Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFoamea de sex(2)
Autor : valerspin - 2013-10-26
Citita de 17622 ori - Nota 8.06 (69 voturi)
Ei bine, dragilor, cand ai asa o minunatie la indemana, e bine sa nu afle si alte femei, caci va trebui sa o imparti! Si este mai greu sa te simti satula, mai ales cu o foame ca a mea.
Spun asta pentru ca, superfericita de cat de bine ma simteam cu puiul meu, am hotarat sa il duc la mare. Odata ajunsi aici, cam pe la pranz, ne-am instalat la hotel si grabiti ne-am schimbat pentru a merge la plaja. Aici, lume multa , toate modelele, pentru toate gusturile! Sani expusi direct la soare, buci de toate formele separate printr-un nefericit snur, masculi care de care mai musculosi” pe brate”, etc, etc. Ce mai, aveai de unde alege cu brio! Pe noi ne interesa mai degraba apa si ne-am repezit indata in ea. Fericiti, ne-am stropit si ne-am alergat prin apa ca doi copii mici. Cand in sfarsit am obosit, am iesit pe plaja si ne-am cautat un locusor unde sa ne intindem cearceaful de la hotel. Greu, dar am gasit totusi exact cat era nevoie si ne-am lungit fericiti. Eu mi-am dat jos sutienul pentru a ma bronza si pe sani. Asa as fi vrut sa fiu goala si sa simt nisipul fierbinte sub buci, of Doamne! Dar asta e, multumeste-te si cu sanii goi! De altfel in stanga mea era tot la bustul gol o bunaciune de femeie, cu un simulacru de slip, fiind foarte vizibil ca era epilata pe dedesupt. Si ce sani, ce buzeee! Uau, ce-I cu mine poftesc la alte femei, ca un barbat? Poate ca ma fascineaza acest corp incredibil de sexi! Ii dau un cot lui Florin si ii arat catre cucoana! El se inalta un pic si arunca o privire, apoi inghite in sec, semn ca este de aceeasi parere ca si mine. Nu vorbim, ca sa nu fim auziti, iar dupa un timp, pustiul ma intreaba daca merg in apa. Refuz si raman singura, dar profit si intru in vorba cu “tentatia”.
-Grozava apa, e asa de calda!
-Da si eu m-am balacit o gramada!
-Vad ca ai venit de ceva vreme, dupa cat de tare te-ai bronzat! Felicitari pentru culoare!
-Multumesc, si eu sunt incantata si tot mai vreau sa ma innegresc! Acum ai venit?
-Da, ne-am cazat la X si ne-am grabit sa mai prindem din soare!
-Ia te uita si eu sunt tot la X cazata , la etajul 4!
-Deasupra noastra, ce tare! Si cat mai stai?
-O , saptamana, adica plec Luni dimineata.
Intre timp s-a apropiat si Florin, cu slipul ud si sub el profilandu-se oarece bunatate de madular adormit!
Am remarcat imediat privirea cucoanei atintita ferm in acea directie! Am continuat sa purtam discutii diverse, timp in care cucoana s-a ridicat in sezut, tocmai ca sa-l poata vedea si pe pustiul. Acesta, simtindu-se studiat, a inceput sa gandeasca cu capul din slip si acest lucru a devenit repede evident, caci s-a intors cu spatele, ceea ce a facut-o pe cucoana sa zambeasca cu subanteles. La urmatoarea intrare in apa a lui Florin, cucoana m-a luat razant:
-Foarte bine facut tanarul, sunteti impreuna?
-Mie imi spui, este fiul meu si da ai dreptate, te pricepi! Sa stii ca si el, ca si mine te-am remarcat la randul nostru!
-Pai ar trebui sa ne cunoastem mai bine cu totii, mai ales ca stam asa de aproape! Veniti voi la mine sau eu la voi? Cum zici?
-Cum vrei tu!
-Haideti prima data la mine. Cand mergem la hotel, va astept intr-o jumatate de ora!
-S-a facut! Eu sunt Carla, m-am prezentat eu.
-Si eu sunt Mimi!
Astfel aranjate lucrurile, ne-am indreptat spre hotel si dupa ce ne-am dusulit, fara alte manevre, spre surprinderea pustiului, care se uita mirat la mine cu ditamai pula sculata, ne-am imbracat sumar, dar sexi si am urcat la etaj! Am avut timp totusi sa-l pun in tema, asa ca s-a linistit si a mers pe mana mea. Am fost primiti cu caldura de gazda noastra, imbracata intr-un maieu negru si pantaloni visinii scurti si foarte mulati pe corp. Pe masa ne asteptau cateva gustari incropite la repezeala si o sticla de Cogniac frantuzesc. Atmosfera s-a incins repede si curand ne atingeam toti trei, ca si cand ne cunosteam de cand lumea! Pe canapea eu eram langa Mimi si Florin in dreapta mea. Fara retineri am luat initiativa de a-i baga mana la sanii aia ce ma excitau, iar Mimi mi-a raspuns cu un sarut pe gura si cu mana pe sanii mei. Ne-am incins destul de tare si urmatorul pas l-am facut la slitul ei, deschizandu-l si apoi punandu-I mana la pizda epilate . Nu avea chiloti, fata desteapta, nu? In acest timp, Florin bea de unul singur, simtindu-se abandonat! I-am luat mana lui Mimi de pe sanii mei si am pus-o pe pantalonii pustiului. Din acel moment, nici cu forta nu-i mai puteam retrage mana lui Mimi, care parca se sudase de pula aia imensa si a inceput sa tremure de tare ce s-a excitat. Apucasem sa-I bag un deget in pizda si a inceput sa mi-l futa cu miscari din ce in ce mai accentuate. A trebuit sa ma ridic dintre ei si sa le creez conditii. Mimi s-a repezit ca o flamanda cu gura in pula si s-a pozitionat sa pot si eu sa am acces la pizda ei cun labii proeminente. Singurul care nu gemea era Florin, care continua sa soarba din paharul de cogniac, in timp ce Mimi se calicea s-o inghita in intregime, ceea ce nu a reusit, iar eu sugeam la clitorisul ei si ii lingeam inebunita labiile pizdei ei frematinde, mai ales ca ii trasesem si pantalonii jos si puteam astfel sa ma folosesc de bucile ei super bune de pula! Am tinut-o asa cateva minute bune, pana cand, doar Mimi a avut prima orgasm! Innebunita, i-a zis lui Florin :
-Bagami-o ca nu mai pot, o vreau toata in mine, unde vrei tu, numai bag-o! S-a pozitionat cu spatele si a primit-o in pizda cu un geamat de placere!
- Toata, toata, asa rupe-ma, fute-ma, fa-mi ce vrei, nu vreau altceva, asa, asa, impinge, oooh ce pula ai, da-i si fute-ma, e bineee, ah ce bine, da-i, da-i, inca, mai vreau, mai, mai, oh, oh, da, asa , hai, hai, nu te opri, hai, daca vrei si dincolo, pune-mi-o si acolo, o vreau si acolo, haide, te rog, baga-mi-o!
Atat i-a trebuit lui Florin , a potrivit-o si in ciuda gemetelor, i-a infipt-o pana la capat, dupa care a stat nemiscat, caci Mimi s-a miscat innebunita indesandu-se cu toata forta in pula aia teribila. Cam in zece minute a preluat Florin controlul si fixand-o de talie sa nu scape, a luat-o la o cotaiala zdravana si a umplut-o de sperma, facand-o sa urle de placere. Extenuata a cazut pe canapea si a reusit sa spuna:
-Credeam ca stiu ce inseamna sa fii fututa! Imi pare rau ca s-a terminat, de fapt ca nu mai pot, ca de vrut as mai vrea, sunt nebuna, nu?
-Nu esti deloc nebuna, Mimi, ai spus ca mai ai o saptamana la dispozitie! Profita de ocazie, cat o ai!
-Bai, sunteti extraordinari amandoi, m-ati inebunit de placere! Da chiar, Carla, tu cum poti sa stai si sa te uiti, cum e posibil?
-Sa fii tu sanatoasa cati metri din pula asta am in mine si tot flamanda sunt. Acum pentru ca m-ai excitat tu de cand te-am vazut pe plaja, am vrut sa iti ofer aceasta placere in mod special. Ma bucur pentru tine, ai meritat! Asa ca avem ceva timp sa ne cunoastem si mai bine, de accord?
-Abia astept sa reluam, cand vreti voi! Sunt a voastra in totalitate!
-Asa sa fie! Hai cu totii la dus!
Aici fiecare a vrut sa-l spele pe celalalt! Batalia s-a dat pe cine sa spele mandretea de pula. A castigat Mimi...



    Login