Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn sfarsit e a mea!
Autor : sebyboy21 - 2012-04-08
Citita de 16994 ori - Nota 7.72 (47 voturi)
Povestea incepe cu ani in urma,cand copil fiind imi petreceam vacantele la tara,la rude. Am o verisoara frumusica,inalta,blonda ca spicul graului,cu parul lung si usor valurit. Mai pun si ca are niste ochi mari,albastrii si expresivi si cu asta era fix genul de fata care sa ma dea pe spate. Desi o stiam de mica,intre noi fiind vre-o 5 ani diferenta si o vazusem crescand,nu ma gandeam ca in timp ma va atrage atat de mult. Totul a inceput usor,ea avea vre-o 14 ani si incepuse sa se dezvolte bine,chiar prea bine pentru varsta ei,avea sanii marisori,ascutiti si tari dupa cum aveam sa constat,fundul incepuse sa i se bombeze obraznic si fiind inalta,cand se suia si pe tocuri si se aranja,arata traznet pentru anii ei. Eu aveam vre-o 19 ani pe atunci si un apetit sexual debordant,plus un gust pentru frumosul feminin destul de pregnant,nu mi-a fost greu sa remarc ce mandrete de verisoara aveam. Ma uitam tot mai lung dupa ea si intelegandu-ne foarte bine,discutam orice deschis,fara menajamente. Astfel am ajuns nu dupa mult timp sa ma masturbez gandindu-ma la ea si croindu-mi zeci de fantezii cu ce i-as face. Se plangea ca o doare spatele si ma pune dracu' sa-i spun ca ma pricep la masaj binisor(chiar ma pricep)si ma ofer sa-i fac un masaj. Ea bucuroasa,pune muzica lenta in surdina,se intinde pe pat pe pat pe burta,isi scoate bluza si ramane doar in sutienul costumului de baie si o pereche de pantalonasi scurti. Ma pun langa ea in genunchi(mama ce bine arata,deja incepuse sa mi se intareasca madularul,desi ma luptam sa ma abtin)si incep sa o masez intai pe umeri,apoi pe spate si cobor in jos spre picioare. Initial evit fundul,merg direct catre picioare si lucrez acolo. La un moment dat,ma intreaba:
- Hei,dar fundul?
- Pai ce-i cu el?
- Pai ala cui il lasi?ala nu e al meu? Si mai vreau pe spate si zicand asta,isi da pantalonasii jos ramanand numai in bikineii de la costumul de baie si dezlegandu-si sutienul in spate. Acum chiar era mortala,am inceput sa-i masez usor fundul acela bombat si sa urc prin laterale pe spate,atingandu-i in treacat ca si cand n-ar fi fost nimic sanii. Eram la bustul gol,aveam doar niste pantaloni scurti pe mine,care deja erau cort peste sulita mea care ma durea de cat era de tare. La un moment dat,o impung usor cu ea fara sa vreau,iar ea sesizand asta,ma intreaba surazand:
- Dar ce-ai patit vere(asa imi zicea ea),te strang pantalonii??? Eu,luat prin surprindere,reusesc sa mormai un "da" si mai continui cu masajul vre-o 5 minute,dupa care ii dau o palma usor peste fund,"Gata,ajunge,dupa aia te inveti". O leg la sutien,se ridica si ma pupa o gramada multumindu-mi intruna,in timp ce eu nu stiam cum sa-mi ascund erectia. Trece si episodul asta si intro zi nu a mai putut rabda si i-am spus:
- Tu gagico(asa ii spuneam deobicei),ce ma fac eu cu tine?:
- Pai de ce?,ma intreaba ea mirata
- Pai ca in ultimul timp arati atat de bine,incat nu stiu cum sa mai fac sa ma abtin sa nu ma dau la tine. As vrea sa te am macar o data,sa iti arat ce inseamna sa faci dragoste adevarata. La care ea se uita gales la mine si ma omoara pur si simplu: - Ce sa-i faci draga,suntem veri,nu putem... si se ridica si pleaca uitandu-se peste umar la mine,in timp ce isi unduia mersul ca o felina. La vre-o saptamana dupa asta,stateam si discutam,cand ajungem din nou la sex si imi spune nonsalant ca a incercat deja vre-o 2 baieti,dar nu prea a fost...impresionata. Eu raman masca si mut, ea ma intreaba:
- Apropo,care e pozitia ta preferata?
- Pai...fac eu,femeia deasupra,cu spatele la mine(ma innebuneste pozitia aia)... La care ea,facand pe nestiutoarea,vine si se aseaza la mine in poala si incepe sa se miste pe mine mai ceva ca la un lap-dance.
- Da,da,asa,numai da-te jos sa nu-mi faci pantalonii cort iarasi. ...



    Login