Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRATELE ADINEI
Autor : saqqqara - 2009-06-22
Citita de 32611 ori - Nota 7.87 (52 voturi)
Acum trei saptamani, cand eram la birou, m-a sunat Adina sa ma anunte bucuroasa ca Sergiu, fratele ei din Timisoara, va veni la noi pentru doua-trei zile. Acesta, cu sapte ani mai tanar decat ea, este mezinul familiei si favoritul ei. Cei doi sunt legati, nu numai de iubirea fraterna, ci si de o atractie sexuala puternica, care s-a pecetluit cand Adina l-a dezvirginat si apoi l-a initiat in placerile cele mai perverse.
Scurt timp dupa ce, acum doi ani, m-am cuplat cu Adina, aceasta mi l-a prezentat pe Sergiu si intai pe ocolite, apoi foarte direct si sincer mi-a spus ca din cand in cand si-o mai trage cu fratele ei si a vrut sa stie daca asta ma deranjeaza. La inceput am fost socat, dar atractia pentru Adina, care era si inca este foarte puternica si stimulat si de fanteziile mele in materie de sex, au facut pana la urma sa-mi placa situatia. La asta a contribuit si ea, stiind sa-mi arate foarte convingator ca atasamentul pentru Sergiu nu-i acelasi lucru cu dragostea pentru mine. Astfel ca astazi Sergiu este partenerul nostru de nebunii cu ocazia fiecarei intalniri, ajungand la o prietenie fara ocolisuri si tabu-uri, sudata si de taina legaturii lor incestuase.
Totul a inceput in urma cu sase ani, pe cand Sergiu avea 15-16 ani, iar Adina, care isi facea facultatea in State, revenise acasa pentru o vacanta de o luna si jumatate, dupa o absenta de mai bine de doi ani, descoperind ca fratiorul ei nu mai era chiar pustanul pe care-l stia.
Imediat dupa ce sosise, intamplarea a facut ca prin usa baii uitata intredeschisa, Adina sa-si vada fratele complet dezbracat, fiind impresionata de frumusetea barbateasca a trupului tanar, inalt si atletic, cu umeri deja mari si o talie foarte subtire, marcata de niste buci musculoase si obraznic de bombate. Sergiu isi facea o laba frenetica, excitat de propria imagine din oglinda in fata careia statea cu picioarele cracanate, intre care i-se ridica o pula cu dimensiuni promitzatoare. Cu o mana isi belea pula si cu celalalta se strangea de coaie, fiind clar ca nu mai era de mult la prima experientza de acest fel. Aparitia neasteptata a surorii sale l-a blocat pe baiat, care s-a inrosit si a incercat sa-si acopere barbatia cu un prosop.
- Sergiule, tu ai secrete fata de mine?
- Hmm..., stii dar eu ...., s-a balbit Sergiu.
- I-a sa vedem noi ce ascunzi tu intre craci, si i-a dat deoparte prosopul.
- Wow, dar asta nu mai este cocoselul pe care-l stiam eu, ci o adevarata pula de barbat care ar inebuni orice femeie. I-a fi tu sincer cu surioara ta, ai ajuns cu ea la pizda unei gagici?
- Da..., mda ..., dar nu ... nu, fetele astea ..., eu te iubesc pe tine ... sti cat dor mi-a fost de tine!
Adina cu o sarutare l-a oprit sa mai scoata vreun cuvant, l-a imbratisat, cu o mana mangaindu-l pe bucile curului, care o excitasera de la prima vedere, fiind brusc cuprinsa de dorinta de a fi prima femeie pe care o va fute fratele ei. Simtea deja ca i-se umezeste pizda, numai la gandul cum ar fi umpluta de pula tanara si viguroasa a lui Sergiu. Fara sa se opreasca din sarutarile patimase cu care ii acoperea fata, Adina i-a continuat laba pe care si-o incepuse el, refacandu-i erectia pulii care se blegise de emotie.
- E bine manzule, ti-o beleste bine surioara ta?
- Super, ahhh, ce bine o faci!
Apoi Adina a coborat intre cracii lui si i-a luat la lins pula si coaiele, fara sa se opreasca din masarea bucilor, dupa care si-a bagat pula in gura, oferindu-i prima muie. Sergiu surprins a inceput sa gafaie satisfacut, dar a rezistat numai foarte putin si i-a ejaculat pe neasteptate cateva jeturi, care i-au umplut gura Adinei cu sperma.
- Iarta-ma, nu am vrut, dar ... a fost atat de bine!
- OK, ce samanta buna ai, chiar daca ti-a venit cam repede, dar asa se intampla uneori prima data, l-a linistit Adina, lingandu-si cu pofta sperma prelinsa pe buze.
- Hai pustiule, acum este randul tau.
- Cum, eu...., ce ..., dar..., dar e bine ce facem, sunt fratele tau?
- Ssst, si surioara ta te iubeste si te vrea!
- Si eu te iubesc! Daca ai sti de cate ori nu am facut-o ca adineaori gandindu-ma numai la tine!
- Pui mic, vreau ca pizda Adinei sa fie prima pe care o va cunoaste pula ta. Hai la mine in camera ca poate dau babacii peste noi si ar fi de rau.
Sergiu, ca hipnotizat si-a urmat sora in dormitorul ei, au incuiat usa, iar Adina la impins cu fata in sus pe pat, dupa care si-a aruncat toate hainele de pe ea, aratandu-si corpul superb, unduindu-si soldurile si scotand la inaintare rotunjimile mamelelor, marcate de aureolele cafenii ale sfarcurilor bine intarite. S-a pus in genunchi deasupra lui, cu degetele de la o mana frecandu-si provocator lindicul si apoi si-a desfacut buzele pizdii proaspat epilate, iar cu cealalalta l-a apucat de par si i-a dus capul intre craci, atzatzandu-l cu obscenitatzi.
- Nu-i asa ca e prima pizda pe care o vezi, i-a zi nu-i frumoasa pizda mea, iti place?
- Mda ..., cum nu .., e o minune, tu toata esti o minune!
- Hai gust-o, linge-o bine, sa vezi ce pizda buna are Adina pentru tine!
Intai Sergiu a sarutat-o usor pe pizda, apoi a luat-o incet-incet la lins, simtind cum pula i-se intareste din nou. Curand a ajuns sa-i morfoleasac pofticios pizda si sa descopere foare repede placerea sa o intepe intre buze cu varful limbii.
- Asa baiatule, inveti repede, se vede ca esti frate-miu.
Brusc Adina a schimbat pozitia, l-a calarit, i-a luat putin scula la laba, pana a simtzit-o ca de beton, apoi cu mana i-a ghidat pula virgina spre gaura deja bine umezita a pizdii, in care si-a infipt capul noduros si bine belit.
- Sata-ti curul, bag-o, hai bag-o toata, ti-o vreau pana la coaie!
Instinctiv, Sergiu a raspuns cu o contra scurta, apoape brutala, pula intrandu-i in pizda mai mult de jumatate. Imediat tot corpul i-a fost cuprins pentru prima oara de placerea data de strangerea pulii in menghina umeda a unei pizde, dorind ca aceste clipe sa nu se mai termine si facandu-l sa pompeze cu din ce in ce mai mult curaj, indemnat si de strigatele de excitare ale Adinei:
- Hai da-mi pula ta, e bineee, da-o, da-o asaaa!
Dupa care s-au rasturnat, Adina tragandu-l deasupra ei, dornica sa fie strivita sub trupul lui tanar si puternic. Cu o mana l-a ajutat din nou sa-i gaseasca intrarea in pizda, iar Sergiu i-a bagat-o timid, parca fiindu-i frica sa nu o raneasca., Adina dezmeticindu-l cu cateva palme peste buci.
- Nu vrei sa-ma futi, hai fute-ma!
In culmea excitarii, gafaind sacadat, Sergiu si-a imins pula cu toata forta, simtind cum coiele i-se opresc in buzele pizdii, continunand cu miscari dure, fara menajamente, sa o bage cat mai adanc si intr-un ritm nebunesc, starnit si de indemnurile obscene ale Adinei, care se apropia de orgasm si ii dadea contre sau facea o...



    Login