Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataImposibila povara a ispitei
Autor : luci888 - 2010-12-09
Citita de 32341 ori - Nota 8.34 (453 voturi)
Ii era greu, practic imposibil sa-si explice atractia catre fiul sau din ultimul timp. Nu realiza ce se intimplase. Nu fusese prea sentimentala la viata ei. Avea o viata linistita si destul de implinita. Nu stia sa duca lipsa de ceva, inclusiv acum cind lumea traia in aceasta saracie lucie. Si atunci? Ce se intimplase? Nici de barbatul ei nu fusese indragostita lulea cind l-a acceptat in viata ei. Primordiala fusese situatia lui stabila financiar, familia instarita din care provenea. Dragostea a venit mai tirziu. Dar acum simtea o altfel de dragoste, una adevarata, intensa si fierbinte. Nu realiza nici macar de cind era atrasa de fiul ei. Nici macar scinteia, momentul sau faza care a determinat-o sa il vada ca barbat mai abitir decit pe un fiu. Ceva se intimplase. Se considera destul de puternica insa pentru a invinge orice fel de sentimente. Mai ales nutrite fata de fiul sau. Ceva nu era in regula. Poate ca este vorba de ceva trecator.
Anda avea cu putin peste 45 de ani. Femeie zvelta, bine proportionata, inca frumoasa si atragatoare. Practic era mai mult sexy decit frumoasa. Ochii ei erau superbi. Mari, frumos arcuiti, caprui inchis, spre negru, machiaj amplu, adus aproape de perfectiune, genele superbe. Formele nasului, a gurii si a gitului te indemnau sa sari pe ea. Te atragea ca un magnet numai ce o vedeai. Nu te saturai sa-i privesti sinii uriasi, bine asezati, fundul deasemenea urias, picioarele depilate. Trezea in orice om sanatos instinctul sexului, al posesivitatii cu orice pret. Mai mult, personalitatea, felul ei de a fi, oarecum dominant si stapina pe o situatie sau alta, cultura ei generala, o faceau o femeie greu de supus sau de invins. Sotul ei, aproape de 50 de ani era si acum inebunit dupa ea. Niciodata nu se satura s-o priveasca. Niciodata nu s-a saturat de sexul cu ea. Ar fi lasat totul balta de dragul ei. Pentru ca si la pat era grozava, se putea altfel? El lucra pentru o firma de import-export si isi petrecea viata intre doua avioane. Fiul ei, avea 21 de ani si era proaspat casatorit. Nevasta era gravida in 4 luni. Fata frumoasa si de familie buna. Fiul ei lucra in domeniul IT si concomitent facea facultatea, ca si nora dealtfel.
Lucrurile functionau bine, nu se putea plinge nimeni de nimic. Ii era dat ei, la virsta asta sa simta atractie de un barbat? De fiul ei? Caruia i-a dat viata si l-a alaptat? Doamne fereste!
Micul chef prilejuit de aniversarea zilei de nastere a norei sale inca era in toi. Sufrageria era animata de muzica superba, de ciocnitul paharelor si de sincerul la multi ani rostit mereu. Ea, Anda, se retrase un pic in dormitor, si se intinse pe pat. Il fixase din priviri pe fiul sau si considera ca intrecuse masura. Cind simtise ca o trec fiori, se retrase. Se simtea bine asezata pe spate, profitind de o clipa de liniste. Curind se trezi cu nora ei linga pat, rugind-o sa revina in living, ca atmosfera nu mai este aceeasi fara ea. Aparu si fiul ei cu aceeasi rugaminte. Se ridica vrind-nevrind si se duse in living. Simtea insa ca nu se linistise. Ar mai fi avut nevoie de citeva minute de liniste. Dar trebuia sa-si faca datoria. Fiul si nora o iubeau foarte mult. Ea cel putin la fel. Latura strict animalica pe care nu si-o putea explica era diferita de latura strict materna. Nu stia unde se termina una si de unde incepe cealalta. Devenise mai confuza ca niciodata. Facea eforturi sa inteleaga situatia si sa se raporteze la ceva anume. Inima insa nu o asculta. Judecata era simpla si domina clar situatia. Inima insa cerea altceva si era peste puterile ei sa inteleaga si sa stapineasca fiorii care ii bulversau viata.
A doua zi pleca la biserica. A asistat la slujba, a aprins niste luminari, s-a rugat. Dupa ce totul a fost gata, mai ramase un pic sa se roage pentru sufletul ei. Parca simti o anume liniste sufleteasca. Parca se simti eliberata de o parte a poverii care ii apasau umerii. Isi impuse sa creada ca totul devenise in regula. Ca fusese un nimpuls de moment.
Era departe insa de a fi asa. In strafundul sufletului ea stia asta. Nu stia cui ii face bine cosmetizind situatia reala. Incerca doar sa nu o accepte, atita tot. Zbuciumul intern insa nu o parasi nici o clipa. Mai mult, incepea sa simta profunditatea sentimentelor sale fata de fiul sau. Ceva parca nu era real. Ceva era parca dincolo de puterea ei de intelegere si simtire. Nu era nici claritate totala pentru ca nu mai avea mintea limpede de mult. Devenise oarecum astenica, mereu ginditoare si vesnic controversata de amploarea unui sentiment pe care nu l-a dorit si nu il poate stavili nicicum.
Timpul trecea fara a cristaliza intr-un fel sau altul ceva din sufletul ei frint. Ceva nu-i dadea pace interioara, ceva o sugruma pe zi ce trece tot mai tare si tot mai frecvent. Se simti mica, neajutorata si invinsa. Era mai mult decit putea duce ea. Nu se pute atinge de nimic. Era fiul sau, familia lui, dealtfel fericita si implinita. Unde ar fi dus-o egoismul ei? Ce urmari ar fi avut? Toate relele pamintului s-ar aduna in familia ei. Nu! Sigur ca nu! Era totusi o femeie puternica si echilibrata. In final, ratiunea va invinge. Nu se poate altfel.
Cit de departe era de hotaririle ei! Ce putin conta in aceasta ecuatie ratiunea!
La o saptamina veni sotul acasa pentru citeva zile. Urma sa plece in Statele Unite pentru niste contracte. Se intilnira seara, intreaga familie, servind sarmalele unice ale Andei. Numai ea stia sa faca sarmale de te lingeai pe buze doua zile. La masa, privira toti burtica norei, rizind fericiti si nerabdatori sa vina primul copil. Mincara si apoi servira un pahar de vin alb, potrivit cu minunatele sarmale ale Andei.
Fara sa vrea Anda il fixa pe fiul ei. Il privi o clipa, patrunzator. Simti ca se misca ceva in pieptul ei. Nu-si explica ce, dar simti asta. Ceva o bulversa din nou. O intoarse pe dos. Se ridica pierduta de la masa. Nu mai intelegea nimic. Era complet depasita de situatie.Isi facu de lucru in bucatarie. Se hotari pe moment sa ii povesteasca sotului despre pasiunea subita fata de fiul lor. Poate ca ma ajuta cu vreo idee, sa scap de calvarul asta care imi macina viata. Dar, cum sa-i spuna? Ce va spune sotul ei? Ce va urma apoi? Doamne, ajuta-ma! Tresari la strigatele familiei care o chema la masa. Se aseza pe scaunul ei, luind paharul de vin, sorbind incet. Il fixa din nou pe fiul ei. Acesta isi intersecta privirea cu a ei. Se privira pret de o clipa. O strafulgera ceva prin tot corpul. O electrocuta pur si simplu. Simti un licar in ochii fiului ei. Intelese instinctiv si fara indoiala ca fiul ei este atras de ea. Nu exista nici un dubiu. Era totusi mama lui. Doamne! Este posibil asa ceva? Doamne, este un blestem? Sau ce? Perplexitatea ei atinse apogeul. Departe de a limpezi lucrurile, acum s-au tulburat si mai tare. Chiar ca era debusolata. Complet si iremediabil. Nu stia ce sa faca si cum sa actioneze.
Avu o noapte de dragoste terna cu sotul ei. Aproape ca era plictisita. Ea care era pasionala si calda, acum era lipsita de viata in patul conjugal. Nu-i iesea din minte acel licar din ochii fiului sau. Era clar acum, atractia era reciproca. Timpul care venea, urma sa ii dea dreptate. Era adevarat. Trebuia insa gasita o solutie si nu o ducea mintea la nimic. In final, se hotari. Va avea o discutie cu fiul sau. Fie ce-o fi, trebuie lamurita odata pentru totdeauna situatia. Ea una, nu mai rezista.
Pleca sotul la ale lui si Anda ramase din nou singura. Isi suna baiatul si il chema la ea, cind poate veni, cind are timp, ca au de discutat ceva important. La ceas de seara, auzi cheia rasucindu-se in usa, aceasta se deschise i si se infatisa fiul ei. Inalt, bine proportionat, brunet, parul cret, frumos foc. Il pupa ca de obicei si il invita inauntru. Se asezara in living cu cite un pahar de nectar in fata.
- Fiule, de ceva timp ma macina ceva si nu-mi da pace.
- Sa stii mama, ca am observat. Chiar doream sa te intreb eu. Ceva nu este in regula cu tine. Chiar aseara i-am spus nevesti-mi despre asta. Te ascult.
- Fiule, de ceva vreme incoace, simt o atractie de nestavilit fata de tine!
Tacerea cuprinse totul. Atmosfera devenise subit grava. Nu spunea nici unul nimic. Nici nu se priveau. Erau amindoi cu gindul pierdut, undeva in alta lume. O lume mai buna si mai curata. Ea simti cum ii zvicneste inima in piept. Statea sa explodeze. El era pierdut de lume si de viata, privind in gol, undeva departe, foarte departe.
- Poate ca nu trebuia sa-ti spun dar simteam ca va crapa inima in mine.
- Ba da, mama. Ai facut bine ca mi-ai spus! Sint sigur ca tu simti ca de citva timp si eu sint atras fizic de tine.
- Da, stiu, te-am simtit.
- Stiam eu. Hmmmm. Ce pot sa spun? Este greu de spus ceva.
- Ce ma preocupa este ca ma simt bulversata total si ma simt rupta de lume.
- Cam asa sint si eu mama. Ma gindesc totusi ca situatia trebuie judecata global. Nu trebuie scosi din ecuatie nici tata nici nevasta-mea.
- Nici nu mi-am imaginat sa mergem mai departe de discutia asta fiule. Un act sexual intre noi doi este nenatural si neavenit. Trebuie exclus din start. Doream doar sa-mi decscarc sufletul, sa ma eliberez de acest cosmar, de aceasta obsesie.
- Fiind oameni maturi si echilibrati, va trebui sa ne invingem instinctele mama. Sint de acord ca este nenatural. Hai sa facem efortul de a trece peste instinct, peste o ispita care ne macina. Timpul ne va ajuta, sint sigur.
- Da dragul meu, asa sa facem. Ma simt deja mai bine.
Ramase singura, eliberata de o parte din povara. Dar povara era imensa, nu avea limite. Stia ca de dorit tot il doreste si ca i s-ar oferi pe tava. El pleca spre casa lui, inca foarte confuz. Se imbarbata singur, isi dadea puterea de a trece peste asta. Zadarnic insa. Ajuns acasa, isi mingiie tandru sotia lui draga. O iubea nespus de mult. Se asezara pe pat si el continua sa o mingiie. Observa ca pentru prima data de cind o mingiie, sexul nu i se mai face erect. Oare ce se intimplase? Ea era la fel de frumoasa si de sexy. De obicei dupa un minut i se scula ca parul. Acum insa nu. Gindul ii zbura la mama lui. Nu putea invinge aceasta bariera, acest instinct. Pe nevasta o lua somnul. El ramase contemplind si gindindu-se profund. Era macinat pur si simplu. Se gindea in fel si chip. Punea cap la cap toate ideile. Sigur, judecata era una si aceeasi. Nu trebuia sa mearga mai departe cu mama. Il omora insa dorinta, ispita, instinctul. Nu putea frina asta. Ceva il chema spre mama. Ceva il mina de la spate. Ceva il atragea acolo unde era mama. Nu mai putu rezista.
Se retrase usor, se imbraca sumar, iesi in liniste si rasuci cheia in contact. In cinci minute era la usa. Deschise cu cheia si intra incet fara sa faca zgomot. Deschise usa de la dormitor. Mama dormea. Era ca un inger. Frumusetea ei il coplesi pe loc. Se aseza pe pat si o privi lung. Era superba! Trase un pic patura in jos. Nu avea sutien. Sinii imensi ii inundau ochii de placere. Camasa de noapte transparetnta ii dadu ocazia sa o vada practic goala. O mingiie pe unul din sini. Era feeric. Puse mai apoi buzele pe celalat sin si in cepu sa il sarute. Supse apoi sfircul insesizabil. Ea dormea inca. Mina ii cobori de pe sin spre burta, spre buric si spre pubis. Era depilata proaspat si asta il atrase si mai tare. Isi ridica buzele de pe sinul mamei si ii cauta gura. Mina ii era la intrarea in vagin. Ii lua buzele in gura si apoi isi introduse limba. Mama se trezi, fara insa a fi speriata. Il cuprinse cu bratele si ii raspunse la sarut. Tandretea sarutului disparu repede si isi facu loc un sarut nebun de pasiune. Nu se saturau. Se simteau in sfirsit liberi si descatusati. El abandona buzele mamei si reveni la sini. Doamne, ce splendoare de sini! Ii saruta, ii lingea si ii sugea fara oprire. Nu avea nevoie de pauza, voia doar ...



    Login