Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataINCEPUTUL!
Autor : valerspin - 2021-09-16
Citita de 14933 ori - Nota 7.89 (56 voturi)
INCEPUTUL!
Am crezut prima data ca mi se pare, dar mi-am dat curand seama ca prezenta mea, pur si simplu, ii provoca erectie instantaneu! Si pantalonii chiar se umflau destul de mult. Am urmarit asta mai multe zile si nu ma inselam. Pustiul meu poftea la mine si nu se putea controla. Il vedeam doar inrosindu-se cand ii intalmeam privirea. Dupa ceva timp, cam doua saptamani, am ramas in ziua de Sambata doar eu cu el si nu am ratat ocazia sa port o discutie legata de acest lucru.
Am vazut ca ti se scoala cand sunt prin preajma ta! Si nu odata ci de fiecare data cand ma vezi! Ai vise erotice cu mine? Suntem singuri si nu este cazul sa te mai inrosesti, caci vreau sa ne lamurim noi doi.
N-a scos o vorba si am continuat. De cand ai astfel de ganduri cu mine? Hai, raspunde, caci eu nu te cert acum, ci doar vreau sa stiu ce este cu tine. Este ceva care itri place in mod deosebit la mine si de aia te exciti, spune, acum ai ocazia, cand suntem doar noi singuri. Hai, curaj, zi ce te excita cand ma vezi?
Nu pot, mi-e rusine!
Dar cand ti se scoala, de ce nu iti este rusine? Crezi ca eu nu vad de fiecare data?
Nu pot, esti mami si nu pot sa iti spun nimic!
Pai daca sunt mami, asa cum spui, de ce ti se scoala cand ma vezi, fa-ma sa inteleg? Tu ma privesti ca pe o femeie oarecare sau sunt mami tot timpul? Ce este in mintea ta cand te excita prezenta mea atat de tare? Vrei sa ma ai, sa fiu a ta, sa fiu iubita ta? Haide, vorbeste, caci nu vom mai avea aceasta discutie daca nu vorbesti acum! Repet, nu te cert indiferent ce mi-ai spune! Dar vreau sa stiu ce vrei de la mine!
Ai spus ca nu te superi, promiti?
Am dat din cap ca da.
Da, mami, este asa cum ai ghicit, vreau sa imi fii iubita mea, te vreau mult, enorm de mult!
Ehe, acum te plac mult caci ai dovedit ca esti barbatel, asa cum trebuie! Bravo, ca mi-ai spus adevarul! Asa te vreau, cu curaj! Deci vrei sa fii barbatelul meu, nu fiul meu, asa cum inteleg eu! Dar, spune-mi, crezi ca ai sti ce trebuie sa faci unei femei? Crezi ca internetul este de ajuns sa iti doresti asta? Ia spune-mi, ce stii tu despre relatia cu o femeie? Banuiesc ca ai vazut pe net ce se intampla cand se face sex, ai fi in stare sa iti faci datoria cu mine? Crezi ca te-ai descurca? Vad ca insasi discutia te excita! Bine , hai sa vedem ce urmeaza! Uite eu ma dezbrac complet in fata ta si astept sa vad ce stii sa faci! Poftim!
Cat se poate de simplu, am dat jos totul de pe mine si m-am prezentat goala in fata lui. S-a inrosit complet si asta a fost totul. Am inaintat spre el si , cum sedea acolo pe fotoliu i-am apropiat de fata pizda mea epilata. Chiar i-am luat capul in palme si l-am tras inspre ea. M-a stranscu bratele peste fund si a inceput sa ma sarute acolo. Ma-am descis cat am putut, asa cat sa poata sa ma linga si asta s-a intamplat. Din joaca, a inceput sa imi placa si curand uitam ca este vorba de fiul meu. Era o limba fierbinte la pizda mea, incercand sa intre inauntru! M-am impins usor in fata lui dorindu-mi ca limba sa fie mai mare si mai lunga. Respira greu si m-am retras ca sa il las liber.
Hai dezbraca-te sa vedem ce ai pentru mine!
Timid, si-a dat pantalonii si chilotii jos si m-am bucurat ca aveam ce sa vad! Opula bunicica lipita de burta, fremata de dorinta. Nu am lungit-o prea mult si l-am tras peste mine pe covor sii-am proptit-o la intrare in pizda mea excitata. A intrat rapid si a inceput sa ma cotaie ca un iepure. Foarte repede a ejaculat si a inceput sa isi ceara scuze pentru asta.
Linisteste-te, asa este prima data, dar o sa inveti sa te controlezi si atunci o sa iti placa si mai mult. E, cum este , esti fericit ca sunt a ta?
Te iubesc mult, mult, mult, mami si iti promit ca nu o sa iti para niciodata rau ca ai vrut!
Am vrut pt ca tu esti iubitul meu dintotdeauna si nu o sa te las niciodata sa suferi cata vreme eu iti pot fi de folos, indiferent despre ce este vorba. Tot ce trebuie sa faci este sa imi spui, totul, ai inteles?
M-a luat in brate si m-a strans cat de tare a putut. L-am lipit de mine si l-am tinut asa strans minute bune. Inima ii batea tare si imi saruta pielea pe nerasuflate. Curand, pula ii era la fel de tare si am reluat de unde ramasesem, adic...



    Login