Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fratele meu VITREG
Autor : Anaaga - 2018-01-26
Citita de 28988 ori - Nota 6.53 (94 voturi)
Numele meu este Diana. Am împlinit de curând 18 ani, 1,75 înălțime, am ochii negri... parul de asemenea, sâni voluptuoși, un fund pe măsură și un corp atletic.
De curând mama mea este împreuna cu un bărbat pe nume Dan. Nu sunt căsătoriți dar sunt intr-o relație. Este un bărbat respectuos ce are un fiu de 19 ani pe nume Andrei.
Andrei e sexy. Un corp bine lucrat un par arămiu și niște ochi verzi precum smaraldul. Are aproape doi metri înălțime și nu este prea slab sau prea musculos. E frumos și sexy.
Nu e cuminte. Prin cunoștințe m-am interesat și ii cam place polenizatul.
Ne-am cunoscut prin părinții noștri. Când l-am cunoscut pe Dan l-am cunoscut si pe Andrei.
Întâlnirea a avut loc într-un restaurant și am știut că il doresc prea tare în mine ca să il las sa îmi scape. Eram doar frați vitregi. Nu aveam o legătura de sânge și puteam fi chiar prieteni cu beneficii.
M-am udat instant.
Il voiam în mine și il voiam in acel moment. Ne-am Așezat la masa si am comandat. Sunt îndrăzneața și nu m-am sfiit sa fac eu primul pas. Aveam loc lângă el așa că am profitat de “sinuciderea” unei furculițe pentru a il atinge in treacăt pe umflatura vizibila din pantalonii săi. Eram îmbrăcată sexy în acea seara. Sexy dar cu gust. Si speram din toată inima ca se va obișnui cu gustul meu. Aveam o rochie neagră, mulată, cu o palma mai sus de genunchi. Avea un decolteu adânc ce îmi avantaja in totalitate sânii iar pantofii cu toc îmi făceau picioarele lungi si apetisante. A simțit mâna mea. A schițat un gest aproape imperceptibil dar eu i-am surprins mirarea. Mi-am poposit mâna pe mădularul sau. Doamne nu mai puteam rezista mult. Hainele stăteau între mine și desertul pe care numai el mi-l putea oferi.
Țineam mâna dreapta acolo iar cu stânga ridicam constant paharul cu vin. Am strâns si s-a înecat cu apa. A atras puțin atenția dar părinții noștri au trecut peste. Cina s-a terminat într-un sfârșit si am ajuns acasă la ei.
Mă gândeam cu ar fi sa îmi trec mâinile prin parul sau nisipiu, sa ii mușc buzele, sa ii simt gustul.
Tatăl sau ne-a făcut turul casei iar apoi a spus ca se va retrage alături de mama in camera sa. Știam ce vor face dar nu mă deranja. Voiam ca ea sa fie fericita. Casa avea doua etaje. Părinții erau la parter iar eu se pare ca voi dormi in camera cu Andrei. Il doream atât de tare. Am zis sa fiu directa. Cât urcam scările l-am oprit si l-am sărutat. Surprinzător dar mi-a răspuns. Avea buzele moi și un gust ce dădea dependentă. Sărutul moale s-a transformat într-unul sălbatic iar scările erau pe terminate. Am ajuns in camera si m-a întrebat:
- Ești sigura ?
- In totalitate !
Ne-am continuat Sărutul umed ce parca ne înghițea pe amândoi. Limbile noastre se luptau pentru putere, buzele erau strivite un firicel se sânge prelungindu-se de pe buza mea muscata. Era sălbatic și contrasta cu comportamentul rezervat de la masa. Era stăpân pe sine și urma să devină și stăpânul meu.
Trebuia sa avem grija cu zgomotul dar in acel moment sunt sigura ca si părinții noștri se gândeau sa aibă grija cu sunetele.
M-a trântit violent pe pat preluând controlul.
- Ahh !
- Te-a durut ?ma întreba el.
- Nuu...iubesc durerea cauzată de tine. Un rânjet pervers ii apăru pe chip apoi rochia de pe mine dispăru instantaneu.
Lenjeria a fost înlocuită de o respiratie fierbinte ce poposea săruturi dinspre abdomen către coapse. Era așa de bine. Ii Simteam respirația, limba umeda ce făcea cerculețe in fiecare locșor prin care trecea. Înnebuneam.
- Ahhhh! Mă faci sa îmi pierd mințile. Nu mă mai tachina. Te rog !
Cu un zâmbet de drac mă întrebă:
- Ce mă rogi ?
- Te vreau acolo jos. Vreau să îți simt respirația fierbinte. Vreau să mă guști.
- Răbdarea le câștiga pe toate scumpa mea. Răbdarea.
Îmi făcu cu ochiul si reveni la coapsa pe care o devora.
Când ajunse cu limba la sexul meu am crezut ca îmi dau drumul pe loc. Mă tachina, îmi musca clitorisul, mă penetra cu limba. Sugea și apoi făcea cerculete.
- Daaaa ! Acolo. Te rog mai repede ! Te vreau mai adânc cu limba te rog. O să îmi dau drumul !
Mărise ritmul. Făcea din ce in ce mai repede cercurile apoi îmi sugea feminitatea de parca era salvarea sa.
Știa ca nu mai am mult si și-a ridicat privirea spre mine. Ochii aceia. Ne-am privit timp de câteva secunde. Să ii văd dorința din privire m-a excitat la maxim. Să il văd ca era plin pe față de sucurile mele a fost îmbătator. Era al meu si eu eram a sa. Sperma i se scurgea pe la colțurile gurii in timp ce îmi zâmbea.
Si ce mai zâmbet. Unul pervers. Mă distragea. Nu realizasem ca se oprise. Simpla sa înfățișare mă excita, îmi cauza o plăcere nebuna.
- Te rog nu te opri ! Am gemut cu regret implorandu-l fără cuvinte sa mă Facă din nou sa îmi pierd mințile.
- Nu așa repede. Eu ce mai primesc dacă tu te termini așa repede ?
- Era așa de bine. Mhmmm.
- Știu. M-a convins gustul tău. Vreau să te am. Să îți simt interiorul. Sa știu ca te mulezi perfect pe bărbăția mea. Să îmi strigi numele când vii. Să ai orgasm după orgasm pentru ca pula mea mare o sa te rupă.
- Așa ! Daaa...vorbește-mi murdar te rog.
- O sa ți-o trag atât de tare, zise el.
- Mhmmm.
- Acum sa vedem dacă sunt răsplătit cum se cuvine.
Nu aveam nevoie de mai multe cuvinte ca sa știu ca trebuia sa ii dau pantalonii jos.
Alunecară ușor. Îmi plăcea sa măresc suspansul așa ca boxerii săi erau dați jos cu încetinitorul. Va plăti pentru ce mi-a făcut ;).
- Mai repede ca mor aici.
- Răbdare. Cum ai zis și tu, nu ?
Mi-a acordat un zâmbet apoi își lasă capul pe spate si gemu când simți mâna mea pe bărbăția lui.
- Ahhh !
Mi-am retras mâna și l-am privit provocator. Voiam sa admir priveliștea. Era întins pe fotoliu doar in boxerii dați jos pana la jumătate. Se uita la mine zâmbind iar eu îmi mușcăm buza de zor.
Umflatura din pantalonii săi era uriașă.
I-am dat boxerii jos și am rămas puțin socata. Mă așteptăm sa fie mare dar monstrul cu care se putea mândri avea sa mă penetreze adânc. Mi-am mușcat buza pana la sânge.
Văzând ca il privesc cu atâta pofta zise:
- Mă excita când mă privești așa. Știu că mă vrei. In totalitate.
Era înnebunitor felul in care mă provoca cu zâmbetul pe buze așa ca, tot cu zâmbetul pe buze si eu, am trecut la treaba.
L-am luat in gura și îmi era greu să il cuprind cu totul. Era mare. Foarte mare și avea un gust extraordinar. Era curat iar limba mea ii simțea fiecare vena ce ieșea in evidență. Il băgăm cât de adânc puteam. Făceam cerculete cu limba pe vârf, il sărutăm și il mușcăm ușor vrând sa il tachinez. Lingeam de sus in jos apoi ii prindeam coaiele si i le strângeam. Depuneam săruturi iar in tot acest timp mă uitam fix in ochii lui. Gemea. Iubesc bărbații care gem.
- Ahhhhhhh ! Da ...acolo iubire da acolo....mhmmmmm. Bagă adanc...da da.
Își dădea ochii peste cap și își musca buza. Sexul ii pulsa. Simteam ca nu mai are mult așa ca m-am retras rasplatindu-l cu aceeași moneda.
Mă așteptăm sa fie nervos dar tot ce a făcut a fost sa îmi zâmbească si sa zica:
- Ma așteptam sa faci asta așa ca jocul continuă dragă Diana. Te voi fute atât de tare încât nu vei mai merge bine pe tocurile alea cui. Îmi voi da eu drumul in gura aia frumoasa a ta.
- Chiar te rog Andrei. Chiar te rog. Vreau să înghit tot. Vreau sa mă privești mânjită de sperma ta. Sa fiu murdara peste tot de fructul tău. Pula ta sa îmi alunece între sâni, sa te freci de pizda mea, sa mi-o înfigi tare de tot in cur. Vreau sa înghit tot. Sa o sug pana se scurge din tine orice urma de viața.
Era extrem de excitat. Amândoi stăteam dezbrăcați in mijlocul camerei. Andrei mă apuca brusc de mijloc si mă trânti de perete într-un sărut aprins.
Degetele sale explorau. Eram fleașcă. Mă freca, se înfigea cu degetele in timp ce îmi musca gâtul.
Am zburat pe pat el venind spre mine precum un prădător.
Aveam sa il simt in mine, aveam sa ii cunosc monstrul.
M-a întins pe spate si și-a scuipat in palma. Și-a frecat puțin pula apoi a potrivit-o la intrare. Eram in poziția misionarului, preferata mea. Era uriașă. Nu intrase încă dar simțeam ca avea sa mă doară.
A intrat cu vârful si ușor ușor a alunecat toată. Am simțit ca les...



    Login