Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fata lu tata continuarea
Autor : vampir007 - 2015-08-17
Citita de 39410 ori - Nota 7.18 (61 voturi)
Au trecut cateva zile si totul a decurs normal intre cei doi, ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat.

In schimb, de cand au avut primul contact sexual fata nu isi mai cerea voie sa doarma cu taticutul ei iubit, iar el o primea cu drag in pat.

Este vineri, ultima zi de munca pe saptamana aceasta. Barbatul pleaca ca de obicei la 06:40 la serviciu lasand micul dejun fetitei pe masa din bucatarie. Oana se trezeste pe la ora 09:00 se ridica din pat merge la baie, se dezbraca, se priveste in oglinda, isi priveste sanii ii maseaza usor apoi isi duce mana dreapta spre vulva atingandusi pielea fina de pe burta cu varful degetelor pana in zona parului pubian care ia crescut destul de mult in cateva zile. Nu suporta parul din zona asta, mereu se gandeste ca ii acopera frumusetea vulvei tinere si suculente ca o piersica. Insfaca repede bigul ce il are mereu pregatit pentru astfel de nevoi si se rade.

Isi atinge toata zona intima, chiar si funduletul este acum fin, asa cum trebuie si cum ii place, se baga sub dus, da drumul la apa si incepe sa isi mangaie pielea fina cu un burete roz pufos.

Gatul ei este prima data dezmierdat de mangaieri spumoase, sanii ascutiti de adolescenta nu asteapta prea mult si au parte din nou de un masaj mult mai excitant, sfarcurile tari au parte acum de putina joaca cu varful degetelor Oanei care se rotesc usor in jurul lor si le ciupesc. Mangaierea spumoasa continua pe abdomenul plat apoi pe funduletul bombat, intre coapse, acolo unde buretele insista cu miscari circulare apoi coboara pe coapsele albe. Isi ia dusul in mana si isi clateste trupul gol, lasa ploaia sa ii atinga pielea ca un masaj fin pe care il fac o mie de degete iscusite, se relaxeaza. Se aseaza cu funduletul in cada si mareste presiunea apei, cu doua degete isi departeaza labiile mari si lasa la vedere clitorisul excitat, isi fixeaza jetul puternic ce iese din para dusului la cativa centimetrii de micutul soldatel ce imediat este bombardat de apa jucausa. Un minut si trupul Oanei se cutremura, cu ochii inchisi acum isi mangaie pasarica uda si o loveste cu degetele usor, a avut un orgasm, ca de obicei foarte intens in care trupul ei are parte de relaxare totala.

Inchide apa care curgea inca prin para dusului de la robine, se ridica din cada isi ia prosopul lung de baie si il infasoara in jurul trupului ei si cu un prosop mic, de fata, isi face un turban pentru par. Merge in bucatarie si mananca ce ii lasa tatal ei dupa care se repede la P.C. il deschide si o suna pe adina pe skipe.

- Ce faci fata te-ai trezit? intreaba Oana plina de energie

- Fata esti nebuna, eu dormeam, nici nu m-am ridicat din pat. spune Adina somnoroasa in timp ce se ridica in pozitia sezut, lasand la vedere sanii mari cu sfarcuri rozii.

- Iar dormi goala tu nebuno, daca te vede taicatu iar ce faci?

La varsta de 14 ani Adina a inceput sa doarma noaptea numai dezbracata, ii placea ca dupa ce se masturba sa isi simta pasarica libera, asta pana cand tatal ei a vazut-o intr-o dimineata ca fata lui se da jos din pat goala. Nu a suportat ideia ca Adina scumpa lui printesa a descoperit placerea trupeasca si a batut-o, a pedepsit-o si a amenintat-o ca daca o mai vede asa sau isi mai atinge pasarica o sa o bata si mai tare. De atunci relatia tata-fica s-a inrautatit dar Adina nu a renuntat la ce ii placea, masturbarea insa de dormit goala cand era talal ei acasa nu mai dormea.

- Lasa fata ca is numai cu frate-mi acasa si ala m-a vazut goala de atatea ori ca nu ii mai trebuie pizda. zambeste ea apropiind camera tabletei de un san

- Pai hai trezirea si vino pe la mine, te astept cu o cafea.

- Bine fata hai ca vin ca imi e dor de tine, da ajung intr-o ora si ceva ca trebuie sa ii fac si lu frate-miu ceva de mancare.

- Vezi poate te mananca pe tine si nu mai ajungi, spune Oana zambind aducandu-si aminte de ziua in care cei trei (ea. Adina si fratele Adinei) s-au jucat de-a mama si de-a tata.

Fratele Adinei, Andrei, este cu trei ani mai mic decat Adina dar sora lui si cu cea mai buna prietena Oana l-au initiat deja in tainele sexului atat cat stiu si ele si oricum era obisnuit sa o vada pe surioara lui si pe prietena ei goale prin casa, masturbandu-se sau facandu-si reciproc sex oral.

Oana s-a imbracat intr-o rochie lunga pana la genunchi, fara sutien si bichini, se duce in bucatarie si aprinde focul pe un ochi al aragazului, aseaza apoi un ibric cu apa pentru cafea, deschide frigiderul si scoate un tub cu frisca.

Se aud batai in usa, Oana deschide fara sa se mai uite pe vizor, Adina intra ca la ea acasa, Oana se uita pe holul blocului ca si cum ar mai astepta pe cineva apoi inchide usa.

- Ce faci fata, dupa cine te uiti? intreaba Adina dandu-i Oanei o palma la fund

- Nu l-ai adus si pe Andrei? intreaba Oana

- Da ce tu ai chef de pula?

Oana nu raspunde.

- L-am intrebat dar a zis ca noi sigur o sa ne futem si el vrea sa se joace pe P.C.

- Aaaaa, bine, mergi in sufragerie sa aduc cafeaua. Si Oana se indreapta spre bucatarie dupa cafele.

In sufragerie Oana aranjase doua fotolii fata in fata, despartite doar de masuta de cafea. Cele doaua prietene stateau acum fata in fata sorbind din lichidul negru decorat cu frisca.

- Bine fata, povesteste tot, cu lux de amanunt, ce ai facut cu tatal tau. spune Adina lasand ceasca de cafea me masa si indreptandu-si toata atentia asupra Oanei care incepu sa povesteasca cum intrase peste taticul ei in baie si il surprinse in timp ce se masturba, initial a vrut sa iasa si sa il lase sa se termine dar si-a luat inima in dinti si bine a facut. Ii spuse despre primul sarut cu tatal care a fost divin, apoi despre penisul lui si despre ce ii facuse acesta in dormitor.

Adina uitase de cafea, era cu o mana in pantaloni si isi masa clitorisul fiind atenta la ce ii povestea prietena ei. Oana sesizeaza si impinge masuta de cafea intr-o parte cu tot cu cestile inca pline, se aseaza in genunchi in fata Adinei, ii desface nasturele si fermuarul de la pantaloni, ii trage si o lasa pe prietena ei in pasarica goala. Aceasta isi scoate tricoul si incepe sa isi maseze sanii excitati, isi aseaza picioarele pe umerii Oanei si aceasta se apleaca sarutandui Adinei buzele carnoase dintre coapse, o prinde de solduri cu mainile si incepe sa isi miste limba jucausa pe toata lungimea vulvei, apoi cu buzele ii prinde clitorisul si il suge cu pofta, isi misca limba in jurul lui si din nou revine la linsul intregii vulve. Adina se excita enorm, isi strange sanii in palme si un cutremur ii taie trupul. Primul orgasm daruit cu dragoste de prietena ei pe ziua de azi.

Dupa acest moment, fiecare isi lua cafeaua in mana si se apucara din nou de povestit, Adina ramane goala si soarbe din cafea stand picior peste picior.

- Si ia zi fata cum facem sa ma fut si eu cu taicatu?

- Pai nu stiu cum sa incerc sa il conving, poate daca ramai la mine in seara asta sa ne gandim la ceva.

- Se rezolva. si Adina pune mana pe telefon o suna pe mama ei

- Alo, mama? da vezi ca raman in seara asta la Oana, da, bine, pa.

- Gata fata, sunt disponibila. spune adina zambind cu subinteles

- Sincera sa fiu vreau si eu pula taticului meu ca din ziua aia nu am mai avut parte de ea, hai sa ne gandim cum sa il facem sa ne futa pe amandoua.

Fetele au terminat de baut cafeau, Oana ia cestile si le duce la bucatarie sa le spele, dupa cateva minute isi face aparitia si Adina in spatele Oanei, ii baga acesteia mana sub rochie si ii mangaie fundul fin.

- Cred ca am gasit ceva interesant in biblioteca ta intr-o carte, o sa iti placa.

- Ce? intreaba Oana curioasa

- Ai sa vezi, termina aici si vino in sufragerie.

Oana face ochii mari, pe masuta de cafea din bucatarie sunt intinse 10 fotogarfii cu niste personaje ce erau nud, aceasta ia fotografiile in mana si le studiaza cu atentie. In cateva fotografii o petrecere de nudusti, printre invitati ii observa pe tatal si pe mama ei, restul de fotografii ii infatisau pe parintii Oanei tinandu-se in brate sarutandu-se sau facand sex.

- Uite, am mai gasit una. spune Adina zambind

In aceasta fotografie aparea mama ei in patru labe, facandu-i oral tatalui Oanei, iar in poza mai era un tip mult mai tanar, poate chiar minor, la vremea cand s-a facut fotografia, care o penetra pe mamica ei pe la spate. Poza este analizata cu atentie de cele doua tinere.

Inainte sa se nasca Oana si chiar cativa ani dupa ce s-a nascut aceasta parintii ei participau la foarte multe petreceri swing sau de nudisti. Au avut parte de sex in grup si chiar le placea viata asta, placerea trupeasca facea parte din ei pana cand barbatul a decis sa puna stop. Aveau o fetita de crescut si participand la astfel de manifestari pierdeau multe lucruri din viata copilei lor pentru ca aceste petreceri se tineai in alte locuri decat orasul lor si erau mai mereu plecati, in timpul saptamanii la serviciu si in weekend la petreceri. Un timp au facut o pauza dar hormonii femeii nu au mai rezistat.

- Eu plec, daca nu pot avea parte de viata pe care am dus-o pana acum nu merita sa am un copil. ii spune intr-o seara femeia barbatului foarte hotarat.

In seara aceea barbatul a avut parte de ultima seara de amor cu femeia vietii lui. In urmatoarele zile a avut loc divortul si barbatul a ramas sa aibe grija de fetita lui micuta. De atunci nu s-a mai concentrat pe altceva decat pe munca si pe cresterea Oanei.

- Da fata, stiu cum facem, spune Adina privind-o pe Oana in ochi, dupa care ii trage rochia peste cap si o lasa goala.

- In primul rand stai si tu ca oamenii, dezbracata si cand vine tatal tau defilezi goala ... si ii explica ce are de facut.

- Si crezi ca vom reusi? intreaba Oana

- Sigur fata, abia astept sa ii simt pula in mine!



Timpul trecu repede si barbatul vine de la munca, deschide usa si micuta lui umbla goala prin casa.

- Dar ce faci Oana, ce e cu tine asa.

- E cald taticule, ce vrei sa fac si oricum nu trebuie sa ne mai ascundem acum unul de altul sunt fica si femeia ta, trebuie sa fim relaxati asa cum erai tu si mama la petrecerile alea.

- De unde stii tu de petreceri?

- Am vazut pozele, erai atat de fericit in ele si mama la fel, va statea foarte bine.

Barbatul nu mai zice nimic, intra in baie, se dezbraca si se baga sub dus. In minte ii veneau doar amintiri din acele vremuri in care sexul era o necesitate atat de mare incat nu refuza nici un act sexual cu o alta femeie. Ii placeau foarte mult petrecerile cu schimb de parteneri si colindase toata tara in cautare de senzatii. Dar acum avea parte de fica lui, o iubeste enorm si nu numai parinte ci si ca femeie, uitase sa iubeasca femeia dar Oana ii reaminti ce inseamna dragostea de frumos si pentru asta ii era dator.

Fetele in sufragerie complotau si isi pregateau terenul.

- Tati.

- Da papusa.

- Vreau sa te joci cu pasarica mea, sa ma mangai si sa ma futi, nu am mai facut-o de cateva zile si imi e asa de dor de pula ta tati. Spune fata apropiindu-se de tatic in dus, ii ia penisul ud in manute si incepe sa il mangaie ca pe o pisica pufoasa, il saruta pe cap si il lasa pe barbat sa isi continue dusul zicand:

- Tatic, vii in dormitor da?

- Bine, bine, spune barbatul in timp ce continua sa isi sapunesca trupul.

In dormitor totul este aranjat, o esarfa alba aruncata pe pat Adina ascunsa in dulap astepta cu nerabdare sa il vada pe tatal Oanei intrand in camera.

Nu dupa mult timp isi face aparitia si barbatul in pielea goala cu prosopul stargandu-si parul tuns la moda. Oana il astepta stand in fundulet pe marginea patului la fel de goala ca barbatul. Fara sa zica nimic insfaca o perna de pe pat si o aseaza la picioarele tatalui ei, se aseaza in genunchi ii prinde in palme penisul in stare flasca si il mangaie usor, ii ia si scrotul in una din palme si incepe sa se joace cu testiculele barbatului, ii saruta capul penisului apoi il suge facand sa dispara in gurita ei, ii da drumul din stransoarea buzelor si din nou il trage cu pofta in gurita umeda. Madularul incepe sa prinda contur in gura fetei si se scula tot mai tare. Cand erectia barbatului ajunge la maxim Oana se opreste si ii zice:

- Taticutule, vreau sa joc un joc cu tine.

Barbatul ramane surprins si intreaba:

- Ce joc pisicuto.

- Pentru inceput am sa te leg bine cu esarfa asta la ochi, spune fata ridicandu-se in picioare si insfacand esarfa de pe pat.

- Apoi taticule am sa iti leg mainile cu o cravata pe care ti-o iau din sifonier.

Usa sifonierului scartia foarte tare, atunci au gasit ele aceasta metoda de a o scoate pe Adina de acolo fara sa ii dea de banuit tatalui ei ca in casa mai este cineva.

Adina isi mangaia vulva cu o mana si sanii cu cealata, ii zambi Oanei, se ridica din pozitia in care statea si ii sopteste Oanei la ureche.

- Fata ce pula are taica-tu, o vreau in mine nu mai pot!

- Acuma fata stai sa il leg la maini ca sa nu te atinga sa isi dea seama ca esti tu.

Se intorc amandoua spre barbat si il privesc cum astepta legat strans la ochi in picioare cu mainile in solduri si cu penisul erect ce pulsa.

- Gata taticule, am gasit o cravata, da mainile sa te leg. si barbatul intinde bratele in directia de unde se auzi vocea fetitei lui.

- Nu, nu, punele ...



    Login