Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFericire de sezon
Autor : valerspin - 2019-06-01
Citita de 30110 ori - Nota 7.94 (108 voturi)
Fericire

In tren a fost foarte cald, desi s-a mers cu geamurile deschise. Soarele era foarte puternic. Asa ca am transpirat din belsug atat eu cat si Ionut , baiatul meu de 16 ani cu care urma sa imi petrec cele 8 zile la mare, la hotel Majestic din Mamaia. In gara, am luat taxiul si am ajuns repede la hotel. Dupa ce am primit camera am intrat fericiti si primul lucru a fost sa ma trantesc pe pat.
-Uau, de data asta am nimerit un pat bun! Am exclamat asta pentru ca am avut si ghinioane in acest sens. Nu vrei sa verifici, l-am intrebat?
S-a asezat cu grija pe marginea patului si a dat din cap ca e in regula.
-Bun! Eu nu mai stau asa transpirata si voi face un dus rece!
Am intrat rapid in baie si intr-o clipa apa calda imi uda corpul in intregime. M-am simtit revigorata si m-am sapunit peste tot cu insistenta sa scap de acea senzatie neplacuta a transpiratiei. Ca de obicei pizda a primit maximul de atentie din partea mainilor mele, sapunind-o de prea multe ori, cu toate ca era super curata! Ca de fiecare data imi placea cand imi alunecau degetele inauntru si simteam imediat impulsul sa intru mai adanc. Dar as fi prelungit prea mult aceasta placere, dar nu eram singura, asa ca am trecut la dusul rece care m-a mai potolit.Am evitat sa folosesc prosoapele hotelului, asa ca am iesit asa goala in camera sa scot prosoapele de acasa pe care le impachetasem in geamantan. Ionut s-a fastacit rau cand m-a vazut goala si s-a inrosit caraghios de tare.
-Hei, dar ce s-a intamplat, nu m-ai mai vazut goala de atatea ori, ce te-ai inrosit asa? Suntem singuri singurei si nu ne vede nimeni ce facem in camera noastra? Eu am iesit asa, ca nu vreau sa ma sterg cu prosoapele lor, niciodata nu stii cine s-a sters cu ele! Uite si pentru tine am adus, asa ca fugi la dus si ia-l cu tine. Intre timp eu pregatesc ceva usor sa ciugulim si apoi o intindem la plaja sa nu pierdem nimic din cate zile avem la dispozitie.
I-am aruncat prosopul si dupa ce a disparut in baie am despachetat si mi-am scos costumul de baie pe care l-am intins pe pat. Am intrat in baie sa imi usuc parul si cand l-am vazut ca s-a intors cu spatele speriat, ma apucat rasul! Mi-am uscat cu grija parul si ca sa ma amuz, stiind ca ma priveste pe furis, am indreptat feonul si la pizda, desi eram epilata, doar cat sa ma amuz! Am iesit si dupa ce mi-am pus costumul am facut repede cate doua sanvichiuri. Am scos si sticla de whisky pe care nu am uitat sa o iau cu mine si am tras un gat! Au trecut zece minute si a iesit si dumnealui infasurat in prosop si intrebadu-ma daca am dat si de slipurile lui in bagaje. Si l-a ales pe cel albastru si voia sa intre in baie sa se schimbe.
-Dar ce este cu rusinea asta pe tine, nu ti-am spus ca suntem singuri si nu ne vede nimeni? Sau te rusinezi de mine? Ai uitat cine sunt?
M-a ascultat si dupa ce s-a intors cu spatele a dat drumul prosopului si rapid si-a tras slipul pe el. Cu toate astea cand s-a intors umflatura din slip era evidenta. M-am prefacut ca nu observ si l-am intrebat daca vrea o gura de whisky. Nu m-a refuzat si apoi am stat la masa din camera si am mancat destul de repede sanvichiuri-le. Apoi ne-am ascuns costumele de pe noi cu imbracaminte usoara si nerabdatori am mers la plaja. Am gasit repede un loc unde sa ne intindem cearceaful si din teama am intrat pe rand in apa, ca sa nu lasam lucrurile nesupravegheate. Apa era minunata si multitudinea de corpuri expuse la soare oferea o imagine reusita. Dupa ce am intrat in apa ne-am asezat pe burta la soare. Am stat tacuti catva timp, dar am fost prima care a intrebat: te simti bine, Ionut?
-Da, mami, sunt in regula!
-Ma bucur. Si eu sunt fericita de toate si aici intra camera cu patul ala bun , presiunea la dus si cel mai important este ca suntem impreuna, nu?
-Da, asa este!
-M-ai binedispus mult cand te-ai fastacit ca m-ai vazut goala! De atatea ori atat eu cat si tu am umblat dezbracati si nu ne-am ferit vreodata. Acum este altfel?
Nu mi-a raspuns.
-Sa fie oare faptul ca ai crescut si nu mai esti copilul pe care il stiu? Din tacera ta iau asta ca raspuns si voi respecta dorinta ta de a nu mai umbla goala in prezenta ta, e in regula?
-A, nu, mami, nu trebuie, dar, ce vrei ma simt altfel acuma si nu pot sa nu te privesc cu alti ochi! Deja imi este si rusine ca am spus asta!
-Si cum ma privesti altfel? Lasa rusinea deoparte si vorbeste, te ascult cu mare placere. Hai descrie-mi ce este altfel.
-Chiar vrei sa iti spun? Esti sigura? Am incuviintat din cap si atunci s-a dezlantuit:
- Pai nu mai sunt asa copil cum eram si am inceput de ceva timp sa imi placa altfel femeile, sa le privesc altfel, sa ma intereseze cat mai multe despre ele, adica sa imi placa sa fiu in prejma lor. Si asta ma tulbura foarte mult incat simt ca nu ma controlez, de aia m-am fastacit cand ai iesit din baie! A fost o surpriza imensa, mai ales ca esti atat de frumoasa, asa cum te stiu dintotdeauna! In plus ai intrat in baie cand eram la dus si erai tot dezbracata, iar cat ai stat cu foenul ala am simtit ca lesin de cate ori te priveam pe furis! Despre asta este vorba! Acum stii, ti-am spus cum ai vrut.
-Imi vine sa te pup aici de fata cu toti de fericita ce mai facut! Nici nu stii cat de mult inseamna pentru mine sa aflu de la tine ca ma pretuiesti atata! M-am temut tot drumul pana aici ca nu te-ai schimbat si ca nu o sa ne petrecem vacanta asta asa cum o vom face cu siguranta, acum ca ai fost sincer. Ar fi fost tare plictisitor sa ne comportam ca pana acum, nu crezi ca ar fi timpul sa schimbam cate ceva? De pilda atunci cand avem ceva de spus, spunem si nu ne mai ascundem dupa vorbe, de acord?
- Da, sunt de acord! Si, da, asta ma face foarte fericit! Te iubesc mami!
- Si eu dragul meu! Ma bucur mult ca ne-am lamurit! Ma duc in apa, dar de maine, vom veni doar in costumele de baie sa putem intra in apa amandoi sa te bag cu capul la fund! Am ras si am tulit-o spre apa. Am inotat putin si am retrait discutia noastra. Da, cred ca va fi frumos ce simt si asa va fi. M-am intors pe cearceaf si dupa ce l-am stropit cu parul meu ud, m-am asezat mai aproape asa incat sa ne atingem. De data asta nu s-a ferit si chiar l-am simtit ca se lipeste de piciorul meu si mi-a soptit: pana si mersul cand te-ai dus si te-ai intors ti l-am admirat! Esti foarte frumoasa!
-Mersi dragul meu, esti un admirator tare placut! Imi place sa te ascult!
-Tu ma inspiri mami, caci privindu-te nu pot sa raman indiferent, asa cum eram pana acum! Ti-am spus, te vad cu alti ochi si este o deosebita placere sa iti spun ce simt. Sper sa nu te superi ca sunt atat de indraznet.
-Sa ma supar, zici? Sunt deja o femeie foarte fericita si iti multumesc ca faci asta, caci aveam mare nevoie sa ma simt iubita de cineva drag mie. Iar tu reprezinti cel mai frumos lucru pe care l-am primit de la viata!Astazi este o zi binecuvantata si ea este inceputul unei minunate perioade a vietii noastre, De asta poti sa fii sigur. Ma crezi ca simt nevoia sa te imbratisez, dar trebuie sa ma abtin pana cand vom fi in camera?
-Si eu simt asta si din acelasi motiv ca nu avem loc aici trebuie sa intru in apa sa ma linistesc.
A tasnit ca din pusca si l-am vazut cum s-a aruncat in mare. Am zambit fericita si l-am asteptat sa se intoarca. Imi imaginam deja cum va fi cand vom intra in camera. Realitatea nu s-a lasat mult asteptata si ea a debutat cu bagatul cheii in usa pe dinauntru si dupa ce am incuiat-o, m-am intors si l-am luat in brate strans. Mi-a raspuns la fel si l-am sarutat inebunita pe gura sufocandu-l. Participa cu aceeasi voluptate si l-am strans de bucile lui ferme, el raspunzandu-mi in acelasi mod astfel ca eram pur si simplu lipiti unul de altul. Am fost prima care s-a dezbracat si dupa ce l-am golit si pe el de haine, am vazut ce pula tare astepta sa ma patrunda. L-am luat de mana si l-am tras in pat unde a venit peste mine si dupa ce mi-a infipt-o am trecut la ce era mai frumos de facut. Am avut o mare surpriza sa constat ca nu ejaculeaza repede, asa ca m-a futut destule minute bune pana cand am simtit ca se umfla si l-am lasat sa termine in mine, sa simt totul ...



    Login