Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFata mea iubita mea 2
Autor : gemadaga - 2011-08-28
Citita de 24627 ori - Nota 8.30 (318 voturi)
Dupa intamplarea precedenta am hotarat de comun acord ca atunci cand unul dintre noi simte nevoia unui alint sa venim in camera celuilat si sa cerem sa fim alintati….
Era ora 22 si leneveam in pat cu telecomanda in mana, au trecut 2 zile si gandul zboara catre fata mea..oare sa ii cer un alint, sau sa o las pe ea sa sa faca pasul, scimbam canalele fara noima fara sa caut ceva anume cand surpriza .. fata mea cea dragalasa intra in camera imbracata doar in bichinei cu un tub de crema in mana..ma saruta pe buze apoi spune..
- Buna tati ce faci singurel aici.. am venit sa iti cer sa imi faci un masaj ca vreau sa dorm ca un prunc.
- Da iubita cu placere.. aseaza-te pe pat ca iti face tati tot ce vrei tu numai sa ceri si tati iti da .
Se aseaza cu fatza in jos , iau tubul cu crema si incep masajul pe omoplati , continui pe spate, maini apoi cobor la mijloc, ajung si fac masaj la muschii fesieri .. fermi .. fac un masaj circular apoi un masaj in lungime cu cobarare pe bulane.. ce placere pe mine, madularul meu parca prevestea ceva si a inceput sa se dezmorteasca, prinsese putina forma . Merg cu masajul in jos si ajung in partea inferioara a picioarelor ajung la talpi si dupa aproximativ 30 minute de masaj , fata se intoarce si imi spune ca ar vrea s-o masez si pe fatza ca mai are putin si adoarme.. se intoarce cu fatza in sus si incep majajul de jos in sus , trec prin zona coapselor .. madularul iar de semne de viata, urc pe abdomen si ajung la sanii, incep masajul circular delicat la baza lor, incet masajul se transforma in mangaieri delicate pe sfarcutile fetei care au inceput sa se intareasca. Nu ma pot abtine si incep sa ii sarut sfarcurile intarite. Continui sa sarut si sa sug tatzele fetei cu o pofta nebuna, fata incepe o respiratie mai pronuntata si scoate gemete de placere. Cobor o mana intr-un masaj continuu catre bichineii minusculi ai fetii, ajuns acolo cu o miscare ii trag jos, fata isi ridica bazinul pentru a imi permite sa ii scot, ma intorc si incep un masaj asupra intregii zone genitale care dupa catva timp se umezeste bine si ma face ca sa bag un deget in vaginul umed, partund adanc cu miscari circulare in timp ce cu degetul mare masez lindicul care devine ferm, fata cu ochii inchisi geme de placere , este momentul in care introduc si al doilea deget in pasarica umeda si fac miscari circulare si totodata spre adancime patruzand tot mai mult. Fata era deja in extaz, gemea si respira foarte zgomotos.
- Nu te opriii Tatiii.. vreau sa ma terminii.. ah oh.. ce placere..
La acest semnal sug cu disperare din sanii fetii si misc mana intr-un ritm alert... dupa aproximativ 15 -20 secunde fata se arcuieste , ridica bazinul si scoate un geamat perlung.. are un orgasm prelung ...apoi se lasa moale ca si rastignita cu suflarea inca sacadata, cu ochii inchisi imi spune ..
- O ce bine a fost... voi dormi acum ca un prunc.
In cateva zeci de secunde respiratia ii revenise la normal si adormise de-a binelea. Am mai stat putin am privit-o cum doarme si apoi am stins televizorul m-am intins linga ea, punand o mana pe un san am adormit si eu..
Pe la ora 02 visam ceva erotic, dar.. nu era vis era real , fata se trezise si incepu sa ma mingaie pe pula si imi aplica sarutari dulci pe obraz...Trezit la realitate fata imi spune ..
- Tati sper ca nu te-ai suparat ca am adormit.
- Nu cum sa crezi asta , ma bucur ca ai putut sa adormi asa repede.
- Dar am o surpriza , te rog dezbrac-te.. m-a supun imediat dorintei. Apoi scoate un tub de frisca si incepe sa ma orneze ca pe un tort.. imi pune doaua cerculete de frisca pe piept in dreptul sfarcurilor apoi face cate un punct in mijloc percum cireasa de pe tort.. continua sa ma orneze cu frisca in zona pulii.. face un de semn ca si cum ar fi un cap cu o gura iar pe poast de ochi a folosit ca suport coaiele si pentru nas pula, le-a ornat cu multa grija, parca chiar facea o prajitura si voia sa ii iasa bine.
- Acum sa savurez prajitura .. „TATA DULCE” . si incepe a linge din frisca de pe piept , sugea si lingea insista mai mult pe sfarcuri ,,, o ce placere.. pula incepuse sa capete duritate..
- Sunt bun „prajitura” fata mea ?
- Ce dulce esti .. nu ma voi opri pana nu te voi termina.. si trece la partea de jos , linge conturul capului desenat ce trecea pe abdomen si apoi linge gura imaginara care era asezata pe buric, continuua si coboara la ochii..(coaie) ia ochiul stang in gura si il suge cu pofta. La aceasta absorbtie pula are un instinct necontrolat si se ridica rapid si o loveste pe obraz facand ca jumatate din frisca intinsa pe ea sa i se puna pe obraz, strange cu mana frisca de pe fatza si o introduce in gura cu doua degete, savurand cu pofta linge in mod erotic si imi face cu ochiu.. coboara si linge coiul drept dar de aceasta data a avut grija sa tina mana pe varful pulii, chiar daca a svacnit nu a mai lovit-o. Apoi trece la nasul mare ... ia frisca cu limba dinspre coaie spre capul pulii o baga in gura dar nu o inghite si apuca pula deschde si o baga in gura plina de frisca,, era o placere deosedita sa simt pe capul pulii frisca rece si totodata caldura gurii.. a trecut la un masaj cu gura larg deschisa si pula precum un piston intra in ea , frisca ce nu o inghitise acum iesea afara pe langa buze, privelistea era minunata o vedeam precum un copil ce mananca o prajutura si se mozoleste la gura. A inceput a suge si totodata sa inghita frisca . Folosea acum pula ca pe o lingurita, lua frisca de pe buze cu capul pulii si o baga in gura, sugea si inghitea, facu aceasta pana nu mai ramanea nici o urma de frisca. Pula era tare ca piatra. Am luat initiativa si am trecut la faza a doua..
- Acum vreau si eu o savarina. am pus-o pe spate am luat tubul cu frisca si am ornat pizda fetei .
Apoi m-am intins pe spate am dat un jet de frisca pe lungimea pulii, am luat-o si am trecut-o peste mine pentru un 69... am trecut la lins si apoi la supt frisca dulce de pe pasarica, am introdus limba in vagin si am amestecat gustul de frisca cu cel al vaginului ,, era suava.. aroma si gustul, senzatie unica. In acelas timp fata sugea cu disperare pula, ea sugea de imi dadea si mie imbold sa o fac mai tare, cu cat sugea ea mai tare cu atat eu ii dadeam frenetic limbi si bagam limba ca intr-un futai .. fata sugea si eu o futeam cu limba ce placere.. simpt ca explodez si nu ma mai pot abtine ... ma eliberez in gura fetei si in acelas timp ma afund in pasarica ei umeda si dulce . Fata continua sa suga si sa inghita toata sperma pana ce pula se moleseste total .. ma lasa putin si apoi spune..
- Tati m-am incalzit, ma lasi asa ? vreau pula ta in mine..vreau sa ma futi , sa ma tii in pula pana dimineata ca nu mai am somn ..si te doresc acum in mine.
- Da iubita .. ateapta putin sa imi revin .. dupa cateva minute sunt gata de atac..
O asez pe spate, fixez pula la intrare, patrund incet in pizda deja umeda si totodata lipicioasa de la frisca, fata da senzatia ca o doare si inchide ochii, totodata intoarce capul in partea dreapta ca sa nu observ expresia fetzei. Dar am simtit aceast lucru si nu am mai impins spre ada...



    Login