Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncredibila vacanta!-continuare
Autor : valerspin - 2019-12-02
Citita de 22341 ori - Nota 8.24 (99 voturi)
Incredibila vacanta!
continuarea
La mare fusese excelent, nu am ratat nici-o ocazie sa ne futem pe rupte si in orice pozitie. Amandoi am fost foarte creativi si totul a fost perfect! Cel mai grozav a fost frecventa mare de futaiuri pe care am putut sa o facem. Totusi trebuia sa se termine si aceasta vacanta de vis. Astfel ca ne-am intors la viata reala, eu femeie maritata, gospodina, nevasta, mama si, ca noutate, amanta fiului meu! Lucrurile s-au schimbat destul, dar aveam mare incredere in junior ca se va stapani si nu va comite greseli.
A dovedit multa responsabilitate si si-a jucat rolul clasic de fiu, excelent, aproape ca nu-l recunosteam cand parea foarte indiferent de prezenta mea! Pai la mare nu faceam o miscare fara sa fiu bagata in seama! Aici, parca eram straini, asa rece parea fata de mine. In primele zile chiar eram ingrijorata ca nu ma mai vrea, ca s-a saturat de mine. Mi-am dat repede seama ca se temea ca taica-su sa nu intre la banuieli.
A aparut o prima ocazie sa ramanem singuri si chiar pentru trei zile consecutive! Sarbatoare nationala! Ne-am futut mai ceva ca la mare, asa de inebuniti eram de dorinta amandoi! Pe unde ma prindea, ma intorcea cu spatele si mi-o infigea adanc, apoi ma tinea in pula minute bune, ca nu prea mai faceam mai nimic prin casa sau prin bucatarie. Am incercat sa spal vasele dupa ce apucaseram sa mancam si nu am reusit, caci fiind fara chiloti eram prea expusa si de neratat. Doar apucam sa simt cand mi-o baga pe la spate si nu mai puteam decat sa ma proptesc bine in marginile blatului de bucatarie si sa ma las fututa minute in sir. Nu stiu de unde atata energie la un pusti de 16 ani! Cert este ca eram de fiecare data bucuroasa sa i-o primesc in pizda. A fost cel mai des loc in care m-a futut! Sus m-a futut de mai putine ori ca in pizda de jos si asta cand avea nevoie sa se goleasca inauntru, iar anal nu a incercat deloc. Inca il mai astept, maine se intoarce taicasu din delegatie si o sa fie si ala flamand de pizda, asa ca va trebui sa fac fata.
Imi doream totusi un sex anal asa ca in ultima noapte a facut in mine, adica mi-a ejaculat in anus si a fost ca de obicei super. Dimineata am avut ultimul futai si pizda mea a fost ravasita de cat de mult a durat, dar foarte multumita! Am redevenit foarte sobri in prezenta sotului meu. Asa cum banuiam, a trebuit sa ma fut si cu sotul, desi, voua va spun, ma simteam in pula amantului meu din camera alaturata! Era incomparabil!
Intr-una din zile am fost un pic nebuna si cand sotul facea baie, l-am adus pe junior in fata baii ca sa auzim cand opreste apa si ne-am futut ca dementii, dar cu urechile ciulite! Ne-a placut mult la amandoi! Cam rarut, fata de cum ne futeam la mare, unde eram asa de degajati ca eram singuri singurei! Chestiunea care m-a ingrijorat era ca pustiul nu prea mai era interesat de scoala si nu era bine. Am prins un moment si i-am spus:
- Stii ca la mare te-am pus sa alegi daca sa imi dau halatul jos sau nu! Ei, bine si acum fac acelasi lucru: vrei sa imi mai dau halatul jos sau vrei sa raman cu el pe mine? Trebuie sa te ocupi si de scoala, caci altfel strici tot ce este mai frumos intre noi! Pizdele mele le ai asigurate, nu trebuie sa iti faci nici-o grija, dar scoala trebuie sa o iei in serios! Te rog, stii cat de mult te iubesc si nu vreau sa ma dezamagesti! Promiti?
-Te rog sa ma ierti, am luat-o razna! Da, voi fi atent cu scoala, n-o sa te mai supar!
L-am luat in brate si l-am strans la piept:
-Te iubesc enorm si sunt foarte fericita pentru asta!
-Si eu te iubesc, la fel de mult!
A fost singura discutie mai serioasa intre noi si de atunci ne intelegem perfect. Ca un facut, ocaziile sa fim singuri sunt parca mai numeroase si profitam la maxim de ele! Cel mai mult ne plac cele la limita controlata, ca de pilda, cand sotul are o treaba care dureaza mai mult de o jumatate de ora si cand suntem siguri, nu ratam sa ne futem! Cel mai des in astfel de ocazii ma fute sus, nu imi mai place sa-i spun sex oral, si il ajut astfel sa se descarce in mine, sa nu o mai scoata! Deja sperma lui imi este atat de familiara ca i-as recunoaste gustul dintr-o mie! Cand avem oprtunitati de timp mai mare se ocupa total de pizda mea de jos, pe care de fiecare data mi-o satura de pula! Astfel avem grija unul de altul! Dragoste adevarata, nu?
Stiu ca unii dintre cei care intra pe acest site or sa ma condamne, dar le spun, cata vreme nu raman insarcinata cu propriul meu copil, nu vad ce este rau ca am grija sa nu-i lipseasca pizda pana va fi propriul sau stapan in aceasta privinta! Faptul ca il initiez eu fara nici-un pericol pentru el, nu vad de ce as fi dezaprobata! Mandria ca fiul meu imi este amant, este inegalabila! Prefer sa imi insel sotul cu copilul nostru, decat cu cineva strain! Si apoi ,este o placere greu de descris! Dar iata ca trebuie sa apara de la scoala si am o surpriza pentru el: sotul a fost chemat la servici si m-a sunat ca intarzie vreo trei ore! Va dati seama ce “ghinion” pentru mine si amantul meu? Il vazusem pe geam ca venea grabit si l-am asteptat cu ochii pe vizor, asa ca goala complet i-am deschis usa pe jumatate sa nu fiu vazuta de vreo vecina barfitoare si l-am tras inauntru strigandu-i:
-Trei oreeee! Hai repede dezbracarea! L-am ajutat si eu si i-am propus: fute-ma sus, acolo vreau! L-am tras langa pat si a stat in picioare iar eu stand pe pat i-am primit-o in gura. M-a prins de cap si a inceput sa ma futa asa cum i-am cerut. I-am strans-o cu buzele cat de tare am putut si asta l-a excitat mai tare ca mi-a apasat si mai tare capul in pula in timp ce mi-o infigea cu forta. Respiram cu greu si ii strangeam frenetic bucile de cate ori intra in mine! Am avut jos o sumedenie de orgasme pana cand, in sfarsit a ejaculat! Si ce jeturi mi-a dat, fierbinti si multe ca de-abia faceam fata sa inghit, dar m-am descurcat si l-am supt pana la ultima picatura. M-am ridicat si ne-am sarutat cu multa pasiune, el lingandu-mi buzele in semn de recunostinta. Astfel nu a fost nevoie de dus, doar cat sa ma spal eu la pizda ca de la atatea orgasme era cazul.
-Hai sa ciugulesti ceva sa iti refaci fortele, ca mai este timp de cel putin un numar. Pe urmatorul il alegi tu fara sa imi spui, vreau sa ma surpinzi! Ii pregatisem ceva consistent, adica piept de gaina de la tara la cuptor si cate un paharel din vinul nostru preferat Cabernet, la sfarsit a fost la marele fix. Am discutat, asa de florile marului despre cum a fost la scoala si mi-a povestit amuzat ca s-a surprins de cateva ori cand se gandea ca in toata clasa era singurul cu amanta si inca ce amanta!
-Sa stii ca nu as fi atat de sigura in locul tau, pentru ca n-oi fi eu singura mamica care isi fute baiatul, ba chiar exista si tatici care isi fut fiicele, doar ca nu se stie, este ca o conventie internationala a secretului incestuos! Unicul loc unde se afla despre aceste aventuri este pe un site, Fantezii erotice, pe care banuiesc ca nu ai intrat, dar pe care ti-l recomand, asta apropo de ce spuneai mai devreme! Ceea ce este frumos acolo este ca nu te poate nimeni identifica si poti stimula si altora imaginatia. Evident ca sunt pareri pro si contra, dar, asta e, unii se simt frustrati ca nu au parte de asa ceva si fac pe sfintii, altora le pica bine ca material de masturbare si in fine pe multi ii bucura sa afle ca multe sunt bazate pe realitate si le noteaza cum considera, ca sunt sau nu reusite! Unii sunt chiar caraghiosi ca devin critici literari sau sunt vajnici observatori de greseli gramaticale. Ei uita ca atunci cand scrii ca sa redai ceva atat de senzual, esti intr-o stare teribila de excitatie si fara sa vrei faci aceste greseli! Eu intru des cand am ocazia si urmaresc noutatile. Oooo, dar noi nu avem timp de...



    Login