Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFoamea de sex
Autor : valerspin - 2013-10-25
Citita de 27464 ori - Nota 8.23 (121 voturi)

De cand ma stiu, am avut un apetit deosebit pentru sex! Singura durere pe care am simtit-o din cauza asta a fost cand vecinul meu insurat m-a deflorat si asta la nici 14 ani impliniti! El mi-a deschis apetitul de care vorbeam si stiu ca mi-a placut mult de tot, mai ales ca fraiera de nevastasa, o grasana greoaie, nu s-a prins nici pana astazi! Aveam codul nostru, cand il vedeam prin curte ca se uita la cer, era clar ca este singur si disponibil. Ramanea doar sa ma strecor eu de acasa cu diverse motive si aterizam la fix in patul lui, unde, sa stiti ca ma rupea pur si simplu in toate pozitiile. Asa ca meditatii la sex am luat ca lumea. Incet, dar sigur am cunoscut si alte experiente de acest fel, cu alte dimensiuni, pana cand, pe la aproape 18 ani, l-am cunoscut pe cel care mi s-a parut cel mai bine calibrat pentru pofta mea teribila.
El, dealtfel, mi-a devenit si sot, caci la scurt timp am ramas insarcinata si asta ne-a pus pirostriile. Dar a fost grozav, caci cu el am facut un baiat de toata splendoarea si cand spun asta ma refer si la dotarea lui remarcabila. Despre cei 13 ani de casatorie, trebuie sa va spun ca au fost mai mult decat frumosi, cu foarte , foarte mult sex in toate pozitiile si in toate locurile pe durate de necrezut! Ce mai, ne-am futut reciproc ca doi vesnic flamanzi de sex. Banuiala mea este ca tocmai asta l-a determinat sa divorteze si sa prefere pe altcineva, probabil de prea mult sex n-a mai facut fata! Ma rog, a fost hotararea lui si ne-am despartit in termeni amicali, mai ales ca Florin, baiatul nostru de 13 ani, mi-a ramas mie.
Dar depre el am cele mai multe de vorbit, asa ca iata cum stau lucrurile. L-am avut exact cand am gasit cea mai mare satisfactie in ale sexului si el a devenit rodul acestei placeri maxime atinse. Imi amintesc cat de mult ma excita suptul lui de fiecare data si ma innebunea de placere sa-l spal, mai ales ca ii lustruiam mal mult putica lui de departe promitatoare. Si sa stiti ca nu m-am inselat de loc, caci, la 14 ani, cam de pe la 11 ani nu prea mai vroia sa il spal eu, dar m-a mai chemat sa-l spal pe spate si astfel i-am vazut mandretea! Intr-o astfel de ocazie, in timp ce il sapuneam pe spate, am vazut-o cum si-a scos capul din apa, dreapta si frematanda, el aplecandu-se sa nu i-o vad, dar l-am intrebat direct:
-Nu vrei sa ti-o spele mami si pe ea, puiule!
-Ba da, dar mi-e rusine!, baigui el.
-Sa fii tu sanatos de cate ori ti-am spalat-o si cat am rasfatat-o de a ajuns asa frumoasa! Nu trebuie sa iti fie rusine de mine, caci altcineva nu este in casa, suntem doar noi, doar stii.
Am luat-o in mana si am admirat-o cateva clipe, salivand de pofta si inghitind in sec, apoi am inceput sa i-o sapunesc . Dupa care i-am spalat-o pe toata lungimea si pe coite , in tot acest timp fremata in palma mea ca si cand vorbea de placerea ce i-o ofeream, pustiul isi tinea ochii inchisi de rusine! Am profitat de acest avantaj si mi-am desfacut halatul astfel incat sa ma vada goala, asa cum imi placea sa fiu sub halat.
L-am intrebat daca ii place ce-I fac si a fost nevoit sa-si deschida ochii. I-a facut mari si gura I-a ramas deschisa cand m-a vazut goala iar privirea I s-a fixat pe pizda mea!
-Ei, acum, ca tot mi s-a desfacut halatul, ai prilejul sa ma vezi si goala, asa cum esti si tu, deci nu mai trebuie sa iti fie rusine da mine!Uite, daca vrei, poti sa ma mangai acolo unde te uiti asa de vrajit! Hai , curaj, ca nu te mananca, pune mana sa vezi ce fierbinte este! Timid a intins mana pana cand mi-a atins-o, eu venindu-I in intampinare astfel incat sa ii prind mana intre picioare. I-a placut si a inceput sa mi-o mangaie mai apasat, intre timp eu frecandu-i pula ceva mai strans, asa incat l-am simtit ca se excita din ce in ce mai tare.
-Baga degetul inauntru sa vezi cum e, i-am soptit eu innebunita de ce pofta aveam! A facut intocmai si asta m-a determinat sa incep sa i-l fut, asa mic cum era, dar eram cu gandul la pula aia grozava din mana mea, care zvacnea de fiecare data cand ma impingeam in degetul lui. Am tinut-o asa un picut, dar nu am mai rezistat si, aruncandu-mi halatul pe jos, am intrat peste el in cada. S-a speriat putin, dar i-am spus sa stea linistit ca stie mami ce face. L-am tras spre mine astfel incat sa pot sa il incalec si m-am infipt cu pizda in pula lui teapana, tinandu-ma de marginile cazii. Am inceput atunci sa topai in pula lui din ce in ce mai adanc si mai des, tragandu-l de cap asa incat sa fie in dreptul sanilor.
-Suge-i asa cum iti place tie sa-i sugi, i-am soptit, in timp ce ma rotem ca o elice in pula lui incredibila pentru un pusti de 14 ani. Nu se pricepea sa o faca ca un barbat, dar limba lui pe sfarcurile sanilor ma excita si mai mult, asa ca am avut orgasm dupa orgasm. La el, in schimb, lucrurile au ramas la fel ca la inceput, pula mare si tare, exact cum este mai bine. Am continuat sa ma fut astfel inca cateva minute bune si in sfarsit l-am auzit ca ii vine sa faca.
-Da-ti drumul fara retineri, caci o sa te umpli de fericire si o sa te simti extraordinar! Asa a si fost. Pula lui s-a umflat si mai mult in mine si pizda mi-a fost inundata de sperma lui tanara si la inceput de drum.
-Aaaah, ce bine a fost, nu-mi vine sa cred ca am putut sa fac! Imi spuse si si-a lipit obrazul de pieptul meu, strangandu-ma in bratele lui.
-Sa-ti fie de bine dragul meu, caci ai meritat sa primesti o asa lectie! Poti sa fii sigur ca de acum o sa o facem si mai des si chiar mai frumos! Ai tot ce trebuie si ma ai pe mine aici in intregime a ta! Acum, hai sa ne spalam si sa si mancam ceva caci mie mi s-a facut foame, tie nu?
-Ba da si mie!
Zis si facut. Am tras halatul pe mine si am pregatit cate ceva sa imbucam. Cand a iesit, l-am tras langa mine pe canapea si am inceput sa mancam, ca doi porumbei fericiti si satisfacuti. El radia de fericire si ma sorbea din priviri. Ce placere imensa sa stii ca acea fericire ai produs-o tu! Am mancat repejor, caci ne era intradevar foame, dupa care am strans masa si am dus totul la bucatarie. M-am intors pe canapea si m-am asezat cu capul in poala lui. Nu mica mi-a fost mirarea cand acolo am dat peste ceva tare. I-am dat halatul deoparte si ce vad, ditamai pula sculata!
-Dar ce-I cu ea i s-a facut iarasi foame? L-am intrebat. El zambea si a dat din cap. Pai hai sa-I mai dam un fel de mancare pe care nu l-a mai servit.
Si m-am pus sa o ling, pe cap si apoi pe lungimea aia mare, de grosime nu mai vorbesc, asa incat in scurt timp o aveam in gura cam pe jumatate si i-o sugem cu mult drag. A inceput sa-si miste funduletul asa incat sa mi-o infiga mai adanc, dar ma sufocam si am preferat sa ma multumesc cu jumatate. Curand l-am simtit ca face si voia sa iasa, dar l-am retinut si mi-a umplut gura cu un jet foarte puternic de sperma tanara, pe care am inghitit-o in totalitate, asa incat mi-am lins si buzele de placere.
-Ei, cum e, ti-a placut?
-Uau, si inca cum, a fost nemaipomenit de bine! Simt ca plutesc de placere!
-Foarte bine, dragul meu, ma bucur sa aud asta, dar ia vezi tu, nu ai putea sa imi faci si mie acelasi lucru, ce zici? Ia treci acolo si arata-mi ca ai mai invatat ceva astazi, l-am impins eu spre pizda.
Supus, a apucat-o cu manutele lui tandre si a inceput sa o sarute, apoi sa inceapa sa o linga, asa cum se pricepea el. Dar incet, incet s-a obisnuit si a inceput sa o exploreze din ce in ce mai adanc, excitandu-ma si facandu-ma sa ma misc in limba lui.
-Acum suge varfuletul ala intarit de placere, care se chiama clitoris, este ca si sfarcul de la sanii mei care iti place asa mult.
Asa a si facut, excitandu-ma si provocandu-mi orgasmul. A lins bine si apoi l-am tras spre mine sarutandu-l pe gura si bagan...



    Login