Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fratele si surioara
Autor : ionrazvan - 2016-08-02
Citita de 32093 ori - Nota 6.83 (86 voturi)

Salutare.Vreau sa a povestesc o parte din copilaria mea ,stiti voi ,partea aceea mai "interesanta". Inainte de a va relata cronologic as dori sa-mi descriu surioara mea pe vemea cand avea 14 ani : o fata normala ,putin subtirica si considerata uratica de cunostinte din pricina faptului ca purta ochelari imensi cu dioptrii mari.Da ,ea este Madalina, fiica parintilor mei despartiti...
.Pe vremea aceea eu aveam 16 ani, inca la liceu prin clasele primare ,iar conditiile de acasa erau facute de tatal meu special sa pot sa studiez si sa obtin rezultate bune.Nu aveam inca acces la un PC ,iar uitatul la televizor era limitat .Tot ceea ce puteam face era sa citesc carti sau sa ies afara cu prietenii...
Prin 2005 ,intr-o zi linistita de mai ,imi amintesc ca asteptam in statia de autobuz de mai bine de 45 de minute sa soseasca maica-mea impreuna cu Madalina. Venise sa o conduca pana in apropierea casei mele, in care locuiam cu tatal meu si urma sa ramana la noi peste week-end.
Ne-am despartit de mama si inainte de a intra in blocul in care locuiam am luat hotararea sa petrecem putin timp cu cativa copii din apropiere, Victor, Alin si Razvan. Cel din urma mentionionat,imediat cum a vazut-o pe Madalina a inceput sa o critice si sa rada din cauza infatisarii ei spunandu-i repetat ca este "aragaz cu patru ochi" ,iar eu infuriat l-am atacat...Am mai stat putin sa ne impacam si sa-l rog sa nu mai continue cu rautatile sale si am intrat in casa.
Madalina avea sa doarma in patul mare din camera mea iar eu langa. In mintea tatalui meu eram copii...defapt chiar eram copii !! Asta explica de ce nu a avut nimic impotriva ,ba chiar el venind cu ideea.
Bun ,se da stingerea, se inchid usile camerelor iar noi ne-am bagat in pat acoperiti doar de o singura patura. A urmat o liniste totala o perioada, dar neavand somn inca eram treaz si in scurt timp am aflat ca si surioara era treaza .Cum am aflat asta? M-am intors spre ea si din senin pur-si-simplu ma apuca de mana si mi-o pune spre unul din sanii ei prin bluza. Nu am zis nimic, absolut nimic ci am ramas impietrit ,probabil de rusine si imi amintesc ca asa am adormit.
Nici unul nu am mai pomenit nimic de mica faza din acea noapte in restul week-end-ului, iar in ziua de luni am fost iar singur in casa,caci Madalina a trebuit sa plece.
Timpul a trecut foarte usor si vara si-a facut aparitia.Imediat dupa terminarea scolii,am plecat la bunici undeva prin nordul tarii.Un sat deosebit cu oameni muncitori,iar pe o ulita langa un rau se afla o casa imensa cu 6 camere,grajd cu animale si o livada impresionanta.Acolo urma sa petrecem noi copii o mare parte in vacanta..
In timpul zilei, cei batrani erau plecati la munca pamantului si la ingrijitul animalelor,iar noi cei mici ramaneam singuri sa facem ceea ce doream.In mare parte experimentam retete noi de prajituri ,ne uitam la televizor sau ieseam la poarta cu ceilalti copii.
Imi amintesc ca intr-o zi toata lumea era plecata iar afara incepuse o ploaie torentiala.In casa eram doar eu cu surioara mea si am hotarat sa ne jucam de-a "doctorul si pacientul".Am scris pe o foaie "cabinet doctor",am lipit-o pe usa de la o camera, am gasit un sort alb de bucatarie si dupa ce am cotrobait in toata casa am luat o seringa din sertarul cu medicamente ale bunicii.
Eu am fost primul pacient ce a intrat la consultatie si ma plangeam de o raceala, iar Madalina mi-a prescris vreo 20 de medicamente si mi-a facut un vaccin in umar cu seringa,dar fara ac.Apoi cand am schimbat rolurile, ea a venit in cabinetul meu plangadu-se de o durere.I-am recomandat o injectie in fund urgenta,iar ea si-a tras putin pantalonii astfel incat se vedea putin o fesa si i-am administrat doctoria tot cu seringa fara ac...In multe din zilele ce au urmat ,chiar daca afara timpul era destul de frumos, noi am preferat sa stam in casa si sa ne jucam diferite jocuri,uneori invitand si alti prieteni.Asa ne-am apropiat unul de altul foarte mult !!!
Noi dormeam in aceeasi camera, dar in paturi diferite si tin minte ca intr-o seara am purtat o discutie mai "interesanta" cu surioara mea ,ea dorind sa stie mai multe despre baieti iar eu mai multe despre fete.O frantura a dialogului nostru :
-noi baietii avem penis si doua oua sub si uneori se scoala cand vedem o fata buna si daca il frecam ejaculam sperma.
-noi fetele avem o gaurica intre picioare, pizda si uneori noaptea sa nu ma vada nimeni,stau in pat sub paturica si o frec deasupra cu doua degete
-noi baietii nu putem face asta in pat pt. ca ejaculam sperma si patam lenjeria,patul,tot...sa revenim la voi fetele..
-a,pai avem sani de mai multe feluri iar ai mei sunt mere,nici prea mari si nici prea mici si sfarcurile exact pe mijloc
-pot sa vad si eu ?
-NU !
-pot sa pun mana?
-Nu nu!
Discutia ma excitase mult si nu prea puteam sa gandesc limpede...In fine,trecuse si seara aceea iar zilele ce au urmat ramasesem la fel de buni prieteni, dar orice incercare de discutie sexuala esua.Asa a trecut toata vara.
Sosise toamna ,incepuse scoala si fiecare era la casa lui.Doua luni au trecut aproape,iar la sfarsitul lui octombrie la un sfarsit de saptamana, eu si tatal meu am primit iar vizita Madalinei.
Aceeasi rutina surioara trebuia sa doarma cu mine in pat una sau doua nopti.Jocurile si distractia ne-au tinut treji pana tarziu si-mi amintesc ca era cam 00:30 cand Madalina m-a rugat sa-i fac cateva poze pentru profilul ei de HI5, eu avand un telefon cu camera de fotografiat.Mentionez ca pe vremea aceea nu exista Facebook,telefoane performante sau tehnologia de astazi.
I-am facut cateva poze,apoi incet-incet si-a dat cate o haina jos pana am ajuns sa-i fac poze in chiloti si sutien.La un momentdat am venit cu ideea sa-si dea si sutienul jos si sa-si puna banda adeziva peste sfarcuri.Zis si facut! Nici nu va inchipuiti ce bine arata si ce corp de milioane avea!! Va dati seama ca fotografiind o fata in ipostaze sexy,eram super-excitat.
La sfarsit Madalina sa imbracat si ne-am asezat amandoi in pat sa admiram pozele.Eu am incercat iar sa dac cumva sa ii ating sanii insa a refuzat :
-uite ce bine arati aici,ce sani superbi ai !Pot sa-i ating?
-NU!
-poti sa lasi banda adeziva peste sfarcuri
-nu nu!
Nu intelegeam de ce ma ispiteste atat si ma refuza...Nu mai stiu ce am facut mai departe in noaptea aceea dar imi pot aminti ziua urmatoare.
Imediat in vecinatatea patului meu se afla biroul cu calculatorul,iar in fata patului un televizor.
Eu ma uitam la un film ,iar Madalina statea la calculator si-si urca pozele pe HI5.Era iar trecut de miezul noptii si dintr-o data surioara stinge calculatorul si s-a aruncat peste picioarele mele incurcandu-ma sa vad sfarsitul filmului.
-daca nu te dai, te fut! ,i-am spus in gluma.
Vazand ca in continuare nu se misca si imi acopera campul vizual catre televizor,am intors-o si m-am suit in gluma peste ea crezand ca imediat imi va zice sa ma dau jos.Toata faza a durat cateva secunde pana am vrut sa ma ridic si sa revin la film.De-o data m-a cuprins cu mainile si nu mi-a dat voie sa plec spunandu-mi:
-stai peste mine ca mie-mi place sa stai peste mine !
Asa ca am ramas deasupra ei cateva minute.In mintea mea au inceput gandurile sa nu-mi dea pace :"mama mama, daca in sfarsit as pune mana pe...,daca as..ah..acum sa incerc ca acum parca ea e excitata.."
I-am cerut voie sa ma ridic sa sting televizorul si sa trag jaluzelele.Am facut bezna totala in camera,crezand ca poate asa imi voi indeplini o fantezie.
M-am urcat iar peste surioara mea si am stat mult timp ascultandu-i inima cu bate si respiratia ei ceva mai rapida.Am inceput suav cu doua degete sa o mangai pe lateralul corpului de la picioare catre cap in speranta ca o sa-mi fac curaj sa ajung si la sani.Insa m-am oprit,da,n-am avut acel curaj..Apoi Madalina mi-a zis:
-hai fa ce vroiai sa faci!
-pai ce vroiam sa fac? poate asta! - Si am atins-o pe sanul drept cu mana
-dar nu asa..!
-pai cum?
-pe sub bluza
Imediat si-a dat bluza jos si mi-a zis sa continui.Dar eu tot nu am avut tupeu si i-am cerut sa ma ajute.Mi-a luat palma dreapta si a dus-o la sanul ei dezvelit.Am observat ca are sfarcul bagat inauntru si am tot incercat sa-l scot afara
-nu poti ca asa e el,inauntru,acum hai apuca de tata mea si fa-i un masaj dar sa nu ma strangi
Am inceput sa-i dezmierd sanul in sus,in jos,in toate partile placandu-mi la nebuie ca sfarcul ei sa fie exact in mijlocul palmei mele.Am vrut mai mult,mai aveam o mana libera..
-imi dai voie sa-ti pun mana si pe tata stanga?
-nu ca asta e a mea si nu pune nimeni mana pe ea...
-hai,te rog sa vad si eu cum e sa pun mana pe doua tate
Si asa am convins-o.Mi-a luat si cealalta palma si mi-a dus-o la sanul ei stang.Masajul a continuat si acum placerea era dubla pentru mine si cred ca si pentru ea caci am auzit foarte foarte incet cum a soptit :
-ah ce ma exciti!
Gandurile tot nu-mi dadeau pace si sunau cam asa:"in sfarsit doua tate goale in mana,acum poate am sanse la mai mult,acum e mai disponibila"
-Mada ,ccccum o fii sssaaa te futi?
-Nu stiu.
-Hai sa ramanem in chiloti,doar atat promit ca nu trecem mai departe
-Nu
Imediat dupa ultima ei exclamatie mi-a indepartat mainile de pe sanii ei si eu am stiut ca toata nebunia s-a terminat.Totul are un sfarsit nu? Am incercat sa ma ridic dar surioara nu m-a lasat si mi-a zs sa stau in continuare peste ea.Inima ii batea acum si mai rapid si parca temura,iar eu o vroiam asa mult incat si-a dat si ea seama:
-ti s-a sculat pula !!
Eu eram asa rusinat incat am inceput sa caut scuze cum ca ar fi o pereche de ciorapi intre mine si ea..dar imediat am auzit-o cum mi-a soptit:
-hai,fute-ma !(prin haine)
Am fost la un pas sa incep miscarile si sa ma eliberez,dar un gand ma tinea in loc:"ai ajuns sa-ti ceara sa o futi dar parca se putea si mai mult.."
-nu, daca vrei ramanem in chiloti sa vedem cum e sa te futi si sa vezi ce bine o sa ne simtim!
Surioara era asa excitata si asa mult vroia sa continuam incat a acceptat.Eu eram la fel ,poate mai excitat,defapt nu stiu care dintre noi era mai rau.Incet i-am dat pantalonii de pijama jos,iar eu in 2 secunde cat mi-a luat sa ma dezbrac,am ramas in chiloti.
Am rugat-o sa-si departeze picioarele s...



    Login