Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

In vizita la tata
Autor : riciricia - 2009-01-10
Citita de 62278 ori - Nota 6.50 (117 voturi)
Sa va povestesc cum,l-am ajutat pe tatal meu sa treaca mai usor peste necazuri.
Era luna august a anului 2003.Eram ca de multi ani in concediu.Mereu am concediile in august.De obicei merg la munte,sau in vizite la foste colege de scoala,stam impreuna.Am 29 de ani,necasatorita ,singura si fara griji.In acel an,am hotarat sa nu plec nicaieri sa merg acasa la tara,sa-l mai ajut pe tatal meu pe la treburile gospodaresti,tinand cont ca mama a murit in urma cu cca 8 luni.era destul de tanara,avea doar 51 ani.A fost bolnava timp de un an dupa care s-a stins.Tatal meu avea 55 de ani,barbat in toata puterea.Statea singur acolo la tara,vazand de gospodarie.Sanatos si mereu pus pe lucru,harnic,ordonat si curat.
Iau trenul,aveam bagaje putine,oricum acasa la tara nu aveam mare nevoie de multe toale.Ajung in halta si imediat vad un vecin care era cu caruta prin preajma. Strig dupa el si imediat urc in caruta rugandu-l sa ma duca pana acasa. Zis si facut.Ajungem in 20 min.Povestim de una si de alta,mirandu-se cat de mare am crescut.Caruta m-a facut praf,ma zdruncina prin toate hartoapele.Doamne,ce viata mai au si ei pe aici,zic in sinea mea.In curte vad pe tata,care tocmai pregatea cina,stiind ca vin.Sar in bratele lui si ne bucuram de revedere.Duc bagajele in camera mea si vin afara,la masa de sub corcodusul din fata casei,unde incepem sa mancam.Abia de puteam sta pe scaun din cauza dungii facute de marginea carutei cu care am venit.Ma gandeam ca am gresit ca nu mi-am dat chilotii jos imediat ce am ajuns,dar…lasa in 10 minute terminam si dupa aia ma relaxez.Dupa masa,adun incetisor vasele,incepand sa fac putina ordine.Profitand ca sunt acolo,tata imediat se duce in pivnita si aduce o carafa cu vin,savurand cu mici inghitituri din licoarea bahica.Povestea intre timp de una si de alta.Deja se inserase.Plin de tantari si muste.Luam carafa cu vin si intram in casa.
- numai un minut tata,sa ma fac comoda,ca ma strang pantalonii astia de mor. Spun eu,tragand instinctiv de marginea chilotilor.
- Sigur draga,da,de ce nu iei un halat,am vazut prin dulap pe la tine! Spuse el.
- Da ce ai umblat pe la mine prin dulap?
- Apoi…am facut…curatenie.
- Sper ca nu ai facut ordine incat sa nu mai gasesc nimic.
- Nu,nu…spuse el si continuand sa bea,se inrosi tot.
Era deja cam afumat,nu tare da asa putin.Ies din camera si in cateva secunde ma intorc.Era deja melancolic.Se uita la sticla si ofta.
- da,ce-I cu tine?
- Eh,draga mea,ce sa fie,ia si eu cu gandurile,si cu …lipsurile!
- Da ce lipsuri ai ,tata,ca doar ai tot ce-ti trebuie,spun eu.
- Tu crezi ca un barbat are nevoie numai de mancare si bautura?
- Nu,cred ca si de altceva,dar…hai sa fim seriosi,mama e moarta de un pic de vreme ,no sa stai singur cuc toata viata.
- Habar nu ai tu,pe aici nu-I ca la oras.Singur cu toti nebunii si nebunele de pe aici,nu faci treaba cu nimeni.
- Sa nu-mi spui ca nu ai reusit sa ai cu nimeni putina…intimitate.La varsta ta stiu ca ai nevoie.Te inteleg,sa nu crezi ca ma supar.
- Am incercat de vre-o doua ori,dar…n-am putut merge pana la capat,n-am facut decat sa mi se adune…. Dar lasa,nu-I nimic.
- Ce se adune ca n-am inteles? Ooooo, sa nu-mi spui ca nici macar dupa ce te-ai gandit sa….faci ceva,nu te-ai golit singur.
- Tu fata,eu n-am fost obisnuit cu asa ceva.Maicata era din partea asta o maestra.N-am avut nevoie niciodata sa ma …descurc singur.
- Da,inteleg,dar acum…asta e! Of,ce mila mi-e de tine!
- Vezi,simt ca innebunesc,cand te vad mai ales si pe tine,parca o vad pe maicata. Deja era parca nervos,parca s-ar fi certat cu cineva.
Ca sa mai destind atmosfera,razand ,spun:
- da ce-ar fi sa-ti inchipui ca eu sunt mama.Sa nu te gandesti la mine ca la o fica?
- Sa stii ca deja ,aproape nu ma mai gandesc la tine ca la o fica,ci ca la o femeie!
- Da? Ia sa vedem atunci ce ai tu pe aici,sa vad ce a …pardon ca am simtit atatia ani.
Si ma asez pe piciorul lui,in poala,punandu-I mana pe pula.Speriata,sar in sus:
- da ,ce ai acolo? Un stiulete de porumb?
- Nu draga,este ce am demult.Acum de vre-o 10 ani incoace,nu stiu de ce dar parca a crescut mult.E adevarat ca maicata facea minuni,cred ca numai datorita ei a ajuns la dimensiunile astea,de la masejele pe care mi le facea.Nu era o taranca din acest punct de vedere.Stia de toate.
Infrangandu-mi teama si pudoarea,ma intorc spre locul cu pricina si desfac cureaua si nasturii pantalonului,trag in jos de chilot si eliberez monstrul.O bucata de pula enorma! Groasa,noduroasa si paroasa.Era parca din filmele de groaza.O,tata da e minunata.Sincer ,nu sunt o sfanta la cei 29 de ani,am vazut ceva la viata mea,dar asa ceva,nu.Ma deschei la nasturii halatului ramanand goala in fata lui,care cum ma vede,parca innebuneste.Se holba la mine,iar pula deveni mai groasa.Nu era foarte lunga,18-19 cm dar era teribil de groasa.Si eu care ma gandeam sa-l termin pe tata in cur,sa nu-l las sa ma futa in pizda ca-I pacat.Da` cum sa-l las sa-mi bage puloiul ala in cur ca ma sparge.Incep sa ling pula,si sa o frec pe toata lungimea.Cu cealalta mana il strangeam incet de coaie,simtind ca era tensionat teribil.Dupa cateva miscari,simt ca vibreaza tot si spune:
- draga mea,fereste-te ca iese,te murdaresc toata!
Atunci,imediat o iau toata in gura si fara alte miscari ale capului,stau si astept scursoarea din pula,voind sa nu pierd o picatura.Tare-mi mai place sperma.
Dupa cateva icnituri puternice,simt ca se relaxeaza si se uita la mine cu multumire.
- Fata mea,nici nu stiu cum sa-ti multumesc.Mi-ai facut un mare bine,sa traiesti.
Ma sterg incet pe la coltul gurii,dupa care ies incet din camera. Eram fericita ca tata se simtea mult mai bine.
A doua zi dimineata,ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat,incep sa fac ordine prin casa ,sa fac curatenie.Se vedea lipsa unei maini de femeie in casa.Tata,de dimineata a plecat la camp,fara sa-l vad.Eram sigura ca era rusinat,nu voia sa dea ochii cu mine.
Locul unde mergea la camp,nu ear foarte departe de casa,il cunosteam f bine.Asa ca undeva pe la ora 12,las totul balta,pun intr-un cos ceva de-ale gurii,iau pe mine un tricou si o fusta subtirica de vara si plec incetisor sa-I duc ceva de mancare.Trecand pe langa barul de la coltul strazii ma gandesc ce bine iar prinde o bere rece.Nici una nici alta,cumpar o bere(pe datorie ca bani nu aveam la mine) si-mi continui drumul.Il vad din departare,era la coasa.O caldura sa mori nu alta,nu aveai aer sa respiri.Cum ajung aproape,strig la el,chemand-ul la tufa de maces din capul locului.Ma vede si surprins nu stia ce sa faca.Zambesc catre el si-l chem din nou dandu-I de inteles ca nu trebuie sa fie rusinat.Am fost de acord si asta basta.Venii incetisor,era ars de soare,incruntat,asudat leorca.Eram convinsa ca a tras puternic la coasa,incercand sa-si verse gandurile si ingrijorarea in legatura cu cele intamplate pe coasa.Sar la gatul lui,il sarut pe obraz sii spun:
- hai ca am ceva bun pentru tine! Si scot din cos berea rece .Cand o vede o ia din mana,o pune la gura si din cateva inghitituri o da gata.Il admiram cat de …barbat era.Arata nemaipomenit pentru un …taran.
- Multumesc mult.Chiar ca aveam nevoie ca …ma ardea pe gat.
Sincer,privindu-l incepea sa ma …arda si pe mine.Eram putin cam distrata si oricum am ramas cam ,,turata`` de ieri seara.Deja eram uda toata intre picioare.Ce n-as fi dat sa pot sa ma regulez,doream un ,,salam`` mare in mine .Ne punem jos si din instinc trag fusta intre picioare.In doua minute era leoarca.Incep sa ma foiesc si desfac picioarele.Briza calduta incepe sa ma bata intre picioare.Tata se uita la mine,nu stia ce sa zica.Zise:
-ce-I cu tine,parca …nu esti tu?
- stii,tata,sincer,eu te-am inteles pe tine,te-am ajutat dar acum am ramas eu cea…neajutorata.Sunt si eu femeie ce naiba.
- atunci,cred ca e cazul sa te ajut si eu,asa cum pot,ce zici?
- sigur,cum sa nu!
Si ridic in sus fusta,lasand sa se vada chil...



    Login