Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFETELE MELE
Autor : popgrigore - 2015-06-04
Citita de 36429 ori - Nota 7.97 (80 voturi)
1985. La banchetul de absolvire ,spre dimineaţă, fiecare căuta să-şi găsească câte un loc retras în cabană. Vica -o blondă superbă, care de-abea făcuse 16 ani (dar arăta de 20-22),ucenică la o coafură-venise cu Tudi şi dansaseră toată noaptea. Spre dimineaţă şi el se îmbătase ,ca şi ea . Nu mai ştie nici ea cum se trezise cu pula profesorului de istorie(care venise singur şi spre care îşi scăpa mereu ochii toată noaptea),,,în gură ! Erau într-o şură plină cu fân...A adormit din nou ,nu înainte de a fi sigură că îl" secase ". Pe la prânz s-a dus să-l caute pe Tudi şi l-a găsit cu capul pe masă ,încă dormind ,cu încă vre-o doi ca el !Tot nu-şi explica cum a ajuns în şură şi ce-a făcut acolo ! Dar după durerea din coapse şi-a dat seama că n-a dansat acolo cu dl. profesor. L-a sculat pe Tudi , l-a dus , cu mult efort şi muncă de lămurire ,în şură. Aici a observat, de-abea acum, sticla de coniac ,din care lipsea aproape jumătate. Îi dădu şi lui o gură să se dreagă şi-l trase peste ea. A urmat o partidă de sex , cu pula mai mult pe-afară decât înăuntru ! O mai făcuseră şi altădată ,aşa că Tudi nu s-a formalizat prea mult cănd ea "l-a terminat "cu gura . Epuizat , a adormit din nou ,sforăind . Vica l-a lăsat şi s-a dus iar în sală. Acum şi-a dat seama cum a ajuns iar lângă dl. B.,proful de istorie al lui Tudi,în camera lui şi cu păsărica plină de spermă. L-a căutate ea. ...
În octombrie, Tudi era cazat la căminul de la Poli, deşi stătea în oraş. Era student în unu,după ce luase note mari la toate obiectele de la bac şi de la admitere.Încă mai era cu Vica . Într-o duminică dimineaţă ,veni la el şi după ce şi-au tras-o ,ea îl anunţă,senină, că e "în trei luni" Nu mai era nimic de făcut!
- Cum, de când, că doar ne-am păzit.
-De la banchet,boule ,că eram mangă amândoi!
Cununie civilă,scandal cu ai lui (familie superînstărită),cameră la căminul de familişti,copil,necazuri, alt copil la doi ani după primul,alte probleme...
1993. El,inginer .Ea coafeză,fără prea multei cliente.Mai mulţi clienţi... O prinde asupra faptului chiar acasă .Fetele erau la şcoală şi la grădiniţă ,iar mămica şi-o trăgea cu doi hăndrălăi. Când Tudi a intrat n-a fost nevoie de prea multe explicaţii. Noroc că făcuse handbal în liceu că altfel ar fi fost cam în dificultate . De altfel ,flăcăii au ieşit fără prea multă vorbă când au văzut tipul de 194 intrând pe uşă...N-au trecut două săptămâni şi s-a trezit cu Vica plecată-n Italia ,iar el proaspăt tătă a două fetiţe splendide ,Raluca şi Camelia,divorţat şi derutat!
1997. Mama Vicăi îl roagă s-o primească înapoi. Nu ! Fetiţele ,una 11 ,ceealaltă 9 ani ştiau că mama nu le-a mai vrut ,că le-a lăsat ca să plece la alt bărbat. Erau suficient de mari ca să ştie că nu le-a adus barza, Ştiau cam ce face mama cu alţi bărbaţi în Italia.
1998,septembrie. Fosta soacră îi dă telefon implorându-l s-o ajute s-o înmormânteze pe Vica ! Accident de maşină.Avusese cheltuieli mari cu aducerea ei în ţară.Părinţii ei amândoi foşti c.a.p.-işti,bani puţini...Fetele n-au vrut să meargă.
1999. Adunase ceva bănuţi din nişte afaceri mai puţin curate şi se mutară la Bucureşti unde îşi cumpărase un apartament cu 4 camere prin Timpuri Noi. Fiecare cu camera lui !
1iunie 1999. Fetele erau la şcoală .Clasa a VIII-a şi a VI-a. Felicia ,o prietenă de ocazie, tocmai ţipa ca din gură de şarpe cu pula lui în cur. N-avea de unde să ştie ,Tudi ,că cei de-a VI-a au făcut o mică petrecere cu suc şi fursecuri iar la 14 le-au dat drumul acasă . Ar fi plecat şi Raluca dar aveau pregătire la mate. Aşa că , Camelia a dat buzna în camera lui tati speriată de ţipete... A avut timp să înregistreze toată scena , şi să vadă şi că pula lui tati nu era uriaşă (cum văzuse pe o revistă pentru adulţi la un coleg de clasă ) A trântit uşa şi-a fugit la ea în cameră .
Camelia era la începutul pubertăţii. 1,65,corp atletic dar foarte suplu . Era în echipa de gimnastică artistică a şcolii. Sânii îi mijeau îndrăzneţi spre lume să-mpungă,iar între picioare avea ceva care începuse să nu-i dea pace ,mai ales seara... Şi mai avea ceva : o imaginaţieee !...
Îşi iubea tatăl cu putere şi credea că este numai al lor.Nu-şi imagina că ar putea ca tatăl lor să ţină şi la altcineva. Nu a supărat-o ce-a văzut ,ci a supărat-o faptul că s-ar mai fi băgat cineva în familia lor .Era fericită aşa cum stăteau lucrurile.
Furioasă a adormit găndindu-se cum să-l pedepsească pe tati şi mai ales cum să scape de Felicia!
A doua zi s-a făcut bolnavă. Ralucăi nu-i spusese nimic.Lui Tudi nu i-a vorbit decât strictul necesar.El nu ştia cum să procedeze.Îi era ruşine de copilul lui şi nu ştia cum s-o abordeze ca să se dezvinovăţească de situaţia creeată . Trebuia să aibă o discuţie ,aşa că s-a bucurat când Camelia i-a spus că nu se simte bine şi nu se duce azi la şcoală.
A plecat la servici (avea o mică afacere pe care o dezvolta încet-încet) dar pe la 14 ,când ştia că Raluca a plecat la şcoală,s-a întors acasă. Camelia era în bucătărie în halatul de casă,bând un ceai.
-Cami, vreau să avem o discuţie de oameni mari. Eu te consider destul de matură ca să spunem unor lucruri pe nume.
-Tati,ce este între voi ?
-O relaţie absolut fără alte obligaţii...decât...ce-ai văzut. Te rog să înţelegi, că am şi eu ,ca orice bărbat tânăr,nevoile mele,că...
Ce a urmat ,ar fi şocat pe orice om normal !
Camelia se înroşi de furie şi cu ochii ei verzi scăpărând , sări în picioare şi-şi lăsă să cadă halatul ,dezvăluind tatălui, uimit ,un trup superb -GOL!!!. Tudi rămase mut ,iar ea ţipă:
-Ai aici ceva mai bun şi mai frumos şi mai tânăr ?!
Prima reacţie a lui Tudi a fost s-o plesnească.Asta a şi făcut. Cami a fugit ,goală la ea în cameră. Tudi , a îşfăcat halatul şi a fugit după ea . În secundele acelea ,fără să vrea, a revăzut corpul acel feciorelnic .Nu s-a putut stăpâni ca într-o fracţiune de secundă să nu se gândească cum ar fi fost s-o fută pe fiică-sa.
A ajuns în cameră ,unde cu spatele la el,goală, Camelia plângea înăbuşit! Imaginea l-a tulburat ...şi l-a şi excitat. Fără să vrea ,pula i s-a sculat instantaneu.S-a îndreptat spre pat cu halatul desfăcut s-o învelească . Când a ajuns şi a atins-o cu halatul, ea s-a răsucit brusc ,la cuprins şi l-a sărutat apăsat pe gură.
A fost prea mult ! Nu şi-a dat seama când a luat-o în braţe ,când a sărutat-o şi el . S-a pomenit sărutându-i gâtul,sânii abdomenul ,picioarele .În tot acest timp, mâinile ei îi frământau umerii, părul,ceafa... A urcat din nou cu gura sărutând picioarele spre coapsele acum depărtate. Mâinile fetiţei îl ghidau apăsându-i instinctiv capul când a ajuns între picioare. Totul se petrecea în liniştea întreruptă doar de răsuflările agitate . Ce a urmat ? Îl apăsa cu putere pe vulvă, el conformându-se dorinţei nespuse ! I-a făcut un oral care a dus-o pe Cami până la leşin . S-a speriat şi a pălmuit-o. Ea a tresărit ,s-a trezit şi se uita speriată la el ,neînţelegând ce s-a întâmplaat. Apoi ,calmă , a început să-i descheie cămaşa, pantalonii...El ,se lăsă la voia ei . Ajunse gol puşcă în faţa ei . Îi luă mădularul în mână trăgându-l spre ea . Atunci se auziră primele cuvinte.Erau ale lui.
-Cami,ce facem noi nu este bine . Eşti fiica mea.Eşti un copil. Sunt tatăl tău.
- Tati vreau să fiu ,acum,femeia ta! Cât despre tată şi fiică vorbim după.
Se aşeză cu faţa în sus ţinându-l în continuare de pulă şi -l trase peste ea . I-a poziţionat-o între labiile umede, apăsându-l de coapse peste ea ! N-o avea mare. !9 cm.A început să o penetreze cu grijă. Ea însă, a ţipat :
-Te rog ,fă-o mai repede,te rog!!!
Atunci a împins cu putere .S-a auzit un ţipăt scurt şi l-a cuprins cu picioarele fixându-l preţ de 2-3 minute . Ţinându-l tot aşa de strâns a început să se mişte sub el .I-a simţit sângele ieşind pe lângă mădularul lui.După ce i-a slăbit strânsoarea ,a început să pompeze din ce în ce mai tare .Oricât s-a străduit ,nu i-a intrat mai mult de 5-6 cm.Şi nici n-ar fi vrut.I se părea că dacă intră numai un pic păcatul acesta teribil ,e mai mic...
-Tati scoate-o ,că mă doare.
A mai pompat de câteva ori şi a ejaculat pe burta ei .
În tăcere ,s-au sculat amândoi,parcă ruşinaţi îndreptându-se spre baie !S-au spălat în tăcere ,unul pe altul.Cami a coborât cu gura spre pula lui Tudi. El s-a retras.
-Vreau să ştiu cum e !
-Nu ,Cami, e şi aşa prea mult !
A învelit-o în halat ,a luat-o în braţe şi a dus-o în camera ei.A aşezat-o ,ca pe un lucru extrem de fragil, pe pat şi a tras plapuma peste ea. I-a sărutat ochii,obrajii şi din nou ochii din care curgeau,în tăcere ,lacrimi .
-Odorul tatii,vreau să uităm ce- am făcut.Nu va afla nimeni,totul va fi ca-nainte,bine ?
Ea se uită lung la el,îi puse un deget pe buze ,apoi se întoarse cu spatele.
Au trecut câteva zile.Atmosfera era destul de apăsătoare,mai ales după ce, în ziua a doua după-ntâmplare ,Raluca l-a apostrofat când erau amândoi :
Tati,dacă tot aduci curve acasă ,măcar păzeşte-te de noi şi mai ales de asta mică !Este supărată şi vrea să facem ceva amândouă.
-Ce să faceţi, vreţi s-o omorâţi pe biata Felicia ?!
-Hai s-o lăsăm aşa ,acum. Oricum ,nu mi-a spus ce-a văzut ci doar că v-a surprins într-o postură „indecentă „ , A zis că-i venea s-o omoare ! Şi ,ştii ceva , pot să ştiu şi eu ...ce făceaţi ?Ea n-a vrut să-mi spună.
-Ralu,mi-e jenă să vorbim despre astfel de lucruri. Oricum,nu se va mai întâmpla,bine ?
Cu 2-3 zile înainte de sfârşitul clasei a VIII-a ,într-o joi, a avut loc banchetul clasei lui Raluca. Mi-a spus ,clar ,că nu vrea să venim şi noi ! Avea un prieten ,elev în clas a X-a. A venit s-o ia pe la 8.Era un puşti bine făcut ,dar timid ca o fată mare.Din bâlbâielile lui am înţeles că la 1-2 vor fi ,cu fetiţa mea întreagă, acasă ! Am râs şi le-am spus să stea cât stau toţi şi să se simtă bine .
-Tu,Cami ,ce program ţi-ai făcut ?
-O să-mi sortez şi revizuiesc manualele,fiindcă mâine le predăm,după aia mai văd .
M-am dus în camera mea , am citit câteva rânduri dintr-o revistă şi apoi am intrat să fac un duş scurt! Se făcuse ora zece jumate. Am încheiat cu un jet de apă rece care să-mi alunge dorinţa de a face o labă. A doa zi aveam ieşire la un motel cu Felicia şi voiam să fiu în formă...
Am intrat ,gol puşcă în cameră. În pat ,la fel de goală, Cami !!!
Înainte să pot spune ceva , ea :
-Dacă tot am făcut-o ,şi nu mai sunt virgină, vreau măcar să-mi placă şi mie! Nu vreau să aud nimic,clar ?
Şi fiindcă rămăsesem împietrit ,cu pula la fel de împietrită, a sărit din pat şi -apucându-mă de mână -mă trase cu putere în pat peste ea . Atunci mi-am zis :fie ce-o fi !
Ce a urmat mi-e greu să povestesc! Un preludiu lung ,în timpul căruia n-a rămas loc nesărutat la amândoi . Am încheiat printr-un 69. Inpropriu spus încheiat ,fiindcă altfel a intrat pula în Cami după ce i-am scos-o din gură.
Tati ,acum sper că n-o să mă mai doară .
Am adăugat salivă şi de la mine şi am împins încet -încet ,după ce mai întâi şi-a desfăcut picioarele într-o sfoară aeriană. ( Aşa cum am mai spus, era în echipa de gimnastică artistică a şcolii ) Am simţit că ar vrea să se retragă,dar am împins cu putere. Un ţipăt scurt şi apoi mi-a fixat coapsele cu călcâiele.Eram tot în ea !Am început să fac mişcările de dute-vino din ce în ce mai repede şi mai apăsat .Erau însoţite de icneli şi ţipete scurte din partea ei. Apoi a început să respire din ce în ce mai greu ,iar după un tremur scurt şi un contra puternic,a urmat o fixare cu călcâiele .Mă ţinu aşa preţ de câteva secunde fără să respire. Mi-a prins capul între palme şi a ţipat :acum dă repede ,repede ,repedeee.M-am comformat.Cu fiecare lovitură ţipa cu adevărat.Asta a fost preţ de 10-15 secunde cât dădeam cu disperare fiindcă îmi venea şi mie !Când am pompat ultima dată înainte să-mi dau drumul, am simţit că m-a slăbit din strânsoare. Cu un efort de voinţă ,de care nu mă simţeam în stare , am scos-o ! S-a răsucit ca un şarpe şi mi-a luat-o în gură. Eu ,mugind ca un taur m-am slobozit în gura ei. N-a curs nimic pe-afară ,fiindcă mă ţinea strâns lipit de ea !
N-a fost nevoie de duş. Eram curat.
Întinşi unul lângă altul ,goi, se întoarse şi-mi scoase de sub pat un caiet studenţesc,din alea format mare.
-Acum te rog ca să citeşti mai ales paginile numerotate cu 3,şi 24 !Eu plec la mine şi aştept concluziile tale ,tati !
Pronunţia ultimului cuvânt a fost apăsată şi parcă ar fi fost urmată de nişte puncte de suspensie .
Caietul ,se vedea că era vechi,avea pe el o poză cu o actriţă care se pupa cu un personaj dintr-un film vechi şi un titlu sec : „Gândurile mele V „
Era caietul de însemnări al lui Vica ! Cum a ajuns în mâna fetelor şi de unde, de când !?Ştiam că-şi ţine nişte însemnări, dar am crezut că l-a luat cu ea. În fine, la pagina 3 o însemnare subliniată cu albastru (probabil de una din fetiţe): „...nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă dl, B.n-ar fi avut aceeaşi grupă de sânge cu Tudi. Ar fi intrat la bănuieli . Ha,ha ha.Raluca este fiică de profesor ,nu de inginer. Îmi pare rău pentru Tudi (oricum nu va afla ),dar aşa mă simt şi eu răzbunată pe sclifosiţii ăia de socri. Ei aş vrea să ştie ! Important este că ţine la ea şi o iubeşte ca pe ochii din cap.”
Am sărit repede la pagina 24 . Notiţa era subliniată cu roşu cu două linii groase.”... Tudi m-a lăsat singură cu un copil de un an o lună ! Am 18 ani ,sunt tânără şi am şi eu nevoile mele ! Fiiar practica de cap ! Noroc de Virgil. E un futalău ,pe cinste ! Partea proastă e că am rămas iar borţoasă. Nu vreau să mă mai scobesc. Şi-apoi poate fac un băiat ! „
Sub însemnare ,o linie cu săgeată ,cu scrisul lui Cami : „Vii ?”
Am aşezat, tacticos, caietul pe noptieră !Am luat halatul de casă şi m-am dus în camera lui Cami .Mă aştepta aşezată în genunchi ,pe pat ţinându-se de ţeava de metal de la capul patului.
Ce a urmat ? De data asta m-am dus să fut o femeie cu care nu aveam nici un grad de rudenie !Şi am futut-o ca pe-ocurvă ! Şi ea se purta ca atare ! O futeam în gură fără s-o ţin de cap. Se ancorase cu mâinile de fundul meu şi mişca capul odată cu fundul meu doar că în sens opus ! Înghiţea cu nesaţ cei 19 cm de pulă făcându-mă să mă simt în extaz !Stăteam în picioare cu capul dat pe spate şi cu ochii închişi ! M-am trezit gândindu-mă la bondocuţa de Raluca ! Mă gândeam acum şi parcă o vedeam şi pe ea dezbrăcată . Era mai coaptă ca soră-sa. Şi cu mai mult sexapel. Zâmbeam şi gemeam de plăcere . Am simţit furnicăturile de dinaintea ejaculării,am prins-o de cap pe Cami,şi am scos pula pe jumătate pentru a îi umple gura să poată înghiţi fără să se înece. Am terminat cu gemete de plăcere . Când am deschis ochii ,i-am închis repede la loc ca apoi să-i deschid din nou:în cadrul uşii,Raluca !!!
Calmă,dar cu obrajii ca focul şi cu albastrul ochilor fulgerând :
-Sorucă , ce-ar fi să-mparţi cu mine şi ce ai acum.Tati de ce mai lăsat să aştept atât ca să fiu femeie ?
-De cănd aţi citit jurnalul,domnişorelelor ?
Evident, că mai nu mai aveam pulă...
-Cum să-ţi spun acum:tati sau Tudi ? L.am citit de cănd ne-am mutat aici ! Când am aflat că eşti tată ,dar nu de sânge,ne-am uitat una la alta şi cred că am avut acelaşi gând.Asta mică a fost mai iute în acţiune .Tu scroafă mică ,de când te înfrupţi din „tata” ?
În tot acest timp se dezechipa ,aruncându-şi pe rând hainele până ce a ajuns lângă mine goală,goluţă. Era o minionă care semăna cu măsa. Sâni formaţi,puternici,funduleţ dat înapoi,picioare perfecte. Ochii albaştrri,năsuc cârn care îi d...



    Login