Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataInima verisoarei mele
Autor : vampir007 - 2014-08-08
Citita de 14278 ori - Nota 8.02 (61 voturi)
Inima verisoarei mele Denisa ascunde multa dragoste, la fel si buzele ei carnoase si mereu umede dintre coapsele micute. Nu a terminat inca liceul dar vizitele ei sunt mereu asteptate de catre mine. De multe ori se intampla sa ramana peste noapte si atunci se intampla magia! Nu este prima data cand dormim dezbracati, ne stim fiecare particica din goliciunea noastra si probabil de aceea ne simtim atat de liberi unul langa celalalt. Si cand te gandesti ca totul a inceput ca o joaca in copilarie, cand ne aratam putele unul altuia si mai tarziu ne examinam unul pe celalalt, ne gustam si ne bucuram de ce simtea fiecare in clipele alea magice.
Eu sunt mai mare decat iubita mea verisoara, am o casa inchiriata doar a mea unde ma simt bine si linistit, unde ma simt liber si implinit si ea, verisoara mea, vine pe la mine, se dezbraca si sta asa in costumul Evei langa mine, langa trupul meu gol, trupul lyui Adam.
- Ce faci curulet? Intreb eu sarutand-o pe cap in timp ce ea statea cu nasul intr-o carte invatand.
- Invat, nu se vede? Spune Denisa dand la o parte cartea lasand sa se vada niste sani rotunzi cu sfarcuri tari.
- Si ce ai de invatat? In timp ce ii prind un sfarc si incep sa il masez usor, ea imi prinde pula in manuta eu si fara sa peivim la miscarile involuntare ce le faceam amandoi fara sa le fi programat, ea imi explica.
- Pai am de invatat la Bio, Aberatiile cromozomiale. Uite asa arata, daca te intereseaza. Si priveam amandoi spre paginile cartii in timp ce mainile noastre lucrau si mangaiau reciproc parti din trupurile noastre goale.
Si dupa un moment de liniste:
- Dar tu ce belesti? Intreaba Denisa privind in sus spre mine.
- Ma duc sa fac ceva de mancare, ca mi-e foame si sa imi zici daca vrei si tu ceva.
- Doar stii ce vreau eu mereu de mancare. Si imi trage pula cu manuta ei, isi apropie buzele de sexul meu, il saruta pe capul lui rosu, excitat, apoi il strecoara usor in gurita si cu limba se joaca pe varful penisului. Il suge puternic si cu zgomot ii da drumul din stransoarea buzelor ce actionasera ca o ventuza.
Dupa acest moment fiecare din noi isi relua activitatea.
Seara imbratisati si la fel de goi priveam cu interes la un film in lumina semiobscura data de o lampa de veghe.
Ne place, ne place ca trupurile noastre sa se atinga chiar daca, de multe ori am stat doar imbratisati si cand ne trezeam dimineata ne bucuram ca ne-am trezit unul langa altul, ne faceam diminetile mai frumoase find alaturi unul de celalat chiar daca singurii care stiam de asta eram doar noi doi.
Si un sarut ne lipeste buzele, limbile noastre nu mai pot de bucuria reintalnirii si joaca lor devine atat de energica, mainile noastre se cauta una pe cealata, trupurile noastre se zvarcolesc in patul cu asternuturi de matase alba, ne iubim in timp ce matasea aluneca pe trupurile noastre goale, innebunesc. Te musc de sani si gemi, degetele mele care iti mangaie trupul si acum, liniste.
Mainile si picioarele iti sunt legate. Te leg si la ochi, te privesc si imortalizez nudul iubitei mele verisoare Denisa facand cateva fotografii cu ea, legata la maini picioare si ochi, pe cearceaful alb de matase, imaginea trupului ei ma excita atat de tare.
- Ziceai ca imi dai cadoul de ziua mea, unde este? Intreaba micuta nerabdatoare largind picioarele de parca vroia sa isi simta cadoul intre picioare.
- Mai asteapta putin sa iti mai fac cateva fotografii, arati superb, cred ca voi inrama cateva din ele!
- Mmmmmm, abia astept sa vad cum am iesit. Si trupul ei incepe sa se indoie sa isi puna in valoare fiecare particica a trupului, acum era un fotomodel ce poza pentru mine, verisorul ei preferat, fotograful.
Fara sa isi dea seama micuta mea apuc sa ii scot cadoul din sertarul noptierei, il bag in gura si il umezesc bine, trebuie sa intre lejer in micutul vagin ce asteapta salivand. Ma apropii de buzele albe dintre picioruse, le sarut. Limba mea se strecoara printre acele damburi moi si cu miscari scurte gaseste lindicul teapan pe care il strang intre buze, cu limba ating varful neted si cu mana dreapta imping, cu putere, surpriza in ea. Nu stiu daca se astepta la un vibrator dar cand il pornesc, aproape imediat incepe sa tipe si sa se zvarcoleasca in patul moale. Nu se poate deslega si cuvintele care incearca sa iasa pe gurita deschisa incearca sa imi spuna sa ma opresc ca este prea mult, vra sa ma opresc din supt lindicul tare ca un sfarc si vrea sa opresc vibratiile madularului de plastic, dar nu o fac, continui sa ling si sa fut cu pula de plastic gaurica scumpei mele Denisa. Tipa, nu mai rezista si improasca cu lichidul ei toata fata mea, ahhhhh, cat de mult iubesc gustul ei! Cat de mult o iubesc, cat de mult ii iubesc pizda, izvor de ambrozie. Si ling, ling tot ce imi ofera.
Mai vreau sa gust din placerea trupeasca si schimb pozitia, opresc vibratorul o dezleg la maini si la picioare, o pun in patru labe, ii mangai sanii si apoi ii strang esarfa din jurul ochilor mai tare, ii bag mana in par si o conduc spre pula mea erecta. Gurita ei incepe sa imi suga imediat pula, suge ca dintr-o acadea supradimensionata cu o aroma unica in lume. Ma aplec peste ea si o lovesc de cateva ori cu palma peste funduletul sexy. Ii place, geme cu pula mea in gurita si atunci, pe neasteptate, ii bag in vagin vibratorul. Acum scumpa mea este fututa pe la spate si gurita ei imi suge pula, ii place, geme dar nu lasa pula din gurita, sanii ei se ciocnesc unul de altul ca doua pahare de gelatina, o senzatie placuta si nu mai rezista, deschide gura, tipa, ii scot vibratorul din vagin si nu o las sa isi dea drumul. ii spun sa ramana in pozitia asta, ma mut in spatele ei si incep sa o ling in fundulet. Iii pozitionez vibratorul in dreptul intrarii, imping usor.
- Nuuuu, ma rupi cu ala, nu baga acolo re rog!, nu iau in seama rugamintile ei si imping dar imi aluneca tot in vaginul ei acum incapator si foarte umed.
- Lasa ca acum intru cu pula in funduletul tau! si imi pregatesc pula, o pozitionez la intrare,...



    Login