Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Incest - Adi baiatul mamii
Autor : vampir007 - 2015-10-20
Citita de 59122 ori - Nota 5.62 (126 voturi)
- Adi, adi, vino la mama! spune femeia intinsa pe un cearceaf.
- Da mama, ce s-a intamplat? raspunde baiatul care iso facea de treaba cu o domnisoara.
- Hai sa te dau cu lotiune sa nu te bronzezi si sa faci insolatie.
- Seeios, de asta m-ai chemat? Tocmai incercam sa ma bag in seama la o fata si ai stricat tot.
- Care fata, intreaba mama curioasa scanad plaja in jurul ei.
- Nu te uita o sa se prinda ca vorbim despre ea, spune baiatul rusinat de reactia mamei lui.
- Bine, vad ca nu vrei sa te dau cu lotiune atunci da-ma tu si dupa pleci sa iti vrajesti prietena, spune mama fiului ei care era la varsta cuceririlor juvenile si se intoarce cu pe burta dupa ce ii inmaneaza tubul colorat cu lotiine de protectie pentru soare.
Baiatul isi pune pasta in podul palmei si incepe masajul, nu era nimic ciudat sa faci asa ceva pe o plaja, toata lumea isi vedea de ale lui, fetele majoritatea toples, baieti cu penisul sculat ca un soldat in slipul ud, totul este normal pe aceasta plaja, chiar si tinerii care in apa se fac ca inoata si de fapt realitatea este ca au parte de momente intime in mare. Cand a ajuns in zona toracica femeia ii zice baiatului sa ii desfaca snurul de la sutien ca sa nu il murdareasca. Baiatul se supune si ii desface nodul. Incalecat pe posteriorul femeii, aceasta simte penisul baiatului cum se freaca de fesele ei, nu zice nimic dar gandul ii zboara la o relatie incestioasa la care visa de ceva vreme.
Mihaela, pentru ca asa o chema pe mam lui Adi era o femeie tanara de 37 de ani, foarte cocheta ce mai mereu se imbraca sexi, are un trup subtire, fara urme de celulita, sala o ajuta mult din punctul asta de vedere. Sanii mari si rotunzi. Varsta nu ii trada tineretea si vitalitatea.
Adi a terminat de masat spatele mamicii lui, si se inrosi ca racul cand femeia se intoarce pe spate. Aceasta nu mai avea sutienul pe ea, sanii dezgoliti il excita si mai tare pe baiat. Femeia observa si zambeste, apoi afirma:
- Ce ai ramas ca la spectacol, trebuie sa ma dai cu crema si pe abdomen si sani!
Baiatul se supune tremurand. Datorita pozitiei in care era insa nu inceta sa isi frece slipul de cel al mamei si nivelul erectiei lui crestea cu fiecare centimetru in care se apropia de sani. Sanii mari, voluptuosi asteptau sa fie mangaiati de palmele tinere si tremurande ale baiatului, dar clipa de ratacire inceta sa mai apara. Baiatul ocolea sanii dar Mihaela ii prinde incheietura manii si ii trage palma si o aseaza pe san, la fel face si cu cealata. Adi se blocheaza, nu mai poate face nici o miscare, capul penisului ii iese putin din slip, ca si cum ar vrea sa vada si el sanii frumosi ce se ridicau ca doua forme de relief sexy aparute din senin apoi saliveaza lichidul alb pe slipii albastrii ai tanarului.
Mihaela observa lichidul ce iese din capul penisului rosusi se prelinge pe slipi. Foarte serioasa ii spune baiatului sa se dea jos de pe ea, sa se imbrace si sa mearga in camera de hotel. La fel face si femeia isi ea rochita de plaja pe ea, sutienul il pune in geanta, isi strange si celelalte lucruri si pleaca spre hotel. Baiatul rusinat, cu capul plecat mergea inaintea femeii fara a scoate un cuvant.
Mihaela zambea si isi aduce aminte de prima daca cand l-a vazut pe Adi masturbanduse in timp ce o privea pe aceasta facand dus. Ia placut mult sa isi vada copilul cum o admira si din ziau aceea nu a mai lasa accidental usa deschisa sau intredeschisa, a observat ca ii place mult sa fie urmarita de Adi al ei si a inceput sa se si masturbeze lasandu-l pe micut sa o priveasca. Sotul ei si tatal lui Adi nu e prea des acasa si singurul lucru prin care poate sa se linisteasca este acea partida de solo sex cum o numeste ea, dar e mult mai incitant atunci cand iubitul ei fiu o urmareste din umbra. Si ei ii place sa isi urnareasca copilul in oglinzile asezate strategic cum isi freca penisul erect fara asi lua ochii de la trupul ei gol urmarindu-i fiecare atingere si fiecare deget pe care il introducea in vagin.
Adi isi facea acum tot felul de griji si nu intelegea ce l-a putut excita atat de tare incat sa isi dea drumul in fata mamei lui, o vazuse pe aceasta de atatea ori goala incat ar fi trebuit sa fie obisnuit si totisi niciodata nu o atinse si nu ii vazuse sanii rotunzi, mari cu sfarcurile tari atat de aproape. Era nerabdator acum sa isi afle pedeapsa, nu pentru ca vroia sa fie pedepsit dar vroia sa scape de stresul care il macina gandindu-se la ce il va astepta in camera de hotel.
Odata ajunsi in camera femeia inta la dus, dupa 10 minute ii spune si baiatului sa mearga sa faca un dus zambind privindui zona pubisului, intre timp ea pregateste uleiul de masaj aseaza un cearceaf alb pe pat, aprinde cateva lumanari parfumate facand ca atmosfera din camera sa devina relaxanta apoi striga la Adi care imca isi sapunea trupul gol, insistand asupra zonei genitale fara sa isi dea seama de asta:
- Sumpule sa nu te imbraci, sa iesi gol din baie ai inteles?
Dupa o pauza destul de mare se aude si raspunsul lui timid:
- Da
Femeia lasa prosopul cu care era invelita sa cada pe podea si se aseaza pe burta pe salteaua destul de tare a patului.
Adi iese din dus, isi ia prosopul si isi sterge apa de pe trup, apoi iese din baie gol tinand inca prosopul in zona genitala. Se opreste in mijlocul camerei, din nou ramane stana de piatra cand o vede pe mama lui goala pe patul alb inconjurata de lumanarele parfumate.
- Ce faci mama iar ai inlemnit, ce stai acolo, arunca prosopul ala si vino langa mine ca am nevoie de un masaj, m-a obosit cumplit drumul si cum tatal tau nu e aici de azi ii iei tu locul, hai, hai, vino!
Si baiatul se apropie de pat, nu ii vine sa creada ca mama lui sta dezbracata si el nu e ascuns pe undeva prin camera sa o pandeasca asa cum face de obicei. Isi lasa prosopul langa pat, isi ia uleiul de masaj de pe noptiera si se aseaza in genunchi pe pat langa Mihaela, mamica lui, si ii toarna putin ulei parfumat pe spate si incepe masajul din lateral.
- Incaleca-ma, asa cum ai facut pe plaja, vreau sa iti simt penisul si testicolele cum imi ating fesele. spune femeia tinand ochii inchisi visand la ce v-a urma.
Adi se conformeaza si ii atinge femeii fesele cu osganul lui genital. Incepe masajul si penisul se intareste din nou ca pe plaja doar ca acum nu il mai oprea nici o bucatica de material sa ii atinga pielea fina de pe fesele mamicii.
Mihaela simte erectia baiatului si isi intinde mainile se prinde de fese si le departeaza lasand descoperit anusul, fiul din instinct isi aranjeaza erectia intre fesele mamei si incepe sa se frece usor de anusul femeii.
- Asa dragule, vad ca filmele alea porno la care te uiti si-au facut treaba, stii ce vrea o femeie, mai trebuie sa pui doar in practica. spune ea razand, baiatul roseste dar continua sa se joace cu penisul acolo unde ii facuse mama lui loc.
Apoi Adi isi aduce aminte de o scena dintr-un film si nu ezita sa o incerce, isi scoate erectia dintre fese si se apleaca deasupra fundului bombat, musca din el apoi intra cu limba acolo unde acum cateva momente isi plimba madularul erect si incepe un joc nebunesc. Limba se rotea in jurul anusului, se plimba de sus in jos printre fesele despicate buzele sarutau posteriorul femeii si mainile strangeau intre degete fesele rosii. Cand incearca sa isi ghideze limba catre vagin, Adi a foat oprit de Mihaela.
- Nu a venit timpul sa ma lingi acolo puiule, continua sa imi masezi trupul! ii spune ea zambind.
Si Adi revine la masaj si strange cu putere fesele femeii. Mai toarna putin ulei pe piciioare si revine la masaj.
Acum femeia se intoarce cu spatele la saltea, baiatul ii vede din nou sanii mari cu sfarcurile tari. Nu este pentru prima data cand o vedea goala pe mama lui dar acum se afla asa de aproape de ea si emotiile ii revin, putea sa o atinga, sa se joace cu trupul ei asa cum visase mereu ai fericirea i se citea in ochi.
Abia astepta sa lase frau liber degetelor care salivau dupa atingerile de pe plaja si mai vroiau sa guste din dulceata sanilor, asa ca Adi intinde mainile direct spre ei cand femeia riposta.
- Nu asa repede mami, ca doar nu esti un disperat dupa pizda si nu stii pe ce sa pui mana prima data cand vezi o fata goala. Apropos ce ii faceai fetei cu care vroiai sa te intalnesti?
- Pai, vroiam sa o fut normal. spune baiatul hotarat
- Si asa vrei tu sa o cuceresti tragand de sanii ei si eventual sa iti bagi pula in ea pana iti dai drumu si apoi pleci acasa? Lasa ca te invata mama ce trebuie sa faci si daca inveti sa ma futi bine pe mime ai sa futi bine pe oricine.
El statea in genunchi in fata ei cu penisul erect, capul rosu excitat iesit din preput parea o ciuperca, femeia ii intinde piciorul spre el si spune fiului sa continue ce a inceput. Baiatul ii prinde laba piciorului im palmele inca uleioase si o mangaie usor in timp ce ii priveste femeii vulva rasa si ingrijita.
- Ai grija ce faci acolo ca ai timp sa o vezi de aproape, acum concentreaza-te la masaj! Il dojeni femeia.
Adi devine deodata serios si continua masajul pana in zoma inghinala. Cu ajutorul mangaierilor tandre incearca sa ii atimga vulva mamicii lui dar aceasta din nou il opri si ii intinde celalat picior. Baiatul incearca sa vada ce a gresit si isi aduce aminte ca un sarut nu face rau nimanui si incepe sa o sarut pe piciorul pe care il masa acum, coboara spre vulva cu masajul la fel si cu sarutul. Ii maseaza acum labiile, o atinge cu degetela lui si din cand in cand isi mai strecoara unul din degete intre, ele apoi in vagin. Mihaela gemea il privea si se bucura, baiatul ei crescuse mare si ...



    Login