Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFratele meu
Autor : Relu3865 - 2019-04-12
Citita de 36667 ori - Nota 7.52 (160 voturi)
Buna! Sunt Maria si am sa va spun o poveste interesanta cu mine si cu fratele meu.. Pare deplasat dar parca si acum ma excita chestia asta, la aproape 39 de ani..

Tin minte ca era o iarna destul de grea.. Tata statea mai mereu plecat de acasa din cauza locului de munca foarte indepartat si ne trimitea bani pe fiecare saptamana mie si lui Razvan (fratele meu mai mic) eu avand 20 de ani si terminand liceul eram bona la o familie destul de bogata care ma ajutau destul de mult. Fratele meu clasa a 12-a la liceu si mama plecata prin Spania de vre-o 6 ani. De 4 ani nu mai stim nimic de ea..

Am ajuns acasa devreme astazi.Razvan inca nu a ajuns acasa. M-am dus sa imi fac un dus, mi-am dat drumul la apa, m-am sapunat, m-am epilat etc. Am terminat de facut dus si am mers in camera mea sa ma uit la un film. Intre timp a venit si Razvan acasa si a intrat in camera mea spunandu-mi ca ii este foame.
Eu : - Ce vrei sa mananci Razvan ?
Razvan: - Facem clatite ?
Eu: - Ok, facem.
Razvan: - Ma duc sa fac si eu un dus si revin.
Eu: - Ok.
Razvan arata destul de bine. Facea sala inca din clasa a 8-a, avea un corp cat de cat musculos, inalt (undeva pe la 1.78) si foarte frumos.
Cand a iesit din dus am ramas pur si simplu cu gura cascata.. Era semi ud pe corp cu prosopul legat de solduri si oarecum ma excitase imaginea cu fratele meu decat cu acel prosop pe el.. Nu aveam iubit si sincera sa fiu eram cam dornica de pulă.. Cu toate ca am crescut de mici unul langa celalalt nu puteam sa nu observ forma penisului vizibila prin acel prosop. Imediat mi s-au sculat sfarcurile, mi s-au intarit sānii si simtem cum ma ud usor la pizda vazandu-l asa..
Mi se parea foarte ciudat ce mi se intampla si oarecum degustata dar in acelasi timp incitant.
S-a dus in camera lui sa se imbrace.. Insa nu si-a luat decat niste pantaloni scurti pe el fara chiloti (de mic nu a suportat chilotii pe el) Nici eu nu purtam sutien si purtam niste colanti 3 sferturi foarte subtiri. Asa ca mi i-am ridicat ca proasta cat mai sus in asa fel in cat sa-mi scoata bucile in evidenta si catusi de putin sa imi intre īntre buzele pizdii sa se observe putin, cu gandul ca poate Razvan da vre-un semn de erectie..
A venit langa mine si ne-am apucat sa facem compozitia pentru clatite. ( Numai la clatite nu imi statea mie gandul cand eu eram uda toata la pizda si ma gandeam numai la pula lui Razvan, curioasa de dimensiuniea lui) Deja se observase prin colanti ca sunt uda toata si cred ca observase si el chestia asta.. Eu avand mainile de făină mi-am dat putina faina pe maioul negru pe care il purtam cu motivul sa ma stearga Razvan.
Eu: - Ahhhh. Am dat pe mine faina. Razvan?! Ma ajuti te rog sa ma stergi si pe mine cu un servetel ? Am mainile de faina.
Razvan: - Neatenta esti. Stai ca te sterg acum.
In timp ce ma stergea, observam cum i se ridica pula in pantaloni si are o semi erectie. A observat ca ma uit la pula lui si s-a intors rusinat. Cu spatele la mine. Asa ca am indraznit sa il iau in brate, in asa fel in cat sa imi ating sfarcurile de spatele lui. Cu mainile ma plimbam usor pe țāțele lui dupa care m-am dus usor spre abdomenul bine lucrat. Observam ca deja avea pula sculata si era foarte rusinat de ce se intampla. Asa ca mi-am calcat pe rusinea mea si i-am bagat mana in pantaloni frecandui pula pana la coaie in sus si in jos. L-am intors cu fata la mine, m-am aplecat pe vine si i-am dat pantalonii jos. Nu avea o pula tocmai mare, in jur de 18 cm, dar voiam sa o simt toata in mine. Voiam sa ma futa toata noaptea ca si cum as fii curva lui, sa imi dea muie atat de brutal im cat sa ii simt pula pana in gat, sa isi dea drumul pe fata mea, sa ma linga in pizda si sa ma futa salbatic asa cum de altfel imi si placea.
N-am mai stat pe ganduri si am incept sa ii ling usor capul pulii si sa avansez putin cate putin. I-am luat jumatate de pula in gura si am inceput sa cresc viteza si putin cate putin sa i-o sug cat mai mult scopul fiind sa ii ajung pana la coaie.
Totusi ma enerva faptul ca nu schita nimic. Doar gemea usor si respira to...



    Login