Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn loc de after school
Autor : valerspin - 2022-03-25
Citita de 19054 ori - Nota 8.45 (139 voturi)
In loc de after school, sora mea mai tanara, ma folosea ca sa am grija de nepotelul meu si asta pt ca nu putea sa il lase nesupravegheat pana venea ea de la servici. Eu deja ma familiarizasem cu pustiul atat de mult ca abia asteptam sa vina la mine dupa scoala. Il asteptam de fiecare data cu mancarica si apoi ne tineam de glume. Nu din cele indecente ci apropiate, cum ar fi , ia zi bai putica, ai 13 ani, peste o luna iti dau astia buletin , ai si tu oprietena ca toti baietii? Se dadea mare ca are mai multe, dar niciuna speciala.
- Bravo neamule, il tachinam eu! Si , ia zi, ce discutati voi baietii despre sex, ca stiu ca asta faceti?
-Pai, nu prea vorbim, dar ne aratam diverse de pe net, in pauza.
-Aha si va uitati si la femei , nu? Hai, de mine sa nu te feresti, ca ramane secretul nostru si poate ca vreau sa te si ajut sa intelegi, ca, uite, esti deja maricel si trebuie sa te aliniezi cu ceilalti, nu sa ramai de caruta! Zi, va uitati la femei goale sau la sex!
-Si , si! Murmura oarecum jenat.
-Bravo bai, deci nu esti mototol, sa rada altii de tine! Acu, daca vrei sa vorbim despre altceva, nu ma supar, ce vreau eu este sa te invat si sa iti explic niste lucruri, pe care nu le gasesti scrise pe net sau la scoala. Ce iti place sa vezi pe net, imi zici? Hai, curaj! Iti place ce vezi la femei sau la barbati!
-Cum, la barbati!
-Pai, sunt si unii care le plac barbatii si vad ca tu nu te numeri printre ei! Bravo! Deci sa ne intoarcem la femei, ce iti place mult la ele? Corpul frumos, sau sanii, sau buzele ori sa le vezi pizda! Hai nu te rusina ca stiu ca asa ii spuneti intre voi, ce credeai?
-Tot ce ai spus!
-Eeee, acu putem spune ca am avansat cu discutia noastra!Deci, iti place sa vezi femei goale, adica in pizda goala, nu? Bine pulica, este atat de normal caci, sunt sigura ca au inceput sa iti apara flocisorii si sa ti se scoale, nu-i asa? Chiar si acum observ ca ti s-au umflat pantalonii acolo, gresesc? Ma bucur, bai, fratioare ca esti normal! Dar, gata de ajuns pentru azi! Continuam maine, ce zici?
L-am luat in brate si l-am sarutat pe capsor. Am trecut apoi la lectiile pt a doua zi si cam greu, dar s-a descurcat. Nu dupa mult timp a aparut si sora mea si apoi am ramas singura. A doua zi, eram cu coatele pe gem, cum imi place mult sa stau si priveam aleea din fata blocului. L-am vazut ca venea grabit ca niciodata. Usor nebuna, ma imbracasem mai lejer si mai sexi ca pana acum. Adica un maieu era tot ce simula sanii acoperiti iar pantalonasii mei scurti de strand in mod vizibil erau atat de stransi ca pizda era usor de banuit. I-am deschis usa si l-am pupat de bun venit.
-Hai spalarea pe manute si la masa, ca se raceste!
Zis si facut. Mi s-a parut ca se grabea sa manance si l-am intrebat
-Ai intalnire, de te grabesti asa?
-Nu, dar nu ma grabesc, asa mananc eu!
-Mai sa fie! Cum a fost la scoala?
-Bine!
-Mai bine decat cum a fost cu mine ieri? Hai zi adevarul!
-Te-am vazut la fereastra, de ce crezi ca ma grabeam?
-Pai m-am gandit ca ti-e foame, de aia!
-Razi de mine!
-Nu , iubitule, cum sa rad de tine! Inteleg ca te grabeai ca sa continuam ce vorbeam ieri?
-Daaa! Saru mana pt masa!
-Sa iti fie de bine scumpul meu! Hai in sufragerie si sa imi aduci aminte unde ramasesem, ca sa nu te plictisesc cu aceleasi lucruri!
-La femei goale ai ramas!
- Gata, mi-am amintit , despre femei in pizda goala, asta era si daca imi aduc bine aminte iti placea subiectul ca ti se sculase bine de tot, asa este?
S-a inrosit iarasi.
-Ar fi timpul sa nu te mai inrosesti ca o fetita cand vorbim astfel, pt ca o data suntem singuri singurei si tu trebuie sa afli despre aceste lucruri si de unde altundeva daca nu de la mine, matusica ta nesuferita!
-Hai, mai matusico, stii ca nu esti asa! Mie imi place mult de tine si sa stii ca esti tare frumoasa!
-Alooo! Ce faci? Ai trecut la actiune? Vrei sa ma seduci si sa te dai la mine? Bai, ingeras, nu te grabi, cum te grabeai la masa! Nu stiu ce este in capsorul ala dulce, dar va trebui sa inveti ca lucrurile nu stau asa de simplu, adica ii spui unei femei ca este frumoasa si gata ea se dezbraca la pielea goala! Nu dragutule, sunt multe care sunt importante. Astazi despre ele o sa vorbim! Ceea ce ma amuza este ca esti deja excitat dupa ce vad eu acolo! Ia respira tu adanc pana la de zece ori ca sa te linistesti si apoi vorbim! Altfel nu o sa fii atent la ce iti spun!S-a inteles?
Haiosul a inceput sa respire cum i-am cerut si apoi am reluat discutia!
-Uite, asta este bine sa retii! Cand esti singur cu o femeie , nu trebuie sa te grabesti , indiferent de ceea ce ai de gand. Invata sa o asculti, sa ai rabdare si stai tu linistit ca femeia aia daca vrea sa faca sex cu tine, o sa simti cu siguranta asta! Ea stie ca voi barbatii, ma rog, baietii asta vreti, dar nu ar avea niciun farmec sa treceti imediat la sex! Crede-ma si baga la cap! Repet, ai rabdare! Stiu ca dorinta si curiozitatea de a face sex de adevaratelea este mare, asta nu inseamna sa risti sa strici totul ca un fraier! Doar nu te-ai dus la ea in criza de timp! Bun! Sper ca ai retinut! Acum trecem la nivelul urmator! Te intrebam ce iti place la o femeie! Pai in primul rand este o fiinta foarte frumoasa , cu foarte multe dotari care va plac voua si anume, buze carnoase pe care iti doresti sa le saruti, sanii obraznici pe care vrei sa ii saruti si sa ii sugi ca atunci cand erai un bebe cacacios, pielea deosebit de fina pe care sa o saruti cm cu cm, picioare superbe care asteapta sa le mangai cu tandrete, buci proeminente ce asteapta sa le stringi in mainile tale si sa le dezmierzi cu sarutari multiple si in sfarsit, vezi abia cand, cel mai grozav punct unde vrei sa ajungi cu orice femeie! Ai ghicit, celebra si inegalabila pizda! Numele ei este predestinat sa fie sexi si are si de ce! In special cand este epilata, unora le plac cele pline de floci, pizda este ceva greu de asemuit cu ceva! Aici, odata ajuns, vei fi atat de incantat de ceea ce vezi, ca o sa vrei sa o saruti sa o mananci, sa o sugi , sa o lingi si abia apoi sa futi, sa faci sex, mai frumos spus! Inchide, gura aia ca iti intra vre-o musca! Ei bine, dragul meu, nu stiu cat de bine ai inteles si cat ai retinut din tot ce am descris, insa ca sa ajungi sa te bucuri de toate astea este nevoie de tact, de rabdare, de farmec si nu in ultimul rand de pula! Nu am alt termen, doar nu voiai sa ii spun cocosel! Eee! Aici ca sa te pot ghida va trebui sa o si vedem, lasa rusinea de o parte, insa nu astazi! Maine! Ok? Acum, sedinta s-a terminat si , hai la lectii!
M-am bucurat ca este ascultator si l-am ajutat la lectii, acolo unde am putut. Dupa ce a venit sora-mea si l-a luat, am ramas iarasi singura cu vaduvia mea.
Ghiciti cine aproape alerga a doua zi de la scoala, asa cum l-am vazut de la geam si mi-a facut razand semn cu mana! Ca tinuta, mici modificari, adica nu mai aveam chiloti pe sub pantalonasii care aproape ca imi intrasera in pizda mea lipsita de protectie. Era cald tare si daca ar fi fost dupa mine, l-as fi primit in pizda goala, ca material didactic, nu? In fine, a intrat in viteza pe usa si m-a luat in brate srangandu-ma binisor pt varsta lui. I-am tras un pupic pe frunte si ritualul cu spalatul mainilor si pus burtica la adapost s-a desfasurat fara nimic deosebit.
-Sa iti fie de bine, iubitel! Hai la sedinta!
Nu a fost nevoie sa repet, desigur. Intr-o clipa era cocotat pe canapea si nerabdator pt a vedea ce o sa-i mai spun.
-Bun! Astazi, ca o profesoara care se respecta cu un astfel de elev ascultator, vom relua sedinta de unde am ramas si anumeeeeee! Exact, ramasese sa vorbim despre ce ai tu acolo in pantaloni si pe care trebuie sa o vedem, ca sa putem sa tinem sedinta, de acord? Ce-ai ramas asa cu gura cascata, nu asa am vorbit? Daca nu vrei ca ti-e rusine, imi pare rau, sa fii sanatos, fara material didactic nu pot sa tin lectia de astazi! Teama sa nu iti fie ca tot acolo o sa iti ramana, doar stii asta! Hai ce facem?
S-a intors cu spatele la mine si incet si-a dat pantalonii jos. Apoi cu mainile in fata si chilotii pe el, s-a intors catre mine rosu la fata.
-Asta ai inteles tu, ca vorbim despre chiloti? Hai , hai, curaj, nu ai de ce sa te temi si sa stii ca am vazut asa ceva de multe ori, deci nu o sa lesin! Vrei sa te ajut eu?
Nu a zis nici da si nici nu, asa ca am pus mana pe chiloti si i-am tras in jos. Surpriza placuta, nu era chiar o putica asa cum ma asteptasem, ci una destul de interesanta, dar care nu se sculase din cauza emotiilor si care promitea impresii favorabile.
-In sfarsit, am ajuns cu greu aici! Pai, uite ce zic! Te duci dumneata frumos la baie si faci un dusulet ca esti transpirat si avem de pus mana pe dumneaei, ori nu se cade sa fie nespalata! Hai, fuguta, ca timpul trece! A tasnit ca din pusca si deja auzeam dusul mergand. Cacaciosul a iesit din baie cu prosopul infasurat, in mod evident era caraghios ca i se sculase si prosopul nu avea niciun efect asa cum credea el!
-Bravo tinerete, hai ca m-ai dat pe spate cu prosopul! Deci ti-a bubuit mintea la baie sa vorbim despre prosop, ca o fi mai interesant! Ha! Ia termina cu prefacatoria ca ti-e rusine, ca nu merge! Jos prosopul!
Ca un soldat s-a executat si ceea ce banuisem s-a aratat a fi foarte corect! O pula destul de buna statea, mai binezis zvacnea plesnindu-l peste burta.
- Oooo, ce imagine, asa da, avem ce trebuie si tu faci pe rusinosul! Pai uite ce mandrete de pula aveai si nu voiai sa o arati! Felicitari, daca acum arata asa, sigur o sa creasca in dimensiuni si va fi bine si pentru pizdele pe care o sa le cunosti, dar si pt tine ca vei fi mandru si ingamfat ca esti bine dotat! Inca odata bravo! Ei, a fost greu, mai simti rusine, uite voi pune si eu mana pe ea pt a face cunostinta, acu dupa ce am laudat-o atata!
Si asta am facut, i-am luat-o in mana si, pe bune, am admirat-o! El tremura din tot corpul, timp in care pula lui inocenta pulsa din rasputeri, de parca inima se mutase acolo!
-Este grozava si chiar ma ajuta sa pot sa imi tin lectia de astazi. Cum spuneam, astazi vorbim despre pula si profitam ca o avem aici la indemana, pt a-ti descrie rolul ei. Trecem peste cel al urinatului si ne limitam strict la cel sexual. Asa o pula cum arata acum, tanara, belita si atat de fierbinte si tare este exact ce trebuie pt o pizda asa cum ti-am descris-o ieri. Ei bine, conteaza mult cum o folosesti, incomparabil cu ceea ce faceti voi cand va futeti mainile singuri, adica ceva de genul. Si i-am simulat o mica laba! Credeam ca o sa lesine de tare ce tremura! Nu, capul asta fierbinte este aducator de mari placeri atat in pizda cat si in buzele femeii repective, ai vazut cu siguranta pe net ce vreau sa spun! Tine minte O femeie excitata bine, are mai multe pizde care se vor futute si doar trebuie sa fii atent la dorinta acelei femei. Cand este cazul sa ai tu initiativa, o sa afli la moment! Sexul cu gura este strict problema femeii, deci nu ai cine stie ce contributie! In pizda este important ce stii sa faci! Acolo trebuie sa simti exact ca femeia aceea si sa aveti aceleasi trairi, aceleasi placeri, acelasi extaz, egoismul nu are ce cauta atunci. Tu ai grija sa o simti satisfacuta, la fel cum si ea are aceeasi preocupare! Nu trebuie niciodata sa fii interesat doar de tine! Total gresit, femeia aceea nu o sa te mai vrea niciodata. Nu uita, femeia aia te-a vrut pe tine in mod special, altfel te poti duce la prostituatele pe care le vezi peste tot! Intelegi? Vad ca , intre timp nu mai este asa de interesata de discutie si s-a pus pe dormit, poate ca a obosit pentru astazi, asa ca poti sa te imbraci si sa trecem la celalalt gen de lectii! Totusi, ai fi curios sa stii ce va fi maine? As putea sa te las sa iti chinui capsorul tau frumos, dar, uite, pt ca ai fost ascultator, maine este randul meu sa ma dezbrac ! Sper ca la gandul asta nu o sa lipsesti de la scoala, caci sigur ma pierzi pe mine si pe sedintele ce urmeaza! Scoala e scoala, ceea ce facem noi este cu totul altceva! Este cazul sa iti precizez ca acest secret trebuie sa ramana doar intre noi? Nimic nimanui, e clar? Hai vino in bratele mele, chiar si asa gol!
L-am strans puternic si l-am sarutat pe amandoi obrajii. Cu o palma peste bucile tari, l-am trimis sa se imbrace!
Vreti sa stiti ceva? Nu a fost chiar o strangere de forma, parca mi-a placut putintel sa il am in bratele mele asa la pielea goala! Ceva in mine a tresarit cumva si cand am ramas singura, am fost preocupata de ganduri nebunesti! Chiar nu glumesc! Va trebui sa am mare grija maine sa nu fac vreo boacana, cine stie!
Eh, noaptea este un sfetnic bun, cum se spune si dimineata eram din nou eu , cea pe care o stiam! Am fost prin cateva magazine sa ma rasfat si am cumparat unele si altele, trebuincioase sau nu! Poate va intrebati din ce traiesc! Nu trebuie sa fiti ingrijorati, pensia ramasa dupa moartea sotului meu si din chiriile pe care le incasez, ma fac sa fiu total independenta! Cat o fi posibil, asta nu stiu!
Intoarsa de la cumparaturi, am facut binemeritatul dus si apoi am gatit pt iubitel! O mica banuiala m-a facut sa cred ca nu o sa-i fie foame si nu m-am inselat deloc. A trebuit sa ma impun, atragand-u-i atentia ca am gatit pentru el si sa nu ma supere! A fost iarasi ascultator.
-Bun! Iata ca a venit ziua cea mare! Ieri cand am incheiat sedinta, erai dezbracat complet si dusulit, asa ca va trebui sa continuam de unde am ramas! La dus cu tine si sa nu imi mai aduci prosopul pe aici!
De data asta a iesit din dus fara prosop, dar cu mainile acoperind pula!
-Iarasi esti caraghios! Ce faci cu mainile alea, nu vrei sa vad ca este sculata???
Si chiar era sculata la maxim, efectiv il plesnea pe burta de ce tare era excitata.
V-a trebui sa faci ceva cu excitarea asta necontrolata si pt asta nu trebuie sa uti ce te-am invatat pana acum legat de nerabdare, caci risti sa strici totul!Nu te mai gandi aiurea caci aici vorbim despre sex si nu ca facem sex! Este o mare diferenta nu crezi? Sau vrei sa ma impresionezi cu ea cand este beton, ai reusit, asta recunosc, insa doar atat! Nu cumva te-ai gandit de ieri pana azi la ce o sa iti predau astazi si de aia este asa neastamparata? Parca iar am dreptate, nu-i asa?Ia zi, sincer, ai dormit azi noapte de gandurile astea? Ba, dar tu nu mai ai limba sau este aia sculata si asa vorbesti cu mine acum? Bine, bine, hai ca nu mai poti de curios ce esti! Uite hai sa incepem! Ia vino mai aproape si pune mana pe sanii astia ai mei, cum ti se par?
S-a repezit pur si simplu si a inceput sa ii stranga si sa ii pipaie, dar nu intratat de aproape cat sa ma atinga cu pula aia sculata. L-am lasat un pic sa se delecteze si apoi mi-am dat jos maieul.
-Ei, acum ce zici? In loc de raspuns era cu ei pe rand in gura, ii lingea, ii saruta, ii sugea, exact cum il invatasem. De placere sfarcurile erau foarte intarite si l-am tras inspre mine, asa incat sa il simt lipit de mine. Stangaci, dar ma excita si incepusem sa respir mai repede, semn ca ma excitasem.
-Asa, e bine, dar nu te grabi, linge-i si suge-i pana inveti sa faci asta , uite, sfarcurile s-au intarit bine de tot si asta arata ca imi place ce imi faci! Incet si nu te grabi! Bucura-te asa cum ma bucur si eu! Azi este cea mai grozava zi din viata ta. Ai in brate o femeie adevarata pe care ai excitat-o si care este multumita de tine! Bravo!
Asta l-a infierbantat si mai mult si a intins gura catre mine pt a ma saruta.
-Stai,, nu asa repede, fa o pauza, invata sa te stapanesti, altfel o sa ejaculezi repede si nu va fi bine! Incet! Uite, acum ca esti intelegator, imi dau si pantalonii jos si ....surpriza, nu am chiloti! Iata , ai in fata ta o femeie in pielea goala si pe deasuprasi excitata, lucru pe care tu l-ai reusit. Hai, in genunchi si du-te acolosa o cunosti, nu asta voiai, nu asta ai visat azinoapte? Intre timp era deja cu limba la pizda mea si inerca sa puna in practica ce ii spusesem la sedinta! Limba lui fierbinte era peste tot, atat afara cat si nauntru, in pizda. S-a prins repede care este clitorisul, caci se intarise la maxim si a inceput sa il suga din rasputeri.Am zis eu ca sunt tare, dar pana la o limita. Prea ma excitasem si l-am impins adanc in pizda ca deabia mai respira. L-am cotait un pic si i-am soptit
-Daaaa, e bine, e bine, ai invatat sa o lingi asa cum imi place si mie! Dragul meu, asa baga limba ta adanc in pizda la mine! Ooooh, imi place , da, imi place cum ma lingi, asa , ah, am deja orgasm, daaa, asa, haai, haaaaii, daaaa! Cred ca ti-au amortit picioarel ! Hai ridica-te si vino sa ma saruti! Acum meriti!
I-am bagat limba adanc in gura si m-am jucat cu limba lui.Eram goi si pula lui se inghesuia sa ma intepe oriunde si oricum. Deja pustiul capatase curaj si se impingea sa intre in mine!
Incet iubitel, incet, ca ajungem si acolo si asta nu maine ci acum, dar nu ne grabim! Da stiu ca vrei sa intri acolo unde ai lins cu atata placere si eu vreau, dar hai sa mai lungim aceste momente, tocmai ca sunt atat de placute. Uite ii pun capul pulii intre buzele pizdei mele si iata ce senzatie grozava traim! Vezi eu stiu ca o sa o am curand toata in mine iar tu stii ca odata intrat tot in pizda trebuie sa ma futi! Intelegi, asta vom face impreuna! Hai, te ajut si eu intra, asa hai curaj impinge, daaa intraaa, asa hai ca e toata in mine! Acum esti liber sa ma futi, si, te rog, nu te grabi, esti deja in pizda cu ea toata si ma futi cu atata placere cu cat simt si eu! Asa infinge-te cu putere, impinge si , da este bine ca ma tii de buci sa nu ma scapi asa puiule fute-ma, fute-ma, esti bun, da imi place cum ma futi si bucile astea tari ale tale ma excita si mai mult, asa da-i, da-i, fute-ma, asa ah, ce bine este, deja am facut, uau ce tare m-ai excitat! Hai tu continua cat poti, dar cand simti ca esti aproape, te rog sa iesi rapid, sa nu faci in mine, daaa? Asa puiule, fute-mi pizda mea flamanda si dornica de pula, asa da-i pula ta grozava, ah, ah, asa, e bineee, deja te simt ca iti vine, iesi te rog si da-ti drumul pe mine, asa, hai, da tot afara din tine tot, tot, asa, bravo! Uau dar cata samanta aveai in coaiele alea dragute. Bravo, iubitul meu, multumesc ca m-ai satisfacut! Esti grozav si cred ca o sa fii din ce in ce mai bun! Evident daca o sa mai vrei sa facem practica! M-a sarutat de nu mai puteam vorbi si m-a strans puternic in brate
-Te iubesc mult, matusico!
-Hai sa ne spalam, de lectii nu prea mai este timp, se apropie ora sa vina maica-ta. Vezi sa nu te dai de gol, cu toate ca pe mine m-ar certa si nu doar atat! Hai!
Dupa dus, a stat in bratele mele fara sa mai faca nimic si i-am explicat ca de acum este barbat si ca ziua asta nu o sa o uite niciodata spre deosebire de cele care vor urma.
A doua zi il asteptam ca de obicei cu coatele sprijinite si l-am vazut cat de grabit era sa ajunga sus. Nu l-am asteptat la usa ca de obicei, ci am ramas la fel proptita in coate si in pizda goala, oferindu-i o invitatie de nerefuzat. S-a repezit sa mi-a bage, dar l-am oprit ferm
-Vreau, de aia si te asteptam, dar nu inainte sa te speli! Asta vreau sa respecti de fiecare data! Nu are rost sa iti explic cat de mult tin la acest lucru! Hai fugi daca ma vrei!
Mi-am reluat pozitia la geam si am asteptat. Nu a fost nevoie sa ma uit caci m-a patruns dintr-o impingere pana la coaie, apoi m-a prins de mijloc si s-a pus pe treaba! Si, da, treaba buna, invata repede si eram multumita. A durat pana cand a fost nevoit sa o scoata si imediat un jet mare de sperma fierbinte se desfata pe spatele meu aplecat. Am plecat repede la baie si m-am spalat, nu fara sa il rog sa ma ajute. A facut-o cu placere si cu pasiune caci din nou pula era beton.
-Tot mai vrea, nu va este foame?
-Fiecare avem alt fel de foame dar nu ne putem desparti! Ce sa fac?
-Am eu solutia! Sa vedem daca faci fata! Dupa ce i-am pus in farfurie, m-am bagat sub masa si i-am luat-o in gura, Il auzeam cum manca si gemea de placere. Cand am inceput sa o sug, aproape ca si-a pus picioarele pe umerii mei si se impingea in gura mea plina!. ...



    Login