Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataImi iubesc familia in seara de ajun
Autor : vampir007 - 2014-12-28
Citita de 17872 ori - Nota 8.21 (80 voturi)

Nu pot sa zic ca mi-am inceput viata sexuala de mult timp si totusi ma gandeam ca iubita mea va ramane in oras ca sa petrecem in seara de ajun si speram ca voi avea parte din nou de acele senzatii pe care le ador. Speram ca voi face din nou sex in seara aceasta cu iubita mea, ii pregatisem deja ceva special dar ea aplecat cu parintii ei la tara la bunici si eu am ramas blocat in casa cu parintii si cu enervanta de vara-mea care e mai mare ca mine si face mereu pe sefa. Cateodata ma gandesc ca ea v-a ramane singura toata viata din cauza stilului ei autoritar.
Stau plictisit pe canapea si privesc cum parintii mei, unchiu si matusa, care ne onoreaza cu prezenta, se agita prin casa si prin bucatarie pregatind fel de fel de lucruri ce au legatura cu Craciunul, Mihaele,vara-mea se stradueste sa impodobeasca bradul dupa gusturile ei ciudate. Send.
Ahhh, am uitat sa ii zic ca o iubesc, nu ii nimic ii mai scriu un mesaj si ii zic ca mi-e tare dor de ea. Asa, gata.
Plictiseala asta chiar ma doboara, merg la etaj, ma bag in dormitor si ma uit la televizor, este mult mai bine asa decat sa incurc lumea pe aici. Eu si parintii mei locuim la casa, intr-un oras frumos de munte. La etaj sunt trei dormitoare, unul din ele este al meu, am tot ce imi trebuie aici ca sa nu ma plictisesc plus televizorul, care imi ocupa mare parte din timp!
Am gasit o emisiune pentru mine, sigur voi avea timp sa o urmaresc, asa am gandit pana cand am vazut-o pe enervanta de vara-mea in pragul usii, imi smulge telecomanda din mana fara sa imi zica nimic si schimba canalul. Enervanta fiinta!
- Mama, Mihaela nu ma lasa sa ma uit la televizor! Tip eu iritat ca sa se auda pana jos in bucatarie.
- Fii cuminte Gabriel las-o si pe Mihaela sa se uite la televizor este musafir! Imi raspunde mama cu o voce dojenitoare.
Ahhh, asa se intampla de fiecare data! Eram sigur! Ma trantesc pe canapea, imi incrucisez bratele in zona pieptului, fac boticul de baiat suparat, ma incrunt si privesc spre podea.
- Varu, nu mai fi suparat scumpete finca iti va placea si tie emisiunea aceasta. Spune Mihaela trantindu-se pe covor.
Vara-mea era imbracata intr-o fustita scurta de scolarita si o camasa decoltata ce lasa sa i se vada putin din sani. Si cum sta ea pe burta uitandu-se la televizor isi ridica piciorusele apoi funduletul se misca si fustita cade pe spate lasand pielea la vedere. Raman uimit, fara cuvinte. Mihaele nu purta chiloti, bucile albe si jucause ma fac sa belesc ochii cat cepele, cobor privirea cativa milimetrii si ii vad pizda rasa, chiar si carnea rosie dintre buzele groase. Nu am nici o reactie, doar stau si privesc, imi e greu sa cred ca vara-mea nu face asta intentionat, dar nu zic nimic ca sa nu risc sa stric acest moment.
Isi misca o mana pe care o indreapt spre intimitatea dintre picioare, isi atinge labiile cu varful degetului si urca spre gaurica funduletului ei, isi intoarce privirea spre mine si imi vorbeste:
- Ti-am zis varu ca iti v-a place si tie emisiunea aceasta! Si se ridica in fundulet cu fata spre mine.
O privesc, incep sa tremur, oare este adevarat ceea ce vad? Emotiile ma coplesesc, Mihaela ma privea in timp ce isi musca buzele si cu o mana isi maseazav sanii prin camasa ei decoltata. Cealata o tinea intre picioare, le departeaza si ma lasa din nou sa ii privesc pasarica rasa. Nici nu imi dau seama ca sunt cu gura deschisa si o urma de saliva se prelinge pe buza mea inferioara. Degetele Mihaelei ii departeaza labiile mari si ma lasa sa ii vad vaginul si lindicul care a iesit de sub chipiul protector, labiile mici sunt asa de fine, aproape insesizabile. Ma excit privind-o pe vara-mea dar nu pot sa o las sa vada cum madularul meu reactioneaza, mai ales ca sunt imbracat intr-o pereche de pantaloni de trening, asa ca imi strang picioarele si ma acopar cu mainile zona intima.
- Iti place verisorule? Vrei sa vezi mai mult? Intreaba Mihaele
Eu nu raspund nimic dar schitez un da neohotarat printr-o aplecare a acapului. Isi duce un deget la gurita si il suge apoi revine cu el in zona intima, baga acel degetel intre labii si il strecoara in gaurica vaginului, incepe o miscare de dute vino lenta, mmmm, geme si isi lasa capul pe spate. Pasarica ei este acum foarte umeda si nu dureaza mult pana isi mai strecoara un degetel in interiorul vaginului. Ahhh cat de sexy e vara-mea!
Isi scoate degetele si le linge apoi revine la aceleasi miscari de dute vino din interiorul vaginului! Ahhhhpula mea e atat de tare, imi trece prin gand sa o scot si sa incep sa ma frec si eu in fata ei. Dar ma abtin mi-e cam rusine de ea, e vara-mea totusi. Ea isi continua miscarile din incheietura mainii din ce in ce mai repede, geme, isi scoate degetelele si incepe sa isi frece lindicul cu putere. Ahhhh acum isi introduce trei degete in vagin si continua sa se masturbeze in fata mea. Eu ma prind de pula prin pantaloni si mi-o strang cu pitere, e atat de tare, vreau sa o scot, sa o eliberez dar mi-e teama de reactia ei asa ca o las sa continue. Mihaele e asa de uda acum incat cu usurinta isi largeste vaginul si isi mai baga un degetel, acum are patru degetele in interior si le misca rapid, geme zgomotos, tremura si un jet de lichid tasneste cu putere din ea varsandu-se pe covor. Urmeaza al doilea si al treilea cand se aude un strigat:
- Copii haide-tila masa! Vocea matusii ne cheama.
Verisoara mea, care acum mi-a devenit simpatica sta in fata mea la masa, parintii sunt asezati in dreapta si in stanga noastra, in timp ce mananc o privesc pe Mihaela si nu pot sa imi dau seama ce a fost in capul ei si nici al meu cand am stat si am privit-o. Acum nu mai pot sa scap de erectie, firar, cum termin de mancat fug repede la baie sa ma eliberez de tensiune ce s-a adunat in trupul meu.
- Ahhh, scuze, rosteste vara-mea in timp ce duce mana la gurita, apoi priveste spre podea si se apleaca, intra cu totul sub masa. Parintii vorbesc chestii de ale lor fara sa ne bage in seama, simt atingerile mainilor verisoarei mele pe coapse, fata de masa imi acoperea mijlocul, prin urmare nimeni nu putea sa vada ca nesuferita mi-a tras pantalonii si mi-a scos pula erecta la aer. Rosesc instant si ma transform intr-o stana de piatra, nu vad nimic dar simt cum o manuta de-a ei imi maseaza pula, apoi simt sarutul buzelor moi pe capul penisului meu belit! Ahhhh ce face? Ma uit spre parinti si spre unchi, nu ma baga in seama, nici pe Mihaela nu cred ca au obsercat-o cand s-a bagat sub masa. Gurita ei acum imi suge penisul erect, mi-a inghitit penisul si isi misca buzele de sus in jos si de jos in sus, iar cu o manuta imi freaca baza penisului, iar cu cealalta imi tine pantalonii trasi ca sa nu o incomodeze in timp ce imi suge madularul ca un copil ce nu este intarcat si abia si-a primit biberonul. Acum ii linge capul si il fraca cu manuta, ahhh nu mai rezist, strang tare de coada furculitei pe care o tin in mana si cu cealalta ma prind de marginea mesei, trupul meu incepe sa tremure, sunt fericit, excitat si stresat, incerc sa privesc adultii din jurul meu, asa este nu exist pentru ei, dar trebuie sa fiu cu bagare de seama, orice gest ma poate trada. Nu pot sa gem zgomotos ma abtin din ami exprima placerea dar verisoara mea continua sa imi scalde pula in gurita ei umeda si pofticioasa, miscarile ei sunt accelerate cu fiecare secunda ce trece, mmmmn cat o iubesc acum pe verisoara mea si inchid ochii las putin capul pe spate si din statuia de piatra devin, deodata, o balta de placere, imi eliberez sperma toata in gurita ei, ii place, spre surprinderea mea inghite toata sperma ce imi iese din mine si nu imi elibereaza pula pana nu imi curata toata sperna de pe ea.
Ahhh ce placut este, cele doua minute si jumatate cat a durat au fost de vis. Ii vad capul Mihaelei cum iese de sub masa, zambeste, este fericita, subt sigur ca asta este tot ce a vrut sa ii aduca Mos Craciun!
Ne privim pe furis in timp ce deschidem cadourile de sub brad, este trecut de ora 00:00 dupa acest ultim ritual fiecare merge in camera lui la somn. Cele trei dormitoare de la etaj sunt ocupate, eu m-am bagat deja in pat cu gandul la ce s-a intamplat astazi intre mine si Mihaela, care mi-a devenit deodata foarte draga. In dormitorul de langa mine stau matusa si unchiul, iar in dormitorul parintilor sta ea, vara-mea.
Abia atipesc, cand aud un zgomot in camera! Deschid ochii si o vad in lumina razelor de luna ce isi faceau loc prin sticla geamului pe Mihaela. Perversa de vara-mea sta goala langa patul meu si cu degetul in dreprul bizelor im sasae, semn ca nu trebuie sa fac zgomot.
Deschid ochii cat cepele si deschid veioza micuta pe care o am pe noptiera.
- Ce faci nebuno aici vrei sa te vada cineva in pizda goala la mine in camera? Ii spun eu soptit, dar foarte ingrijorat ca s-ar putea sa vina cineva sa ma verifice si sa o gaseasca si pe Mihaela in camera!
- Nu fi pisica fricoasa, am unde sa ma ascund daca vine cineva, hai fami loc pe pat. Imi spune ea fara a fi stresata de ceva.
- De ce ai venit. Intreb cirios.
- Vreau sa mai stau de vorba cu tine ca doar esti varul meu si dupa toate ce s-au intamplat azi sigur vrei sa stii de ce.
- Da, asa este ai dreptate, chiar vreau sa stiu ce te-a apucat.
- Bine, spune ea zambind, dar mai intai vreau sa te dezbraci, sa renunti la haine asa cum fac eu mereu, atunci cand sunt goala simt ca traiesc, asta vreau sa faci si tu.
- Nu pot. Raspund eu in timp ce bag barbia in piept dar privirea imi ramane lipita de sanii ei in forma de para.
- De ce? Intreaba scurt
- Imi este rusine de tine. Raspund eu rosind in obraji.
- Cum sa iti fie rudine de mine, pai noi trebuie sa fim ca fratii sa stim tot unul despre altul, sa avem secretele noastre pe care numai noi le stim si sa ne ajutam unul pe celalat cand avem nevoie de sprijin. Gabi, nu uita ca nunai noi doi suntem, nu avem frati, de aceea noi doi trebuie sa avem o relatie speciala. Spune verisoara in timp ce mainile ei imi deschid nasturii camasii de noapte cu care ...



    Login