Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

furnal de vacanta Mara1
Autor : x312538 - 2023-10-14
Citita de 12189 ori - Nota 1.38 (400 voturi)
Jurnal de vacanta - Mara


In cele ce urmeaza, incerc sa astern pe hartia desktopului intamplarile din trecutii ani ai tineretii indepartate, cand mi-au dat ghes primele impulsuri sexuale si cand am inceput sa bat la poarta barbatiei strigand ca nu mai vreau sa fiu baiat, vreau sa fiu barbat. Si vreau sa va povestesc, cu limbajul meu de-acuma, cum a fost devenirea mea ca barbat, ma rog ..., ca barbat incepator.
M-am nascut intr-o familie de medici. Taica-miu medic ginecolog, mama - pediatra iar matusa Camelia - internista. Toata copilaria mea a avut miros de medicamente si povesti cu bolnavi. Noroc cu scoala, care a adus alte miresme in universul meu olfactiv si cognitiv. Relatarea mea incepe cand am incetat de-a mai fi gimnazist. Si cand a sosit vacanta, cu trenul din Franta.
A sosit vacanta si nu mai sunt gimnazist. Mama e fericita si-mi tot zice:
- Vezi, daca m-ai ascultat? Am avut dreptate? Sa ma asculti intotdeauna ca eu te invat numai de bine. Hai, da-mi un pupic si spune-mi c-am avut dreptate.
- Da, mama, ai avut dreptate, si-i dau mai multi pupici. Pe obraz, caci mama mi-a intins obrazul domolindu-mi intentia vadita de-a o saruta pe buze. Pupici de multumire pentru sfaturile cu care mi-a facut capul calendar in ultimii 2 ani, ca sa invat pentru note, nu pentru viata, ca ceilalti trogloditi din clasa mea.
Mama este o femeie superba, care putea face cariera internationala ca model dar care a dat curs dorintei parintilor ei si-a ales cariera medicala. Unde a ajuns sef de sectie neonatologie.
Am invatat pentru note si iata ca am fost repartizat la Liceul de Informatica, unde ne-am dorit, si eu, si mama. Singurul din clasa. C-am avut cea mai mare medie. Ceilalti s-au raspandit care-ncotro, fistecare dupa ce note a avut si ce optiune de viitor o fi avut. De-acuma, o sa-ncep sa-nvat pentru viata, ca de-acuma notele vor conta mai putin.
Eu sunt pe drumul pe care mi l-am dorit ca sa ajung un mare si celebru aitist. Sa-i dau peste nas lu taica-miu, care ne-a parasit, ca i s-au aprins calcaiele dupa nu stiu ce pitipoanca la care i-a reparat gaura, cum zice mama. In loc sa faca bataturi in palma sau sa-si puna bromura in cafea sau sa vina mai des acasa. Si care in rarele ocazii cand isi mai aduce aminte de mine, ma tot piseaza ca:
- Ce aiti?, ce informatica?, stomatologia e de tine, ca acolo o sa castigi o caruta de bani, ca la toti astia li se strica dintii ca nu stiu sa se spele pe dinti si mananca numai dulciuri. Nu vezi in ce viloaie stau codrestii astia? Fa-te stomatolog, nu fi prost.
Codrescu Felix e colegul ala al meu cu care ma concuram la note, ca si el voia tot informatica. Taica-su e medic stomatolog destul de cunoscut pe la noi prin cartier. Felix zice ca e cunoscut datorita rezultatelor deosebite pe care le are ca stomatolog. Eu cred ca datorita tarifelor mari cu care si-a ridicat viloaia aia nesimtita. Ne-am si batut de cateva ori, pe chestia asta.
Cu stomatologia, mie mi se face greata numai cand ma gandesc ca imi vine in nas duhoarea de la dintii aia stricati. Ca oamenii merg la stomatolog din cauza dintilor stricati. Ce mai tura-vura, mie-mi plac calculatoarele si calculatorist ma fac.
Sor-mea, Mara, e cu 2 ani mai mare decat mine. Si ea e tot la Informatica. E de o frumusete ravasitoare, mostenita de la mama. Inalta, bine facuta, atletica, cu un trup svelt, arcuit ca o serpoaica. Sanii tari si elastici, picioarele sculpturale, de manechin, completeaza minunatia de fata care intoarce toate scaunele pe unde apare. Este copia fidela dar mai tanara a mamei noastre. Boul de taica-miu a fost un prost sa renunte la asa o femeie superba ca si mama.
De un an de zile, Mara este o componenta de baza in echipa de volei a liceului. Datorita ei, eu sunt deja cunoscut printre fanii de volei ca fratele Marei. Sunt nelipsit de la meciurile ei de volei, fiind un fel de bodiguard pentru Mara. Imi place sa-i vad trupul plutind de-asupra plasei si atacand mingea, picioarele cambrate cu muschii lungi incordati, saltul de felina la cate un plonjon reusit, zambetul obosit de dupa meci. Admirandu-i picioarele lungi care o propulseaza de-asupra plasei si imaginandu-mi cuibul dulce ascuns in locul unde se impreuneaza ele, mi se strepezesc dintii si ma excit la gandul ca sunt singurul care are acces neingradit la placerile pe care le poate oferi. Caci Mara, sora mea, este dulcea mea amanta.
Mara e una din vedetele echipei si ea acapareaza privirile admirative ale spectatorilor. Si, si ale spectatoarelor desi,poate, din alte motive. Baietii imi cauta prietenia, sa le fac cunostinta, sa-i introduc in cercul de apropiati ai vedetei care este, deja, Mara. Ba, odata, un domn m-a tot batut la cap ca sa mergem, dupa meci, la o cafea si n-am putut scapa de el pina la terminarea setului, cand am fost abordat de niste elevi cu probleme de-ale noastre.
O iubesc pe Mara si la figurat, si la propriu. Stiu ca fetitele sunt atrase de catre tati, iar baietii - de catre mame. Este vorba de o atractie erotica atavica pe care o intalnim peste tot in lumea animala. Freud le-a numit Complexul Oedip si Complexul Electra. Atavica, neatavica, relatia erotica dintre mine si Mara are antecedente istorice. Iata-le: Mara este cea care mi-a deschis portile sexului. In urma cu ceva ani, cand eram in clasa a 2-a sau a 3-a, nu mai stiu exact, intr-o anumita imprejurare, eram singuri. Imi amintesc ca am inceput sa ne jucam de-a mama si de-a tata. Ne-am scos chilotii si-am inceput sa ne mangaiem. Mara, care stia ceva ce eu inca nu stiam, m-a incalecat, a luat putulica mea care nu stiu daca era sculata sau nu, cred ca nu, si si-a pus-o intre picioare miscand-o acolo cu mana. Si-a tot miscat-o pana a oftat si-a zis:
- Gata, sa nu-i spui lu mama ca ne cearta.
Si asa a inceput.
Dupa aia, intamplarile au devenit obisnuinta si, tot mai des, Mara si-a scos chilotii si m-a calarit mosmondind cu puta mea pe la pasarica ei, privindu-ma in ochi si terminand cu un oftat, reinoind indemnul de-a pastra secretul. Eram intr-un fel mandru ca Mara imparte un secret cu mine. Pe de alta parte, aveam si eu ceva placere simtind cum Mara imi palpeaza puta. Si aveam, cumva, senzatia ca facem ceva ce nu este chiar in regula, dar placerea inerenta ne facea s-o facem. Eram curios ce facea Mara cu puta mea acolo intre picioarele ei, dar fusta care ne acoperea nu-mi permitea sa vad. Si nu indrazneam s-o intreb ca sa n-o supar si s-o fac sa nu mai faca.
Apoi, relatia a evoluat. Mara a inceput sa-mi frece putulica, ceeace-mi dadea mai multa placere si mi-o facea tare. Iar, cand era tare, abia atunci o baga sub fusta. Eu simteam o caldura placuta si doream sa nu se mai termine. Dar Mara facea ce facea si se foia cu mana pe sub fusta gemand.
- Te doare, Mara?
- Nu, Ionut, e bine, stai linistit, si-mi zambea scotandu-si mana umeda de sub fusta.
Intr-o primavara s-a intamplat ce trebuia sa se intample. De asta imi amintesc mai clar caci a fost un moment important. Mama era de garda. Mara a venit de la scoala.
- Unde e mama?
- A dat telefon ca e de garda.
- Hai in dormitor.
- Nu mancam? Nu ti-e foame?
- Mai tarziu. Hai. Scoate-ti pantalonii.
Si-n timp ce ma dezbracam docil dar nedumerit, Mara si-a scos chiloteii si fusta. Am ramas o clipa descumpanit vazand-o goala cu smocul ala de par intre picioare. Era teribil de futabila. Fara sa vreau, puta mi s-a intarit.
- Hai, Ionut, intinde-te pe spate, si m-a impins usor pe spate, apoi m-a incalecat, mi-a luat puta intarita si si-a pus-o intre picioare, la pasarica, apoi s-a lasat in puta care a intrat in ea.
- Au, a tipat.
- Ce-i, Mara, te doare?, am intrebat-o speriat.
- Stai linistit, o sa treaca, mi-a zambit asezandu-se in puta si privindu-ma in ochi.
M-a napadit un val de placere din pasarica ei calda si umeda, cum n-am mai simtit niciodata. Instinctiv mi-am ridicat salele ca sa patrund mai adanc in ea.
- Mai stai un pic, ai un pic de rabdare, a zis, probabil ca sa-i mai treaca durerea.
- Gata, acuma putem incepe, a zis dupa un timp, incepand sa se onduleze de-asupra mea, framantandu-mi puta in ea si facandu-ma sa gem de placere. O placere nemaisimtita, o placere fierbinte si umeda, cum nu mi-as fi inchipuit ca zace in Mara. O vreme s-a zbuciumat de-asupra mea privindu-ma in ochi, apoi i-a inchis gemand usor si muscandu-si buzele a-nceput sa-mi framante puta, ridicandu-se si plonjand in ea, trimitandu-mi jeturi de placere la care puta crestea si mai mult si se intarea si ma facea sa ma agit si eu sub ea. Imi venea sa musc din carnea ei calda si vie care-mi dadea atata placere. M-a calarit tot mai avantat, gemetele i s-au intetit, cu mainile s-a sprijinit pe soldurile mele ca sa se ridice si sa se lase sa cada in puta, si tot asa, pana de-odata a tipat scurt si s-a prabusit peste mine zvacnind din sale si gafaimd. Am imbratisat-o strans si m-am inpins si mai tare in pasarica ei. S-a zbuciumat un timp peste mine, cu ochii inchisi, apoi i-a deschis zambindu-mi.
- Wow, ce bine a fost. Si mi-a muscat buzele. Nu m-a mai sarutat pe gura niciodata. Simteam placerea din putulica si i-am muscat, si eu, usor buzele umede si dulci. Pentru prima data. Imi venea sa le tot mursec cu dintii. O aveam pe Mara in brate si puteam s-o iubesc, s-o sarut, s-o am oricand. Cred ca asa faceau tata si mama cand se iubeau in pat. De-acuma nu ne mai jucam, faceam si noi ce faceau tata si cu mama. Si-ncepeam sa-nteleg de ce gemeau si se strangeau in brate.

- Te iubesc, Mara, surioara.
- Si eu te iubesc, fratiorul meu dulce. Ai terminat si tu?
- ?
- Dar vreau sa termini si tu. S-a intins langa mine, mi-a prins in mana puta care inca era teapana si a inceput s-o frece, intai mai lent, apoi tot mai viguros. M-a inundat o placere din puta, care m-a facut sa ma framant, cu rasuflarea tot mai adanca. Placerea a crescut fulgerator, am zvacnit odata din picioare si din puta a tasnit sucul pana aproape in tavan, in gemetele mele.
Asa placere m-a daramat. M-am zbuciumat pe pat o vreme, apoi am inceput sa ma linistesc. Mara ma mangaia intre picioarele umede intinzand sucul din puta peste coapse si pe burta.
- A fost bine, Ionut? Nu i-am raspuns, inca gafaind si doborat de placere.
- Wow, cata sperma ai ... Trebuie sa fim atenti.
Am inceput sa-mi revin. I-am prins mana care mi-a frecat puta si-am sarutat-o.
- Ce bine mi-ai facut, Mara. Ce buna esti.
Nu m-am mai intrebat de unde le stie Mara toate astea. Cred ca fetele invata de la mamele lor.
- Hai, Ionut, sa mancam. Pregatesc eu ceva de mancare.


Asadar, sambata, mama a pregatit o masa ca sa sarbatorim mica-mare realizare a intrarii mele la Liceul de Informatica, tinta incununata de succes a vesnicelor discutii si a eforturilor mele din ultimii 2 ani. Nu tu timp liber, nu tu joaca, nu tu prieteni, nu tu fete, nu tu ..., nu tu nimic. Invata, invata si invata, vorba detestatului Lenin. Dar, totul e bine cand se termina cu bine. Ca si acuma, cand serbam chestia. Mama s-a intrecut pe ea insasi, dovada cat de importanta a fost problema pentru ea. Masa a fost mai ceva ca la o sindrofie, aniversare, logodna, sau altele asemanatoare. A imbracat rochia pe care a mai imbracat-o, cred, la comuniune si care, incredibil, ii era aproape buna. Dupa 20 de ani. Poate putin mai stramta, dar asta ii scotea in evidenta trupul de felina imperecheabila sau, poate, cam scurta, dar asta-i lasa prada ochilor barbatilor coapsele atragatoare prin misterul ascuns intre ele. Ah, cate semne de exclamare as pune, numai ca sintaxa softului nu accepta.
Mara este varianta preteen a mamei. M-a inundat o orgie de senzatii, m-am simtit ca un imparat. Mancarurile mele preferate, fundalul sonor preferat, femeile mele preferate, discutiile preferate, laudele ..., ..., nu mai am cuvinte. Acest festin culinaro-cudetoate a fost cadoul mamei pentru performanta mea (ca, pana la urma, a fost o performanta). Mara mi-a spus ca are, si ea, un cadou pentru mine.
Dupa ce am baut sampanie, mama a zis ca ar fi trebuit sa invite si Mara un prieten, ca sa dansam. Ce prieten, problema era intre noi, familia. Mama m-a luat la dans si tinand-o in brate si simtind-o calda si moale, lipita de mine, cu sfarcurile frecandu-se de pieptul meu, mi s-a sculat. La un moment dat ne-am mai apropiat si puta a impuns-o in burta. Mi s-a facut rusine. Mama, poate ca s-a prins, s-a dezlipit de mine zicand
- Mara, ia-l tu la dans, am obosit.
Mara s-a apropiat, ne-am luat in brate si-am inceput sa ne leganam in ritmul unui blues senzual. Am incercat sa pastrez distanta regulamentara dar apropierea trupului pe care-l tineam in brate si care se lipea si mai strans de mine m-a facut sa nu ma mai pot stapani si erectia salbatica m-a cotropit. Genunchii mi s-au indoit, fara putere, gata s-o scap din brate. Mara a observat si s-a indepartat, lasandu-mi timp ca sa-mi revin.
- Am obosit si eu, am mancat prea mult, si s-a trantit pe canapea. Cu genunchii putin indepartati si dezgoliti. Si rasufland obosita. Sau excitata?
- Ce baiat dragut si destept am eu, a zis mama ca sa schimbe discutia.
Am mai povestit verzi si uscate, despre aia, despre ailalta, barfe, vorbe si discutii. Despre cum au fost anii astia cu renuntari la multe pentru note cat mai mari pentru repartitia finala, despre ce-am avut si ce-am pierdut in anii astia, si tot asa. Facandu-se tarziu, dupa miezul noptii, terminand de discutat tot ce-am avut de discutat, ne-am retras toti la odihna. Cadoul Marei? Cred c-a uitat de el. Nu conteaza, poate maine.
M-am dezechipat rapid si-am plonjat in moliciunea asternuturilor. Am recapitulat principalele evenimente, dupa care am ramas cuplat pe Mara. Gandul la splendorile trupului surorii mele si amintirea apropierii lascive de trupul ei in timpul scurtului episod de dans, trupul atatator abandonat pe canapea cu piciorele indepartate obscen, m-au biciuit si mi-au sculat-o din nou. Wow, cum ar fi sa-mi potoleasca Mara excitatia si fierbinteala care clocoteste in mine cand o vad si cand ma gandesc la ea. Puta mi-era tare si fierbinte. Nu mai stiam ce fac. Am luat-o in mana si-am inceput s-o frec. Era bine, tot mai bine, m-am gandit la Mara si mi-am imaginat ca mi-o freaca ea. Am frecat-o tot mai tare, placerea ma coplesea, dar... scartaitul usii m-a stopat. Cine?
- Dormi?
Era Mara. Intr-o camasa de noapte semitransparenta. Prin care i se vedeau sanii cu sfarcurile erecte impungand panza camasii si tufisul negru care-i apara feminitatea. Puta mea este de piatra.
- Mi-e frig, pot sa ma culc langa tine sa ma-ncalzesti?
- Haide, Mara.
Mara se culca cu spatele la mine.
- Descheie-ti pijamaua si ia-ma pe la spate sa ma-ncalzesti. Mi-e frig ca la mine nu merg caloriferele.
Se culca cu spatele la mine, iar eu o cuprind cu bratele tragand-o mai aproape ca s-o incalzesc. Frate, sora, nu mai conteaza. Suntem doar doua trupuri goale, lipite piele pe piele, care vor sa se incalzeasca, unul de la celalalt. Ne invelesc cu pilota cat pot de bine si-o strang spre mine inlantuind-o cu bratele. O trag lipindu-ma strans de ea sa-i transmit din caldura mea. Mara se abandoneaza lasandu-se moale in bratele mele. Cu o mana ma apasa pe fund tragandu-ma spre ea. Puta, tare ca piatra, se propteste intre picioarele impreunate. Imping si-i despart labiile umede, intrand intre ele. Ii cuprind sanii cu palmele si-i mangai. Sunt fermi si elastici. Incep sa-i framant si sfarcurile imi ies printre degete. Excitatia creste in amandoi. Mara se cabreaza, i-si strecoara mana intre noi si-mi cuprinde puta intarita. O ia si si-o pune la gaura. Placerea dintre picioare ma copleseste si ma imping instinctiv in ea. Se impinge si ea in mine si intru in ea. Placerea ma cuprinde si ma faca sa ma imping si mai adanc in ea. E stramta si umeda si calda si placerea care creste ma copleseste. O musc de spate, o strang spre mine, ii strivesc sanii. Instinctiv, incep sa ma misc in ea, placerea se amplifica, raspunde si ea cu contre. Incep sa intru si sa ies, frecarea din ea ma face sa gem de placere. Ma misc tot mai frenetic, Mara incepe sa gafaie si la un moment dat simt ca ceva se rupe in mine, placerea ma da peste cap, o trag in mine si ma zguduie un val de contorsiuni si seva tasneste in ea. Mara tremura in bratele mele dand din picioare.
Stam o vreme asa, ea in bratele mele, fara sa ne putem misca. Sperma se prelinge intre noi. Placerea a fost intensa si brusca. Dupa un timp Mara se misca si se intoarce spre mine.
- Ti-a placut, Ionut? A fost bine?
- Mara ..., uau, ce ai tu intre picioare. Ti-as manca-o de buna ce e.
- Asta a fost cadoul meu pentru tine. Uf, ce m-ai udat. Wow, cata sperma ...
Se lipeste de mine senzual si-mi intinde buzele. Gurile ni se unesc umede si lacome intr-un sarut lasciv. Mi se scoala iar si o impung in burta.
- Iarasi? Mai vrei? Ionut, esti bun, foarte bun. Esti cel mai bun. Trebuie sa-ti spun ceva.
-?
- Daca vrei sa ne mai futem de-acuma incolo, trebuie sa fii discret. Toti pulalaii de baieti se lauda cu fetele pe care le-au futut. De aia am terminat-o cu Sergiu, daca vrei sa stii. A inceput sa se laude si sa scoata vorbe ca eu sunt moarta dupa el si ca ma fute cand vrea, si ca poate sa ma imprumute si la altii. Ce facem noi, ramane intre noi doi, capisci? Promiti? Daca da, iti promit ca o sa ma fut numai cu tine. Pana ma marit, ma fut numai cu tine. Iar dupa, tu aia o sa fii primul iar barbatu-miu, al doilea.
- Da, dulceata. Te iubesc, Mara, te iubesc, alma mia si-o sarut salbatic si posesiv, o pipai intre picioarele naclaite de sperma. Mara raspunde sarutului meu incolacindu-mi limba cu limba ei. Gurile ni se imbratiseaza umede si vicioase. O mana imi cuprinde puta si mi-o beleste. Se intareste, iarasi, beton.
- Ionut, ce tare e,..., mai vrei?
- Te iubesc mult si mai vreau sa ne futem. Te vreau de nu mai pot.
- Atunci, hai, dezbraca-te de tot si ia-ma. Si se intinde pe spate cu genunchii indoiti. In genunchi, ma aplec spre ea si imping puta intre picioarele desfacute. Gasesc imediat drumul prin tufisul de par umed de la intrarea in ea si patrund in ea vijelios.
- Ah, iubitule, acuma poti sa-mi faci ce vrei, zice inchizand ochii si imbratisandu-mi gatul, abandonandu-se si lasandu-ma sa-mi fac de cap. Si fac ce-mi zice instinctul. Stau cateva minute savurand placerea de a o avea pe Mara sub mine, apoi incep sa ma misc in ea. Fiecare miscare imi varsa in vintre valuri de placere. Ma ridic in maini si privesc cum acest minunat corp gol, care imi apartine, care se unduieste de placerea pe care i-o provoaca miscarile mele de du-te-vino. Ma las pe coate si-i musc sfarcurile erecte de placerea posedarii. Mara isi desface genunchii de tot si-mi strange gatul mai tare. Mijlocul i se lipeste si se dezlipeste in ritmul miscarilor mele. Ma misc mai repede in ea. Geme ritmic, placerea creste intens, maresc ritmul, Mara ma prinde de fund si ma trage in ea, mai repede, mai repede, zvacneste cu un tipat scurt, muscandu-ma de umar si explodez in ea cu tasnituri de sperma.


Asa am devenit barbat. Mara a inceput sa ma ia cu ea la momentele ei de socializare care, acuma in vacanta, erau destul de frecvente. Antrenamentele, onomastici, excursii, concerte, peste tot mergeam impreuna. Toti cunoscutii ei erau obisnuiti sa ne vada prezenti impreuna, frate si sora. Diferenta de varsta de 2 ani nu se vedea in conformatia anatomica, lumea credea ca suntem gemeni. Eram bine dezvoltat si, ce sa spun, cred ca si viata sexuala mi-a favorizat aspectul fizic. Cine nu stia, nu banuia ca sunt mai mic decat ea cu 2 ani. Pretendentii la favorurile ei roiau. Mara e construita in ciuda pulii, simpla ei prezenta provoaca erectii. Postura de frate al Marei este foarte interesanta. Toata lumea imi cauta prietenia, sunt agreeat de multi masculi, majoritatea mult mai adulti decat mine care, de fapt, abia am intrat la liceu. Altul, in locul meu, ar putea profita de aceasta situatie in mod fraudulos. Eu, nu. Educatia primita ma fac sa fiu cel care sunt.
Odata, tatal uneia din colegele de echipa ale Marei m-a curtat, ca dupa antrenament sa mergem, cu Mara, la vila lui de nu stiu unde, unde putem sa ne distram si sa stam cateva zile, ca poate sa ma imprumute sa-mi cumpar o parapanta ca la vila lui este un deal care e bun pentru parapantisti, etc., etc. Era clar ce voia si n-am scapat de el pana dupa ce s-a terminat antrenamentul si au venit niste baieti sa discutam de-ale noastre.
Altadata, am fost la o onomastica, unde Mara i-a cazut cu tronc unuia, care ulterior a avut probleme cu politia, fiind un fel de traficant de droguri, si care a dansat numai cu Mara si foarte senzual. Ppantalonii slim ii tradau erectia. Lumea a observat si aveam impresia ca toti asteapta deznodamantul, chestie care m-a cam indispus. Individul a tot turnat de baut in paharul Marei, Mara a baut si, cred, s-a cam pilit iar tipul o tot tragea si-i tot soptea ceva. Cred ca-ncerca s-o duca la camera. La un moment dat, Mara s-a plictisit, l-a parasit, si-a venit la mine.
- M-am plictisit, hai sa mergem acasa. Ionut, te vreau, mi-a soptit excitata. Ne-am ridicat, am luat-o de mana, ne-am dus acasa si ne-am futut.
A fost in vacanta aia si o situatie cand intelegerea noastra a cam schiopatat dar, pana la urma, am rezolvat-o. A fost onomastica lui Sergiu, un coleg de-al Marei si care cred c-a fost cel care-a dezvirginat-o. Eu n-am intrebat-o niciodata ca nu-mi face placere sa aflu cum o fute altul. Sergiu asta e un mare sportiv, face rugbi la un club. Onomastica a fost organizata la motelul de la Gilau, fiind invitati 15 colegi, inclusiv eu, in 3 masini. Masina lui Sergiu, in care eram si eu cu Mara, a plecat ultima.Dintr-o intamplare de eroare, pentru ultima masina au ramas 6 pasageri, unul din ei trebuia sa fi plecat deja cu celelalte masini. Ce sa facem, cum sa facem, pana la urma Mara, care era cea mai dezvoltata, a trecut in fata langa Sergiu, iar pe bancheta din spate, 4 persoane, eu cu Zina in brate, pe locul din stanga. Zina e prietena migniona a lui Sergiu. Adica, amanta, cum ar veni.
- Sunt grea?, intreaba Zina zambind si foindu-se pe genunchii mei.
- Nu, inca nu, incerc o glumita cu schepsis si-o prind de sale asezand-o in poala mea. Imi desfac picioarele ca s-o cuprind intre ele. Isi ridica fusta, ca sa nu se sifoneze, acoperindu-mi picioarele si mi se aseaza hotarata in poala. Se foieste putin pana se aseaza pe puta mea, pe care sigur c-o simte. Ca si eu ii simt funduletul. Dupa ce s-a linistit, o cuprind cu bratele ca n-am altundeva sa mi le tin. Odata asezata comod, incepe sa participe la conversatia generala.E incitant sa tii, astfel, o fata in brate. Si excitant, la gandul ca doar niste textile subtiri despart batul meu de gaura ei. Oare cum ar reactiona daca ar simti ca mi s-a sculat? Oara cum ar reactiona daca i-as baga-o? Ar face scandal sau ar savura momentul? Gandurile astea parsive mi-o scoala. Desigur ca a simtit si ea ce se intampla, ca nu mai participa la conversatie. O prind de sale si-o trag, discret, spre mine, impingandu-ma spre ea. Pula mi se intareste si-o impunge acolo unde simte si ea. Si nu-i displace caci se lipeste de mine cat poate de adanc, ceeace ma face sa-mi desfac picioarele cat pot de mult fara sa jenez vecina din dreapta. Zina se lasa manipulata. Insfarsit, pornim la drum.
Denivelarile si curbele ne fac sa ne leganam incoace si-ncolo facandu-mi treaba mai usoara. Mascat de fusta, bag o mana pe sub fundul ei si ajung la prohab. Ma misc incet, ca sa nu observe ceva vecina din dreapta. Zina intuieste ce vreau si se ridica putin ca eu sa pot sa deschid prohabul. Il deschid si scot pula pe langa chilot. Zina o simte intre coapse, isi baga mana stanga sub fusta, desface putin picioarele, prinde pula si si-o baga lasandu-se in jos ca sa intre de tot. Un val de placere ma inunda din pizda calda si umeda. O prind de sale si-o trag spre mine, impingandu-ma sa intru pana-n fund. Placerea ma cotropeste, nu-mi mai pasa de vecina din dreapta care s-a prins si trage cu coada ochiului zambind. Vecina fiind o colega de clasa de-a Zinei, probabil. As fute-o cum trebuie, dar ma multumesc s-o tin doar bagata in cuibul acela de placere. Masina incetineste si se opreste. Am sosit la Gilau.
Astept ca fata din dreapta sa coboare, apoi o imbratisez pe Zina. Ii cuprind sanii si-i mozolesc, de la spate.
- Nu ramanem in masina?, intreb cu o urma de speranta.
- Nu se poate, Ionut, ne vede Sergiu. Hai afara, gasim noi ceva.
Coboram, iar Zina se duce ata spre casutele motelului si dispare in tufisurile din spatele acestora. Ma duc si eu spre tufisuri, in timp ce Mara discuta ceva cu Sergiu. Intru in tufisuri si ma iau dupa ea. Intr-un loc mai ascuns de verdeata, Zina se opreste si se aseaza lasandu-se pe spate.
- Hai, Ionut, repede.
Imi deschid prohabul, scot pula, ingenunchez intre picioarele Zinei, Zina mi-o ia si ma trage peste ea, bagandu-si pula in ea. Inebunit de excitatie incep s-o fut. Zina ma inlantuie cu bratele.
- Hai, Ionut, fute-ma, hai, fute-ma repede. Si am inceput s-o fut repede, cat de repede am putut, in timp ce Zina ma musca si se zbatea in iarba.
- Aaaah, a tipat deodata, muscandu-ma de gat si facandu-ma sa termin si eu umpland-o cu sperma.
- Wow, ce bine-a fost. Esti tare dulce. Stii meserie... Ia de-aici, si-mi intinde niste batiste de hartie.
-Sterge-ti pantalonii. Ai vrea s-o mai facem? Ti-a placut si tie?
- A fost bine, Zina. Cum sa facem sa nu se prinda Sergiu?
- Lasa, vedem noi cum facem. Acuma, hai inapoi sa nu ne dea pierduti.


Am fost cazati la casute, perechi-perechi, eu cu Mara. Casute cu cate 2 paturi, unul mare si unul mic, in ideea ca perechea poate ocupa, fiecare, cate un pat sau amandoi acelasi pat. Adica, si pentru cazul, fericit, cand se inteleg, dar si pentru cazul, neplacut, cand sunt suparati. Interesanta logica. Ne-am instalat si noi, vine vorba, ca n-am avut cine stie ce sa instalam. Ce bagaj pentru o zi, ca maine plecam acasa.
- Sa-ncui usa?, incerc eu marea cu degetul.
- De ce? Nu-i cazul.
- Credeam ca ...
-Acuma, nu. E atata lume. Sunt putin obosita.
Obosita?, ma gandesc. De la ce oare? Ma rog, n-are chef, asta e. Ar trebui sa fiu si eu mai corect. Nu e chiar fair dupa ce-am facut pe drum. Ne-am vazut fiecare de treaba, ne-am miscat de colo-colo, ne-am mai plimbat prin zona. Am intalnit-o pe Zina prin boscheti si, vazand-o, mi-a venit pofta sa i-o pun, dar...
- Nu acuma, putem fi surp...



    Login