Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataImi iubesc familia in prima zi de Craciun
Autor : vampir007 - 2014-12-30
Citita de 19561 ori - Nota 7.51 (49 voturi)
Ma trezesc, privesc prin camera, nimic neobisnuit. Iar am dormit dezbracat, firar daca afla mama, imi trag pantalonii de pijama pe mine si ma grabesc sa ies din camera. Tacerea din casa ma nelinisteste putin, cobor scarile si intru in bucatarie unde de obicei ii gaseam pe ai mei la cafea. De aceasta data nu este nimeni. Intru si in sufragerie, imi arunc ochii sub brad si vad cadoul de la Mos Craciun si langa el verisoara mea sta dezbracata, ma privea cu ochii ei dulci, observ ca sanul drept este legat cu o funda rosie.

- Nu vii sa iti deschizi cadoul varule? Intreaba ea in timp ce imi face semn cu degetul sa ma apropii!
Eu ma reped spre ea si o prind in brate, ii simt sanii tari si sfarcurile ce ma impung in piept, o cuprind cu bratele si o strang tare mai mult ca sa o acopar sa nu o vada cineva din casa asa de expusa.
- Esti nebuna, daca vine cineva, mama sau matusa. Spun eu speriat.
Mihaela incepe sa rada zgomotos si imi baga una din maini in pantalonii de pijama, ma prinde de penis si ma strange cu putere.
- Crezi ca mai aveai parte de un cadou ca asta daca nu ma asiguram ca suntem singuri acasa? Ai nostrii au plecat la tara, nu se intorc pana deseara asa ca tu scumpul meu verisor esti al meu pana atunci! Imi spune Mihaela pe un ton foarte serios.

In timp ce imi vorbeste, vara-mea se joaca cu manuta ei pe pula mea care incepe sa se scoale, ne sarutam si ma las prada vointei ei. Imi mangaie pieptul si se apleaca din ce in ce mai mult, ma saruta pe gat apoi pe piept, pe burta si imi trage pantalonii de pe mine spunandu-mi ca nu am nevoie de ei, ma conformez. Se aseaza in genunchi in fata mea imi beleste cu grija penisul si il saruta, il prinde intre buzele ei moi si il umezeste bine, ma prinde cu manutele de fund si ma trage mai adanc in gurita ei pofticioasa. Cu greu ma abtin sa nu gem, ahhh, o privesc pe vara-mea cum imi suge pula, e divina senzatia. O magai pe parul ei lung, apoi ii prind capul in palme mele si preiau eu controlul, incep sa o fut pe verisoara mea in gurita ei pofticioasa dupa bunul meu plac. Ea ma priveste cu ochii ei mari in timp ce imi bag pula adanc, pana aproape de baza penisului, se vede ca ii place si ma intreb oare cate puli a mai gustat pana acum enervanta de vara-mea. Ahhhh, cu cata dragoste ma primeste in gurita ei.

Se aude suneria, ramanem amandoi nemiscati. Persoana ce se afla dupa usa insista. Imi iau repede pantalonii de pijama pe mine si Mihaela fuge spre dormitor. Ma intreb ce sa fac cu pula mea sculata, cine ar putea fi, cine mi-ar putea vedea erectia pe care o am acum, imi bag mana in buzunarul de la pantalonii de pijama si merg sa raspund. Deschid usa si ma trezesc cu Nicoleta, iubita mea, care imi sare in brate si ma saruta apasat, ii simt geaca rece cum se atinge de pielea mea si aerul de gheata ce intra in casa, pielea mi se face de gaina si trantesc usa de la intrare, scot mana din buzunar si o imbratisez cu putere. Imi cobor una din maini pe funduletul ei si ii strang o buca in palma. Imi simte erectie pe piciorul ei si se impinge mai tare in mine.

- Buna iubitule ce faci? Ce pula sculata ai bebe. Imi spune zambind si cu pauza de sarut
- Tu ce faci? Nu esti la tara? Spun eu balbaindu-ma.
- Da iubi am fost ieri si am venit dimineata, i-am convins pe ai mei ca trebuie sa mergem amandoi la o petrecere de Craciun, inventia mea, si chiar am reusit sa ii conving. Imi trage violent pantalonii de pijama de pe mine si imi saruta capul rozaliu al penisului apoi continua cu explicatia masand madularul: Asa ca pot sta la tine pana maine dimineata, nu ca-i grozav? Si apropo i-am vazut pe ai tai ca au plecat si m-am gandit eu ca ai ramas singurel o vreme asa ca hai sa profitam de ocazie. Si incepe sa imi sarute si sa imi linga penisul ca pe un ciubuc dulce primit in dar de la Mos Craciun.
Penisul meu are parte de doua guri pofticioase azi, mmm, cat de bine ma suge si Nicoleta, desi stiu sigur ca eu am dezvirginat-o nu pot fi sigur de unde stie sa suga atat de bine o pula si totusi ma las vrajit de miscarile buzelor si a mainilor ei care se joaca cu testiculele mele.
Se ridica din pozitia sezut si ne sarutam, incep sa o dezbrac, ii deschid fermoarul gecii, o dau jos si o arunc fara sa stiu unde, la fel fac si cu bluza, ne sarutam pana reusesc sa ii desfac capsele sutienului, in acelasi timp ea isi deschide nasturele de la blugi si fermoarul, ma aplec si ii trag in jos blugii in timp ce ea arunca sutienul fix in bradul de Craciun.
Este pentru prima data cand o vad fara chilotei pe iubita mea ceea ce ma face sa cred ca scumpa mea a venit special pregatita pentru a face dragoste.
O prind cu mainile pe Nicoleta de funduletul gol si o sarut pe abdomen, ea isi desface coapsele imi pune mainile in cap, imi prinde parul printre degetele ei subtiri si ma impinge spre vulva rasa. Nu opun rezistenta, ma supun cuminte.
Stau in genunchi in fata iubitei mele ii sarut labiile si ii inspir placerea sexului. Ea se impinge cu pizdulicea mai tare in mine, o musc usor apoi cu limba ma joc intre labiile crapate putin si datorita pozitia in care sta, cu bazinul in fata cu picioarele cracanate cu spatele arcuit. Se tine de parul meu ca de o bara si se freaca acum cu vulva de buzele mele si de limba mea scoasa din gura special pentru ai gusta sucurile ce le secreta pasarica ei. Ma inebuneste Nicoleta, la fel ca si Mihaela, vara-mea.

- Ahhh, te iubesc! Mmm ce bine dai limbi in pasarica mea fierbinte iubitule, nu te opri bebe, auuu, aaa, asa suge lindicul ala obraznic puiu si dupa baga-mi limbuta ta in vagin, asa iubi, te iubesc, aahhhaahhh.

Eu sug clitorisul umflat, mmm ce bun este, privesc in sus spre ea, privesc la sanii ei cum ii mangaie in timp ce ma tine acum doar cu o mana de cap. Dupa putin timp simt vulva Mihaelei ca ma atinge pe spatele gol. Imi ingheata sangele in mine pentru o secunda, "ce se intampla?" ma intreb in gand dar continui sa sug lindicul excitat al Nicoletei, apoi vad sfarcurile Mihaelei cum se apropie din ce in ce mai mult de trupul iubitei mele. Bebelusa mea isi ia mana de pe sani si o indereapta spre vara-mea, o prinde de ceafa si o trage spre ea repede ca si cum nu ar mai avea rabdare si cele doua se scalda acum intr-un sarut frantuzesc. "What the fuck?" imi zic din nou in gand privind dintr-o pozitie inconfortabila scena incredibila. Amandoua fete privesc spre mine si eu care stau in genunchi in fata pizdei iubitei mele ling inca bijuteria dintre coapsele ei dar in acelasi timp imi pun sute de intrebari retorice.

Acum Mihaela ma trage de cap, Nicoleta da drumul mainii pe care o mai avea in parul meu lasand-o pe vara-mea sa faca ce vrea cu mine. Aceasta ma trage pana ma intorc cu fata spre vulva ei si ma impinge intre coapse. Stiu ce am de facut si nu pierd timpul, ma ingrijesc de pasarica verisoarei mele la fel cum am facut si cu cea a Nicoletei si totus e ceva ciudat, imi dau seama ca am devenit jucaria celor doua fete, sunt un pofticios care se hraneste cu dragostea dim cele doua pasarici. Nu pot sa opun rezistenta, placerea ce ma cuprinde dementiala. Si gustul, gustul pizdei ma face sa...



    Login