Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFATA MEA ALICE (2)
Autor : saqqqara - 2011-09-16
Citita de 26402 ori - Nota 8.29 (42 voturi)
La sfarsit Relu dupa ce se terminase a mai ramas putin cu toata pula infipta in pizda lui Alice, apoi si-o scoase plina de sperma inrosita, iar ea radiind de placere se rasuci, cuibarindu-se intre picioarele lui si a inceput sa-i linga cu pofta madularul.
- Sa-ti fie de bine, se vede ca ti-a fost ca lumea de prima data! Am ras eu si m-am aplecat peste Alice lund-o in brate.
- Super Mami, mai vreau, reusi sa-mi raspunda, fara sa se opreasca din dezmierdarea pulii lui Relu, pe care nu se satura, cand sa i-o suga, cand sa i-o mangaie sau ii beleasca in forta capul, mai ales ca madularul baiatului ramasese la fel de teapan.
- Ah, iubitule ce buna e, mai vreau!
- Rabdare curva mica, asta a fost inceputul, nu te grabi!
In timpul asta am simtit cum Mihai imi umbla cu pula pe la buci, apoi fara sa ma opreasca din imbratisarea cu Alice, m-a apucat de mijloc facandu-ma sa-mi ridic curul, pe care mi-a aplicat cateva palme usturatoare, dar foarte excitante.
- Auuu, golanule, nu da!
- Putoare batrana ce buci bune ai, nu pot ramane nepedepsite, raspunse el, plesnindu-ma inca de cateva ori, facandu-ma sa-mi tresara curul de placere la fiecare noua lovitura.
- Asa fa, misca bucile, asa… ahhh…, cum iti tremura bucile astea mari de placere…, asa fa, misca-le, misca-le nu sta! Apoi isi potrivi pula intre ele si-a inceput sa si-o frece bine, simtind cum i-se bleste capul pulii, in timp ce se adancea treptat intre bucile mele, fara sa se opreasca din a ma plesni peste ele.
- Auuu… ma…, ce ti-au facut?
- Ssst, ciocul mic…, hai taci ca bucile astea obraznice trebuie incinse bine…, si continua sa-mi le plesneasca, dar si sa-si frece pula intre ele, … hai ca trebuie sa te vada fetita ta proaspat intepata in pizda cum se mica ma-sa cand primeste o pula in cur, sa stie ce o astepta si pe ea, ce zici pustoaico?
- Wow, da…! m-am saturat de cat m-a facut mama cu pulanul ala de cauciuc.
- Ce vrei sa spui fa, ce nu-ti place?
- N-am zis nu, dar acum vreu si carnea pulii.
- Vezi Relule ce faci pana i-se linisteste asteia mici buba din pizda, serveste fata si la gaurica cafenie, ce astepti…, nu vezi ca vrea tacam complet…, rase Mihai, care imi cauta cu pula intrarea in gaoaza. Nu a durat mult si capul acesteia imi era la intrarea in rozeta, facandu-mi curul sa tresalte brusc de placere.
- Asa te vreau fa, i-a de aici…! salta curul, asaa… fa… si brusc isi infipese in curul meu mai bine de jumatate din pula.
- Auuu…, bruta!
- Ce vorbesti fa…, lasa ca esti obisnuita cu tare, i-a de aici! si inca dintr-o miscare pula-i mare si groasa era toata in mine, simtindu-i coiele cum se lovesc de buci, dupa care a inceput sa-mi pompeze curul.
- Auuu…, ahhh…, asa daaa…, e bineee, fa-ma tare, ahhh… ce bine e…, daaa…, nu m-am putut abtine sa exclam, dar chiar ca era minumat, intotdeauna dorind sa fiu fututa la cur in forta, iar atunci parca simt ca pula ar vrea sa-mi ajunga aproape in stomac si sunt scuturata de un orgasm violent, care si in seara aceea l-am avut din plin, facandu-ma sa urlu de placere.
Alice se desprinsese din imbratisarea mea si mi-se asezase in fata, stand ca si mine in patru labe, la randu-l ei sarutandu-ma si mangaind-ma pe fata transpirata de placere.
- Wow, Mami ce bine arati cand esti fututa…! remarca Alice care nu se opera din dezmierdari, in timp ce eu gemeam sub loviturile de baros pe care le primeam in cur.
Relu profita de ocazie si-a incalecat curul celei mici incepand sa-si frece pula intre bucile ei, fiindu-mi clar ca nici curul acesteia nu mai avea scapare, mai ales ca Alice vroia in seara aceea sa le afle pe toate.
- Asa mama, salta curu’n sus, hai sus, asaaa… fetita mamei, daca o vrei la gaoaza ca si mamica…! am reusit sa-i spun eu intre gemetele de placere pe care mi-le provocau pula lui Mihai. Adevarul este ca si eu il incitam pe el cu contre puternice si strangandu-i pula in menghina gaoazei, obligandu-l sa ma forteze si mai tare facandu-ma sa tip de extaz.
- Ahhh…, asa daaa…, e bineee, fute-ma, haaai fute-ma…, auuu…, daaa…!
Dupa putin timp am simtit-o pe Alice cum se incordeaza si scoate si ea un tipat scurt, semn ca pula lui Relu isi gasise calea in curul ei, dar repede s-a relaxat, tipatele ei devenind gemete de placere, semn ca ce o invatasem eu cu pulanul, cand ii largisem cu el curul i-a prins bine si a facut-o acum sa-si miste curul la inaintare, avand placere din primele momente ale intalnirii dintre gaoaza ei si o pula adevarata.
- Auuu…, daaa…, ahhh…, da…., fute-l, ahhh…, daaa…, asaaa…, ce bineee…!
- Te doare fetita mamei?
- Nu stiu…, e bineee, ahhh…, daaa…, ce bineee e…, ahhh…daaa…, cum ma fute…, ahhh ce bine e, daaa…!, a mai apucat sa exclame Alice, dupa care ne-am unit intr-un sarut prelung, pe rand infigandu-ne adanc limba una in gura celeilalte, schimband-ne balele care ne siroiau la greu. In timpul asta cei doi armasari ne calareau fara mila cururile, pe care ni-le si plezneau fara incetare, facandu-ne cat mai narvase. Nu stiu cat a durat nebunia asta, dar dupa un timp l-am simtit pe Mihai ca gafie sacadat, miscandu-si pula mai repede si scurt, intelegand ca nu mai avea mult, lasandu-l sa continue, dornica sa-mi umple gaoaza cu sperma. Curand si pe Alice am simtit-o cum se incordeaza, semn ca si Relu este pe apoape si curand si el a scos gemete care prevesteau ejacularea.
- Ahhh… fa ce ma strangi de pula…, exclama el.
- Hai umple-ma, hai ca vreau s-o simt si-n cur, haaai…da-o …!
- Vine baiatul…! Si imediat am simtit ca Alice ma saruta mai apasat, semn ca primeste la gaoaza smantana calda a pulii lui Relu. Si eu fusesem servita din plin in gaoaza, mai ales ca Mihai era la primul numar si avea de unde.
Baietii si-au scose sculele din cururile noastre, trantindu-se transpirati pe cate un fotoliu, ramanand rascacarati si etalandu-si pulile semierecte, pe care au inceput sa le ia la laba.
Noi fetele ne-am rasucit una in bratele celeilalte, mangaindu-ne intre bucile pline de sperma.
- Mihai sunt super curvele cand se giugiulesc ca doua lesbi ordinare.
- Hai frecati-va pulile daca mai vreti si pizda, le-am rasuns eu, care nu ma opream sa lucrez trupul tanar al lui Alice, intinzandu-i pe corp sperma stransa de la gaoaza, in timp ce si ea imi raspundea la fel, exciandu-ne una pe alta.
- Frate sunt bune tare…, auzi fa Mia, chiar nu ai glumit cand te-ai scapat ca Alice te face cu straponul?
- Sictir, astaseara vreau sa fut eu! i-am raspuns.
- Hai Mami ca si eu vreau sa-te fut!
-Fu-ti pe ma-ta, astaseara eu te fut, sa-te saturi, curva mica. Incitata de ideee m-am ridicat de pe canapea, m-am repezit in dormitor, din care m-am intors in cateva momente aducand un strapon cu un pulan gros si negru, striat proieminent si pe care curul lui Alice il cunostea deja bine.
- Hai fa, craci si curul sus, fara mofturi…, asaaa…, baga-ti perna ai mare sub el, asa asaz-o bine, curul sus, sa-ti vad mama gaoaza, asaaa… fata mamei, vezi ca sti! I-am dat eu indicatii, in timp ce-mi legam strans in jurul salelor curelusele din piele ale sculei.
- Trage-te de craci, hai fa ca mama vrea sa te fac din prima, am mai indemnat-o eu, iar Alice se conforma ascultatoare.
Am apucat-o de glezne, cracind-o si mai mult, apoi mi-am potrivit pulanul la intrarea inca dilatata a gaoazei naclaita cu sperma futaiului dinainte si fara alta pregatire m-am apasat usor, usor, penetrand-o centimetru cu centimetru, pana cand apoape toata scula ii era in cur.
- Auuu…, daaaa…!
I-am eliberat picioarele care ii stateau bine desfacu-te in echer, m-am aplecat peste ea, i-am apucat capul in maini si am sarutat-o prelung, in timp ce pompam in curul ei din ce in ce mai tare.
- Asa fata mamei, sa-te futa si mamica in gaoaza, e bine scumpa mamii, te doare pui scump?
- Da…, nu…, da asa, ahhhh…, e bine, da mai tare, asa…, daaa…!
- Relule asta mica e mai tare decat ma-sa, pare ca are un cur beton! l-am auzit pe Mihai exclamand, iar cu coada ochilor i-am vazut pe cei doi ca intre timp se asezasera amandoi in acelasi fotoliu, luandu-si pulile la laba unul altuia.
- Sictir labagii bisexuali ce sunteti, le-am replicat eu.
- Cine vorbeste, lesbiana perversa, raspunse Mihai, care-i belea in forta pula lui frate-su, care se rasucise, reusind sa-si bage in gura pula acestuia pe care a inceput sa i-o suga pofticios.
Am eliberat-o pe Alice si am tras-o pe covor,...



    Login