Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFiica mea si prietenele ei
Autor : anacondaa - 2015-02-13
Citita de 34639 ori - Nota 7.91 (158 voturi)
Vineri seara tarziu, trafic, oboseala mare. Ajung tarziu acasa, era deja intuneric. Ma dezbrac si ma duc la dus. Stau acolo sa curga apa fierbinte pe mine, sa ma mai relaxez. Nevasta-mea era de garda peste noapte, era plecata deja. Ma gandeam sa ma uit un pic la Tv si sa ma culc. Ies de la dus si ducandu-ma spre bucatarie aud soapte din camera ficei mele. Futui uitasem fiica-mea organizase pijama party la noi. Era cu alte doua pritene in camera. (Julieata, Anca si pe fiica mea o chema Simona). Nu m-am putut abtine sa nu ascult ce se vorbeste. M-am apropiat de usa si am ascultat. Vorbeau despre cadouri, mai exact cadouri pe care le primisera si erau naspa.
Neinteresant pentru mine asa ca m-am dus jos sa mananc ceva si sa vad ce e la TV. Am mancat ceva si am urcat inapoi sa mai ascult ce vorbesc fetele, manat de curiozitate.
- Taicatau arat bine....o aud pe una din fete spunand
- Da mah, n-as zice nu, raspunse celalata.
- Bai nebunelor , lasati-mi tatal in pace...o aud pe Simona. Nu vreti mai bine sa bem ceva? intreaba tot ea.
Auzind m-am dus repede jos si mi-am gasit ceva de facut in camara sa nu isi dea sema ca le ascultasem. O vad pe fiica mea coborand scarile. O frumuste, inalta , cu picioare lungi cu sanii ca doua mere ce se conturau frumos pe sub tricou. Era imposibil sa nu te gandesti la prostii cand o vedeai...
- O salut, n-am stiut ca ai venit deja. Vezi ca is sus cu Julieta si Anca, spuse ea.
- Salut, foarte bine, totul e ok, aveti nevoi de ceva, vrei sa ma duc sa cumpar ceva?
- Nu, nu cred ca ne trebuie nimic, am coborat doar dupa ceva de baut.
- Apa, suc, sau vrei sa va fac eu un mudslide?
- O, suna excelent, ai chef sa ne faci? Esti super! spune fiica-mea vizibil incantata
Ea a urcat inapoi in camera cu ceva sucuri si snacksuri, eu am ramas sa pregatesc cokteilurile. Fetele aveau 16 -17 ani si eu nu avem nimic impotriva sa mai bea din cand in cand daca nu exagerau. Am urcat cu o tava cu paharele si bautura, am facut mai multa stiind ca le place si va trece cu siguranta.
Ce priveliste, am ramas putin blocat la vederea fetelor. Stateau pe jos pe covor si aveau numai tricoul pe ele, Julieta cu pantaloni scurti si Anca cu ceva sport lejer si fiicamea cu pantaloni de pijama, fara desuuri evident. Anca este genul de femie voluptuasa. Bruneta, are sani mari, talie frumos conturata, fund bombat si buze carnoase. Julieta e tot bruneta, de inaltime medie, bine proportionata , sportiva, cu corp tonifiat sani potriviti. Iar Simona, fiicamea, e mai inalta, cu piciore frumoase, par saten, foarte draguta la fata, sani ca doua mere si fund bombat, sexy.
Fetele erau lejer imbracate dupa cum spuneam si li se vedeau sanii destul de clar la lumina becului. Aratau beton, iar pula mi s-a ridicat instant fara sa ma pot controla.
- Pune tava aici, spuse Simona indicand un loc pe covor.
- O salut, merci era tocmai ce ne lipsea, spuse Anca.
- Salut, salut, spuse si Julieta.
Eram per-tu cu fetele pe care le stiam de ceva vreme deja.
- Nu vrei sa stai si tu cu noi sa mai povestim?
- Sunteti sigure, nu vreu sa va deranjez, aveti voi povestile voastre, am facut eu pe elegantul. Sa va mai aduc ceva?
- O nu stai linistit, nu ne deranjezi dimpotriva chiar ziceam ce bine ar fii sa vii sa mai povestim.
Am acceptat invitatia si m-am asezat langa ele. Am povestit de toate de la filme si carti pana la haine si mancare, tot ce se poate povesti. Facandu-se tarziu m-am scuzat si m-am dus in camera mea cica sa ma culc. Ma gandeam sa ma duc sa dau o laba ca ma durea pula tot uiatndu-ma la fetele astea. Ajuns in camera m-am uiatat la ceva meci dar dupa o vreme, curios fiind, m-am furisat la usa fetelor sa aud ce mai vorbesc. Se auzeau ceva soapte si gemete dar nu prea clar asa ca am incercat sa ma uit pe crapatura usii.
O secunda mai tarziu am simtit o pereche de sani lipti de spatele meu. M-am intors speriat, era Anca care i-mi facu semn sa tac. Era numai in pantaloni fara tricou. Eram foarte aprope unul de altul ii simteam sfarcurile pe piept si rasuflarea firebinte pe obraz. Mana ei imi magaie usor pula erecta prin pantaloni apoi mi-o prinse si o starnse hotarat. Era o invitatie la desfrau pe care n-am putut-o refuza. Am sarutat-o profund. Ea fremata de dorinta, o simteam ca ma vrea nebuneste. Am ridicat-o de fund iar ea ma cuprinse cu picioarele de talie. Am dus-o in cmaera mea si am asezat-o pe pat. Gurile noastre deschise alunca cu disperare una peste alta. Limbile noastre se impreunau, parca faceam dragoste cu ele. Ma lingea , ma gusta gemand de o dorinta nesatisfacuta. Ii sugeam limba iar conturul buzelor mele alunecau de-a lungul limbii ei. Simteam o foame nebuna pentru trupul ei tanar. Am trecut la un sarut lent si profund gustand aroma de alchol amestecata cu prorpria ei aroma de femeie tanara. Mana ei ma mangaia pe spate, isi departa picioarele facandu-mi loc intre ale ei. Anca sa intinse sub mine iar excitatia si greutatea trupului meu o facea sa respire greu. Ii simteam sanii si sfarcurile pe peipt. A inceput sa geama usor cand i-am luat sfarcul in cura. L-am sarutat usor si am trecut la celelat san. S-a arcuit sub mine, gafaind la atingera limbii mele care trecea de la un san la altul. Apoi am inceput sa cobor cu sarutari pe trupul ei infierbantat.
Am atins-o usor cu degetul umezit de saliva pe clit. Era umeda si avea clitorisul umflat de dorinta. I-am ridicat un picior peste umarul meu si i-am lins labiile catifelate. Trupul ei s-a incordat strangand as...



    Login