Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFRATELE ADINEI (partea a II-a)
Autor : saqqqara - 2009-06-25
Citita de 13962 ori - Nota 8.42 (26 voturi)
…………………………………………………………………………
Inainte de plecarea Adinei in State, la ultima lor reuniune in trei, aceasta si Relly au vrut sa-i mai faca o surpriza de neuitat lui Sergiu.
Cand el a venit la cuibusorul de nebunii a lui Relly, a fost surprins sa-si gaseasca prietenele deja bine incinse, jucandu-se ca doua lesbiene bine experimentate. Adina rasturnata intr-un fotoliu, cu cracii fluturand in aer, gemea de placere, in timp ce Relly ii freca la greu in pizda un dildo din jelly negru.
- Hei pustiule iti place cum o fut pe surioara ta, o facem si noi cum putem daca tu ai intarziat, il intampina razand Relly, hai fuga la baie, ca poate iti vrem totusi pula!
Sergiu nu a asteptat al doilea indemn, a inceput sa-si arunce hainele de pe el, ramanand in pula goala si s-a dus la baie pentru un dus.
Cand a revenit, Relly era echipata cu un strapon de care falfaia un dildo noduros, cu care ii cauta gaoaza curului lui Adina, care se asezase pe canapea cu fata in jos, cu curul ridicat si tragandu-se cu mainile de buci, nerabdatoare sa fie sodomizata.
- Hai fa, il vreau in cur, baga-l tot!
Relly a umezit cu flecma, cand intarea in cur, cand capul pulanului, apoi l-a intodus incet, provocandu-i Adinei gemete de placere, care aratau ca nu este la prima incercare de acest fel.
Sergiu excitat si-a inceput o laba buna, pula ajungandu-i repede la dimensiunile maxime, pe care si-a bagat-o apoi in gura Adinei, in timp ce privea fascinat la aceasta cum este fututa in cur, Relly pompand-i la greu jucaria incredibil de mare, care ii intra aproape jumatate in gaoaza.
- Nu vrei sa-i o dai si tu la cur? Hai sa vezi ce gaoaza stramta si fierbinte are surioara ta, e numai buna de futut, abia iti asteapta pula, il ademeni Relly.
Sergiu nu s-a lasat rugat, a dat-o la o parte pe aceasta, infigandu-si scula in gaoaza deja dilatata a Adinei, care i-a raspuns cu o contra puternica si ca de fiecare data indemnandu-l cu strigate obscene:
- Ahhhhhhhh, arde-mă în cur, nu-l ierta fratioare, da-i, da-i acum!
- Da-o la buci adanc, haaai iubitule infige-o toata!
- Asa, asaaaaaaaaa, umpleee-mi curu cu pula ta!
- Fute-i gaoaza surioarei tale!
Dupa cateva minute, Relly care se masturba la greu, a fost excitata de bucile mici si musculoase ale baiatului, care se miscau nebuneste, fiind cuprinsa de dorinta sa-si bage straponul in curul lui Sergiu. Daca Adina a fost cea care i-a dezvirginat pula, Relly dorea acum sa fie ea prima care il face si la cur, pe care a inceput sa-l pregateasca, pipaindu-i febril bucile, pe care, din cand in cand, le plesnea cu sete.
- Copil, ce prospatura buna avem noi de fut intre bucile baiatului?
- Nebuno, vrei sa-mi rupi curu’ cu monstrul tau! ii raspunse gafaind Sergiu, care extrem de incins, muncea la curul Adinei, in care baga pula pana cand isi simtea coaile lovindu-i bucile.
- Sa vezi ce bine e, il indemna Relly, care isi bagase deja capul intre cracii lui Sergiu. Acesta, cu inocenta, dar si cu o curiozitatea inca copilareasca, s-a abndonat pana la urma in mainile curvulitei din ce in ce mai inferbantate, care il tragea de buci, lingandu-i cu pofta gaoaza.
Eliberata din pula lui Sergiu, Adina s-a facut ca ezita intai sa intre in joc, urmarind reactia acestuia. S-a implicat insa imediat cand si-a vazut fratiorul ca nu putea sa-i refuze lui Relly nici un capriciu si incepu-se sa-o ajute cu contre ale curului sa-i infiga limba cat mai adanc in gaoaza si respirand din ce in ce mai excitat.
Dupa ce l-au pus capra, Adina ca o sora grijulie i-a pregatit gaura virgina, umezind-o cu saliva si a largit-o din ce in ce mai mult cu degetele. Relly si-a lubrefiat din plin straponul, apoi a cautat intrarea in gaoaza lui Sergiu, ghidata de Adina, care cu o mana l-a tras de o buca, cracanandu-i larg crapatura curului, cu celalalta mana frecandu-i pula si coaiele, facandu-i o laba buna, pregatita sa-i aline suferinta primei penetrari anale. Aceasta a urmat foarte repede, Relly reusind sa-i infiga jucaria in cur dintr-o singura miscare, iar tipatul de durere a lui Sergiu a fost inabusit de un sarut p...



    Login