie cel mai mult din beție și că sunt dispus s-o ajut. Nici mie nu-mi vine să cred că a mers, dar maică-ta e cam proastă. Are noroc că e bună în draci.

Am mers înspre baie și l-am auzit pe Rareș vorbind cu mama.
- Voiam și eu să mă piș, dar am o erecție dureroasă.
- Of, puiule, îmi pare rău, e vina mea?
- Da, Irina. Eși frumoasă, nu mă înțelege greșit, dar mă dai peste cap. Ca la banchet atunci, când i-ai supt-o lui Dragoș, și eu n-am primit nimic.
- Hai aici, Rareș, scoate să o văd.
Pula lui Rareș chiar era înroșită la cât de sculată era, nu mințea în privința durerii. Mama se puse în genunchi și o luă între degete, apoi o băgă în gură. I-o sugea cu grijă, ca atunci când îmi pupa mie rănile să îmi treacă când eram mic. I-o lingea de sus până jos și își punea buzele dea lungul pulii lui, dar avea mereu ceva matern în mișcări pe lângă erotismul evident.
- Irinaaa, târfă bună ce ești. De când așteptam.
- Dacă aveam timp, ți-o sugeam și ție la banchet. Ggggaaaahhhh... șșșllluuuurrrrppp, și mai luă o gură mare de pulă. Aveam nevoie de mai multă spermă, soțul meu tot a putut să iși dea seama că exagerasem cu alcolul. Plus ca știu ce efect am asupra voastră, băiețilorca tine.
Rareș o mângâia pe părul șaten în timp ce ea vorbea între reprizele de supt. Deodată se sunase.
- Mama! Deci e adevărat, le sugi pula colegilor mei.
-Andrei, zise ea speriată, îmi pare rău că vezi asta, pot explica. Băieții doar voiau să mă ajute la banchet. Citisem și eu pe net chestia aia cu sperma, că reduce alcolemia. Rareș săracul a rămas tot cu gândul la mine de atunci, am vrut doar să îl ajut, așa cum voia și el.
- Mama, alea sunt minciuni. Nu e normal ce faci.
- Andrei, te rog sa nu-i zici lui tati, eu si Rareș suntem doar prieteni. La fel și cu Dragoș.
- Andrei, hai lasă-mă să termin cu mama ta, promit că o las în pace după, și spuse asta în timp ce o lua din nou de cap pe mama și o îndesă în pula lui, gemând ca un mascul în călduri.
Mama îmi făcea semn cu mâna să plec, cu pula lui în gură, incapabila să mai vorbească pentru că acesta îi pompa în gură.
- Aaahhh, ia-o toată, sugativă ce ești. Andrei frate, ai o mamă de nota 10.
Eram șocat, m-am întors și am mers spre clasă. Umilința era doar la început.

În clasă intraseră toți inafară de mine. M-am așezat la locul meu și am auzit din spate:
- Maică-ta dă muie gratis în baie? zise un coleg.
- E piesă mă-ta, bă, zise altul. A băgat toată școala în boală.
Albu intră într-un final în clasă, iar toți au tăcut din gură. Mama intră peste un minut cu sperma proaspătă încă la gură, ștergându-se delicat cu un șervețel.
- Bună ziua, dumneavoastră sunteți o elevă nouă?
- Vai, nu, ma flatați, ziseal ea râzând cu vocea ei drăguță, sunt mama lui Andrei. Nu mă mai țineți minte de la ședință? M-ați chemat să discutăm despre nota lui.
- Glumeam doar, cum v-aș putea uita. Sunteți o femelă rară, atât de tânără și frumoasă, și îi luă mâna și o sărută. Costumul lui adăuga și mai multă eleganță gestului.
- Ce domn sunteți, zise ea roșind, deja atrasă de acest mascul alfa.
- Propun să asistați la oră pentru început, e trecut de fix și am de ascultat, apoi o să discutăm în biroul meu.
- Desigur, unde mă așez?
- Ai un loc lângă mine, mami.
- Puiule, mi-ai păstrat loc, mulțumesc, zise ea neștiind că am ținut locul liber doar ca să nu se dea vreun coleg de-al meu la ea. Trebuia să o protejez.

- Astăzi dau ultimele note, ia să vedem, cine vine la tablă?
Andra și Sabina, printre alte fete, erau deja cu mâinile pe sus. Albu se uita fix la ele, fiind și colege de bancă.
- Fetelor, haideți. Dar va fi un exercițiu greu, vă previn.
Albu le dictă exercițiile și fetele le scriau cuminți pe tablă. Bucile le tremurau atunci când apăsau pe cretă și era un deliciu să le vezi în fața clasei. Andra avea o fustiță în carouri care îi dezvăluia picioarele frumoase în ștrampii de damă pe care îi purta iar mișcarea fundului flutura fusta dintr-o parte în alta. Sabina avea niște blugi strâmți pe buci, dar la ea atracția principală erau sânii din puloverul ei subțire care se vedeau și din spate, atât de mari și de rotunzi fiind, plus că îi mai și ieșeau sfârcurile în evidență.

După vreo câteva minute, Albu începu să își piardă răbdarea. Exercițiile erau prea grele pentru fete.
- Sabinuța, păi cum să îți dau eu zece dacă nici la jumate n-ai ajuns.
- Domnule profesor, vă rog, încă o șansă.
- Ți-am zis eu să te întorci de la tablă? Și veni spre ea. Hai, continuă să scrii!
Îi luă mâna finuță a Sabinei și o ajuta să scrie. Pula lui erectă era deja între bucile ei iar presiunea cu care se lăsa pe ea o lipise cu țâțele de tablă. Albu se freca din ce în ce mai excitat de bomba sexi pe care o futea în birou de obicei joia, chiar după această oră.
- Sabinuța, tu ești o blondă prostuță, n-o să iei niciodată 10. Tu ești bună doar la luat pulă între țâțele astea.
Își băgă mâna pe sub ploverul ei și începu să ii maseze sânii. Andra se uita cu coada ochiului, continuând cu propria demonstrație pe tablă.
- Vă rog, domnule Albu, zisea ea mușcându-și buzele. Fac orice.
- Ahh, Sabi... O luă de gât și o lipi de tablă. O să vii la mine în birou după ore să facem o sesiune specială de meditații.
- Da, o să vin... Și înainte să mai spună ceva, Albu îi lipi o palmă peste fund de răsună în toată clasa.
- Vai, dar ce dur e dirigintele vostru, mi se pare prea de tot zise mama în șoaptă catre mine.
Sabina, fugi la loc frecându-se pe funduleț de durere. Albu se întoarse către Andra care scria de zor.
- Avem aici totuși o olimpică la matematică, care merită 10 de obicei. Totuși, nici ea nu a rezolvat exercițiul perfect, zise el și îi bagă mâna sub fustă partenerei lui de futai de vineri.
- Daaa... zise Andra cu un deget de-al lui Albu deja adânc în ea. Văd unde e greșeala acum.
- Păi șterge-o cu buretele, și începu să îi facă degețica din ce în ce mai repede. Hai iubire, udă buretele.
- Hmm, gemu Andra in timp ce Albu îi dădu ștrampii și chiloții la genunchi și îi băgă buretele între picioare. Acesta se făcu leoarcă, apoi ea îl luă și șterse tabla printre spasmele orgasmului.
- Foarte bine Andra scumpo, 10, și îi dădu două palme la fund acesteia de o înroși.
- AAAHHH, multumesc domn profesor. Pot să vă pup de mulțumesc? întrebă ea sfioasă.
- Hai aici, dragoste, și se mozoliră vreun minut în fața clasei, Albu cu mâinile pe bucile ei calde.
Ea se întoarse transpirată și pe jumătate dezbrăcată la loc, cu un deget între buze și încă legănându-se de la orgasmul puternic pe care i l-a dat Albu.

- Vai, ce profesor pervers. Asta face el cu elevele? spuse mama mai tare acum.
- Nu numai cu elevele, și cu alte profe prin cancelarie, chiar si cu mame.
Mama rămăsese stupefiată la auzul acestora, mai ales că Albu se apropia de ea.
- Ce este Irina, nu îți plac metodele mele?
- Păi, nu prea, zisea ea curajoasă. Tratați elevele ca pe niște jucării sexuale.
- Astăzi am avut și un stimul în plus, zise el și se puse pe masă în fața mamei, cu ditamai eracția în pantaloni.
- Adică, ce stimul?
- Pe tine Irina, și își descheie șlitul. Toți erau mască.
- Pe mine? zise mama inocentă.
- Păi vii la ora mea cu corpul ăsta bestial, cu țâțele pe afară? Mă stârnești Irina.
- Domnule Albu, chiar îmi pare rău, zise mama trăgând sacoul mai strâns pe ea. N-am știut.
- Acum trebuie să o sugi să-mi treacă, și Albu se ridică și își puse pula imensă în fața ei. Colegii deja scoteau telefoanele și filmau.
- Domnule Albu, nu în fața copiilor, nu în fața lui Andrei.
- Lăsati-o pe mama, vă rog. E vina mea.
- Andrei are deja un 1, dacă comentează poate mai ia unul. Plus că e și el cu ea sculată, si nu cred ca numai de la showul cu fetele de mai devreme. Cred că și din cauza colegei de bancă.
- Andrei, fac asta pentru tine, zise mama și se puse în genunchi in fața lui Albu.
- Mami, îmi pare rău.
- Nu trebuie puiule, și mama mă ținea de mână în timp ce îi făcea felația vieții lui lui Albu în fața tuturor colegilor.
- Aaahhh, Irina, de când visez buzele alea moi pe pula mea.
- O aveți foarte mare. Abia o cuprind.
- Dă hainele jos, scoate sânii ăia frumoși baby.
- Andrei, o ajuți pe mami să se dezbrace puțin?
Am mers și i-am scos sacoul, apoi i-am luat maieul si în final sutienul pe care mi l-a întins pe deget. Era c...



    Login