Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncredibila vacanta!
Autor : valerspin - 2019-12-01
Citita de 26695 ori - Nota 8.21 (105 voturi)
Incredibila vacanta!
La receptie ne-au dat camera la etajul 4, camera single, asa cum am cerut, cu balcon si vedere la mare. Primul lucru a fost sa verific patul, caci de vreo doua ori am nimerit saltea proasta si voiam sa ma odihnesc noaptea. De data asta am gasit in regula:
-Verifica si tu, vezi cum ti se pare!
-Este ok, mamy!
-Bun, hai sa despachetam si cine termina face primul dus!
Am fost mai rapida si eram gata sa intru in baie, dar, cu halatul in mana , m-am asezat pe canapea si l-am invitat si pe el. A venit mirat.
-Inainte sa merg la baie, vreau sa discutam ceva, ca doi prieteni! Uite, aici suntem singuri singurei si avem 10 zile de stat impreuna. Depinde doar de noi cum o sa ne simtim si pentru asta este important sa fim sinceri unul cu altul. De acum esti baiat mare si ma voi exprima deschis. Acasa stiu ca ma pandeai cand intram la dus si banuiesc ce faceai in timpul asta, aici nu vreau sa se mai repete, de aceea iti propun sa facem baie impreuna si daca te exciti, poti sa ti-o faci acolo nu aici pe furis! Pe mine nu ma deranjeaza, iar pentru tine sa ma vezi de aproape goala, cred ca te ajuta mai mult decat sa te chinui ascunzandu-te! Asta este una si mai vreau sa lamurim inca ceva. Aici, cum spuneam, suntem singuri, nu ne vede nimeni, deci lasam la o parte rusinea, emotivitatea si alte tampenii, aici, zece zile suntem de capul nostru si tin foarte mult sa ne simtim bine. Mai ales ca e prima data cand pica astfel. Deci, mai incet cu mamy in sus si mamy in jos, dupa cum vezi am luat o camera cu un singur pat si vom dormi impreuna, fetele de la receptie au acceptat tacit, ca nu e treaba lor! Asadar, in concluzie, daca vrei sa nu port halatul tot timpul cand suntem impreuna, trebuie sa tii cont de ce ti-am spus, daca nu, tu hotarasti!:
-Pai, nu vreau sa stric vacanta! mi-a raspuns incet.
-Ok! Eu sunt gata de dus si tu poti sa vii cand esti gata si vrei sa vii!
L-am lasat si in baie m-am dezbracat si am intrat la dus fara sa inchid usa cabinei. Dupa vreo cinci minute a intrat si el in baie cu slipul pe el.
-Hai inauntru! I-am strigat.
A venit cu capul in jos si ca sa-l trezesc din amorteala, am pus dusul pe el:
-Na, acum esti ud si trebuie sa te dezbraci! am ras eu. A vrut sa imi fure dusul sa imi faca la fel dar nu l-am lasat.
-Hai da-i jos odata! S-a conformat dar nu inainte sa se intoarca cu spatele. Eu mi-am reluat sapunitul si l-am rugat sa ma ajute pe spate. Ma atingea timid si a trebuit sa il indemn sa frece mai tare si peste tot. A marit putin ritmul dar se ferea sa se apropie prea mult de mine si ca atare ma sapunea de mantuiala. Nu mai vorbesc ca nu indraznea sa imi dea si pe buci sau pe picioare.:
-Hai mai cu nadejde si sapuneste-ma pana jos daca tot vrei sa ma ajuti! Ia, da-mi mie sapunul sa iti arat pe tine. Aproape ca i l-am smuls din mana si l-am sapunit zdravan de sus pana jos, in special pe buci si picioare de jur imprejur. Am observat ca nu ii atarnau decat coaiele, ceea ce arata ca i se sculase pula si l-am lasat in pace.
-Hai acum treci la treaba! A reluat de unde ramasese si in sfarsit mi-a sapunit bucile pentru mai mult timp, apoi a coborat pe picioare si a incercat sa mi le sapuneasca si intre,dar nu s-a aventurat pana acolo, incat sa imi atinga pizda mea epilata. Apropo de asta sunt o obsedata, sa nu am par decat pe cap, asa ma simt eu bine! Fiind cu dusul in mana m-am intors sa-l clatesc si nu a apucat sa se intoarca, fiind surprins si atunci i-am vazut mandretea de pula sculata, o minunatie. Si-a acoperit-o rapid cu mainile.:
-Nu fi caraghios, daca vrei sa te masturbezi cum ai sa faci? Lasa-ma sa o vad, cine stie, poate te si ajut, nu vrei? A luat incet mainile si pula aia buna zvacnea de dorinta. I-am luat-o in mana si am mangaiat-o pe toata lungimea. Foarte buna pentru varsta pustiului, adica 16 ani! Vrei sa te ajut? A dat din cap ca da si i-am frecat-o, la inceput mai rar, apoi pe masura ce tremura mai tare am intetit frecatul si i-am oferit o laba de toata frumusetea ca m-a stropit cu multa sperma pe burta si pe picioare. I-am frecat-o pana nu a mai iesit nimic si l-am sarutat pe frunte:
- Sa-ti fie de bine! Apoi m-am spalat ca lumea de sperma si dupa ce m-am clatit am iesit din cabina si m-am sters, apoi mi-am uscat parul cu feonul. L-am vazut cand a trecut pe langa mine si fata lui mi s-a parut foarte fericita. L-am gasit cu pantalonii pe el dar fara chiloti stand pe canapea. Conform intelegerii eu am iesit goala goluta si uimit, si-a mutat privirea:
- Tot rusinos? L-am intrebat razand. Nu asta ai ales cand ai fost de acord? Sau vrei sa pun halatul pe mine. A ras, dar nu m-a privit direct. M-am asezat langa el pe canapea si i-am pus mana pe cap:
-Ma bucur ca te-am putut ajuta si am sa o mai fac daca vei mai avea nevoie! Si sa stii ca chiar mi-a facut placere sa o tin in mana! E grozava sa stii, sincere felicitari. Am stabilit ca o sa fim sinceri unul cu altul si trebuie sa iti spun ca mi-a placut chiar mai mult decat sa o frec cu mana! M-a pus pe ganduri si cred ca e mai bine sa ne imbracam si sa vizitam plaja, asta cat mai repede pana nu ma razgandesc!
-Pai slipul meu e ud, in baie!
-Lasa-l acolo! Ia-ti niste chiloti pe tine si pantalonii astia scurti, ca am eu o solutie! Am luat la plecare un cearceaf cu noi si crema anti soare, apoi, dupa ce am lasat cheia la receptie ne-am indreptat in pas vioi spre plaja. Lume multa rau de nu aveai pe unde sa calci, asa ca am mers prin apa cu incaltamintea in mana spre plaja de nudisti unde era mult mai liber si unde am gasit repede un loc sa ne punem cearceaful. Juniorul era cu ochii iesiti din orbite si mergea ca un catar, mai, mai sa se impiedice si sa cada.
-Dupa cum vezi, aici nu ai nevoie de slip! I-am zis razand amuzata. Am intins cearceaful si in cateva clipe eram intinsa goala pe el. Juniorul ramasese in picioare imbracat si nu stia ce sa faca.
-Hai barbate, dezechiparea, ca se uita lumea la tine nu vezi? Aici asta e regula si basta! Nu avea grija, ca nu ne cunoaste nimeni cine suntem, hai, ca devii caraghios! Cu spatele la public si-a dat jos pantalonii si mai greu chilotii, dupa care s-a asezat repede cu fata in jos langa mine.
-Bravo! I-am spus, intorcandu-ma si eu pe burta. Ia uite cate pizde sunt cu ochii pe tine si mare lucru , daca te-as lasa singur, sa nu ai coada la cate ar vrea sa stea macar langa tine! Deh, avantaj eu! Dupa cum vezi mai toate sunt mature si sunt mereu dornice de ceva tanar, asa e viata! Cat esti cu mine n-or sa indrazneasca sa te agate, asa ca tine aproape, nu te indeparta prea mult de mine, e clar? Nu zicea nimic. Hai ca te-am dadacit destul, te rog ia crema si intindemi-o pe spate, apoi o sa fac si eu la fel cu tine. Haiosul, din dorinta de a se feri de privirile celorlalti cand s-a intors sa-mi intinda crema, nu si-a dat seama ca era total expus privirilor mele si i-am vazut pula in erectie maxima.
-Wau, da ce tare ti s-a sculat! Este din cauza lor sau a mea, sa fii sincer? S-a inrosit rau si s-a chircit astfel incat sa o acopere cu burta si sa nu o mai vad. Te-ai inrosit tot, vad! Sa stii ca te-am adus aici tocmai ca sa iti dispara aceasta timiditate, sa te ajut, intelegi? Uite aici ai pizde cum nu ai sa vezi pe net sau in alte locuri si toate sunt expuse, niciuna nu se fereste sa fie privita, deci, revino-ti si lasa-te privit! Asta e, esti un barbatel foarte bine facut, tanar si pe deasupra si bine inzestrat! Profita, nu fi mocofan! Cred ca l-am atins la coarda sensibila ca a trecut la ofensiva si m-a uns cu crema bine peste tot pe spate inclusiv pe buci. I-am intors serviciul si ne-am reasezat pe burta amandoi.
-Mersi, dragul meu si sunt foarte mandra de tine, asa cacacios cum esti! Te porti ca o fetita, dar eu te iubesc prea mult sa imi pese! I-a zi iti place surpriza pe care ti-am facut-o cu venitul aici? Iti place?
-La inceput nu credeam ca vad bine si m-am speriat, dar acum mi-a mai trecut! Da imi place! I-am dat o palma peste buci, asa din dragoste. Vezi, despre asta incercam sa iti vorbesc in camera, despre cum sa ne simtim cat mai bine zilele cat vom sta aici. In saispe ani ai tai nu a fost niciodata ceva asemanator cu aceasta vacanta impreuna. Daca nu o sa profitam de ea cat mai bine, nu cred ca se va mai repeta pe viitor. Mergi pe mana mea ca stiu ce zic. Si vreau sa te fac tare fericit! Inca nu ai gustat din borcanul cu miere pe care ti l-am pregatit! Sper ca te-am facut suficient de curios!
Nu scotea o vorba.
-Vii cu mine in apa sau vrei sa ramai singur aici?
-Vin, dar nu ne fura nimeni lucrurile?
-Cum ne-o fi norocul! I-am raspuns si ,la pas, ne-am indreptat spre apa! A fost minunata apa si ne-am luat la intrecere la inot, dar nu am nici-o sansa in fata lui, caci a facut cursuri de inot, de asta arata si cum arata. Dar cu capul la fund tot l-am bagat si s-a ofticat rau! Pana la cearceaf m-a bombanit ca i-a intrat apa in urechi si ca i-am stricat freza lui cuceritoare. De data asta ne-am asezat pe spate si dupa ce soarele ne-a uscat bine am luat crema si am vrut sa i-o intind pe corp. Nu m-a lasat si si-a facut singur serviciul asta. Cand a terminat si mi-a intins crema, i-am replicat:
-Pai ce faci, eu nu te-am refuzat! Asa ca, s-a asezat in genunchi si a inceput sa intinda crema. Era foarte fastacit si mi-a intins-o doar pe burta. Iar te balbai, ce naiba, ai ocazia sa faci o fapta bune si nu te descurci de unul singur! Eu vreau sa ma ungi tu, ca as putea sa o fac singura, dar hai, da-ti drumul odata! L-am motivat destul, asa ca s-a pus pe treaba ca lumea, incepand cu sanii, pe ei mi i-a masat pur si simplu si apoi a ajuns la pizda mea epilata, unde pe margine a pus putina crema si imediat s-a lasat pe picioare. S-a intors spre pizda si iarasi doar a uns-o pe margine, dar se vedea cat de mult il fascineaza.
-E bine? M-a intrebat , intinzandu-mi crema.
-Da dragule, multumesc! E bine! S-a asezat langa mine, dar pe o parte, asa incat sa nu il vada celelate golance ca i se sculase iarasi.
-Sa inteleg ca eu iti provoc aceste erectii, asa-i? Nu trebuie sa te rusinezi, e absolut normal, mi-ai pus mana pe sani, pe burta, mi-ai vazut pizda, la care imi inchipui cat ti-ai dorit sa o vezi mai clar prin usa! Esti de acord ca nu se compara cu ce iti imaginai tu cand ma priveai pe furis. Desigur ca stiam ca ma spionezi si daca ai remarcat, lasam mereu usa la cabina deschisa si de fiecare data ma sapuneam cu fata spre usa, asta pentru ca voiam sa te familiarizezi cu corpul unei femei, asa in conditiile alea! Acum, iata ai ocazia sa pui mana exact acolo unde iti doresti cel mai tare si tu te emotionezi! Adu-ti aminte ca suntem singuri, nu ne cunoaste nimeni si eu vreau sa te simti cat mai bine! Ok, te las sa te gandesti in liniste la ce ti-am spus. Am inchis ochii si la randul meu mi-au trecut prin minte o sumedenie de idei legat de ce va urma.Nu o sa le dezvalui acum, ci o sa le descriu pe masura ce se vor petrece. I-am luat mana intr’a mea si am stat asa mult timp, acoperiti de soarele dragut. Dupa mult timp, mi-a strans mana si m-a intrebat:
-Dormi?
-Nu! De ce?
-Vreau sa iti spun ceva! Te iubesc foarte, foarte mult!
-Si eu puiule, sunt topita dupa tine! Abia astept sa fim in camera si sa te strang in brate si sa nu iti mai dau drumul deloc! Te iubesc din tot sufletul si imi doresc mult sa te vad fericit, cat de tare este posibil!
-Multumesc, mamy!
-Apropo, hai sa facem o conventie noi doi si pe care sa o respectam doar aici cat suntem singuri si anume sa facem abstractie ca suntem mama si fiu! Sa fim doar noi, doi iubiti singuri la mare, de capul nostru, vrei?
-Da, imi place mult asta si chiar ma bucur ca vrei sa te privesc altfel! Acum da, nu mai ma intimidezi si vezi bine cat de repede m-am schimbat! Dar si eu abia astept sa te strang in brate si sa nu iti mai dau drumul, cum spuneai si tu. Cat despre privirile astea de care pomeneai, ma lasa indiferent cata vreme am la ce sa ma uit si cu ce incantare!
-Mai, smecherica, deja ma vrajesti? Ai trecut deja la atac? Bravo, nu am crezut ca asa de repede te aduc pe drumul cel bun pe care mi-am propus sa mergem zilele astea! Bravo, bravo, asa da! Imi place ce aud si poti fi sigur ca imi place si ce simt in acelasi timp! Ce-ai zice sa ne strangem lucrurile si sa mergem in camera, de acord?
-Mai intrebi? Hai! Sub privirile invidioase ale celorlalte nudiste, care au inghitit in sec cand si-au dat seama de ce plecam noi doi, am luat-o la pas vioi spre hotel. Desi mi-a parut mai lung traseul, poate din cauza nerabdarii, am luat din mers cheia de la receptie si nu mi-a scapat privirea languroasa pe care i-a aruncat-o receptionera juniorului, dar m-am prefacut ca nu vad! In lift l-am privit in ochi si i-am zambit iar el m-a luat de mana si mi-a strans-o. Am inchis usa si am pus siguranta astfel sa nu fim deranjati si l-am luat in brate sarutandu-l pe gura direct! Mi-a raspuns la fel si asa imbratisati ne-am impins unul in altul cu o foame teribila. Pula era beton si dadea sa rupa pantalonii si i-am desfacut fermoarul , apoi i-am dat jos pantalonii L-am tras spre pat continaind sa ne sarutam si dupa ce l-am aruncat pe pat mi-am aruncat prin camera tot ce aveam pe mine. Tot eu i-am smuls si chilotii si la vederea pulii m-am repezit cu gura in ea si i-am inghitit-o toata. Am scos-o si m-am intins pe spate. A venit imediat deasupra si mi-a bagat-o toata in pizda mea flamanda.
-Aaaah ce bine eee! Asa impinge, loveste-ma, fute-ma, da, fute-ma, asa, ce bun esti , bravo, asa ,...
Ce a fost la gura mea in tot acest timp e greu de descris aici, insa cat a durat, a fost spectaculos, nu imi venea sa cred cat a putut sa ma tina in pula fara sa ejaculeze. O jumate de ora este cu siguranta! Greu de tot am simtit cum incepe sa i se umfle si i-am strigat sa nu faca in mine, ci sa iasa afara. Asa s-a si intamplat iar jetul fierbinte de sperma tanara l-am primit din belsug pe burta pe sani si chiar si pe fata! Mi-am lins cu placere picaturile de pe buze si am plescait privindu-l in ochi. Era in extaz si m-a sarutat indelung pe gura mangaindu-ma intens pe cap.
-Te iubesc, te iubesc, te iubesc, sunt nebun dupa tine!
-Si eu sunt terminata de ce bun ai fost si ma bucur foarte tare ca am rupt pisica in doua. Acum suntem complet goi de orice prejudecati si putem sa traim din plin aceasta vacanta a noastra! Ce ti-a placut cel mai mult, hai zi-mi ca sunt sigura ca ceva te-a inebunit mai tare?
-Da, asa este, cand am intrat in tine, atunci mi-a placut cel mai mult. Este prima data cand mi se intampla asta si a fost nemaipomenit. Ce mi-am imaginat eu inainte, nu este nici pe departe comparabil. Mi-a placut ca e calda, chiar fierbinte si era uda inauntru, iar cand o scoteam ca sa imping din nou simteam ca ma strange un pic si asta imi placea si mai tare de fiecare data. De asta am stat asa mult, ca imi placea cum mi-o strangea ca si cum nu voia sa ies, iar la aceasta placere , cand te auzeam cum ma incurajezi, imi dadeam seama ca e bine ce fac si imi dadeam si mai tare silinta sa te fac fericita! A fost nemaipomenit!
-Nici nu ai habar ce fericita m-ai facut si cu ce mi-ai spus acum dar cat de bine te-ai descurcat, asa ca pentru prima data! Sper ca ai inteles de ce nu trebuie sa te descarci inauntru si deci sa nu te superi!
Am solutie si pentru aceasta problema si chiar o sa iti placa mult! Inca o data trebuie sa iti spun ca esti foarte bun la pat si asta o sa iti aduca multe satisfactii in viata! Eu am sa profit la maxim de orice ocazie pe care o sa o avem, dar pana cand ne vom intoarce in lumea reala, adica acasa, voi avea grija sa profit cat mai mult de aceasta ocazie pe care o avem! Vrei sa mai stam sa vorbim sau sa ne spalam, ca uite mi se intareste sperma asta pe mine si nu o sa ma mai placi asa murdara?
In drum spre baie, mi-a soptit dragastos:
- Te spal eu si o sa iti placa! Am ras bucuroasa si am dat drumul la apa! Am stat cu fata sa ma spele asa cum s-a laudat si bineinteles ca sanii si mai apoi pizda au primit toata atentia. Cel putin la pizda, atata mi-a sapunit-o ca era toata plina de spuma, iar eu ma excitasem de parca nu ma mai futusem de nu stiu cand. I-am luat pula foarte sculata in mana si am pozitionat-o la pizda. S-a impins imediat si am reluat futaiul din pat. M-a lipit de faianta si m-a futut animalic sugandu-mi sanii pe rand de mi se ridicasera sfarcurile la cer, asa de tare se intarisera. I-am spus ca vreau sa ma intorc si pentru putin timp, a scos-o dar imediat m-a patruns toata, de data asta pe la spate. Ma tinea zdravan de mijloc si m-a cotait astfel multe minute fara sa dea semn ca vrea sa ejaculeze. A durat iarasi mult pana s-a apropiat momentul si cand a scos-o, i-am luat-o cu mana si am proptit-o in anus. :
- Sa intri incet si cu mila ca doare, te rog! A fost foarte intelegator si a intrat incet si cu mare grija. Cand a intrat toata i-am dat semnalul impingandu-ma in el si atunci a inceput sa imi pompeze si curul, nu numai pizda. La cum ma tinea de strans de mijloc, nu aveam nici-o sansa sa scap din pula aia care imi producea atata placere. A venit si momentul sa ejaculeze si mi-a umplut curul la refuz ca simteam cum iese cu presiune pe langa pula infipta. A continuat sa pompeze pana cand a terminat de ejaculat si sarutandu-ma pe spate, mi-a mai dat cateva pompe si a scos-o inainte sa devina flasca. Am ramas asa nemiscata cateva clipe si m-am intors cu fata zambindu-i larg:
-M-ai inebunit de tot, asta ai facut! Esti fenomenal, pentru prima data cand futi o femeie si inca una matura! Pai in ritmul asta nu stiu cat o sa rezistam, ma sperii! Crezi ca o sa faci fata, mai sunt atatea zile si ai o foame incredibila in tine!
-Poti sa fii linistita, am mare siguranta ca o sa fac fata, asa cum spui! Pentru mine este foarte important sa te vad multumita de mine, sa simt ca iti place si pana acum asta m-a determinat sa te tin asa mult! Apoi, esti atat de frumoasa, de destinsa si ai un corp asa grozav ca imi este tot timpul foame de tine! Nu imi vine sa cred ca ce se intampla este real, ca nu visez! L-am luat in brate si l-am strans cat am putut de tare:
-Te iubesc, te iubesc si sunt foarte fericita! Nimeni nu m-a facut vreodata atat de fericita cum m-ai facut tu, iata de cateva ore! Este incredibil de frumos ce se intampla cu noi si uite inca un lucru pe care vreau sa il stii: ne futem fara prezervativ si asta pentru ca amandoi ne stim atat de bine si nu riscam nimic! Iti dai seama cat de mult conteaza si acest lucru? Urasc sa banui ca cel cu care fac sex ar putea sa aiba o boala, indiferent de care! Noi in schimb, putem sa ne daruim total unul altuia fara nici-un fel de retineri, mai mult de atata ce sa iti mai doresti! Wau, dar hai sa terminam aici si sa mergem in pat sa ne odihnim un pic! Mi-am adus aminte ca luase-m de acasa discret o sticla de Cabernet si, desteapta cum ma stiu luasem si tirbusonul, asa ca i le-am inmanat si l-am pus la treaba, cata vreme eu am spalat paharele. S-a descurcat ca un adevarat barbat si a turnat in pahare umplandu-le pe jumatate:
- Noroc si sa dureze cat mai mult! I-am urat eu si l-am sarutat pe gura, apoi am baut din vin. Bun si bine venit dupa asa un efort, nu? Ne-am cocotat in pat cu paharele in mana avand grija sa nu patam cearceaful si ne-am sprijinit de tablie. Eram ca doi indragostiti foarte fericiti. Paharele s-au golit destul de repede si dupa ce le-am pus pe noptiera ne-am luat in brate si am inceput sa ne giugiulim eu tragandu-l de urechi spre sanii mei, iar el conformandu-se si dandu-le numeroase limbi. Imi placea asa mult sa ii simt caldura corpului ca il strangeam sa fie cat mai lipit de mine. Nu voiam nimic, doar sa il tin strans, atat. El, cuminte imi tot lingea sanii pana cand a vazut ca mi s-au intarit sfarcurile si a inceput sa ii suga cu multa dragalasenie. Imi p...



    Login