Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataIn familie - verisorii
Autor : vampir007 - 2014-09-08
Citita de 18932 ori - Nota 7.79 (70 voturi)
Intunericul brazdat de razele lunii, ating trupurile noastre goale. Suntem cu totii aici, toti verisorii si ambele mele surioare, in total zece persoane care iubesc nudismul si incestul. Reuniunea aceasta o facem o data pe an, vara, doar noi cei din familie. Prietenele / prietenii si sotia varului nostru Andrei sunt acasa si tot ce se intampla aici ramane doar intre noi. Totul a inceput in copilarie cand ne masturbam reciptoc eu si varul meu, apoi s-a alaturat sora mea mai mica care ne-a descoperit intr-o zi cum ne mangaiam cucusoarele dupa o capita de fan. Am luat-o si pe ea in gasca noastra de nebunatici mici si asa am aflat si noi cum arata o pasarica si ne mandream cu asta. Micul nostru secret a fost pastrat cam un an pana cand intr-o zi ni s-a alturat si vara mea Andreea care ne-a descoperit nu intamplator in gradina cand surioara mea ne sugea cocoseii nostrii excitati, mie si lu varul meu.
Usor, dupa cativa ani am ajuns ca toti verisorii din familie sa fim implicati in aceasta poveste care dureaza si astazi. E ca un ritual, ca un pact facut cu noi insine, ca o lege adanc infipta in inimile noastre.
Timpul a trecut, acum toti avem peste douazeci de ani in afara de una din verisoare care implineste 18 ani chiar in seara aceasta, micuta futacioasa Denisa. Ahh si cat de frumoasa este, sper doar sa nu ma indragostesc de verisoara aceasta ca si asa am ceva timp de cand sunt singur si duc dorul umei relatii adevarate.
Anul acesta am ales ca destinatie de relaxare Delta si iata-ne pe o insula pentru cateva zile, la cort in mijlocul naturii facand nudism si cu cheful de distractie la noi.
Eu asezat pe un shez longue sorbeam din paharul ce il tineam in mana licoarea ce miroase a coji de portocale si privesc luna plina ce se oglindste in apa raului. Sora mea mai mica Mihaela statea langa mine privind si ea razele lunii ce mangaiau copacii din jur dar si trupurile noastre si imi masa incet pula sculata.
- Gabi, mai tii minte noptile fierbinti pe care le simteam cu toata fiinta impreuna cu sara'mea si cu tine si ne futeam ca nebunii nopti la rand?
- Sigur, cum as putea uita asa ceva iubita. - asa ii ziceam eu micutei mele surori, iubita sub forma de alint.
- Ce faceti nebunaticilor aici? - si vara mea neastamparata se arunca in bratele mele si se lasa pe spate ajungand si pe picioarele goale ale surioarei mele, intinde bratele lasand sanii prada Mihaelei.
Penisul meu se atinge de coapsele ei, ma face sa o doresc, sa opipai sa o iubesc! Mainile mele incep sa ii maseze pulpele. Unul din verisorii mei se uita la noi si isi freaca usor pula. Sora mea o saruta pe Denisa. Schimbam pozitia. Verisoara este intinsa pe chez longue. Surioara mea cea mica este acum deasupra ei, cu pizda pe fata micutei noastre verisoare si aceasta se infrupa din pizda surorii mele ca dintr-o prajitura mult prea delicioasa. Cu mainile pe funduletul ei o starange si o tragea spre gurita pofticioasa. Eu ma aplec, ii defac piciorusele, iar la interior mi se arata o pizda frumoasa rasa cu niste labii rotunde, moi pe care le sarut, sunt calde. Buzele mele acum ating comoara micutei verisoare, gustul dulce al pizdii ma excita si mai tare. Dintii mei nu se abtin sa nu muste din carnea proaspata si buzele mele sa se opreasca pe clitorisul ei micut, gura mea arde de dorinta sa guste din lichidele ei si ii sug lindicul in timp ce un deget umezit il strecor in vaginul ei cald.
- Ahhhhh, mmmmm! - se aude din gurita micute verisoare, apoi se infrupta din nou din acel fruct atat de bun al surorii mele pe care mai am inca obiceiul sa il gust si eu.
Surioara mea se excita tare, isi maseaza sanii oferindu-i Denisei toat dulceata ei, fiecare strop din fiecare celula se prelinge acum pe buzele ei marunte si nu se satura, mai linge mai suge, ii place acel izvor de placere divina.
Verisorul meu se masturbeaza in continuare, ne priveste dar nu se amesteca, ii place ce vede.
Dulceata verisoarei mele ramane pe buzele mele ca un lipici. Pasarica ei este atat de umeda si micuta si vrea sa intru in ea. Vrea sa ma simta, doreste cu ardoare pula mea in interiorul ei.
Ma ridic, ma asez peste ea, cu pula ii ating coapsele. Ii sarut sanii, ii musc sfarsurile. Sora mea se ridica cu pizda de pe fata micutei noastre si gura mea incepe sa sa ii sarute fata uda a Denisei. Si ling lichidele suroeii mele de pe fata micutei. O sarut, ii musc buza. Mainile mele maseaza sani, o strang tare. Ea cu ochii inchisi imi cauta pula cu manuta ei, o gaseste repede si o aseaza la intrarea in vagin. Dorinta ei de a avea pula in interiorul umed este exprimata prin cuvinte:
- Hai, mmmm, fute-ma Gabi. Vreau pula ta in mine, te vreau! Iubeste-ti verisoara scumpule, fute pizda asta mica! - imi sopteste ea plina de dorinta.
Imping pula sculata in interiorul vaginului ei. Este atat de stramta! Stiu ca nu si-a inceput viata sexuala de mult si nu cred ca a intrat o pula mai mare ca a mea aici. Anul trecut era inca virgina, doar gura ei s-a infruptat din sexele noastre si noi ca verisori buni ce suntem am lins, am sarutat si am masturbat pizda micuta fara sa o penetram. Si acum acea gaurica la care visam toti era a mea. Mmm ce placut, totul este atat de frumos, adierea vantului intr-o seara senina de vara brazdata de razele lunii ce se oglindeste in luciul apei.
Sora verisorului meu se apropie de acesta goala cu o ceasca de cafea in mana. Se apropie de pula lui si incepe sa o frece si sa o sarute. Isi iubea fratiorul dar ii placea enorm cafeaua cu sperma. Intr-o zi cand eram in vizita la ei am avut si eu parte de acelasi tratament. Ii belea pula la maxim dupa care ii saruta capul rosu, excitat. Stia ce face si el nu mai rezista mult. Un jet de sperma o loveste pe surioara lui in fata iar restul de sperma este turnat cu grija in ceasca cu cafea. Nimic nu se compara cu o ceasca de cafea amestecata cu sperma proaspata (intotdeauna zice fraza asta dupa ce isi turna sperma in ceasca - adevarul e ca sperma este un antidepresiv natural 100%).
Acum scumpa mea Denisa este pe iarba sta caprita, mainile mele o strang cu putere de coapse si o trag in pula sculata ce ii penetreaza vaginul umed. Surioara mea cea mica e asezata pe spate in fata Denisei, masand usor cu degetele ei fine clitorisul sculat. Se uita la noi si zambeste excitata. Si din nou isi aduce aminte de zilele copilariei noastre cand ne futeam ca nebunii impreuna cu sora noastea mai mare ce se apropie acum de noi. Se aseaza in genunchi in fata verisoarei noastre, se apleaca putin si ii da sanii Denisei in gurita, aceasta ii saruta, ii musca si ii suge sfarcurile ca un bebelus ce asteapta sa fie hranit cu placera trupeasca.
Eu ii scot pentru cateva secunde pula din ea si ii dau doua palme zdravene la funduletul gol.
- Ahhhh, da varu bate curuletul asta obraznic. Bate fetita asta mica ca a fost obraznica! - tipa ea excitata lasand pentru cateva clipe sanii ce ii umpleau gurita.
In scurt timp s-au adunat toti verisorii nostrii in jur. Nudurile lor in lumina lunii, totul este atat de natural atat de placut, pula mea in vaginul Denisei in...



    Login