Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Incest adevarat...
Autor : Ilvalaccho - 2024-04-17
Citita de 10904 ori - Nota 2.00 (197 voturi)
N’am! Mi-au stat în gat. Un cuvant care m-a dat peste cap. Eu nu sunt femeia care sa spună alt ceva. Voiam pula,multa, groasa și mare, iar el mă intrebase dacă să-i dau chiloții. Care!? Ca de când și băgase pula în mine, cu aproape doua luni în urma crezusem ca înnebunesc. Mă umpluse! Eram plina de o pula de vis…o visasem întotdeauna cum mă va penetra și niciodată nu fusesem mulțumită de rezultat.

…Ieri când a vrut sa mă futa, cu pula sculata pana la tavan de innebunisem așteptând-o. A întrebat dacă am chiloței? Dar acum o săptămână când a vrut ca nesimțitul să-si bagi pula în mine pana la cotor a întrebat dacă am chiloți? O singura data m-a întrebat… în noaptea în care am venit peste el cu foamea în gât…voiam pula, eram înnebunită de nu mai știam de mine.

Am venit peste el tremurând în sinea mea…tunetele nopții mă infiorau, simteam frigul pe șira spinării însă dorința de avea o pula în mine era mai tare decat orice altceva…și când am simțit capul la intrare de la gaura, când am simțit cum se da în laturi carnea ca sa faca loc cărnii și drugul de carne tare ca otelul cum mă pătrunde centimetru cu centimetru, am știut ca nu mai poate fi alt ceva sau altcineva…el era singurul. Patraunderea adâncă, pana în străfundurile mele dornice mă transformau…focul ce mă strapungea nu avea limita. Dar când a ajuns la limita și ai început sa se miște, la început lent, apoi mai repede și mai adanc am avut impresia ca pizda îmi va lua foc, așa eram de încinsă.

… O rugasem pe Monica ! Eram la un bistro langa universitate, mâncam sandwisuri și beam bere. Musca cu pofta și mesteca cu putere…ii admiram în tăcere Frumusețea care mă făcuse să-mi calc pe inima , sa nu mai tin cont de nimeni și de nimic și să-mi fut mama. Adusese la masa cele doua platouri…talie subțire, cu pântece extraplat, sânii mari dar neprinși în sutien care stăteau drepți de parca erau silicoane(nu erau). Nimic din ea nu trăda femeie coaptă de 38 de ani, mai degrabă părea o studenta întârziată, cu câțiva ani mai în varsta decât colegele care roiau în jurul ei, unele aruncându-mi ocheade pe care Monica se face ca nu le vede. Avea o fusta pe ea, pana la jumătatea genunchiului (cat o deosebea fusta asta fata de fustițele fetelor până-n buci de li se vedeau chiloții!!!!) dar care avea o craptura decenta pe piciorul stâng. S-a asezta și atunci i-am zis…Sala era plina, fiecare masa avea 3-4 studenți, unele mai multi…excepție facea doar a noastra care era de doua persoane, dar exact în mijloc.
…Chiloțeii, da-mi chiloțeii, ii vreau! S-a uitat foarte serioasă la mine, roșeața începea sa urce în obrazul ei.
…N-am!

…Mor, tine-ma Doamne! Adică cum “n-am”! Vrei sa spui ca n-ai chiloței pe tine? Sunt cel mai fericit bărbat de pe pământ.

…Acum doua luni, în noaptea în care ne-am futut prima oară, (Mita, a fost nebunie!),către dimineață când credeam ca mor de fericire și sătulă, sau aproape, mi-ai zis ca nu mă vrei decât fără chiloți, sa nu mai port niciodată. Și n-am mai purtat.
….Adică de câteva săptămâni tu nu mai porți chiloți?
…Nu, nu mai port! Tot timpul sunt în pizda goală…sunt gata sa mă fut cu tine în orice moment, în orice clipa a vieții mele nenorocite!
Mihai povestește prima noapte cu Monica, cum i-a devenit amanta și cât de mult o iubește. A făcut și o înțelegere cu ea …toate celelalte “pizdarele” care vor trece prin patul lui, sa nu influențeze realtia lor. Sa vedeți cum a fost.

În ziua respectiva Mihai plecase de acasă fără ținta, voia sa scape de Marcela. Plecase fără ținta iar pașii l-au dus către casa Monicăi. În casa nimeni…a sunat-o pe Monica și i-a spus ca ajuns acasă la ea și ca este trist, supărat și ca are nevoie de somn. Era după amiaza dar nu foarte târziu.Fara sa realizeze a intrat în primul dormitor și după ce s-a dezbrăcat pana la chiloți(boxeri subțiri din pânză ) s-a băgat sub pled. Monica a venit de la farmacie, l-a găsit în patul ei și a decis ca îl poate lasă sa doarmă. S-a dezbracata și ea pana la chiloței, a imbracat un T-Short larg pe deasupra și intrat langa Mihai.

A trezit-o o mana a lui Mihai care ii cuprinsese un sân, fără sa-l poată cuprinde…mana a coborât insinuanta către talie, apoi mai jos și a simtit buzele calde ale fiului ca ii sărută gâtul, langa ureche în timp ce mana ii rula chiloțeii catre genunchi… a ridicat mai întâi fundul, apoi tălpile și s-a pomenit goală langa el. Anii ei de abstinenta, frustrarile datorate singuratatii, masturbarile nesatisfăcătoare și altele au decis-o pe Monica, în afara faptului ca era sincer atrasa de mihai ca bărbat, sa dea curs intențiilor manifestate de băiat. Simțea pula zvacnind pe pulpa ei, imensa, și groasa așa cum o visase de atâtea ori…s-a întors pe spate, a desfăcut picioarele indoindu-le și l-a tras pe Mihai peste ea. Înaintea sa fie străpunsă fata lui Mihai s-a îngropat între țâțele ei și început sa le sarute apăsat…patrurderea a fost năucitoare, mult mai grea decât se aștepta…a făcut-o sa se cabreze, a ridicat din cur și din pizda ca sa ușureze mișcarea de împingere …s-a lăsat în jos cu tot bazinul…

Mihai intrase tot și începuse șa culiseze. Îl tinea ca într-un clește între pulpe și mișca lent din solduri căutând sincronizarea. Simțea iarăși ca trăiește!. Tânărul nostru urcase cu buzele de pe sâni pana pe gât și reușiseră sa ii cuprindă gura. Totul era de vis…au continuat ore în șir fără întrerupere…nu se puteau satura…sperma curgea, cyprina de asemena însa ei nu se puteau desprinde…noaptea nu ii deranja…la lumina palida a micii veioze Monica nu voia sa renunțe la o asemena placere…adânc în noapte, s-a întors cu curul la Mihai a carui pula neobosita se sculase sub mișcările erotice ale Monicăi…nesățioasă și doritoare…înainte sa se lase pătrunsă din nou, de asta data pe la spate, pusese mana pe pula lui Mihai și o simțise vibrând, o ștersese cu T-Shortul ei și și-o pusese tremurând la gaura…

…Intra, intra din nou, iubitule! Sa o bagi încet. Și-a impins încet curul cu pizda cu tot spre pula băiatului care începuse deja sa impinga….pentru Mihai era fericirea…intrase tot în maică-sa și o futea adânc, tare și cu forță. Monica începuse sa geamă, din ce în ceai tare și, când băiatul împinse mai tare, țipătul femeii, ascuțit, zgudui pereții.

….OOOOOOOOOOOOOOH, Da! ….Asa vreau!….mai adânc poți! OOOOOOOOOOOOOH Doamne! Monica, perforata rapida de pula mare a fiului ei nu voia sa schimbe plăcerea nebuna ce o cuprinsese și de aceea se mișcă lent, mai mult împingându-se în timp ce Mihai o penetra în continuu.

Nu avea liniște, nici respirația nu i se mai auzea, doar un șuierat subțire…voia pula, o avea și era mulțumită. Spre dimineață când aproape ca nu mai putea fizic, când pizda ii era plina de o spuma gălbuie rezultata în urma frecărilor și amestecului de sperma cu cyprina, când avea urme pe tot corpul, de la călcâie și pana la ceafa, urme lăsate de Mihai care o mușcase o supsese, o strânsese în brațe și care nu mai știa ce sa facă de fericire…Monica a cerut măcar un moment de liniște, acordat cu gratie de Mihai. A fost scurt, cât sa ia am...



    Login