Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIncest cu o minora - partea I
Autor : vampir007 - 2014-09-29
Citita de 26978 ori - Nota 7.80 (56 voturi)
Buna!

Da ce faci aici Ema? intreaba barbatul uimit de privelistea ce i se arata in fata ochilor.

Tu ce vezi unchiule? ii raspunde fata cu o alta intrebare.

Trupul ei gol poza parca pentru un pictor celebru pe nume Gustave Courbet. Intinsa pe patul din bucataria de vara, cu o mana in par si cu cealalta sprijinindu-se in cot, sanii ei in forma de para cu sfarcurile rozalii parca intepau aerul din jur, pielea ei catifelata de pe burtica si de pe coapse desena in continuare picioarele lungi ce erau asezate in asa fel incat sa lase la vedere buzele pasaricii proaspat rase.

Esti nebuna copila, ia si te imbraca mi repede.

Fata inca nu este la varsta majoratului, are 17 ani si cateva luni dar trupul ei este deja matur si isi cere drepturile.

Ce este unchiule nu a mai vazut fete goale pana acum? Sau sunt prea urata ca sa ma amiri? spune fata ridicandu-se in fund pe pat si isi astupa micuta crapatura punand picior peste picior.

Unchiul ei, cu aproape treizeci de ani mai mare o sorbea din priviri, dar stia ca ce face este gresit si un sentiment de vinovatie il cuprinde.

Am vazut mai multe fete goale decat ai tu par la pizda, si dupa cum se vede tu nu ai deloc, ia mai repede si pune ceva pe tine. se intoarce si iese grabit din bucatarie, putin excitat insa si bucuros ca a vazut-o goala pe frumosa lui nepoata.

Unchile, stai! tipa fata iesind in fuga din bucataria de vara, acesta se intoarce si o vede pe micuta alergand spre el goala in timp ce sanii ei frumosi sar ca doua mingi si piciorusele ei goale o ajuta sa sara direct in bratele acestuia.

Gurile lor se lipest fortat intr-un sarut pasional. Unchiul ei speriat, cu ea in brate fuge spre bucataria de vara.

Nebuno cum ai putut sa iesi goala din casa si sa imi sari in brate, auzi sa ma si saruti. Tu esti nebuna, daca ne-a vazut cineva, daca ne vede mama ta? nervos, unchiul o cearta dar pastreaza o tonalitate joasa si o voce calda. Nu dureaza mult si fata ii astupa din nou gura cu un sarut.

Unchiul isi ia nepotica in brate prinzandu-i funduletul in palme si o tranteste aproape violent pe patul din bucatarie. Isi deschide doi nasturi si salopeta de blugi cade singua de pe trupul barbatului lasand la vedere pielea bronzata si madularul semierect.

Nu este bine ce facem, daca vine mama ta si ne prinde? spunea barbatul in timp ce isi ia pula in palma lui si incepe sa o frece.

Nu iti fa tu probleme unchiule, am avut eu grija de tot, pana la ora 20:00 nu ne v-a deranja nimeni. rosti fata intinzand manuta spre unchiul ei, facand un semn sa se apropie.

El se aseaza in fund la marginea patului si isi maseaza inca pula erecta. Nepotica se ridica in genunchi zambeste bucuroasa si il cuprinde pe unchiul ei cu mainile pe la spate mangaind pieptul putin paros. Sanii fetei presau acum spatele barbatului si buzele ii gustau din gatul tare.

Ema spune-mi sincer, ai mai vazut pula sau a mea e prima? intreaba barbatul curios, avea pula cam groasa si nu vroia sa ii faca rau in caz ca micuta lui nepotica era virgina.

Fata zampeste, se uita spre pula sculata si cu capul belit al unchiului, se lasa putin in jos si cu manta dreapta gingas il prinde pe unchi de pula, acesta din urma isi ia mana de pe madular, lasanduse prada nepoatei.

Eu ma fut de la 15 ani unchiule, pizda mea e obisnuita cu pula, dar eu mi-am dorit enorm sa ma futi tu.

De ce? intreaba barbatul curios in timp ce manuta fetei se misca lent belind pula din ce in ce mai tare.

In ziua in care am implinit 14 ani te-am vazut in camera de zi facand sex cu mama, eram constienta inca de atunci ca ea avea nevoie de pula, tata fiind plecat mai tot timpul mamica se masturba in fiecare dimineata si seara si am banuit ca asta nu tine loc de o pula adevarata, apropo urmarind-o pe mama am invatat si eu sa ma masturbez. Si in acea zi va pandeam din locul meu special, de unde va pandesc mereu, vedeam cum iti bagi pula in mama, eu ma masturbam si imi parea atat de bine ca mama te-a ales pe tine partener de sex si nu pe vre-un necunoscut. Si dupa ce ti-ai scos pula din mama si ti-am vazut-o, tot ce mi-am mai dorit de atunci si pana azi a fost sa simt pula asta in mine. povesteste fata.

Acum inteleg de ce zici mereu la toata lumea ca sunt unchiul tau preferat.

Da asa este si sa iti mai zic un secret, mama adora pula ta si vreau si eu sa o simt sa sa o ador sa ...

De ce zici ca o adora? intreaba curios barbatul.

Pai cum sa iti zic, de fiecare data cand mama face sex cu tata, tata isi da drumul si dupa o pupa pe mama si se intoarce cu spatele la ea adormind si dupa asta o vad pe mamica cum se ridica din pat si de obicei are ea un scaun special unde merge isi desface larg coapsele si se masturbeaza pana isi da drumul si ea. In schimb cu tine e altfel, nu am vazut-o niciodata sa se masturbeze dupa ce face sex cu tine, ba din potriva adoarme mult mai repede. spune fata zambind.

Ma va omara mamica ta daca afla ca te-am corupt. isi aduce aminte barbatul ca ceea ce face cu nepotica lui nu este bine.

Nu mai zi asta unchiule ca tu nu ai nici o vina, eu sunt aia care te-a corupt. fata zambeste si il trage pe barbat de umeri si acesta cade cu spatele pe patul tare, picioarele insa ii raman infipte in podea.

Limbile lor incep un dans aproape involuntar, bbuzele carnoase s-au lipit intr-un sarut pasional, mana fetei de pe pieptul barbatului coboara din nou spre pula nerabdatoare. Unchiul fetei nu mai poate sa se abtina si intinde o mana pe sub nepotica care statea in genunchi, ii mangaie abdomenul si usor coboara spre vulva moale, cu doua degete maseaza labiile mari, apoi, cu degetul mijlociu isi face loc intre buzele excitate si umede. Clitorisul este primul dezmierdat, miscarile pe care le face barbatul o excita atat de tare pe micuta incat aceasta nu mai poate saruta, isi desprinde buzele si isi scoate limba din gura unchiului gemand zgomotos:

Aaahhhhh, unchiule, mmmmmm.si avea momente in care trupul ei tremura ca o frunza.

Se arunca spre pula barbatului cu gura, nu stia sa suga pula, dar vroia sa o guste, era prima data in viata ei cand isi dorea atat de mult asta. Era prima pula pe care vroia sa o aiba in gurita ei, singura gaura virgina, in care nici o pula nu mai patrunse pana acuma.

Ema, iubita, vezi ca ma zgarii, nu ai facut sex oral pana acum. Spune barbatul putin iritat.

Fa...



    Login