Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRATIA PLACERII
Autor : saqqqara - 2017-05-24
Citita de 30018 ori - Nota 8.26 (155 voturi)

Eram in faptul serii, ultimile raze stralucitoare ale soarelui de vara, de un rosu-auriu intens, filtrate de draperia din panza alba, imi scaldau camera cu o lumina calda si linistitoare, asemenea starii pe care o aveam si eu dupa ce ma imbarligasem animalic cu Sonia, sora mea mijlocie. Cu spatele rezemat pe doua perne stateam relaxat in pat, incantat de performantele mele sexuale, cand in reprize cu interventii brutale m-am desertat mai intai in pizda si curul ei, apoi am improscat-o pe mamele si pe fata dupa ce i-o dadusem si la muie, intr-un final in care ea reluase ritualul pe care mi-l facea si la incalzirea din preludiu, aplicandu-i pulii o laba meseriasa.

Ca sa ma relaxez mi-am aprins o tigara tragand cu nesat din ea, sorbind din cand in cand dintr-un pahar de coniac si priveam incantat cum razele de soare poleau trupul bine bronzat al sor-mii, strans intr-un fel de body, de fapt un ham, o tinuta perversa din curele de piele neagra, care-i scotea in evidenta formele apetisante, cu solduri mici, buci obraznice si mamele mari, printre care treceau curelele care-i ajungeau intre craci, despicandu-i pizda.

Sonia statea lasciva, asezata cu capul pe pieptul meu, bine rascacarata, cu pizda inrosita expusa in lumina apusului si-n timp ce cu o mana isi freca lindicul, cu degetele de la cealalalta mana strangea urmele de sperma de pe mamele si fata si apoi le sugea cu pofta. „...raule nu te-ai varsat ca lume, vroiam sa-mi umplii muia cu nectarul pulii...”. Razand, am apucat-o de sfarcul unei mamele pe care l-am insurubat fara mila „..auuu, ce bruta esti...” raspunsul meu a fost o strangere mai puternica, „...au, nuuu..., asa, ahhh, daaa...” a gemut ea si sprijinita pe calcaie a inceput sa-si salte bazinul expunandu-si mai mult pizda, semn ca mai dorea pula, iar pauza se terminase.

Ridicandu-mi spatele un pic, cu celalalta mana am reusit s-o pleznesc de cateva ori peste pizda si apoi printre cearceafuri am gasit repede cureaua cu care o bagam deobicei in viteza. Simtind miscarea si-a tras mult cracii in laturi, iar eu i-am pus o perna sub cur si rasucindu-ma intr-o parte, am pus curea in doua si i-am aplicat cu forta cateva lovituri peste buzele pizdii „...aaah, nu daaaaa, asa, ...”, „...iti place, sa nu-mi spui ca nu-ti place, i-a de aici curvo..., nu te-ai saturat de pula...” si i-am mai aplicat cateva lovituri bine tintite intre craci, facandu-o de fiecare data sa-si salte in sus bazinul si asa sa vina si mai bine pe directia curelei care i-se mula neiertatoare pe pizda „... auuu..., aaa..., daaaa...” „...tarfa nesatula...” „...ahhh, auuuu, aaaa, daaa..., mai tare..., daaaa..., asaaa...”, „...sa-mi bag pula in gatul tau..., ce-ti place...”. Incalzita de noua serie de lovituri de curea, curand o serie de zbateri spasmodice ale Soniei tradau un alt orgasm. Al catelea, cred ca nici ea numai stia, pe care si-l intretinea frecandu-se frenetic, cand intre buzele pizdei, bagandu-si adanc in ea doua sau trei degete, pentru ca apoi sa se frece pe lindic, intr-o alternanta ludica care privind-o m-a inflamat mai tare, facandu-mi din nou pula ca un par.

Brusc s-a rasucit, a venit peste mine incepand sa ma sarute, „...ah ce-ti miroase gura a pula...” „...da iubitule, e pula ta..., hai iubitule fute-ma din nou..., tare..., cum numai tu stii..., o vreau..., fute-ma iar la muie, s-o simt la amigdale...” s-a pisicit ea rugatoare in timp ce continua sa se frece intre craci. Am lasat-o putin sa se zbata asa, incantat, dar mai ales excitat de pofta de futai murdar pe care i-o starneau cateva curele aplicate cu brutalitate peste buci si mai ales peste pizda. In plus ma excita la culme cum ma ruga vulgar, obscen, plina de dorinte perverse, tragandu-ma de sale ca sa-i vin mai repede cu pula in dreptul gurii ei arzand de dorinte, pe care dorea sa-i le satisfac cat mai murdar, asa cum de fapt ne placea la amandoi.

In sfarsit, am tras-o langa pat, eu in picioare, iar ea s-a pus ascultatore in genunghi intre cracii mei. Am apucat-o de par ca sa-i ghidez gura spre pula, „...hai... ciocul mare..., asa..., i-a de aici..., asaaa...” i-am spus eu in timp ce i-am infipt-o in gura, cu o miscare sau doua bagand-o pe toata pana in gat. Sonia a grohait scurt, iar eu tinand-o bine de cap am inceput s-o fut fara mila, asa cum stiam ca-i place si rapid siroaie fierbinti de bale au inceput sa-i curga atata ei pe barbie, apoi pe gat si printre mamele sau mie pe coie. Cu capul putin ridicat ma privea incantata, fara sa se opreasca din masturbare, frecandu-si pizda ca o apucata, tremurand de placere.

Cand i-am scos la un moment dat pula din gura ca sa mai respire un pic, cu o miscare rapida a apucat un pulan aflat pe noptiera de langa noi pe care si l-a infipt in pizda suspinand de placere „... aaaa, daaaa..., ce bineee....” suspina ea, „...aaaa..., aahhhh..., daaaa...,” „...iti place nebuno...” „ihhiiii..., hai fute-ma, ...fa-ma unde vrei, ... hai dragule..., frige-ma rau, baga-o in mine, ... unde vrei tu...” mi-a raspuns ea in timp ce-si baga in pizda, la greu, pulanul negru si gros, care in curand stralucea din plin de sucurile placerii care i-se scurgeau din pizda. „Futu-te in cur de boarfa...”, „...da iubitule, sunt curva ta..., fute-ma in cur, ...cum vrei tu, ...umple-l din nou cu pula ta mare, ...hai fute-ma, ...hai iubitule, ...fute-ma, mai rupe-mi odata gaoaza, ca-mi place..., vreau din nou..., fute-ma, haaai, la cur, asaaa..., dragule..., te rog..., fute-ma...”. Incitat, am rasucit-o si-am pus-o in patru labe ca pe o catea, cu curul spre mine, „...salta bucile, asaaaa...” si i-am bagat de proba doua degete in gaoaza, in care mustea inca sperma de la numarul de mai inainte. „Hai dragule..., fute-ma...”, m-a indemnat ea tremurand plina de dorinta, iar eu i-am raspuns sficuindu-i bucile cu varfurile degetelor sau pleznindu-le cu palma intreaga, facand-o sa urle si sa-si scuture tot corpul si continuand sa se futa in pizda cu pulanul. „Ciocul mai mic fa, ca ne aud vecinii, i-a de aici...” i-am zis eu si i-am pus peste gura un calus, a carui bila inca era umeda de la balele care i-se scursesera din gura in reprizele anterioare de futai. „Asa fa..., stai in pizda ma-ti sa ti-l strang bine, asaaa...”. Dupa aceea am pocnit-o iar de cateva ori peste buci „Sa-mi bag pula in curul tau..., ce buna esti...!” „...asaa, ...hai fute-ma...” s-a mai rugat Sonia, iar in timpul asta eu mi-am potrivit bine pula intre bucile ei, am prins-o zdravan de sale si m-am impins, fortandu-i brutal gaoaza pana i-am intrat in cur pana la coaie, facandu-o sa-si dea capul pe spate, cu fata schimonosita de durere.

Cu tot calusul care ii acoperea gura, cand toata pula i-a strapuns curul, urletul Soniei s-a auzit ca un muget infundat. Insa dupa cum isi misca bucile simteam ca durerea se transforma in placere, iar repede a inceput sa se infiga in pula cu contre puternice, provocandu-ma sa pompez in ea fara menajamente. Fara s-o scap din pula am tras-o pe o parte, asezand-o pe partea dreapta, iar ea si-a ridicat in aer piciorul stang, ajutandu-ma sa-i intru din plin intre buci, pentru ca in curand sa-i inlocuiesc pulanul cu care se freca in pizda cu carnea fierbinte a pulii.

„Ihhh..., aah..., aaa...,” a mormait ea incurcata de calusul care inca-i astupa gura. Dornic sa-i aud din nou vulgaritatile cu care se dezlantuie cand ii bag pula in pizda, i-am tras bila calusului dintre buze, „daaa..., ce bine eee..., asaaa..., fute-ma, asaaa..., adanc..., daaaa..., fute-ma..., daaaa..., ahhh..., ce pula ai..., Doamne ce bine eee..., fute-ma..., arde-ma la pizda..., fute-ma..., asaaa..., da..., Doamne ce adanc mi-o bagi, daaa..., fute-ma..., ahhh..., ...asaaaa, ce bineee...”, gungurea ea vesela, in timp ce se misca dezinvolta in pula, iar balele placerii continuau sa-i curga pe barbie.

Dupa nu mult timp am simtit cum sperma se pregateste sa-mi tasneasca din pula. „Hai ciocul sus..., sa-ti dau desertul...” am anuntat-o eu ridicandu-ma in picioare, tragandu-i capul spre pula. Dornica, a deschis larg gura, scotandu-si pofticioasa limba, in timp ce eu m-am cracanat bine si mi-am luat pula la laba, pe care o frecam din ce in ce mai febril, gemand de placere in ritmul in care simteam ca sperma imi clocotea in pula, pregatindu-se sa tasneasca. „...Hai iubitule, ...haaai, te rooog, ...da mi-o..., haaai..., ...da mi-o..., acuuuum..., ...haaaai...,”, murmura ea, tremurand dornica din tot corpul, privind tinta la capul pulii. Cand primul jet de nectar i-au nimerit direct in gura s-a cutremurat de placere, dupa care s-a straduit sa nu piarda mai nimic. Dupa ce si-a umplut toata gura cu smantana pulii, ca o incununare a placerii, a sarit sprintena in picioare si s-a incolacit cu bratele de gatul meu si mi-a aplicat un sarut apasat, cu limba impingandu-mi in gura stropi bogati de sperma, impartasind cu mine deliciul gustului sarat-dulceag al spermei, care ni l-am trecut de cateva ori dintr-o gura in alta.

„A fost super dragule..., ce buna o ai...”. „... nu vrei sa facem si un <> de final ?” i-am propus eu facandu-i cu ochiul „...da fratelo, ...haai...” rase Sonia si desfacandu-si hamul care ii strangea corpul se indrepta spre baie „...haaaai iubitule...”. Imediat eram amandoi in cada, eu in picioare, bine cracanat, iar ea, in genunghi, s-a lasat pe spate si sprijinindu-se in maini si-a impins in sus mamelele proieminente, cat si abdomenul pe care ii stralucea un pircing argintiu. N-am lasat-o sa astepte prea mult si dupa ce mi-am mangaiat de cateva ori pula usor blegita si belindu-i capul am dat drumul la un jet gros de pisat pe care l-am dirijat de cateva ori de pe burta, pe mamele si sfarcurile inca obraznic de erecte, inconjurate de aureole de un cafeniu discret, insistand pe gura larg deschisa dornica sa-mi soarba sucul auriu care imi tasnea din pula. Razand, incantata de placere, Sonia isi unduia capul si trupul ca fie acoperita peste tot de pisatul care i-se scurgea pe ea, in timp ce se mangaia pe tot pieptul, pe burta sau pe coapse, spalandu-se pe tot corpul cu undele aurii de pisat. „Ahhh... ce bine eeee..., haai..., nu vrei scumpule?, ...haai... imi plesneste basica..., abia ma tin...” imi spuse ea continuand sa se mangaie in parte de jos a burtii, inspre pizda. Dupa ce m-am desertat bine, m-am lasat in jos, intinzadnu-ma in cada, iar Sonia s-a ridicat si s-a cracit peste mine, impingandu-si pizda mult in fata si a inceput alternativ, cand sa si-o mangaie intre buze, cand, din ce in ce mai repede sa-se pocneasca cu palma peste ea, pana cand dintre buzele carnoase ale pizdei i-a erupt un jet gros si cald, mult asteptat, de pisat galbui, pe care cu pricepere perversa ea si l-a orientat, mai intai spre pula si coaiele mele, apoi l-a ghidat spre burta, pe piept, pana in sfarsit a ajuns sa-mi inunde gura larg deschisa, care era mai mult decat dornica sa simta gustul pisatului de curva, care tasnea cu putere din pizda Soniei in care abia imi bagasem pula. De fiecare data cand ne pisam unul pe altul, amandoi, ajunsi intr-o atmosfera de maxima beatitudine, simteam ca oficiem, printr-un mod de maxima promiscuitate, un ritual de comuniune profunda, care ne unea de mai bine de trei ani intr-o confrerie a incestului si depravarii depline, exprimata prin obscenitati fara limite si cu placeri pestilentiale, ca expresie deplina a bucuriei impreunarii animalice.

Cand Sonia a terminat sa se pise pe mine, m-am ridicat si ne-am imbratisat tandru, fiecare adumelcand pe trupul celuilat mirosul amestecat de transpiratie, sperma si mai ales de pisat, intr-un abur pervers al pacatului, cu atat mai dorit si mai placut, cu cat il facem intr-un mod mai murdar si mai lipsit de inhibitii, intr-un secret total care ne incita si mai mult, in asa fel ca nu ne refuzam nicio dorinta, care devenea cu atat mai placuta cu cat era facuta intr-o promiscuitate mai mare.

Transpusi de atmosfera grea din jurul nostru, ne-am mangaiat indelung trupurile, insistand fiecare cu degetele in gaurile placerilor noastre perverse, forandu-ne mai ales gaoazele, sugandu-ne apoi unul altuia degetele pline de sucurile gustoase ale pacatului. „Cat te iubesc, sorela...” „Si eu dragule...”.

Apoi se desprinse din imbratisarea mea, ”...dar acum hai ajunge nebunule, dar trebuie sa ajung si acasa..., am promis ca nu raman la tine” „...spuneai ca mama lucreaza dupamasa”, „...nu de mama este vorba, cred ca ea stie ce este intre noi, dar se face ca ploua..., nu mi-a reprosat niciodata cand am ramas peste noapte la tine..., ti-am spus ca uneori m-a si incurajat cu mult subinteles sa fim cat mai apropiati, asa incat...”, „...atunci de ce nu ramai si acum, facem un dus, mancam ceva usor si ne odihnim cateva ceasuri, timp in care eu imi refac samanta in boase si apoi ne-o tragem iar...”, am rugat-o frecand-o apasat pe pizda, „...nu-i vorba de mama sau de tata, ci de aia mica, de Mia.” „... ce-i cu Mia, tu mi-ai spus ca a luat-o intre craci de vreo 6-7 luni, ...acum are 16 ani, de fapt tu ai impins-o...”, „asa-i, nu-i ajungea numai sa se masturbeze, chiar daca o faceam, de fapt sti ca o facem si acum, parca ti-am spus cat de meseriasa a ajuns sa imi bage toata manuta ei fina in pizda, ma inebuneste, simt ca i-au foc, numai tu ma mai aduci pe asa culmi de extaz...”, „...bine, bine..., va masturbati, va futeti..., care-i problema...?, sa nu-mi spui ca a aflat ca ne futem...”, „e nu-i chiar asa, dar n-ar fi o asta o problema, pana la urma trebuie sa-i spunem, intre frati nu trebuie sa fie secrete si tabu-uri...”, „...corect si atunci...?”, „...pai sa vezi, golanul ala de Alec...”, „...a da, studentul de la arte sau de la teatru, asa, da...”, „...da, da, dar dupa ce i-a dat cep...”, „...bine asta stiu, cineva trebuia s-o dezvirgineze...”, „...asta a inteles si mama,...



    Login