Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataINITIERI - (relatarea lui Sergiu- 2)
Autor : saqqqara - 2020-04-02
Citita de 11755 ori - Nota 8.35 (60 voturi)

Am ramas dator cu povestirea serii cand m-am ciocanit prima data cu sor-mea Lili.
După ce a dat-o într-o parte pe ma-sa, care vroia sa-mi frece pula dupa ce fusesem „cadana„ lui Tati, Lili dornică să-mi cunoască potențialul, mi-a luat scula in mana si a continuat sa-mi faca o laba sanatoasa. „Wow, ce bună o ai gagiule, seamana cu a tatii…”. Incantat de compliment m-am relaxat si mai mult, zambind de placere. Dupa cum mi-o belea, cand tare, cand incet, prelungindu-mi placerea, mi-a fost clar imediat că și sor-mea era meseriasa in bransa si ca nici pe departe nu era prima pula pe care-o lucra, sigur facandu-i sa plutească de fericire si pe alti labagii, asa cum in scurt timp m-a transportat si pe mine într-un extaz pervers. Eu care ma consider un expert în facut o laba ca lumea, prelungita mult, pana cand trupul ti-e scuturat de convulsii ca la un electrocutat, n-am fost dezamagit de ce-a urmat, dimpotriva. Lili imi tragea in forta pielea pulii, fortandu-mi ata gata sa mi-o rupa, iar din cand in cand se oprea si flecma precis pe capul pulii. Cu degetele ei lungi si fine de la o mana, cand îmi mangaia tandru coaiele, cand ma strangea de ele in forta, in acelasi timp, ma mangaia in lungul pulii cu doua-trei degete de la cealalata mana, flecma mereu pe capul ei. Apoi simultan, atunci cand imi strangea tare coaiele, apuca cu degetele si de preput si mi-o belea brutal facandu-ma sa zvacnesc din cur, „…aaahhh…, asaaaaaa, … daaaa…, nu te oprii… daaaa…freac-o… daaaa…”, gemeam eu, iar picioarele au inceput sa-mi fie scuturate de convulsii de placere si le cracanam din ce in ce mai mult pentru ca ea sa aiba cat mai mult loc intre ele „…iti place labagiule…” radea ea si-mi forta periodic ritmul cu care imi belea pula, „… daaaa, …, asaaaaaa, …daaaa, …ce bineee o freci…, beleste-o … daaaa, asaaaaaa …„.

Curand am vrut sa schimb „meniu” si-am impins-o de cap in jos pe sor-mea, care mi s-a asezat intre cracii si mi-a luat pula in gura, dornica s-o ia la muie. Deja cu lectia bine invatată din partida cu maica-mea, cand mi-am bagat pula adanc in gatul ei, mi-am infipt zdravan pula si-n gatul lui Lili. Fara eziteri, am apucat-o de par, iar ea s-a apucat cu mainele de picioarele mele si i-am ghidat ferm capul ca sa i-o pompez pana la amigadale, facand-o sa grohaie de placere si din gura sa-i curga bale care i-se scurgeau pe mamele. Din cand in cand o lasam pe Lili sa rasufle, cand continua sa-mi frece pula. ”…ce buna o ai…, aaah… labagiule, ce-mi place”, fiind clar ca abia astepta sa-i fie infipta si-n pizdă, sigur si-n cur.

In curand ne-am incins bine. „… sa-mi bag pula in tine…vreau să te fut…, …haaai, boarfa…, cracii sus!” ”...Îhîîî…” mormai Lili, inca cu gura umpluta de pula mea.

De mult timp, de cand am vazut-o cat de buna este cand se masturba cu Mami si mi-o luam la laba cu gandul la ele, vroiam neaparat sa-mi bag pula si-n pizda sor-mii, nu numai a maica-mii. Aceasta la circa 41 de ani este o MILF care se tine foarte bine, chiar daca are totusi forme lascive, un pic de burtica, care insa nu-i umbreste deloc pizda bine epilata, cu buci si bulane durdulii, dar mai ales cu mamele dolofane, usor lasate, in care am tot visat sa-mi frec pula si sa ejaculez, iar inainte sa-i sug si musc sfarcurile inconjurate de rozete mari si vineții. In schimb fata de formele voluptoase ale mamii, inca foarte apetisante pentru pula, sunt mult mai atras de Lili, care la 18 ani este o „coarda” inalta si supla, cu forme inca adolescentine, craci lungi si subtiri, buci mici si bombate, solduri mai mult de baiat, destul de lata in umeri si cu mamele mici, dar tari, care stau zvelte, fara sutien, iar sfarcurile obraznice ii impung bluza sau tricoul care-l poarta.

Nu ma asteptam sa le fut pe amandoua in aceiasi seara si mai mult de atat, din prima tura sa-mi bag pula si-n curul dolofan a lui Mami si apoi sa ma pis pe ea, asa ca eram mai mult decat dornic să repet și cu sor-mea repriza perversa facută cu maica-mea.

Bine pregatit de laba si muia facute de Lili, am impins-o, „…intoarce-te fa…, , baga mi-as pula in tine…”. Lili s-a executat, asezandu-se în patru labe, ca o catea si si-a saltat curul „daaa…, asaaa…, daaa…, fute-ma… fute-ma…, ti-o vreau in cur…”. Mami sezizand dorinta lui Lili, mi-a intins cutia cu alifie pentru sex anal „…unge-i bine gaoaza si da-ti si tu pe pula, …hai lasa-ma pe mine” si imediat ne-a pregatit pe amandoi. Eu continuam sa-mi frec pula si dupa ce Mami ne-a uns bine pe amandoi, am plesnit-o de cateva ori peste cur facand-o sa tresalte „…bruta…, asaaa…” ”…iti place…i-a de aici…” si am mai sficuit-o de cateva ori de data asta cu varfurile degetelor inrosindu-i bine curul, „…asaaa,…daaa…”, apoi am calarit-o pe sor-mea, m-am jucat cu pula pe despicatura dintre buci, cu o mana m-am proptit de salele ei si cu celalata mi-am potrivit pula la gaoaza, am impins incet, iar ea mi-a raspuns zvagnind din cur, asa ca pula i-a intrat in el, „…adanc…, daa…”, „…haaai mai adanc…”, n-am ezitat, am apasat tare si mi-am simtit coaiele lovindu-i bucile, dupa care am inceput s-o pompez cu furie „…asaaa…, taareee…, da mi-o… asaaa…, daaa…, mai adanc…, mai adanc…, asaaa…, asa, daaa…, fute-ma… fute-ma…, asaaa in cur…, suuuper…, fute-ma…, asaaa…”. Demna fata a lui Mami, sor-mea se excita si ma excita o data in plus si pe mine, cu indemurile ei vulgare, din care nu se oprea.

In timpul asta Mami si Tati, stand in picioare, s-au uitat la noi, masturbandu-se unul pe altul, maica-mea lundu-i la laba pula lui taica-miu, iar el avea degete de la o mana bine infipte in pizda ei. ”Parca sunt si mai frumosi cand se fut…”, rase incantata Mami.

Cat puteam observa, cei doi s-au intins apoi pe iarba, iar Tati continua s-o frece la pizda, ”…asa daaa…, maaai adanc…” am auzit-o gemand pe maica-mea „…baga-o toata…, o vreau toata…” „…cracaneaza-te…, mai mult…, asaaa fa, ce-mi place pizda ta…” rase tata, care si-a scos mana din pizda ei, si-a potrivit degetele in manunchi „… salta-ti cracii…, trage de ei…asaaa fa…”si apoi a inceput sa-i bage mana in pizda, „…daaa…auuu…daaa…mai adanc…, asaaa…adanc… aaahhh…ce bineee…, mai adanc…, …sa-ti simt inchietura…, asaaaa, …daaaa…”, „…cracaneaza-te mai mult…, assaaa…”, iar maica-mea bine cracita salta din cur si tipa de placere „…asa…, fa…asa…”, „… nu te opriii… mai adanc…, fute-ma…, asaaa…”. Noi pentru scurt timp ne-am oprit admirand cum este lucrata Mami la pizda, mai ales ca in curand si-a proptit mainile in sale, s-a proptit bine in coate si genuchi si si-a ridicat mult curul in aer „…hai si aici…, baga si aici…”. Tati n-a asteptat alt indemn, si-a scos incet mana din pizda, apoi si-a uns repede si bine amandoua mainile, dar si gaoaza lui Mami, „… intoarce-te curul sus,…stai mai cracanata, …asaaa sa-ti vad si pizda…, asaaa, curul mai sus…”, cu o mana a mai uns-o bine intre buci, apoi cu degetele manunchi i-a bagat-o incet in cur „…asaa, …daaaa…” a gemut Mami „…si-n pizdă…”, Tati era deja pregatit si i-a bagat imediat si cealalalta mana in pizda, „…asaaaa…, mai adanc…, daaa…”, iar taica-miu inainta incet in curul si pizda ei, rotindu-si mainile, in scurta vreme aceste intrandu-i pana la incheieturi. ”Ce misto e…” sopti admirativ Lili, „…ti-a facut si Tati la fel…”, ”…ihiii, mi-o face si Mami, dar si eu ei sau ne foreaza asa si Tati, cu mainile ale lui mari si late, iti sparge pizda si curul cand le baga dincolo de incheieturi, … simti ca te rupe… e super…”

Dupa un timp Lili a gemut foarte bine incinsa „…o vreau si-n pizda …schimb-o si la pizda…, baga-ti pula in pizda…fute-ma …armasarule, nu mai pot, iti vreau pula in mine, futem-ma…” ,, … hai in patru labe…, intoarce-te cu capul spre aia batrani…”, i-am comandat eu, iar Lili s-a executat scurt s-a proptit in maini si genunchi, cu curul in sus. Eu m-am asezat la spatele ei, cu un picior flexat si celalalt saprijinit in genunchi, am prins-o cu mana stanga de sale, „…mai cracanată…, haaai…asaaa…fa…sa-mi bag pula in pizda ta de curva…”„…haaaai…, bag-o…”, ciripi nerabdatoare Lili, iar eu mi-am potrivit pula intre bucile ei si am inceput sa mi-o frec pe deschizatura curului „…haaai bulangiule…, o vreau, haai infige-o…, vrei sa ma futi…fute-ma…”. Am mai necajit-o un pic iar apoi mi-am coborat pula spre gaura pizdei si mi-am bagat capul in ea. Lili cum a simtit pula la intrarea in pizda a zvagnit scurt, infigandu-se bine in ea si instinctiv i-a alunecat pe tunelul bine umezit al pizdei, care s-a contractat si mi-a strans-o ca intr-o menghina. „Aaasa…, haaai…, daaaa…, fute-ma, …fute-ma tare…”, indemnand-ma s-o pompez, „…daaa…, aaasa…, mai adanc,…fute-ma…daaa…, asaaa, bagati pula in mine…ahhh…daaaa…, ce bineee…, ce pula ai…fute-ma…, fute-ma asaaa…”, nu inceta ea cu obscenitatile, iar eu ii pompam in pizda fara mila, cu cat dadeam mai tare in ea, cu atat simteam ca vrea mai mult. Din ce in ce mai incitat de curul ei mic si obraznic am vrut s-o mai sodomizez, asa ca am inceput s-mi infig pula cand in pizda, cand in curul ei inca bine uns de la prima repriza „…asa daa, ce-mi place…asaaa daaa…si-n cur…”, gemea Lili incantata.

In timpul asta tata isi scosese mainile din pizda și curul mamei, pline de zemurile lor pe care Mami le-a lins pofticioasa. Cand s-a intors pe spate i-am zarit mai intai gaura curului inca larg nesimtit de deschisa, iar apoi cand s-a intins, orientata spre noi, bine cracanata, i-am vazut in toata splendoarea si pizda inrosita, bine dilatate de la fisting, din care-i picurau sucuri, oferindu-ne imaginea excitanta a unei curve, cu forme coapte, volupoase si pervese care te indema fara jena s-o futi la greu. Incantata isi bagase o mana intre cracii dolofani si se freca cand la pizda, cand la gaoaza, „…hai dragule…, m-ai inebunit…, vrei sa ma futi…, fute-ma…, acuuum…, ce pula mea mea faci…?”, iar curand Tati o calarea si a ince...



    Login