Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fata lu tata
Autor : vampir007 - 2015-08-10
Citita de 49876 ori - Nota 7.05 (84 voturi)
- Te mangaie taticu unde vrei!

- La pasarica tati, la pasarica. spune fata adormita

Barbatul se ingalbeneste la fata isi priveste fica ce dormea la el in brate, rusinat de ce auzi din gura ei se ridica usor din pat si merge la bucatarie, isi toarna suc intr-un pahar mare, se aseaza pe scaun si se gandeste la fica lui care are totusi 16 ani, nu mai este chiar un copil.

- Oare si-a inceput viata sexuala? se intreaba barbatul in gand in timp ce sorbea si ultimul strop de lichid dulce colorat. Stinge lumina in bucatarie si merge in camera lui, acolo unde fata lui de 16 ani dormea dusa. Se pune langa ea in pat si adoarme brusc.

Dimineata omul se trezeste la 06:00, o lasa pe fica lui sa doarma in continuare, el se duce la baie, se spala pe fata, se uita in oglinda, pare putin palid si fara chef, ca de obicei, asa se trezeste in fiecare dimineata in ultima vreme.

In bucatarie pregateste un mic dejun pentru fata lui scumpa, el mananca in graba ceva si apoi se imbraca. Este 06:40 iese pe usa si pleaca la "scarbici"


Omul nostru ajuns la munca se apuca repede de treaba, spre surprinderea lui termina cu cateva ore inaintea sfarsitului de tura. Vorbeste cu seful si pentru ca nu mai avea nimic de facut pleaca mai devreme acasa, e pentru prima data in doi ani cand se bucura de mai mult timp liber. Acum ca nu este asa de obosit ar putea sa mearga cu fetita lui la Mall sau in parc sa petreaca ceva timp impreuna.

Intra in casa aproape fara zgomot, merge in bucatarie, deschide frigiderul, scoate un pet cu apa minerala si isi toarna intr-un pahar il bea fara sa clipeasca, e cald afara, apoi se indreapta spre camera copilei pentru ai da vestea. Pune mana pe clanta usii, da sa o deschida dar se opreste brusc, gemete ciudate se aud din camera copilei.

- Deci si-a inceput viata sexuala, isi da acum raspunsul la intrebarea ce il macina cu o seara in urma.

Se apleaca, isi fixeaza privirea pe gaura cheii si incepe sa o spioneze pe fetita lui, dar ramane mirat de ce vede.

Se astepta sa fie penetrata de penisul tanar al unui baiat din clasa ei, sa fie sarutata si mangaiata, dar nu, pisicuta lui era aplecata peste scaun cu fundul la o camera web, doua degete le avea infipte in pasarica umeda din ce se vedea in prima jumatate a monitorului si in a doua jumatate colega ei de clasa si prietena ei cea mai buna Adina asezata pe un scaun cu picioarele ridicate pe masa isi mangaia pasarica in acelasi ritm cu al ficei lui.

Erau pe terminate, nici una nu mai era atenta la ce le inconjoara, cu ochii inchisi gemeau si se masturbau frenetic. Adina terminase, se vedea in monitor cum isi lingea degetele si ii privea pofticioasa pizda umeda a Oanei. Nu mai dureaza mult si Oana, fata barbatului ce privea pe gaura cheii se linisti si ea.

- Fata, ce ai mai facut cu taicatu, l-ai futut pana la urma? intreaba Adina deodata ca trezita dintr-un somn.

La auzul acestei intrebari barbatul incremeni, isi lipi urechea de usa, acum era mai important sa asculte decat sa vada ce se petrece in camera fetitei lui.

- Inca nu fata, dar ai facut cum ai zis tu si deja am o saptamana in care dorm cu el in pat, cateodata ma trezesc noaptea si il simt cum ma imbratiseaza si cum sta lipit de mine, ma excit foarte tare.

- Fata da nu l-ai mangaiat pein somn?

- I-am pus mana pe pula dar prin pantalonii de pijama, stii ce e fain ca nu poarta chiloti si noaptea e tare mereu.

- Dar de ce nu il masturbezi?

- Am incercat dar mi-e teama sa nu se trezeasca.

- Incearca fata nu fi fraera, in felul asta ii multumesti ca are grija de tine, pun pariu ca de cand a plecat maicata el nu a mai avut relatii intime cu nimeni, s-a concentrat doar sa te creasca.

- Da, asa este eu sunt singura femeie din viata lui acum, trebuie sa il iubesc si sufleteste dar si trupeste.

- Fata hai ca eu ma imbrac trebuie sa apara ai mei, merci pentru placere, cand ma masturbez cu tine ma simt extraordinar.

- Pai mai treci pe la mine sa facem dragoste, ca mie imi e dor de gustul tau.

- Deocamdata te las sa il convingi pe taticu.

- Da, mai sunt 2 ore si vine si el acasa, hai ca ne vedem mai pe seara la un suc, merg sa fac putina curatenie.

- Bine fata, te pup, pa!

- Pa pa!

Si conversatia pe skipe intre cele doua fete lua sfarsit.

Barbatul iese din casa la fel cum intrase, fara zgomot si pleaca fara a avea o destinatie. In mintea lui se auzea doar un ecou "de cand a plecat maicata el nu a mai avut relatii intime cu nimeni", cata dreptate avea Adina dar si Oana, fica lui avea dreptate cand zicea "eu sunt singura femeie din viata lui acum", asa este fata lui este singura prezenta feminina, cum de nu s-a gandit si la el, s-a multumit doar sa se masturbaze apoi sa isi vada de viata, de munca de greutatile si problemele ce apar zilnic.

A uitat sa zambeasca, a uitat sa iubeasca si singurul lucru pentru care traieste este fica lui. E adevarat are nevoie de o femeie, dar oare femeia pe care o cauta e deja in viata lui? Nu, nu poate avea o relatie incestioasa cu fica lui. Dar de ce nu, ea isi doreste asta! Of ce orb a fost, toate semnele ii aratau ca fata lui se da la el:

- Tati, pot sa dorm cu tine in seara asta, am vazut un film de groaza si mi-e cam frica.

- Tati, pot sa iti fac un masaj la spate pari incordat.

- Tati, poti sa te schimbi aici in camera sa vad si eu cum iti sta

Tati in sus, tati in jos si tati nu banuia nimic.

In tot acest timp de ratacire pisicuta lui il astepta ca un copil cuminte acasa, far sa stie ca taticutul ei asista la momentul de placere finala si la discutia ce avu loc intre ea si Adina.

Barbatul intra pe usa, mai tacut ca de obicei si Oana ca sa il binedispuna ii sari in brate si il saruta pe gat.

- Da ce faci Oana spune barbatul, care luat prin surprindere ii prinse o fesa in palma.

- Nimic tati, glumeam si eu, nu vreau sa mai fi asa suparat.

- Dar nu sunt ...

- E da, eu vad mai bine.

- Ma duc sa fac un dus, spune barbatul din nou cufundat in gandurile lui

- Bine tati, raspunde fata.


Apa curge in dus, barbatul se dezbraca si intra sub ploaia de stropi, isi toarna sampon in palma si incepe sa se spele pe cap, se clateste. Apoi isi ia gelul de dus isi toarna din nou in palma, se unge pe trup si cand ajunge in zona genitala se opreste, cu mana pe pula incepe sa se gandeasca la ce a vazut acum cateva ore prin gaura cheii, isi maseaza penisul fara a se gandi ce face in mintea lui este doar Oana, dezbracata in timp ce se masturbeaza in fata lui ca o fetita cuminte.

Penisul se intareste in palma lui iar miscarile devin mai rapide pe toata lungimea organului. Se sprijina cu o mana de peretele ud si cu cealalta freaca in continuare madularul erect, inchide ochii si o vede din nou pe fica lui cum isi mangaie sanii si isi baga doua degete in pasarica privindu-l pervers pe sub sprancene.

- Ce faci taticule? intreaba fata zambind in timp ce tine in brate doua prosoape de baie.

Barbatul se intoarce speriat ca un copil prins la furat de mere din gradina vecinului, isi mascheaza eractia imensa cu ambele maini si se ghemuieste in dus ca un prunc

- Ce faci tu aici, cum ai intrat? intreaba el cu vocea tremuranda.

- Pai am venit sa aduc prosoapele astea de baie si daca am vazut usa deschisa am intrat, nu stiam ca esti deja in dus.

- Bine atunci, lasale jos si poti sa iesi. spune barbatul inca ghemuit in timp ce ploaia dusului il uda din belsug

Fata lasa prosoapele si se intoarce, cu capul putin plecat, da sa iasa din baie se prinde cu mana stanga de tocul usii, isi intoaece privirea catre tatal ei, gol si ghemuit inca in ploaia de stropi ce cad din para dusului.

- Nu tati, nu plec, se intoarce fata hotarata. Vreau sa fac dus cu tine, ca atunci cand eram mica, vreau sa ma atingi pe trup asa cum o faceai atunci cand nu stiam sa ma spal, vreau sa nu ne mai fie rusine unul de altul, VREAU SA NE IUBIM! striga Oana aproape plangand

Barbatul se ridica in picioare, cu o mana inca isi acopera penisul care acum este moale, iar cu cealalta mana o cuprinde pe fetita lui, o strange la piept si o saruta pe frunte.
- Dar sunt tatal tau! spune barbatul cu o voce blanda

- Pai daca esti tatal meu, iubeste-ma nu te purta cu mine ca un strain. Te rog, am nevoie de tine asa cum si tu ai nevoie de mine!

Si tatal nu mai ezita, isi saruta fata cu patos pe buze, Oana ii raspunde la sarut si ii imbratiseaza trupul ud. Mainile nu mai ascund organul genital al barbatului, acum aisi mangaie fica pe spate si ii prinde fesele in palme prin rochie, o ia in brate si o duce in dormitor, o aseaza pe patul moale, ii prinde un picor in palme il mangaie si ii saruta gamba. Din pozitia asta fata reuseste sa ii vada penisul pentru prima data. Era inca in stare flasca, dar se putea vedea ca tatal ei avea grija de acea bijuterie pentru care ea facuse atat efort, era ras, capul penisului iesea din preput. Mandria fetei i se citea pe chip, reusea in sfarsit sa faca gragoste cu tatal ei.


Saruturile si mangaierile barbatului urcau spre coapse, fata isi ridica rochia si o scoase scutindu-l astfel pe taticul ei de acest lucru. Sanii fetei, ascutiti si tari au ramas acum descoperiti, barbatul se intinde langa fetita lui pe pat si buzele jucause ii saruta sfarcul sanului drept, il suge si se joaca cu limba, mana o strecoara intre picioarele fetitei lui, ii mangae pasarica umeda prin bichinii cu dantela alba. Fata geme si se bucura ca in sfarsit are parte de dragostea adevarata a tatalui ei.

- Te iubesc tati! sopteste fata excitata

- Si eu te iubesc scumpa mea. raspunde tatal in timp ce isi schimba pozitia

Acum sta in genunchi intre picioarele ei, buzele lui ii saruta abdomenul si coboara spre buric, mai jos. Fata ridica picioarele si tatal ii trage chiloteii, ii saruta degetele de la picioare in timp ce ii scoate chiloteii minusculi din dantela. Oana isi departeaza din nou picioarele si il lasa pe tata sa ii observe vulva proaspata de copila in calduri. Trecuse ceva timp de cand el nu mai avu parte de o asemenea priveliste minunata.

Labiile mari, carnoase abia asteapta sa fie sarutate, si nu mai asteapta nici un semn taticul incepe sa ii sarute buzele pofticioase dintre coapsele fetei lui. Gemetele se auzeau in toata casa. Placerea fetei era atat de mare ca trupul ei se cutremura ca o varga subtire pe care o scuturi. Primul orgasm era pe buzele tatalui ei si acesta nu isi gusta fica asa cum un urs isi mananca portia de miere.

- Aaa, aa, gata, aaa, tati. Te vreau in mine

Barbatul se ridica dintre coapsele fetitei lui se apleaca peste ea sprijinindu-se in maini si o saruta pe micuta lui copila. Penisul inca moale ii atinge fetei genunhiul, iar aceasta sesiseaza si...



    Login