Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncest cu o minora - partea II
Autor : vampir007 - 2014-10-02
Citita de 22558 ori - Nota 7.96 (73 voturi)
Mirosul si gustul pizdei il inebuneste de placere pe unchiul nerabdator sa intre si cu pula in intimitatea nepoatei lui. Dar o mai lasa cateva minute sa isi mai revina dupa orgasmul care a scurs si ultima picatura de energie din trupul Emei. Se ridica putin, o ia in brate, o intoarce si o aseaza pe pat. El se ridica in picioare si ii priveste goliciunea fetei care intreaba:

Da ce faci unchiule, doar nu te imbraci?
Nu iubita mea imi pun ceva de baut, vrei si tu ceva?
Da unchiule, vreau sa iti beau sperma, spune fata ridicandu-se in fundulet pentru as privi cel mai drag om din viata ei dupa mama sa.

Si-a strans picioarele la piept si barbia o aseaza pe genunchi, cu ochii mari urmareste toate miscarile lui, in special pula erecta care se misca stanga-dreapta la fiecare vibratie a trupului barbatului.

Iti place ce vezi? intreaba barbatul sorbind din cana unde si-a turnat un lichid rosu, sprijinindu-se cu fesele de masa.
Da imi place mult pula si a ta este speciala, ma excit numai cand o vad, cand ii vad capul ala rotund si venele alea superbe, spune fata ducand o manuta intre coapse si cu degetele ei subtiri incepe sa isi maseze clitorisul.
Atunci vino si gusta din ea, astazi e numai a ta, raspunde unchiul ei zambind.

Fata sare din pat si in fata barbatului se lasa in genunchi pe covorul moale, ii prinde cu manuta ei pula si incepe sa o beleasca incet. O ridica putin si ii saruta coaiele unchiului care o priveste zambind cu cana in mana. Limba fetei linge acum intreaga pula de la coaie spre varf, il priveste pe unchiul ei in ochi si zambeste.

Ce este? intreaba ea in timp ce obrajii ei se inrosesc.
Nimic, doar ca imi place ce faci si mama ta linge la fel de bine pula sa stii.
Pai mama este modelul meu in viata si mi-as dori mult ca intr-o zi sa fac si cu ea sex, zice fata in timp ce isi misca manuta ei de sus in jos si invers pe pula barbatului.

Limba ei revine la activitatea de mai inainte, linge fiecare particica din madular, o saruta, ii place. Barbatul bea ultima gura din lichidul rosu si aseaza pe masa cana de ceramica. Isi prinde cu doua degete baza penisului si il conduce usor, lasand ca limba sa isi continue masajul umed, spre gurita ei, il introduce in interior, o prinde pe fata cu mainile lui de parul lung si ii coordoneaza miscarile. Ema suge ca un copil din pula pe care astepta de atata timp sa o simta si sa o guste. Unchiul ei incepe sa geama in timp ce isi baga penisul in gurita micutei lui nepoate. In sfarsit singura gaura virgina era futut de cel pe care il considera barbatul perfect pentru ea si mama ei. Si cata placere ii putea aduce aceasta actiune .... Acum mainile Emei erau libere, dar nu pentru mult timp. Unchiul ei o futea in gurita conducand cu grija miscarile capului, si pentru ca pasarica ardea de narbdare sa fie atinsa isi strecura doua degete intre picioare, isi maseaza lindicul si usor aluneca cu cele doua degete subtiri in interiorul vaginului ei, se penetreaza singurica iar cu cealalta mana isi maseaza sanii tari si plini de dorinta.
Dupa cateva momente, unchiul ii scoate cu grija pula din gurita, o ridica si o saruta pe buze asa cum nu mai facuse niciodata pana atunci. Fluturii din stomacul Emei si-au luat zborul. Placerea este atat de mare incat reactia fetei a fost de a se arunca in bratele lui, il cuprinde cu picioarele de mijloc, cu mainile se tinea bine de gatul barbatului, trupurile lor fierbinti ardeau acum unul langa altul, erau nedespartiti, sarutul pasional devenise hrana pentru sufeltele lor si ii placea enorm cum pula unchiului, erecta, pulsa si o lovea intre fese.
Barbatul se intoarce si o aseaza cu funduletul pe masa din bucatarie, se apleaca si ii saruta sanii, se joaca cateva secunde cu sfarcurile tari, degetele lui groase ii mangaie vulva, ea il saruta pe cap si geme usor.
Concentrarea celor doi era atat de puternica pe actiunea care se desfasura incat nu auzisera nici unul ca poarta se tranti si in curtea casei isi face aparitia mama fetei mai devreme decat era programat. Ajunsa la bucataria de vara femeia avea obiceiu sa priveasca mai intai pe geamuletul de la intrare sa vada daca este cineva apoi sa intre in casa. S-a blocat cand si-a vazut fica goala pe masa, excitata si unchiul care pana atunci ii apartinea doar ei acum o satisfacea si pe nepoata nu numai pe cumnata. Prima reactie a femeii a fost sa intre peste ei si sa le strice planurile, cu greu s-a abtinut sa nu faca o prostie de genul asta din cauza geloziei. Totusi fica ei a crescut si trebuie sa o lase sa fie femeie sa aiba grija de pizda ei asa cum si ea are grija si o mana, aproape involuntar, si-o introduce in pantalonii de trening albastrii, nu avea obiceiul sa poarte chiloti asa ca degetele ei simt imediat pizda uda, incepe sa o frece pe labii in timp ce ii privea pe cei doi prin gemulet.

Hai unchiule, vreau pula ta imi mine, asa cum o dai si mamei, vreau sa o simt adanc, vreau sa ma doara, sa o bagi violent.
Bine micut-o, vino aici. si ii trage trupusorul de pe masa, ii zice sa se tina de marginea mesei si sa departeze putin picioarele ca el v-a intra in ea pe la spate.

Mama privea scenele masandu-si pasarica si nu ii venea sa creada ce fica perversa are si de unde stie ca si pe ea o fute cumnatul? Barbatul ii saruta pizda si isi pozitioneaza capul umflat si rosu in fata vaginului, impinge usor doar cat sa intre varful, o prinde pe nepoata de solduri si o trage violent in pula lui. Fata scoate un tipat si strange cu manutele ei de marginea mesei, sanii se ciocnesc unul de altul in timp ce barbatul o fute adanc si violent asa cum a cerut nepoata lui.

AAAAaaaaaAAaaaaaAAaa, ma inebunesti, fute-ma asa cum o futi si pe mama. striga Ema
Da scumpo asa fac, mmmmMMMmmmmM, spune barbatul vizibil excitata.

Mama Emei privea, avea deja trei degete in vagin si cu cealalta mana isi masa sanii, incepuse sa ii placa sa o vada pe fetita ei cum era fututa de unchiul preferat. Privea si se mangaia pe sani, se masturba si nu isi mai putea lua ochii de la cei doi.
Vaginul Emei era destul de stramt, desi isi incepuse viata sexuala la varsta de 15 ani nu a avut parte de o pula matura pana acum, toate pulile care au intrat in ea erau ale fostilor iubiti, de aceeasi varsta cu ea, puli mici si fara experienta, acum insa simtea pe pielea ei ce inseamna cu adevarat placerea trupeasca. Si barbatul intra cu pula adanc in pizda mult prea stramta pentru pula lui, fata nu se mai poate tiine de marginea mesei si se arun...



    Login