Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

fara sa vreau cu verisoara
Autor : matei17 - 2014-06-26
Citita de 15359 ori - Nota 3.55 (38 voturi)
Am tot citit fanteziile si intamplarile voastre de aici si m-am hotarat sa va povestesc intamplarea mea.
In urma cu aproximativ doi ani ne-am strans grupul nostru de prieteni sa mergem la un gratar, la ce organizare avem noi am ajuns la ora 17 sa plecam la distractie. Ne incumetam pe un drum forestier lung de 8 km stiind ca in capat de tot este o poiana super. Soare frumos afara, nici nu realizam ce o sa se intample. am plecat cu doua masini un mercedes vito si un ford focus.
Am ajuns intr-o poiana, noi baietii ne-am luat de gratar, fetele sateau intinse pe paturi la soare si au inceput sa dea cu bautura.
Unele mai imbracate decat celelalte - costume de baie, pantaloni scurti, buci la vedere :). Soarele incepea sa se piteasca printre nori.
Prietenul verisoarei mele era cel cu ford focus, care era foarte atent la tot ce face ea. Ne-am apucat sa mancam, ea era intre mine si prietenul ei, putin intaratata de saruturile si atingerile iubitului de mai devreme, tot imi punea mana pe picior.
Nu apucam bine sa terminam de mancat si incepe sa pice de ploaie, am inceput sa strangem dar ploaia ne-a facut leoarca, am intrat toti cat mai repede in masini.
verisoara nu a mai apucat sa se urce la iubitul ei in masina si s-a urcat la mine in m. vito in dreapta mea ( ca sofer) iar in spate pe restul locurilor prieteni care mai de care bauti si obositi.
Am pornit spre casa, incepea sa se intunece, pe bancheta din spatele nostru erau doi indragostiti care se giugiuleau si incalzeau.
Am dat drumul la caldura si imediat s-au aburit geamurile masinii, verisoara mea pe nume Sorina era in pantaloni scurti si sutienul de la costumul de baie si peste cu tricoul alb al prietenului ei. Avand sutienul ud imi zice ca vrea sa si-l scoata fara sa vada cei din spate sa ii tine rece si tot incerca sa ii scoata bretelele pe sub tricou. Mergeam in treptele 1 si 2 de viteze , drum denivelat, nu se baga de seama ce face.
In fine si-a scos sutienul si se vedea prin tricou sfarcurile tuguiate de frig, ma intreaba daca poate sa dea caldura cu o treapta mai tare sa se incalzeasca, in acelasi timp tragandu-se langa mine sa ii tin de cald.
Cu muzica data tare si cu mana pe schimbator in bord si imi zicea ca are picioarele reci, mi-a luat mana de pe schimbator si mi-a pus-o pe picioare. Am inceput sa o frectionez pe picioare si ii atingeam cu mana de pantalonii scurti care erau uzi, mi-a luat mana si a pus-o intre picioare sa ii incalzesc panatlonii ( pasarica mai exact). in timp ce conduceam drumul era in favoarea mea, am inceput sa o frec intre picioare, simteam cum se incalzeste, se excita, sfarcurile ii erau acum tuguiate de placere, pula mea se facuse bat. Observase acest lucru si a inceput sa in ciuda sa imi zica ca s-a incalzit. Nu ma mai lasat, eu ca gandul ca m-a luat de fraier si m-a lasat cu coaiele umflate, ma impac cu ideea si in sfarsit ajungem acasa, ora fiind 22 si ceva 9 intunecase).
Toti prietenii pleaca, iubitul o ia cu masina si se duc acasa, am ramas sa curat in masina. Intru in casa fac baie si ma bag la somn, gandul meu era tor la mana mea dintre picioarele ei si sfarcurile ei tuguiate.
Dimineata ma trezeste telefonul care suna de zor, raspund somnoros, era verisoara.
- ea : neata te-ai trezit?
- eu: nu am fost beat sa ma trezesc,
- ea: atunci te-as sculat?
-eu: doar pula se scoala.
- ea: pai ce a mai adormit de ieri?
-eu: da din parti.
-ea : hai lasa asta, matusa este acasa sa imi scurteze si mie o pereche de pantaloni si o rochita?
- eu: da. ( mama e croitoreasa si lucreaza si acasa inafara orelor de program)
Pe la ora 2 ne trezim acasa cu verisoara, intra in casa vorbeste cu mama ii exolica ce are de facut iar mama ii spune sa ia pe rand pantalonii si rochita sa vada cat trebuie sa taie. eram prin bucatarie si mancam ca abia ma trezisem, mama se auzea vorbind cu Sorina cat si cum sa taie.
Termin de mancat si merg in camera unde dau de sorina in bichini isi tragea rochita pe ea, imi cer scuze si dau sa ies, la care ea ma ataca si imi zice daca m-a rusinat si sa fac bine sa vin sa ii inchei fermoarul la spate. Se facu ceasul 3 si cum eram obosit ma asez in pat, mama intra la ora 4 la schimbul 2 si ramaneam singur. O aud pe mama zicand ca a plecat la munca, credeam ca verisoara a plecat si ea, nu trece mult timp si ma trezesc cu Sorina in camera in rochita ce urma sa i-o scurteze mama si ma intreaba ca ce fac stau si frec pula.
Eu ii ca nu am obiceiuri ca ale ei de a intarata lume dar fiind pe faza imi raspunde ca acelasi lucru i-am facut si eu.
Ridica picio...



    Login