Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataImi iubesc familia asa cum eate ea - continuare
Autor : vampir007 - 2015-01-28
Citita de 24609 ori - Nota 7.92 (52 voturi)
- Buna copii! Ne vedem jos in cateva minute, consiliu de familie. Spune mama din pragul usii.
Ma ridic cu greu dintre cele doua fete care inca dorm in dreapta si in stanga mea. O privesc pe mama goala, este prima data cand ii vad sanii, coapsele, pizda rasa, mi-e teama ca eu inca visez. Ea ma vede pierdut in spatiu si imi zambeste. Pula imi este sculata, imi dau seama si trag patura peste mine.
- A si nu va obositi sa va imbracati ca nu are rost, trebuie sa ne cunoastem asa cum suntem. Apoi isi duce palma dreapta la buze, isi saruta mana, o indreapta spre mine si sufla. Mama imi trimite un sarut, eu ma fac ca il prind in palma si il duc involuntar la buze.
De ce am facut gestul asta? In timp ce caut raspunsul la aceasta intrebare, mama se intoarce cu fundul gol la mine si dispare, s-a dus cel mai probabil jos, acolo unde eram si noi asteptati.
Ma dau jos din pat, ma indrept spre fereastra, este intuneric, se vad totusi fulgii ce se cern pe covorul alb luminati fiind de lampile stradale. Nu stiu cat e ceasul dar cred ca e tarziu, am dormit cam mult.
Simt o atingere pe umarul meu drept si un sarut pe gat. Nicoleta s-a trezit si ea. Ma musca de ureche si imi sopteste.
- Orice s-ar intampla, noi vom fi mereu impreuna, te iubesc si jocurile astea din familia ta ma excita enorm!
- Si eu sunt uimit de ce mi se intampla, totusi ma simt aiurea ca am futut-o pe Mihaela, ea este verisoara mea si simt un dezgust, mi-e sila de mine sincer.
Nicoleta se apropie de mine, ii simt sanii tari lipiti de trupul meu, ma strange cu putere la pieptul ei si imi sopteste la ureche:
- Te iubesc uratule, te iubesc asa cum esti tu, fie ca ai futut-o pe vara-ta fie ca ai sa o futi pe mama ta. Eu una nu vreau alceva de la tine decat sa ma iubesti si tu pe mine asa cum te iubesc eu si sa ma implici si pe mine in aventurile tale incestioase sau nu. Spune Nicoleta mangaind cu varful degetelor ei subtiri fata mea fina de copil.
Ne intoarcem unul spre celalat ne luam in brate, de aceasta data ii simt sanii cum imi preseaza pieptul, eu imi cobor palmele pe funduletul ei si ii cuprind fesele. O trag spre mine. O privesc in ochi si ii zambesc, apoi buzele noastre se amesteca intr-un sarut pasional.
- Porumbeilor, va sta asa de bine impreuna! Spune vara-mea cu o voce ragusita abia trezita din somn.
- Multumim! Raspundem amandioi. Ooo ca mi-am adus aminte, a zis mama sa mergem jos, imediat. Continui eu.
- Auuu, cred ca au venit si ai mei. Spune Mihaela tragand un cearceaf peste sani si zona pubisului.
- Nu te chinui sa pui ceva pe tine pentru ca ni s-a cerut sa mergem dezbracati, o atentionez pe vara mea. Aaa si apropo, mama era in curu gol cand a venit sa ne zica asta, completez eu dupa ce o vad pe Mihaela putin nedumerita.
- Este clar ca surprizele nu se termina aici! Prima surpriza a fost Nicoleta, apoi bunica Aniela, acum cine stie ce ne asteapta.
Mihaela se da jos din pat si merge sa se spele pe fata, eu o tin strans in brate pe Nicoleta si o sarut apasat. Desi acum fac acest lucru pentru a o imbarbata pe ea, defapt eu sunt cel care ma linistesc de fapt, cred ca sunt cam egoist de fel si fac acest lucru doar pentru mine, pentru a fi eu mai linistit si intradevar ma ajuta sa stiu ca nu sunt singur in treaba asta.
- Bine pupaciosilor, gata, hai sa mergem jos si apropo cine ma saruta si pe mine?
Prima care sare in gatul Mihaelei este Nicoleta, se saruta amandoua pe gurita, pasional, le privesc, sunt ca doua flori dimineata pe roua, mi-ar placea sa le vad toata viata iubindu-se asa.
- Tu nu ma pupi varule, imi intrerupe Mihaela gandurile.
- Cum sa nu vara mea scumpa, si o sarut dar scurt, ea imi zambeste.
O prind de mana pe Nicoleta si impreuna cu Mihaela care sarea intr-un picior ca un copil mic coboram treptele spre camera de zi unde ne astepta toata lumea.
Intram in camera si ne oprim in fata usii ca si cum am astepta sa ni se faca o invitatie la masa unde parintii mei, parintii Mihaelei si bunica Aniela stateau dezbracati, sorbeau din cestile cu cafea si vorbeau despre scula mea ca si cum eu nu as fi fost inca acolo.
- Buna copii, veniti si voi aici, am auzit ca sunteti adulti acum, spune tata aratand cu mana spre trei scaune asezate in capul mesei.
- Mihaela ce frumoasa esti asa dezbracata, ii spune unchiul privind-o insistent.
- Hai ca taicatu abia asteapta sa ti-o traga! Spube si mama ei zambind
- Cum ati putut, cum ati putut sa imi ascundeti atata timp, credeti ca eu sunt proasta si nu stiam ce faceti, rabufneste Mihaela. Toti privim scena scocati de reactia ei.
Mihaela si-a dat seama de acum cativa ani de faptul ca parintii nostrii fac swing, i-a urmarit indeaproape pe parintii ei si ai mei, a descoperit intre timp masturbarea pe care a inceput sa o practice cu placere, mai tarziu a fost descoperita de parintii ei si a fost amenintata ca daca mai face asa ceva este pedepsita pe veci. Nu a renuntat la masturbare doar ca se ascundea mult mai bine si cand ii pandea pe ai ai cum fac dragoste se masturba si mai des. Apoi a inceput sa se futa cu baietii din scoala, a fost prinsa din nou si de data asta pedepsita. Dar parintii nostrii nu incetau joaca, ea ii pandea si in timp ce se masturba privindu-i ii veni o ideie, sa se culce cu mine in semn de razbunare pentru ce fac parintii nostrii si pe ea nu o lasa nici macar sa se nasturbeze. Iar eu am cedat tentatiei.
- Draga mea nu ne intelege gresit dar familia noastra face asta de mult timp, nu puteam sa te las sa vezi realitatea pentru ca erai copil si ...
- Nu ati fost corecti cu mine, eu stiam ce faceti v-am urmarit de mii de ori facand sex cu rudele si in special cu matusa si unchiu si pe mine nu m-ati lasat sa ma masturbez. Spune Mihaela cu lacrimi in ochi.
- Dar am crezut ca facem ce trebuie. Intervine mama ei.
- Si nu ati facut, stiti ce greu mi-a fost cand m-a dezvirginat George, nu aveam cu cine vorbi despre asta si ma durea pizda ingrozitor si stiu ca putea fi alfel, de exemplu imi imaginam prima data altfel, langa tata si sunt sigura ca avea grija de fetita lui si nu isi baga pula ca prostul ala in mine. Spune Miihaela cu lacrimi in ochi.
Mama ei pune mana la gura cand aude ce zice fata si ingana doua cuvinte pe care nu le inteleg. Tatal ei se ridica de la masa se duce langa fica lui o prinde intr-o stransoare parinteasca o saruta pe frunte si ii zice soptit :
- Acum voi fi mereu langa tine puiu meu si voi avea grija de tine si de micuta ta pasarica, promit!
O ia in brate si o aseaza pe fotoliu, ii desface coapsele si incepe sa ii sarute pizda cu pofta, matusa mea se ridica si ea de pe scaun si se duce langa fica ei, ii mangaie fata cu varful degetelor se apleaca spre ea si o saruta pe gurita.
Toti privim scena, solidari cu suferinta Mihaelei care acum ii este alinata de parintii ei care stiu cum sa o iubeasca.
Linistea este intrerupta de vocea tatei care ma intreaba:
- Tu nu vrei sa ne zici nimic?
In acel moment o privesc pe Nicoleta care se uita fix la mine, ma strange de mana, acest gest imi da curaj sa vorbesc.
- Mama, tata, desi am inteles abia acum de ce toate rudele care veneau in vizita dormeau cu voi in camera desi mai aveam camere libere, acum a mai ramas doar un singur lucru care ma face sa imi fie sila de mine.
- Ce este? Murmura buzele mamei.
- Mie imi place Nicoleta, o iubesc, imi place mult si Mihaela ca doar este vara mea, intorc capul din nou spre fotoliul unde ea era asezata si tatal ei in genunchi ii saruta pizda fututa de acei baieti care a facut-o sa sufere, mama ei ii masa sanii si la randul ei Mihaela ii sugea sfarcurile ca un bebelus flamand, insetat de placerea trupeasca.
- Chestia este, continui eu cu explicatia, ca desi pe moment m-am simtit minunat un puternic sentiment de frica amestecat cu vinovatie m-a cuprins, va iubeac dar nu suport acest sentiment care imi inunda sufletul.
- Stiu cum este, am avut si eu parte de aceasta lupta interioara, am dus si eu batalii cu mine insumi, imi spune mama zambind.
- Fiecare are temerile lui, dar nu trebuie sa te gandesti la Mihaela ca la verisoara ta sau la mama ta ca la o mama, in timpul sexului gandeste-te ca e o gagica buna asa ca Nicoleta si nu vei mai avea acel sentiment de ura asupra propriei persoane. Imi explica tata.
- Si oricum cred ca acum este momentul potrivit sa aflii ca eu nu am putut avea copii si tu de fapt esti infiat, imi spune mama in timp ce isi pleaca capul rusinata.
Nu stiu de ce dar inima mea nu mai bate atat de repede, stresul diapare si totul devine clar. Furtuna din mintea mea se linisteste, nu stiu cine s-a mai simtit atat de fericit ca a fost infiat, dar eu simt o bucurie imensa in suflet.
- Nu zici nimic, ai ramas pe ganduri ...
- Sunt bucuros ca mi-ai zis asta, acum pot sa o vad pe Mihaela, pe matusica, pe bunica Aniela chiar si pe tine mama doar femeie, asa cum o vedeam pana acum cateva secunde doar pe Nicoleta, iti multumesc! Ii spun mamei dupa ce am intrerupt propozitia.
Ii dau drumul mainii iubitei mele si merg la mama, ma arunc in bratele ei, pielea trupurilor noastre au pentru prima data contact, sanii ei imi ating pieptul si o sarut pe mama, dar nu ca de obicei ci pe gura, buzele noastre se lipesc intr-un sarut pasional pentru cateva secunde bune. Ador dulceata buzelor ei. Nicoleta ne priveste, nu zice nimic, dar se bucura in sinea ei ca eu mi-am depasit obstacolul ce ma infrana si nu imi dadea pace.
- Nicoleta, acum esti si tu parte din aceasta familie, hai sa iti arat cum ne iubim noi in familia asta, spune tata in timp ce se ridica de pe scaun se duce lanca iubita mea si o saruta pe gat.
Nicoleta se lasa prada mainilor si sarutarilor tatalui m...



    Login