Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFata mea iubita mea 1
Autor : gemadaga - 2011-08-27
Citita de 30214 ori - Nota 8.28 (306 voturi)
O zi obisnuita in casa mea. daca se poate numi asa, fiind sambata eram liber si incercam sa ma relaxez de stresul acumulat din saptamana ce s-a incheiat, fata mea 16 ani era la ea in dormitor, dorme ca de obicei pana dupa ora 11 e in vacanta, sta pe net seara pana tarziu . eu stiind ca ea doarme intru sa fac un dus fara a incuia usa , la dus cum apa era fierbinte si imi curgea pe coaie am inceput sa am erectie de placere. mai o mana pe pula mai un clabuc am inceput sa imi frec pula sa fac o laba in tot sensul. Cum mi-o frecam eu asa in baie nici nu am auzit cand a intrat fata peste mine. eu cu ochii inchisii si avand de lucru ea somnabula se aseaza pe scaunul de la wc frand sa isi faca nevoile. a observat ca eu ma frecam de zor si nu o simptisem se uita la mine si imi spune.
- Tati scuzama dar nu te-am vazut
- O fato ce e cu tine aici cum de ai intrat asa
- Era usa deschisa si iarta-ma eram somnaoroasa si stii ca nu prea vad cand sunt asa.. iesi repede afara din baie si mersela ia in camera. prins cu pula in mana nu stiam ce explicatie sa ii dau.. imi fac curaj si merg la ea pentru lamuriri.
- Fata tati stii ca mami e plecata de cateva luni bune, ii simpt lipsa si tati ca orice barbat are nevoie sa mai se elibereze de stress
- Da tati te inteleg si sunt de acord cu tine si eu ii simpt lipsa mai ales cand ma lua in brate si ma iubea ma pupa dulce si ma alinta cu vorbe dulci, care tu nu mi le mai spui de catva ani deoarce consideri ca nu mai sunt mica sa ma tii in brate si sa ma alinti.
- O draga tati vino sa te dragalesc ca tati nu a stiut ca suferi in tacere, micuta lu tati.
- Da tati iubeste-ma ca simpt nevoia.
o iau in brate o pun pe picior si incep sa o pup pe frunte, pe obraz si ii soptesc la ureche
- Tati te iubeste si te va iubii mereu, sa nu uiti asta niciodata, indiferent de cea ce vei face , bune si nebunele, draga tati.
o apuc de mijloc si incep sa o mangaii parinteste pe umar apoi pe abdomen, continuind cu pupicuri date pe frunte si pe obraz, mai zaboveam pe obras si o pupam sugand obrazul apoi putin pe gat soptind vorbe dulci soptite la ureche.
- Te iubesc fata mea si vreau de acum in colo sa nu mai simpti lipsa mamei, lipsa alintului oferit de ea, e bine asa ?
- Da tati e bine asa, chiar imi place te rog continua cu sarutarile pe gat ca tare bine ma simpt si sopteste-mi la ureche cat ma iubesti.
- Te iubesc cum iubeste sorele pamantul ca nu e zi ca sa nu vina sa il mangaie gingas cu razele lui calde, te iubesc enorm fata mea. tot soptind la ureche vorbe de iubire uit pentru catva timp ca cea care era in brate e fica mea si ii caut buzele sa le sarut. aplic un sarut ficei mele asa cu o patima ferbinte de nu ii dau timp sa rasufle.. incet incet ma trezesc la ralitate si incerc sa ma desprind din sarut dar spre surprinderea mea fata ma apuca de cap si ma tineacolo, continuam sa ne sarutam cu pasiune timp de cateva minute, in acest timp mainile au luat-o razna desmerda trupul gingas al fetei, ridicand bluza de noapte si masandu-i sanii tari de adolescenta..
- Te iubesc copila mea , te iubesc enorm da am ajuns sa te doresc.
- Da tai si eu de doresc de mult, doresc imbratisarile tale calde .
ii dau bluza jos si incep sa ii desmerd sanii cu sarutari gingase, sfarcurile se intarisera si cereau a fi alintate.. fata mea de placerea ce i-o ofeream sugand si sarutand sanii cu mangaieri fine, tinea ochii inchisi capul mult pe spate si gemea inceat. am continuat sarutarile ceva timp apoi imi cobor o mana si contnuii mangaerile incet pe buric si apoi incet spre bichineii pe care ii purta.
incep prin a masa muntele venus si introduc mana in bichini. mangaii si cobor lin inspre vagin, care la atingere mi s-a parut foarte umed. am continuat un masaj aplicat pe lindic si pe labiile pasaricii umede, fata mea gemea si tresarea la fiecare miscare a mea .
- E bine cum teiubeste tati ?
- Daaaa, cu un gals incet si suav, continua nu te oprii te rog iubestema bine tati asa cum o iubeai pe mamii de se auzea in fiecare seara si eu speram ca va venii si ziua mea..
- O fata tati ce suferinta mare e in sufletul tau asta micut, tati iti va da alinarea de care ai dus dorul.
dupa acestea am hotarat sa continuii si sa nu ma opresc decat atunci cand imi cere ea.
am coborat cu sarutari suave pe burta si am ajuns acolo unde era focul ce mistuie de cativa ani.
mirosul dulceag al pasaricii imi placea nespus de mult , ii iau lindicutzul in gura si incep al trezii la realitate. sug incet si totodata mai si ling labile pasaricii umede, fata gemea de placere de se auzea in toata casa..duoa ce lindicul s-a intarit cobor cu limba si incep a linge gaura intrarii in vagin,, ce placere pe mine sa ii dau limbii fetitei mele, dar ce placere pe ea ca tipa nu alta, apoi trec la o miscare de dute vino cu limba in pasarica o bagam , o scoteam, un adevarat futai la scara mai mica , continui asa catva timp pan observ ca fata incepe sa tremure si sa respire zgomotos de repede. mai dau o limba pe lindic iar in pasarica de cateva ori iar o limba pe lindic, fac de cteva ori aceasta miscare si fata mea ma apuca de cap si ma indeasa de nu mai aveam aer, tin limba pe post de sulita si o introduc tot mai mult in pasarica, apoi dupa cateva minute simpt cum lichidul ei imi inunda gura si se moleseste ma elibereaza din stransoare, continuii sa adun tot ce era pe acolo dulce si aromat.
fetita era cazuta pe spate cu ochii inchisii si rasufla sacadat si zgomotos parca alergase un kilometru viteza. ma apropii de ia ii sarut sanii si apoi ii spotesc la ureche.
-E bine cum te iubesc fata mea ?
nu imi raspunde dar in scimb ma invita la un sarut pasional, ii dau si ei din aroma pasaricii si parca mai mult incearca sa ia de acolo, sorbind cu putere ...
dupa un timp ne desprindem eu stateam linga ea o mangaiam pe sani ea cu ochii inchisi cu o mana incepe sa ma mangaiie incet pe piept si coboara la sort unde pula mea era teapana.
- Vrei sa o vezi cum arata, ii soptesc
- Da, am vazut-o ai uitat acum vreau sa o simpt , sa o mangaii sa o sarut daca imi dai voie.
- Numai daca si tu vrei aceasta , cu adevarat caci ce am eu aici e tare periculos pentru tine, si odata ce ai facut cunostiinta cu ea nu mai te saturi.. iti spun ca sunt tatal tau si trebuie sa s...



    Login