Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fara regrete...
Autor : Ilvalaccho - 2024-03-18
Citita de 10175 ori - Nota 2.00 (283 voturi)
Veneam de la școală, mai aveam putin și terminam aVIIIa. În toamna eram eleva de liceu. Am lăsat geanta cu cărți, m-am descaltat și am crezut ca voi ajunge repede în dormitorul meu, la răcoare. Era luna Mai dar se puseseră niște călduri de credeai că-i Cuptor. Am trecut prin fata dormitorului mamei și m-am întors fulgerător…strigătele guturale, masculine, însoțite de chitaieli ascuțite și repetate, feminine, m-au făcut sa privesc prin crăpătură ușii deschise. Și am avut ce sa văd și sa aud. Am mai mărit unghiul și am văzut-o pe mama, cu picioarele desfăcute și aruncate în tavan, perforata puternic de un tip musculos… chițăia și ofta mama de credeai ca este supusa la cine știe ce munca grea…dădea din cur și îl ridica pe Gelu, la propiu și la figurat pe cele mai înalte culmi…Gelu era proful de sport de la mine de la școală…căsătorit cu o handbalista din lotul național, acum gravida în 7 luni. Ușuratic și fustangiu, îmi spusese o colega cum se lăsase pipaita de el.
Îl vedeam din spate…lat musculos, brațe puternice, împingea cât putea și într-un ritm alert în gemetele mamei care tinea cu amândouă mâinile de picioarele departate … OH…OOH…OOH…
Fara sa vreau o mana mi-a intrat automat sub fustita...am îndepărtat ușor dunga chilotului și am reușind tremurând să-mi bag prima falanga…mă udasem. Cealalata mana strângea cu putere o tata…aveam sânii mici după aprerea mea, îmi umpleau bine palmele…nu aveam țâțele mari ca Olivia care era mai înaltă cu o jumatate de cap.
…Fata, tu intelegi?…se proptise cu pula sculata pe curul meu…o simteam turtitat de buca si incepuse sa se frece de mine iar cu o mana imi luase o tata la malaxat. A sunat soneria și s-a desprins de mine…mi-a zis ca o sa mă caute el. De trei săptămâni aștept!!! Sincer, eu eram terifiată de mărturisirea Oliviei cu toate ca patosul ei îmi dădea furnicături în pizda și mă excita.
…Fato, era altceva decat când mă pupam cu Ovidiu…mă pupam cu el, ii simteam pula sculata frecandu-se de pubisul meu, dar era cu totul alta senzație. Când Gelu mi-a luat tata în mana a avut greutate….strânsoarea lui, și presiunea cu care ii simteam pula aproape ca mă leșina.
…Mai esti virgina? Am întrebat fără sa fiu convinsa...m-a uimit răspunsul ei…
…Sunt nebuno, încă sunt! Dar nu mai pot, m-aș fute în nestire, pana aș leșina. Și Gelu asta care nu mă mai caută!
Asta era barbataul care o futea pe mama, in prezenta mea rascolindu-mi toate simțurile…tipa ca o catea în calduri, mie îmi intrase degetul pana am lovit hymenul…m-a cuprins orgasmul cu ei care se futeau în fata mea, picioarele mi s-au îndoit de la genunchi de credeam ca mă prăbușesc. Mana mi s-a umplut de lichid, chiloțeii al fel…a început sa curgă în jos pe langa labiile deschise de excitatie și de degetele băgate în pizda. Am plecat impleticindu-ma spre dormitorul meu…și cyprina care se scurgea pe pulpa dreapta, ajunsese pana aproape de genunchi.
Și a venit surpriza…chiar a doua zi. De câteva săptămâni se plimba pe langa noi un tip care mie mi se părea prea matur ca sa se uite la doua “cacaciaose”, doar ca dintr-o data s-a oprit în fata mea și m-a întrebat direct….
….Numele meu este Mihai și dacă nu ai prieten aș vrea sa fii prietena mea. Îmi placi! Eu, va spun foarte sincer ca am rămas fără grai, mai ales ca pe tip îl remarcasem de mai mult timp, îmi plăcea la nebunie dar nu îndrăzneam să-i vorbesc.
…Ne-am mutat de curand în cartier și cunosc putina lume…locuim pe cealalata strada, intr-o casa vis a vis de bunicii tai.Sunt în anul II la Liceul unde vei fi eleva.
Am hotărât sa nu stau ca proasta...
…Mă cheamă Vlada, și sunt mai mică decât tine…nu te cunosc…și tu îmi placi. Nu ,nu am prieten și mi-ar place foarte mult sa fiu prietena ta. Noi ne strângem în parculet...de obicei vin fete și băieți care au deja prieteni…vin în perechi. Am vorbit repede, cu sufletul la gura și cu răsuflarea tăiată. Simteam roșeața cum îmi invadează chipul.
Seara am apărut după tufa masiva de liliac. L-am prezentat…erau numai doua perechi. Apoi au mai venit doua și după ce au plecat noi am rămas ultimii…Încă nu ne sarutasemm…mă luase în brațe și mă pipăise de mai multe ori, cautandu-mi sânii pe sub maieu…nu erau mari dar erau fermi, tari și foarte drepți.Aveam o pereche de pantaloni de training…a încercat sa îmi sărute sânii dar nu se putea decât dacă dădeam jos maieul…
…Sa numai vii îmbrăcată cu maieut sau cu pantaloni…și nici sutien nu-ți trebuie…ai acasă bulizite cu nasturi? Am dat din cap fără sa pot vorbi….eram incantata ca era noapte și nici un felinar pe aproape care sa îmi arate roșeața.
A doua zi , abia așteptăm seara…le-am spus părinților ca o sa dorm la Camelia…îmi pregătisem o bluza scurta, pana la buric , și o fustiță , ce mai scurta dintre toate, abia dacă îmi acoperea bucile. Ne-am întâlnit la colțul străzii, sub felinar. Neonul lumina puternic și m-am simțit ca la piața, parca eram de vânzare sub privirile critice ale lui Mihai…m-a luat în brațe cum am dat colțul și m-a proptit cu spatele de gard. I-am simțit în același timp răsuflarea și pula…răsuflarea și gura lui cuprinzând-o pe a mea mă amețeau însă cel mai tare mă intriga pula…era îmbrăcat în ginsi de catifea și abia mai târziu aveam sa știu ca nu avea pe sub ei site chiloți slip, ci întotdeauna purta chiloți de pânză stil boxeri, scurți. Se lăsase în jos astfel ca pula îmi atingea pubisul și se freca plăcut. M-a presat, am simțit-o pe labii exact când limba mi-a pătruns printre dinți… Îl tineam cu mâinile după ceafa…l-am lăsat sa se propteasca în mine și am depărtat putin picioarele…pula lui Mihai, lunga și groasa, dar mai presus de ori ce tare ca un drug de fier mă presa pe labii…m-am dat intr-o parte , am ridicat piciorul și am simțit cum pula i s-a proptit la gaura. Rasuflam tare greu însă totul era plăcut și inedit. Cu Cosmin mă sarutasem de câteva ori…incercasem și cu Andrei însă îmi păreau de pe atunci lipsiți de experiență. Voiam mai mult iar lor le era teama și nici unul nu îmi proptea pula așa cum ar fi trebuit. Nu se lipeau de mine, nu mă presau în pizda de parca le era frica. Iar eu voiam sa le simt pula cu toată pizda.
Când am ajuns după perdeaua de liliac și lămâiță eram încinsă bine…excitația nu mă părăsea…voiam sa mă ia în brațe și sa mă pipaie...ce bine trebuie sa fie cu mainile pe țâțele mele…OOOOOHH Doamne! Nu mai era nici un loc liber pe bănci…toți se sărutau, se papaiau, oftau, se trăgeau în brațe….nici nu s-au uitat la noi…Mihai m-a condus într-un colt pe care nu îl remarcasem pana atunci…întunecat și aproape invizibil prin lastarisul arbustilor, foarte strâmt între gard și stufărișul de flori. M-a proptit de gard, am simțit o mana cum îmi intra sub fusta și niște degete care îmi apasau chilotul intre labii …eram uda în același moment…lindicul ieșise în afara și în același timp am avut un orgasm care m-a dărâmat, pur și simplu…dădeam din cur necontrolat și străngeam intre genunchi palma lui Mihai, cu degetele care nu apucaseră sa mă futa. Orgasmul era diferit de ce avusesem eu pana atunci…masturbarea avea și ea o anumita plăcere dar nu era aceeași…
Mihai isi împinsesem fata între țâțele mele care nu puteau să-i turteasca obrajii…îmi săruta țâțele pe rând și tot pe rând îmi sugea sfârcurile…bluza, numai cu trei nasturei se dechisese cu ușurință sub mainile indemnatice ale lui Mihai. Era grozav, mă simteam bine…Mihai isi băgase palmele mari pe sub fustita mea și îmi presa bucile…pula o simteam mai bine…era mare groasa și mai ales tare.
Asta era toată experiența mea. Îl văzusem pe Gelu cum o futea pe mama și eram hotărata sa îmi pândesc parintii când s-o întoarce tata. Avea un nume greu, era șef la o clinica de neurochirurgie , se deplasa des, de multe ori în strainatate...oper amult…se spunea în presa de specialitate ca are maini de aur…astea erau zilele când mama se futea cu alții. Avea și un asistent tânăr, poate cu 10 ani, pe care il futea când tata nu era acasă (cred ca nu v-am spus ca mama era șefa unui laborator de analize). Silviu asta avea o garsoniera prin Militari și pricepusem ca mama îl vizita des. Gelu era folosit doar ca umplutura…Și a venit tata! A coborât vesel din limuzina, șoferul i-a coborât bagajul …mama îl aștepta și l-a luat în brațe imediat…eram langa ei și am apucat sa citesc pe buze mamei…”””după masa vreau sa mă futi tare, sa uit de mine”””….soptise la urechea tatei iar acesta a zâmbit mulțumit. Am mâncat toți trei, bucătăreasă a rămas sa se ocupe în continuare, eu am plecat la Camelia iar părinții au urcat în dormitorul lor.Lasasem de peste zi o crăpătură între jaluzea și tocul ferestrei…era strategica și puteam foarte bine sa văd totul prin ea. Nici nu s-au obosit sa ridice sau sa coboare jaluzelele…au început s are dezbrace cum au intrat în dormitor. Mama încet, ațâțător privind la tata care iei freca pula…m-am speriat…imensa…lunga și groasa cum nu credeam ca exista…mama se face ca n-o vede…eu priveam totul ca la teatru…a luat-o de mijloc și afront-o în doua pe marginea patului….bucile mari și rotunde întoarse spre pula lui tata, genunchii bine proptiti pe covor…tata a luat-o de țațe cu o mana iar cu cealalata a proptit minunăția de pula la gaura… a împins brutal, pula a intrat jumatate, mama țipat ca arsa…
…Mai tare, bag-o toata ! Și-a împins curul în pula lui tata care a presat din nou…intrase toată….unde avusese loc? Și a început sa între și sa iese…mama gemea și se contorsiona, pula culisa în ea de parca era un piston și când ajungea cu capul la gaura mama trăgea de fiecare data un chiot…
…Da…Da…mai tare! OOOOOH, ce bine faci! Rupe-ma! Și dupa ce a “”tras “” un timp, tocmai când mă pregăteam sa plec pentru ca eram aproape sigura ca nu mai am ce sa văd…mă udasem abundent…tata a scos pula și din sertarul noptierei a scos un borcănel…s-a uns pe pula cu crema din el și a proptit pula la rozeta maica-mi care aștepta cuminte…a împins puternic, pula unsa a intrat toată, doar coaiele , mari rotunde și pline au rama afara…când tata ii baga pula în cur, se loveau de labiile umflate ale pizdii. Am rămas blocată…nu știam ce sa mai cred…mama a început sa strige și sa se împingă puternic în pula care nu înceta sa o pistoneze. Sperma a țâșnit și a invadat curul maica-mi scurgandu-se pe langa pula ca un țăruș…dea mama din cur, tata nu înceta penetrarile și ii băgase doua degete în pizda…a început sa urle când tata a scos degetele…
…Bag-o, bag-o în pizda…toată! Pula încă arunca jeturi de sperma când tata i-a proptit-o între labii și nu a mai fost nevoie sa împingă…mama s-a băgat toată în ea pana la cotor și început sa se miște rapid și rotund…sperma continua sa curga pe langa pula, tata împingea năpraznic trăgând-o de țațe și atunci am crezut ca înnebunesc…degetele mele împingeau pana la hymen și frecau labiile deja excitate…tata a scos încet pula din mama care s-a întors și îngenuncheat luând pula sculata și foarte mare în gura…la început a șters-o de sperma pe obrajii roșii de efort, a pupat-o cu pasiune de mai multe ori și încet a început sa o înghită…nu s-a oprit pana nu a inghitit-o complet…doar coaiele, mari și rotunde ii rămăseseră tatii în afara. Sugea mama și gâlgâia, tata împingea uniform și lent, eu îmi bagasem doua degete în pizda și frecăm pana la hymen…cyprina curgea abundent și mă simteam bine cu toate ca genunchii pe care stătusem se anchilozasera și mă dureau.
Am ajuns cu greu în dormitorul meu. Ceasul arata 2 noaptea…de necrezut!
După ce m-am trezit dimineață am încercat sa înțeleg. Mama se futea in lipsa tatei cu mai multi însă nici unul nu avea pula tatei, nici unul nu o futea așa de bine, de complet și profund ca tata…și atunci!!!?? Am găsit un motiv plauzibil și am refuzat intalnirea cu Mihai. Toată ziua am încercat sa o înțeleg pe mama. Seara am reluat cu aceeași intensitate (eu, în postura de spectatoare), atât eu, cât și mama și tata…doar ca acum intensitatea era mult mai mare…proptita numai în călcâie și cefa, cu corpul arcuit ca o vergea, mama se lasă pătrunsă de pula enorma a tatei pana când, obosita a rămas lata dar a ridicat picioarele…la început încet, apoi pe măsură ce tata o “ înțepa” mai puternic, mama ridica picioarele spre tavan pana le-a proptit de umerii tatei… Am crezut ca înnebunesc de plăcere…cât aș fi vrut sa fiu în locul mamii…voiam și eu sa fiu străpunsă de o pula buna…mastrubarea nu îmi mai era suficientă. Relația mea cu Mihai nu ca se răcise însă rămăsese la stadiul de mozoleala, frecat, pupături…cam atât. Mihai nu mă mai caută, prezenta mea nu mai era prioritară pentru el și am înțeles ca isi găsise pe altcineva.
Frustrata și cu multe dorințe, mai mari sau mai mici am intrat la liceu…în aceeasi toamna am împlinit 15 și credeam ca vazusem tot, sau aproape tot. Totul a basculat pentru mine în primavara următoare când la sfârșitul lunii Mai am venit foarte devreme acasă pentru ca profa cu care aveam următoarele doua ore dăduse de un necaz și fusese obligată sa plece.
Nici nu am intrat bine în casa ca am și auzit gemetele și oftaturile mamei însoțite de unele sunete străine.pe care nu le cunoșteam. Tiptil m-a așezat la locul meu de unde aveam o imagine a tot ce se întâmplă în dormitorul părinților. Ma așteptăm la o repriza...



    Login