Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRATELE ADINEI (partea a III-a)
Autor : saqqqara - 2009-06-28
Citita de 11824 ori - Nota 7.58 (36 voturi)
Continuarea de la FRATELE ADINEI, partea I - Acum vreo doua saptamani, cand eram la birou, m-a sunat pe la pranz Adina sa ma anunte bucuroasa ca Sergiu, fratele ei din Timisoara, va veni la noi pentru doua-trei zile. Acesta, cu sapte ani mai tanar decat ea, este mezinul familiei si favoritul ei. Cei doi sunt legati in mod special si tainic, nu numai de iubirea fraterna, ci si de o atractie sexuala puternica, manifestata inca din adolescenta si care a fost pecetluita cand Adina l-a dezvirginat si apoi l-a initiat in placerile cele mai perverse. .………………………………………….
* * *
Am ajuns acasa dupa mai mult de patru ore de la sosirea lui Sergiu si asa cum ma asteptam, cei doi fratziori isi serbasera deja cu un futai reintalnirea dupa mai bine de trei luni de despartzire.
Cand am intrat in dormitor Adina si Sergiu dormeau senini, oferindu-mi, in lumina difuza a unei veioze, imaginea splendorii nude a trupurilor tinere, in pozitzii excitante, rascacaratzi obscen pe tot patul, dar foarte relaxatzi, sugerandu-mi placerile desfranate pe care le avusesera si la care regretam sincer ca nu am putut participa.
Daca eram obisnuit cu corpul fragil, de adolescenta, al Adinei, in ciuda celor peste 28 de ani pe care ii are, la revedrerea trupului dezbracat a lui Sergiu am simtzit un fior in pula, care a dat semne ca se scoala. La peste 1,90 m inaltzime, acesta are umerii foarte mari, evidentiati si de bazinul subtire, cu buci mici si bombate, toate marcandu-i aspectul barbatesc al trupului tanar si foare zvelt, cu o musculatura bronzata, atent lucrata la sala de fortza. In contrast cu parul castaniu inchis, usor ondulat, strans intr-o coma bogata, care ii cadea pe spate, pe restul corpului nu se vedea nici un fir de par, fiind complet epilat, mai ales in jurul pulii, pe coaie si in jurul gaoazei. Dar ce a ce nu m-a lasat indiferent, ca niciodata, a fost scula lui, care se odihnea mandra pe coaie, intre bulanele subtiri si foarte lungi, desfacute larg. Chiar daca pula mea, la cei 20 cm lungime, nu este de neglijat, asigurandu-mi succesul in orice pizda, trebuie sa recunosc ca sunt un pic invidios pe cea a lui Sergiu. Aceasta, foarte negricioasa, este impresionanta nu numai prin lungimea sa, chiar cand este blegita, dar mai ales prin grosimea marcata de un cap noduros, a carui monstrozitate se citea sub teaca bogata a preputzului, pe care abia m-am oprit sa nu i-l belesc.
Ori cat de incet m-am miscat, Sergiu s-a trezit, mi-a suras si a facut un semn prietenesc cu mana, evitand sa-o deranjeze pe Adina, eu raspunzandu-i la fel si i-am sugerat tot prin gesturi sa vina in living, apoi m-am retras la baie sa ma dezbrac si sa fac un dus.
Cand am intrat in camera de zi, infasurat lejer in jurul soldurilor cu un prosop, l-am gasit pe Sergiu, care isi trasese pe el numai un bikini, care in fata avea un mic suspensor, abia acoperindu-i pula si cu doua bretele la spate, care ii strangeu in diagonala bucile, lasandu-i crapatura curului ispititor de libera.
- Salut pustiule, nici nu ai venit bine si ti-ai tras-o cu gacica mea!
- Batrane, stiam ca am voie de la stapanire sau ai devenit brusc gelos?
- Haide ma! Dar vroiam sa fiu si eu de la primul numar.
- Mosule, sor-mea abia asteapta sa recuperam si impreuna.
Apoi, cand Sergiu a vrut sa umple cu coniac doua pahare, s-a aplecat peste masutza din fatza canapelei si intorcandu-se cu spatele la mine, mi-a oferit privirii splendoarea excitanta a bucilor sale, pe care nu am rezistat sa nu le mangai, cautandu-i intrarea in gaoaza si simtzind cum mi s-a intarit pula.
- Nebunule, te grabesti, tzi-e dor de curul meu? rase Sergiu.
- Ba bine ca nu, hai intai la aparat, sa vad cum mai stii sa faci o muie, i-am raspuns tragandu-l intre craci.
Sergiu s-a aplecat imediat, dornic sa-mi faca o placere, care aproape ca devenise o obisnuintza de fiecare data cand ne intalneam. Mi-a dat prosopul la o parte, m-a impins pe canapea si-a inceput sa-mi i-a pula la laba, dupa care si-a bagat-o in gura, sugand-o cu spor si umezind-o din plin cu saliva. Nu am vrut sa raman dator si fara sa-mi scot pula din gura lui, m-am rasucit pana i-am ajuns cu o mana la pula, care incepu-se sa se scoale si ii iesise din suspensor, facandu-i si eu o laba temeinica, tragandu-l nebuneste de pielea pulii, amandoi gafaind din ce in ce mai tare.
Preludiu asta ne-a infierbantat rapid, amandoi dorindu-ne ceva mai mult si in primul rand cat mai adanc. I-am scos pula din gura si m-am rasturnat cu spatele pe canapea, tragandu-l pe Sergiu cu fata spre mine, care s-a cracanat mult, calarindu-mi pula bine intarita si umezita la greu de muia pe care mi-o facuse. Apoi si-a potrivit-o in dreptul gaoazei, eu raspunzandu-i cu contre scurte pana ce am simtit ca mataranga i-a intrat bine in cur.
Imediat pustiul, gemand de placere, a inceput sa-mi salte in pula, cautand sa si-o bage cat mai mult in gaoaza. In acelasi timp ma plesnea sau isi freca pe burta mea pula lui mare, ale carei dimensiuni imi provocau fiori de placere, facand-ma sa sporesc ritmul cu care i-o bagam in bostanel.
Ca doi motani in calduri, concentrati numai la placerile futaiului nebunesc pe care-l trageam, nu am simtit cand Adina, inca somnoroasa, a intrat in camera, holbandu-se excitata la noi.
- Bravo, bulangiilor o trageti la cur fara mine, rusine!
Prea incinsi de placerea noastra ne-am vazut frenetic de treaba, insa Adina nu s-a dat batuta, venind langa noi, intai sarutandu-ma pe mine pe piept si apoi incercand sa-si bage in gura pula lui Sergiu.
- Cum ai vazut un cur de tinerel, l-ai uitat pe ala de m...



    Login