Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFata mea 1
Autor : gemadaga - 2015-05-03
Citita de 44431 ori - Nota 8.31 (181 voturi)
Salut sunt Marian si va voi relata cum s-a intamplat de mi-am futut fetita..de 16 ani, dupa ce am futut-o am avut un singur regret, acela ca nu am fot eu primul, acum ea are 20 si inca ne futem ca la inceput, adica zi de zi , da zi de zi caci atunci cand are ciclu i-o dau numai in gura si anal, ce minunatie de fata am eu, ce ii place pula, dar poate e vina mea ca eu am invatat-o asa . Dar sa incep cu inceputul . Totul s-a petrecut atunci acum 4 ani dar in minte pastrez acele amintiri minunate.. pe care vi le voi spune si voua ..caci voi sunteti cititori anonimi fara sa ne cunostem, aici totul se poate destainuii deoarece suntem toti personaje fictive .
Diana, fica mea creste ca o floare minunata, un crin printre lacramioare pot spune se dezvolta mai energic decat majoritatea fetelor de varsta ei, am pus ochii pe ea cam de pe la varsta de 14 ani cand sanii ii cresteau minunat, curul bombat, bulane inalte si zvelte.
Sotia de pe vremea aceea lucra in strainatate la cules de capsuni..caci nu ne ajungeam cu bani si in plus vroiam sa ii creeam ficei un viitor minunat.. locuiam cu chirie intr-o garsoniera, mai mult nu ne permiteam, de cand a plecat sotia eu dormeam cu fimea.. in acelas pat.. timpul trece greu fara o femeie, numaram saptamanile, zilele, orele cat mai este pana se intoarce.. ce greu treceau, ma trezeam in miez de noapte si priveam pe tavan, mergeam la baie sa fac o laba dar uneori nu reuseam sa ma excit, o frecam degeaba.. intr-o seara mi-am spus ca fimea doarme dusa si am inceput s-o frec in pat langa ea.. nu a durat mult si am explodat de placere.. ce frumos am dormit apoi dus, de atunci abia asteptam seara sa pot face o laba langa fica mea.. chiar am incercat mai mult, cu mana dreapta pe pula si cu mana stanga o mangaiam usor pe ea, chipurile dormeam si in somn o ating fara sa vreau, totul a fost mai frumos, pula era mai teapana ca de obicei.. o noua senzatie minunata... o noua explozie mai intensa.
Alta seara, alte senzatii.., sa intamplat ca intr-o noapte in timp ce eu mi-o frecam de zor langa ea, fimea sa se miste in somn si sa se pravaleasca peste mine ca intr-o imbratisare... , pula mea teapana poposise chiar intre picioarele ei, pijamaua ei subtirica nici nu mai conta.. eram cu pula intre bulanele, ficei mele... fiind si asa foarte excitat... nu am rezistat si am ejaculat pe bulanele ei... de cum a simtit uda s-a trezit imediat... a dus mana sa vada ce s-a intamplat... fiind peste mine cand a dus mana m-a apucat de pula a si tresarit.. speriata, a sarit jos din pat.
- Eii tatii... ce faci ?
- ......
- Mai ce faci , tu , ? este ceea ce cred eu ? tu iti freci pula de mine cand dorm ?
- ...
- Zi ma , ai si spermat pe mine.. perversule ... te spun lu mami...
- Diana... scuza-ma ... te rog...
- Ce ? ...scuze?
- Promit ca nu se mai intampla ..?
- Ba tu esti nebun ? ia ute ce mi-ai facut.. sunt toata plina de sperma ta ...
- Da stiu am gresit ... dar trebuie sa intelegi ca sunt barbat... si ...am necesitati..
- Ai nu ai pe mine nu ma intereseaza, necesitatile astea ale tale.. mergi la baie si rezolva-le.
- Dar...
- De acum in colo o sa dormi in fotoliu... sa fie clar, ai inteles.. daca nu vrei sa te spun lu mami...
- Da asa o sa fac.. multumesc ca m-ai iertat...
Au trecut doua saptamni de la acel incident, eram foarte distanti, nu ne mai vorbeam ca inainte, eu dormeam in fotoliu chinuit, erau zile cand veneam de la munca si ma culcam in pat pana venea ea de pe unde se plimba cu colegele iar ea ma trezea si ma mutam in fotloiu, pana intr-o zi cand fata mea gasindu-ma in pat dormind eu vrand sa ma ridic sa plec in fotoliu imi spune..
- Ramai aici.. dar trebuie sa stabilim niste reguli, ok ..
- Ok te ascult.. fata mea..
- Daty nu spuport sa vad ca te chinuii, asa ca am decis sa dormi iar in pat ...
- Da iubita promit ca nu mai ma ating de tine nici in gand..
- Stai ca nu e totul..
- Da... ce ar mai fi..?
- Pai la necesitatile tale firesti am o propunere...
- ?
- Am decis, si cred ca nu ai nimic impotriva sa te ajut putin...
- Adica ..?
- Da, adica te las sa ma atingi si sa te ating ca sa treci mai usor de lipsa mamei..
- Nu, nu se poate ?
- Bine daca, tu nu vrei e treaba ta, caci eu vroiam ca si eu simt lipsa mamei, astfel ne alintam reciproc..
- Da... da aaa daa atunci.. e ok scuza-ma .. am gantit doar la mine..
- Deci uite cum sta treaba... eu sunt fata mare asa ca ..nici sa nu te gandesti ca-ti vei baga ...in mine ...intelegi.
- Da .. voi face numai ceea ce tu vrei, pentru mine este oricum mult prea mult... multumesc..
- Asa ca ce ar fi sa incepem acum ... eu tocmai am facut un dus si sunt fierbinteeee... dadyy..
- Da..?
- Da dadyy hai sa iti vedem reactiile.. cand primesti asa o oferta..
- Pai.. simt ca Gigel e pe val... si tare as vrea sa te ating...
- Unde ... ?
- Aici... pe sold daca tu vrei...
- Daa... dar nu mai imi cere voie.. ai deja invitatia facuta, te voi opri eu cand depasesti bariera ..
- Ok ..(o ating ridicand bluzita de pijama) ce fina esti...ce piele catifelata si parfumata ... te voi saruta pe coapsa...
- Daaa..
- Ce finuta... ce aroma ce savoare...
- Da daddy..
Acesta a fost inceputul.. am continuat ..cu mangaierea pe solduri, pe abdomen , pe spate si am indraznit sa ii ating sanul stang, am crezut ca ma va opri dar nu si am continuat, aplic mangaiere pe sanul stang cu o pasiune nebuna... sarut imediat locul unde a poposit mana si nu am fost oprit, castig incet incet trupul fetei mele, ea nu scoate decat gemete suave...am dat jos bluza de pijama a fetei fara sa opuna rezistenta si asaltez cu gura sfarcurile minunate ale sanilor de catifea si de marimea unor portocale de marime medie... fata geme si ma alinta cu mangaieri tandre pe cap, pe brate , pe piept si pe spate, imi inlatura delicat pijamaua ce ne desparte si astfel trupurile noastre se ating reciproc, pieptul masculin al meu intalneste si adulmeca finetea sanilor infantili, sfarcurile intepenite ma inteapa si simt o placere nebuna ..
Indraznesc si cobor spre pantalonii de pijama ii indepartez usor si suav sarutantand totodata fiecare centimentru dezvelit... sarut pana si talpa piciorului fin si catifelat, urc mai apoi intr-un sarut prelung si ajung cu gura in dreptul coapselor acolo unde a poposit acum catva timp pula.. desfac usor picioarele si incerc sa patrund cu sarutarile in zona bichinilor minusculi... dar sunt ridicat, asa ca sa sar peste acea zona... ma ridic si ajung iar la sanii minunati... apoi incep s-o sarut tandru pa gat, fata geme suav si ingana vorbe usoare de indemn..
- Ah.. daddy.. daa.. minunat... nu te oprii...
Sarut gatul frumoasei mele dominsoare si mangaii sanii minunati... pula este intr-o erectie... de zile mari.. prin pantalonii de pijama adulmeca trupul gol al fetite... este pozitionata intre bulanele minunate si fierbiniti... fata simte madularul erec si cu ajutorul meu si al piciorelor ei imi inlatura pijamaua, astfel pula savureaza trupul fetei fara niciun obstacol... simt fierbinteala bulanelor pe capul decalotat... pula face un fel de futai printre picioarele ei..
Ce minunatie, ce savoare, ce placere... simt ca plutesc, aceasta senzatie de futai de care duc lipsa.. ridic usor bazinul si il cobor , fac un futai sublim... sarut sfarcurile minuate ala sanilor de catifea, fata geme sacadat din ce in ce mai mult.. un san primeste suptul buzelor precum o ventuza nesatula, iar celalalt primeste stransoarea mainii si ciupitul sfarculuii intre degetul aratator si cel mare... aplic si o insurubare pentru cresterea excitarii, excitare ce nu intarzie sa apara... fata geme mult mai sacadat si sufla mult mai intens, o tin in astfel de alituri, schimb sanul stang cu cel drept si invers pret de cateva minute si gata fata se arcuieste, geme tare si se elibereaza.. un orgasm trait intes de ea, apoi se moleseste... reduc din intesitate aplicand doar mangaieri suave si sarutari de suprafata...
- O tatyy ce minuant a fost... nu credeam ca pot trai asa ceva... inaltator.. esti minunat... meriti mai mult...
- Multumesc dulceata mea..
Fata apuca hotarat pula si incepe s-o frece facandu-mi o laba suava.. plimba capul puli prin zona bichinilor...il beleste si il baga intre picioare ,, hai dadyy termina aici ,, ... incep sa ma misc ca un adevarat futai , pula intra pe langa bichini, se freaca de bulanele fierbinti si catifelate ale fetii , in cateva minute de alint si frecare sunt gata... incep sa gem sacadat nu dureaza mult si imi dau drumu, incep sa spermez pe burta ficei mele. Gem si spermes pe burta si sanii ei minunati, ce placere pentru mine. Un adevarat moment unicat. Fata apuca pula si o freaca incontiunu pula, spermez pana la ultima picatura... simt ca m-am golit mult mai bine,... cu pula in mana invarte apoi capul pulii plin de sperma pe abdomenul ei, ca si cum ar fi un stilou cu cerneala, deseneaza sub privirea mea o inimioara cu sperma pe burtica ei in dreptul buricului plin cu samnta seminala, ca mai apoi sa potriveasca capul pulii decalotat chiar pe buric ca si cum ar fi o gaura ce trebuie strapunsa...
- Multumesc iubita mea...
O sarut parinteste pe frunte...ea la randui ma pupa suav pe obraz ca mai apoi sa ma pupe suav pe buze..

- Multumesc si eu tati...
- Hai sa ne spalam si sa dormim caci maine la munca, la scoala... ( si o mai pup odata pe buze)
- Pai nu faci curat. ?. spune fata
- Cum ?
- Pai cu gura...
- A nu se poate...nu am facut niciodata, nu pot..aduc un prosop ..
- Toate au un inceput... hai linge... caine care esti.
- Diana...
- Taci si aduna-ti samanta, caine care esti... ce faci nu iti asculti stapana ?
- Dar.. nu asa a fost vorba...
- Taci, aduna tot hai repede, repede asculta comanda ca sa no incurci... hai aduna si adu-o aici la stapana (aratandu-i cu degetul gura ei ).. caine care esti... tu.
Mult mai pervers decat mine gandeste fata mea.. auzi eu caine ea stapana si sa imi gust propria sperma... oo neimaginabil pentru o dominsoara la 16 ani , dar si eu.. un tata denaturat care isi freaca pula de fica sa si spermeaza pe burat si sanii ei... asa ca... ma supun deocamdata sunt la mana ei ..ascult porunca ... am inceput sa adun sperma din buricul fetei, cu gura plina cu propriu lichid seminal ma apropii de buzele ficei care s-au deschis invitandu-ma la un sarut. Las sa curga sprema din gura mea in gura ei... apoi ea m-a apucat de cap si a inceput un sarut nebun.. se pricepe fata asta nu gluma.. limba ei precum un elicopter se invarte prin gura mea, ma ameteste.. dar am prins si eu curaj, i-am raspuns la sarut, am bagat limba in gura precum un piston urias, imping sprerma direct in gatul fetei care mai sa se sufoce inghite din lichidul seminal al tatalui ei....incet incet lichidul seminal este inghitit in totalitate si tot continuam sa ne sarutam adolescentin cu un patos ferenetic..
In inclestarea sarutului, mainile noastre alinta reciproc trupul ceilulalt, simt cum senzatia de excitare apare instantaneu, pula este iar la capacitate maxima.. simt o erectie dureroasa, trebuie neaparat sa o bag undeva, undeva unde este umezeala ca nu mai rezist... gandesc ca e momentul sa intorc foaia cu fica mea... nu ea trebuie sa fie stapana ci eu... nu eu trebuie sa fiu supus ei ci invers.. trec la atac... a vrut sperma o sa ii dau direct de la sursa asa atac scurt si la obiect.. ma desprind din sarutul naucitor, fata inca cu ochii inchisi asteapta un nou alint.. dar eu ma ridic in genunchi si ma pozitionez deasupra ei in dreptu sanilor .. cu pula indreptata catre gura ei.. o apuc de cap si o trag, pula poposeste pe buzele ei.. fata inchide gura cu potere si nu vrea sa le deschida, dar trebuiea sa fiu ferm daca vreua sa intorc roata..
- Suge direct de la sursa .. curva...
- Nu.. da-te jos de pe mine... nu...
- Nu se poate ...suge ... tarfa... (si jap o plama peste fata de i s-a inrosit obrazul imediat )
- Auuuu...
- Suge ...am spus
- Nuuu ... ce faciii ? ai depasit intelegerea...
- Sugeee ( jap o alta palma peste fata...) suge tarfa... auzi tu la ea...eu sclav..? ei bine nu .. suge sau ei bataie pana ma satur..
- Nu... nu nu
- Suge.. (jap inca una) acum sa vedem cine e stapan ?
- Ahha da asa te vreau... sa fii stapanul meu
Si incepe fata sa suga cu tarie din pula mea care este beton.., suge si ingana..
- Yes dadyy, asaa fa-ma sclava ta...
- O hoo asta iti dorestii.. tarfa .. mica...
- Yess.., mhhh
- Asaa sa iti dea tati la cioc ... ia pula si sugeoo bineee
Dupa aproximativ 10 minute de muie intensa m-am eliberat de valtoare in gura nesatula a ficei mele... ce pla...



    Login