Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFoamea de sex a Pirandei
Autor : luci888 - 2010-12-07
Citita de 40926 ori - Nota 8.34 (479 voturi)
Ironia sortii facuse ca la iesirea ei din penitenciar, sotul ei sa inceapa o pedeapsa de 7 ani. Piranda facuse 3 ani batuti pe muchie. Furase dintr-un magazin dar mai avea coada. Iesi sfioasa, parca simtindu-se pe alta lume. Nu isi credea inca ochilor si mintii ca este libera. Ii intrase in singe privarea de libertate, programul acela dur si nemilos. Da, va incerca sa treaca peste pornirile instinctive, de singe, ale stramosilor ei, si sa nu mai calce veci pe-aici. Este oribil. Ajunse dupa citeva ore in marginea ei de sat, la casa ei. Cind o vazura tiganii, incepura sa strige de se auzea in tot satul. “A venit Piranda!” Era un prilej de sarbatoare. Piranda fusese pina nu de mult cea mai frumoasa tiganca din sat. Un pic voluminoasa, parul negru ceva mai mult decit semilung, ochii negri si patrunzatori, trasaturi frumoase ale gurii, nasului si gitului. Titele erau mari, uriase si rotunde. Fundul mare, picioarele frumoase, faceau din Piranda o frumusete rara. Placea oricarui barbat cu siguranta.
Isi lua baiatul in brate si il pupa pina se satura. Se facuse mare! Avea 16 ani si era un elev eminent. Studia toata ziua, citea tot ce-i pica in mina. Piranda era mindra de el. Era inalt, bine cladit, frumos si foarte curat. Nu era foarte incintat de apucaturile etniei din care facea parte. Nu traise si el ca toti copii, cu amindoi parinti alaturi. Ba unul, ba altul trebuia sa fie la pirnaie. Piranda nu se mai satura pupindu-l si masurindu-l din cap in picioare. Curind se strinsera tiganii in fata casei. Curte nu avea, gardul avea doar ceva semne ca ar fi existat odata. Plinsete, risete, amintiri, povestiri. La asta se rezuma revederea Pirandei cu tiganii din satul ei. Plecara unul cite unul acasa. Se lasase seara putin cite putin. Ramasera doi tigani care se trezira singuri acolo, sorbind ultimele picaturi din sticla de tuica. Piranda iesi din casa si ii indruma sa plece la casele lor. Dar ei, beti fiind, aveau chef de cearta, ca asa le cerea seva inaintasilor. Refuzara incapatinati, luindu-se la o harta ieftina cu Piranda.
- Vad ca nici nu ai venit bine, fa, si incepi cu figurile tele!
- Auzi maaaa? Du-te si fa-o pe ma-ta figuranta, nu pe mine.
- Ce ai fa? Ti-i ciuda ca nu are cine sa te mai futa? Lasa ca te fut eu!
Si se pusera tiganii pe un ris debordant, din care nu se mai opreau. Piranda privi pe jos si gasi o bucata de furtun negru. Avu intentia sa-l loveasca cu el.
- Decit sa ma fut cu tine, mai bine ma fut cu furtunul asta, ni! Ha, ce sa fac cu tineeee?
- Cum ce ce sa faci cu mine, fa? Sa te bulesc, du-te dracului. Neagro!
- Mai du-te-n foc sa te arda ma canitule! Mai bine ma fut cu tata, Dumnezeu sa-l ierte.
Tiganul ramase fara replica, il lua de git pe prietenul sau si plecara. Nu erau suparati. „Asa este intre noi, tiganii’.
Piranda ramase cu fiul ei, improvizind ceva de mincare.
- Mama, sa stii ca tata a vindut calul si caruta si a pus banii bine. A zis ca stii tu unde.
- Stiu negru meu, stiu. I-am gasit deja. Hai ca este gata mincarea.
Mincara amindoi, povestind despre tot si despre toate. Ea nu-si ascunse mirarea observind ca fiul ei era intr-adevar mare si destept. El nu era adeptul obiceiurilor tiganesti de a se logodi si insura de copil si mai ales, la cererea parintilor. Cind va considera el de cuviinta, isi va alege o fata care sa-i placa lui. Nu ii trebuia nici avere si nici altceva specific natiei. Se dorea un om normal, ca toti oamenii. Asimilat total.
Se facu tirziu povestind despre tot, de timpul cit ea a lipsit. Baiatul se duse in camera lui, un dormitor mic si saracacios. Ea se intinse pe patul din bucatarie,extenuata dupa o zi grea. Se gindi la noaptea trecuta. Cita diferenta, Doamne! Ce bine era acasa. Se dezbraca si isi puse o camasa de noapte scurta si transparenta. Era mototlita rau. Renunta si la sutien si la chiloti. Titele devenisera deodata proeminente si sexy. Isi lasa parul liber si se aseza pe spate. Trase o patura pe ea. Nu o lua somnul. Gindul ii fugea de la una la alta. Ah, cit ii lipsea barbatul! Cit visase prima noapte de dragoste cu el dupa atita abstinenta! Ar fi facut dragoste ca o nebuna. Legea lor era insa aspra. Nici nu se putea gindi la vreun handralau din sat. Si erau cu duiumul. Dar barbatul sau era o fire cruda si neiertatoare. Ar fi facut-o bucati in mod sigur. Se trezi cu mina la clitoris, frecind agale. Era excitata. Duse cealalta mina la o tita si se mingiie lent. Isi prinse sfircul intre degete si freca. Ah, macar daca era aici Lia. Coega ei de celula avea un deget magic. Cite orgasme a putut trai provocate de Lia! Stia sa scotoceasca clitorisul si vaginul pina cind dadeai ochii peste cap. Si o costa o tigara. Mare lucru! Continua sa se frece pe clitoris. Baga un deget in vagin si il roti un pic, asa cum facea Lia. Incepuse sa ia foc incetul cu incetul. Baga degetul cel mai lung inauntru iar cu cel mare freca clitorisul. Puse un pic de saliva si totul deveni mai suav. Chiar ca luase foc. Incepu sa geama surd, infundat, baiatul era dincolo. Isi strinse buzele cu putere cind simti orgasmul aproape. Dadu ochii peste cap, terminata. Auzi usa de la dormitorul baiatului. Acesta iesea la wc-ul din curte. Cind reveni, aprinse lumina si isi lua o cana de apa din galeata de pe masa. O vazu pe mama lui inca treaza, invelita pina la git.
- Nu dormi, mama?
- Nu am somn fiule. Hai, stinge lumina si pune-te linga mine ca m-am saturat sa dorm singura. Hai, ce te gindesti atita? Sint mama ta!
El incuviinta. Stinse lumina si se furisa linga mama sub patura, stringind-o in brate ca si cind i-ar fi fost frig. Mama il lua la rindul sau in brate si il pupa cu foc pe toata fata. Nu mai termina cu pupatul. El era intr-al al noualea cer simtindu-se atit de iubit de mamica lui. Puse picioarele peste mijlocul ei si isi impinse din instinct bazinul catre ea. Ea contra, probabil tot din instinct. Erau acum lipiti, cum nu mai fusesera niciodata. O pupa el acum pe obraz. O data, si inca o data. Ea, la rindul sau ii sopti cit de mult il iubeste si il pupa iarasi. El mima impingerea catre ea, dar nu mai era unde. Erau lipiti de-a binelea. Incet, incet, Piranda simti pula fiului ei cum devine erecta. Crezu ca de vina sint titele ei, care aproape ca se turtisera in strinsoarea lor. Dar nu se retrase defel. Pula fiului insa se facea din ce in ce mai mare. Ea se retrase o idee si ii puse mina pe pula, prin chilotii scurti pe care ii purta.
- Ce faci ma? Ti se scoala pula la ma-ta? Ha – hahaha! Te-ai facut mare miras-ar lumea de tine de copil. M-ai fute un pic, ai?
El se rusinase teribil. Se pierduse de tot. Ce directa fusese mama! Dar avea dreptate.
- Hai ma spune! M-ai fute?
Ce sa mai raspunda el? Nu avea grai de nici o culoare. Dar nu se dezlipi de ea sub nici o forma. Continua sa o stringa in brate. Ea lua inca o data foc. Ce necaz ar fi daca s-ar fute o data cu el? Mai vazuse asa ceva in tiganie. Erau cu duiumul care se futeau in familie. Dar daca va auzi barbatul ei? Doamne fereste si apara! Ii va omori pe amindoi. Mina ii ramase pe pula copilului. Fara sa ajunga la o concluzie, incepu sa i-o frece lent. Baiatul inebuni. Ea se aprinse bine si se gindi sa i-o ia in gura. Dar renunta. Nici chiar asa. Ii scoase sexul copilului din chiloti. El incuviinta totul fiind in continuare mut. Era excitat la maximum. Tremura ca varga si nu se mai putea controla deloc. Mama continua sa-l masturbeze cu miscari duioase si tandre. Chiar mut fiind, baiatul nu mai rezista si instinctiv sau nu, se urca pe mama, cautindu-i pizda. Ea aprinsa la maximum, ii dirija pula fiului direct in pizda ei infometata. Oftara amindoi cind se cuplara. Ea ofta insa mai lung si mai deslusit. Ramase cu pula in interior pret de citeva clipe bune, contemplind fericirea care il napadise. Doamne, ce pizda avea mama! Doamne, ce bine era! Piranda incepu sa se miste incet. Avea din natura ei un talent rar de a se misca in timpul sexului. Miscari circulare, duioase si contre usoare. Il inebuni repede pe baiat. Acesta incepu sa gifiie in nestire, incontrolabil. Nu avea un talent aparte, nu avea nici experienta necesara satisfacerii partenerei de sex. Singura sa preocupare era sa se simta bine el, sa simta placerea animalica a sexului, fie el si cu ma...



    Login