Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFATA MEA ALICE
Autor : saqqqara - 2011-09-08
Citita de 40798 ori - Nota 8.13 (55 voturi)
Nu-i chiar usor sa ai 37 de ani si sa-ti cresti singura o fata, care are acum aproape 16 ani, dar in acelasi timp sa crezi ca arati beton si sa-ti traiesti viata. Acum 6 ani, imediat dupa ce m-am despartit de cel care este tatal lui Alice, mi-am descarcat un timp energiile discret cand cu unul, cand cu altul, iar de peste doi ani o fac constant cu Mihai, un tip mai mic ca mine cu cinci ani si care stie ce sa-i faca unei femei pentru ca sa se simta cu adevarat femeie. De la prima cuplare cu el am descoperit ca ce a ce eu credeam in tinerete ca sunt perversitati murdare pot deveni placeri de care nu te mai saturi. Am realizat cu regret ca am pierdut mai bine de 10 ani traindu-mi viata cu un tip anost, care dupa un numar adormea langa mine, asa ca acum recuperez la greu, mai ales de cand Mihai m-a convins s-o facem si in trei, impreuna cu fratele lui mai mic, Relu, amandoi bine dotati, stiind sa-mi ofere nopti de vis, fiind acum mandra ca sunt curva lor.
Asa ca mi-am dorit ca fata mea sa nu-si iroseasca tineretea fara sa profite din plin de placerile ei, mai ales ca promite multe. Inalta si subtire, cu sani inca mici, dar rotunzi, se implineste din ce in ce mai mult si deja atrage privirile dornice ale baietilor. De cand a devenit nubila am inceput sa o pregatesc cu atentie. Intai am obisnuit-o sa-si ingrijeasca corpul tanar, insistand pe igiena intima a pizdei, dar si a gaoazei, pentru a le avea intotdeauna curate, dar si cum sa-si maseze sanii sau cum sa-si rada flocii, care ii cresc din ce in ce mai desi. Nu de mult timp i-am aratat si cum sa-si descopere izvorele datatoare de placeri nebanuite, pe care orice fata le are ascunse in gaurile minunate aflate intre picioare, invatand-o cum sa se masturbeze, atat in pasarica inca virgina, dar si in gaoaza, obisnuind-o sa si-o dilate pentru a avea orgasme anale maxime. Repede ne-am oferit reciproc extazuri extraordinare, mai ales de cand ne ajutam si cu jucari care ne sporesc placerea, pregatind-o de intalnirea cu carnea fierbinte a unei pule adevarate de barbat, pe care insa am amant-o sa se intample, antrenand-o cu frecvente jocuri lesbi. Astfel Alice a ajuns o practicanta meseriasa a strap-onului cu care a invatat sa-mi sfredeleasca pizda si curul. Chiar daca la inceput se implica cu voluptate in jocurile cu mine, dupa un timp a devenit mai retinuta atunci cand vroiam sa ne imbrilgam ca fetele, fara insa ca eu sa dau importanta la asta.
Acum cateva seri Alice m-a trezit la realitate si m-a facut intr-un mod brutal sa inteleg ca am amanat prea mult intalnirea ei cu pula. Baietii mei erau plecati din Bucuresti, iar eu simteam nevoia de nebunii si am incercat sa o provoc, dar m-am trezit respinsa ferm.
- Ce ai Alice? …parca nu erai pe rosu…, cu toate ca pana atunci nu ma refuzase nici in situatii de astea.
- Nu, dar nu am chef!
- Hai tu…, nu vrei sa o futi pe mama!
- Nu mai te saturi, tu il ai si pe Mihai si mai nou si pe Relu.
- Care Relu!
- Ei, parca nu m-am prins, nu m-ai face pe nebuna!
- Nu fi obraznica!
- Credeam ca esti sincera, ti-am cititit mesajele pe telefon, nu incera sa o da-i la intors, iti place sa te tavalesti cu mine pana imi explodeaza toti dracii intre bulane si apoi va intalniti toti trei la Mihai. Hai recunoaste ca le da-i la greu si pizda si gaura curului, ca de muie…, tu mi-ai spus curva batrana ca nu te satura nici o pula cand o iei la amigdale. Parca nu te simt cand vii de la gloanii aia, iti miroase gura numai a pula si sperma ca la o boarfa.
- Ce stii tu de asta?
- Uite ca stiu, m-am saturat sa astept, am supt-o si eu baietilor in closetul scolii, i-am invatat gustul bine. Dar de la tine am parte numai de frecaturi cu degetele si limba in pizda, nici pulanul nu ma lasi sa mi-l bag in ea ca sa nu-mi stric floricica si atunci ce sa fac … o iau la cioc. La ce pula mea pastrez insa pizda, iar tu te futi pana te rupi.
- Cum poti vorbi asa …!
- Fa, nu tu m-ai invatat…, nu tu mi-ai spus ca asta se numeste pizda si ca in ea trebuie sa intre pula unui barbat…, replica ea furioasa, ridicandu-si cracii in sus si descoperindu-si pizda…, tu mi-ai spus ca asta este facuta pentru futut, asa-i nu…, si a inceput sa se plesneasca cu o palma peste buzele pizdei…, fa asta este pentu pula…, insista ea tragandu-se de buzele pizdei si aratand-mi gaura rosie a acesteia…, aici vreau sa-mi intre o pula…, da pula vreau, pula…da… pula…, se rastea Alice furioasa.
Eram facuta sah-mat, avea dreptate si am vrut s-o linistesc luand-o in brate. In primul moment a incercat sa ma respinga, dar apoi s-a cuibarit in bratele mele incepand sa planga cu sughituri.
- Iarta-ma iubita mamii, ai dreptate, mama a fost o egoista, a tinut numai pentru ea pe baieti aia minunati, dar si pe tine te iubeste mama, hai numai plange, hai te rog linisteste, te iubeste mama…! Incercam sa-o alint, acoperindu-i fata cu saruturi, reusind treptat sa o calmez.
- Ce vrei sa am parte de pula la varsta ta?
- Nu pui mic, dar…!
- Ce dar…, m-am saturat sa ma masturbez cu tine sau la filmele porno sau sa sug pula unor pusti.
- Are dreptate fata mamii, doar stii ce imi doresc eu pentru tine. Hai ca nu au intrat zilele in sac, hai fii cuminte si ai incredere in mama, ai sa vezi ca o sa fie bine! I-am raspuns, continuand sa-o mangai linistititor. Brusc am fost convinsa ca decat sa o i-a razna, ducandu-se dupa nu stiu ce puriu care sa-si bata joc de ea sau sa-si bage pula in ea un pusti nepriceput, mai bine sa rezolv problema in “familie”.
Chiar daca stiau ca Alice este inca virgina, Relu, dar si Mihai imi faceau de ceva vreme apropouri legate de Alice, “… ma Mia ce fata buna ai …, poate vii si cu ea intr-o seara pe la noi sau vrei sa o duci la manastire…” si alte chestii din astea. Acum stiam ca asta este solutia si am incercat sa o temperez pana se intorc a doua zi cei doi. Intre timp Alice obosita de iesirea avuta se linistise cat de cat, asa ca am lasat-o sa atipeasca.
Seara urmatoare, spre surprinderea lor, i-am invitat pe Mihai si Relu la mine acasa. Chiar daca ma vizitau des, era prima data cand ii provocam la un “patry” in apartamentul meu, pana atunci evitand sa mi-o trag in preajma lui Alice.
- Ce fa pizdoasa aia mica nu este acasa? imi raspunse la telefon Mihai.
- Ba da, dar care este problema?
- Stiu eu, parca… tu …, pana acum…, cand era ea…, o tineai de virtuasa!
- Vi s-a parut si Alice abia va asteapta!
- Zau…, chiar asa, am sa-i spun si lu’ Relu.
- Hai pa si sa nu intarziati, i-am retezat-o eu razand.
Lui Alice nu i-am spus nimic concret, aparent lasandu-i ei intiativa. De ceva timp stiam ca nici ei nu-i era indiferent Relu, de fiecare data cand il vedea masurandu-l lung din priviri sau isi pironea ochii pe umflatura proieminenta dintre picioare, pe care pantalonii foarte mulati pe corp i-o scoteau in evidenta, in cateva randuri marturisindu-mi cat se excita cand il vede.
Asa ca vestea vizitei acestora i-a creascut brusc buna dispozitie, iar ochii i-au sticlit plin de subintelesuri, dupa care m-a imbratisat afectos si-a intrat in baie, fredonand voioasa.
Peste mai putin de o jumatate de ora cei doi erau la mine acasa. De la usa Mihai ma imbratisa, punandu-mi o ventuza pe gura, in timp ce Relu, mai direct, mi-a bagat o mana pe sub halatelul care abia imi acoperea bucile, cautand sa-mi ajunga intre craci.
- Frate-miu gagica este gata, pe dedesupt este la pizda goala. Ahhh…, fa ce incinsa si umeda o ai!
- Hai labele de acolo, ca astaseara nu-i pentru tine.
- Hopaaa…! Sa auzi si sa nu crezi, te-ai hotarat oare in sfarsit sa ma lasi sa i-l prezint pe ala mic si tare lui Alice, rase Relu mangaindu-se peste prohabul care cu greu ii ascundea pula.
- Nu stiu, depinde de tine, dar vezi cum te porti cu fata, i-am raspuns eu, apoi toti trei am intrat in living, unde ne astepta Alice, abia iesita de sub dus.
- Buna frumoaso, o saluta Relu, ce mai faci?
- Ca fetele!, ii raspunse ea zambindu-i, dupa care s-a ridicat de pe canapea, lasandu-se fara mofturi imbratisata de acesta, care fara jena ii ridica rochita si asa foarte scurta si decoltata.
- Wow, se vede ca esti fata lui Mia…! exclama el cand descoperi ca si cea mica nu avea nimic pe dedesupt, … mai ce bunaciune a ascuns maica-ta aici…, si fara retineri i-a luat la pipait pizda proaspat rasa, mai ales ca si Alice parca il indemna unduindu-si provocator corpul. Era evident pentru mine ca in baie ea se incinsese deja singura, iar acum fara nici o jena era nerabdatoare sa sara peste orice preludiu, dornica sa ajunga cat mai repede la pula.
- Usurel baieti, nu vreti sa bem un coniac, ce-i graba asta? Am intervenit eu, intr-o tentativa ipocrita da a tempera asaltul celor doi.
- De ce nu, lasa Mia ca fac eu onorurile casei, se oferi Mihai, dar care privea incantat la pizda lui Alice, care nerabdatoare deja isi ridicase un picior pe un fotoliu, ajutandu-l pe Relu sa se joace cu degetele in pizda ei.
- Iti place frumoasa mea sau ne cearta mamica! O tachina Relu in timp ce scobea de zor in scorbura lui Alice.
- Lasa prostiile… Super, asaaa…, daaa…, ahhh ce bineee e!
In timpul asta Mihai a umplut paharele, iar prima servita a fost Alice, care sorbi cu pofta bautura, fara sa-si schimbe pozitia, dimpotriva cu celalalta mana incepu sa-si frece sanii, pe care i-a scos la vedere de sub vesmantul straveziu. Relu fara ezitare ii trase in sus rochia, dezgolind trupul adolescentin al fetei.
- Asa da, superb…! Exclama acesta sarutand-o pe gura, fara sa-si opreasca lucrarea dintre cracii lui Alice.
- Ma dar astia mici nu pierd vremea. Mia, in seara asta mi-e ca frati-miu ii face felul lui fi-ta, imi sopti Mihai, care l-a randu-i imi luase pizda la sfredelit cu degetele.
- Crezi ca poate? am ras eu.
- Proasta ce esti, nu vezi ca fi-ta asta asteapta, pare ca este in calduri rau de tot!
- Mi-e imi spui…
- Ei bravo, dar sincer si eu ii pusesem gandul cel bun!
- Lasa, lasa, tu vino la pizda lu’mama!
- Relu vezi cum ii faci fetei inaugurarea, mai chicoti Mihai.
In timpul asta Relu isi scosese din prohab madularul puternic, dar inca semierect si-a pus-o in mana fetei
- Hai printeso acum sa-l cunosti si pe prietenul meu. Alice nu se lasa rugata de doua ori si a inceput sa-i mangaie pula care imediat a capatat dimensiunile de atac.
- O Mami ce mare e!
- Prinde-i bine capul intre degete si beleste-o fara mila, ca asa ii place golanului, am indemnat-o eu.
- Ascult-o pe mamica, ca stie ea bine! Magarul mic avea dreptate, numai poate de placere cand ii fac cate-o laba buna.
Alice se conforma si a inceput sa i-o frece din ce in ce mai tare.
- Ahhh…, daaa…, asa fa curva mica, freac-o bine, daaa…, e bine!
- Flecmeaza pe ea…, asaaa…, mai trage-i una groasa sa mearga unsa…, a indemnat-o si Mihai, dar de fapt nu era nevoie de multe sfaturi, clar ca Alice prinsese bine lectia luata cu baietii ei de la scoala si-i aplica lui Relu o laba meseriasa.
Incins bine, Relu o impinse pe Alice intre picioarele lui, lovind-o cu pula peste fata.
- Hai fetita acum gura mare, asa dulceata, sa vedem daca cum sugi acadeaua. Alice i-a desfacut pantalonii si-i trase in jos, eliberandu-si locul de munca si incepu sa se joace mai intai cu coiele baiatului, aratandu-ne inca odata ca are lectiile bine facute.
- Hai fa odata, ca sunt pline, baga muie!
- Mihai mai vreau o gura de coniac, amana Alice momentul.
- Imediat fata este sevita, raspunse Mihai vrand sa-i umple din nou paharul, dar Alice a luat direct sticla a tras cateva inghitituri bune, dupa care a luat pula lui Relu la supt. Acesta iritat de amanare a apucat-o de par si a plesnit-o de mai multe ori cu pula peste fata.
- Hai gata, ciocul mare… si fara ezitare i-a infipt pula direct in gat, … daca nu ai vrut sa o sugi cu binisorul, sa vezi cum e sa te futa baiatul la gatlej cum o fac si pe ma-ta… si a inceput s-o pompeze in forta. Alice a raspuns cu horcaieli sacadate si curand siroie de bale i-se scurgeau pe barbie si apoi intre...



    Login