Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezi cu Sora si verisoara mea
Autor : HeavenSex - 2011-08-11
Citita de 256994 ori - Nota 2.20 (91 voturi)
Inca de la 14 ani aveam obsesia de a o spiona pe sora mea in baie...inca de atunci imi placea sa vad fumusetea nuditatii sale , la 16 ani ea avea 17 deja si pana atunci nu am vrut nici o relatie cu altcineva datorita obsesiei pe care o aveam pe sora mea care la 17 ani ai ei avea un trup minunat slabutza , sanii naturali dar puteai sa juri ca sunt siliconati si un fund de care inebuneai numai sa il privesti.
Intr-o zi parintii au plecat la timisoara la bunici pentru o luna , atunci me-am zis ca am o sansa la sora mea (Lory) Casa fiind destul de mica am impartit o singura camera insistand ea spre bucuria mea.
Pe la 11 noaptea eu eram in pat iar ea pe net , m-am dus la ea si am intrebat-o ce face...iar ea mi-a zis ca vorbeste cu verisoara noastra Stefania de 18 ani sa ne acompanieze timp in care parinti erau plecati. Eu am plecat afara cu un prieten timp de 30 de minute.
Cand am ajuns acasa aproximativ pe la 12 noaptea , am intrat incet crezand ca sora mea doarme ,dar cand m-am dus in dormitor sora mea impreuna cu verisoara mea se lingeau una pe alta , sora mea era intinsa iar verisoara mea o lingea pe buze...pe gat se prelingea pe sani iar cand a ajuns cu gura intre picioarele ei a scos un sunet gen cel facut l-a atingerea orgasmului.
Eu stateam si ma uitam prin usa intre-deschisa. Verisoara, Stefy a scos de sub pat un vibrator iar Lory sa intors cu fundul fapt in care penisul meu era in totala erectie . Stefy i-a dat jos pantalonii scurti sorei mele ramanand in bikini si a inceput sa frece dildo-ul de pizda ei prin bikini , dupa 2 minute sora mea si-a dat jos bikini si sa pus intr-o pozitie specific sezutului si a pus vibratorul de podea iar cu capul acestuia l-a infipt in pizda , putin cate putin a ajuns sa se miste mai repede si mai repede timp in care stefy iI lingea sanii cu pofta , dupa 5-6 minute sa pus in pozitia "Doggy style" sau "capra" iar stefy in aceiasi pozitie dar cu fundul langa fundul sorei mele iar vibratorul l-a pus intre ele infinganduse in amandoua capetele in pizdele lor...eu tremuram numai vazand si am trimis un mesaj sorei mele pe mobil anuntand-o ca sunt aproape de casa si vin in 5 minute...Lory a vazut si i-a spus verisoarei ca vin eu si ca trebuie sa se grabeasca...aceasta a marit viteza si in 5 minute au atins orgasmul sau intins pe pat 1 minut apoi verisoara mea sa dus la baie timp in care eu am fugit inaintea ei in baie si m-am ascuns in dus.
Ea a intrat in dus i-am pus mana la gura si i-am zis:

-Shh , nu tipa , am vazut ce ati facut tu si Lory.

-Bine , taci si asculta , sora ta te place si deacea nu vrea sa faca sex cu alt baiat , noi facem asta de mult timp .
Spuse ea punanduse in genunchi si dandumi pantalonii si boxerii jos Penisul meu fiind in continoare in erectie:

-Wow , dar ai ceva aici , Mmm vreau sati-o simt in gura , spuse in timp ce cu limba imi lingea coaele iar cu mana imi freca penisul , apoi a inceput sa mi-o ia in gura , mai intai capul iar apoi usor a ajuns pana cand coaiele mele ii atingea barbia , miscare devena tot mai rapida dupa 5 minute am scos un geamat fapt in care ea si-a dat seama ca se apropia orgasmul , s-a oprit si cu o rapidate imi freca penisul pana acesta a ejaculat mult pe sanii ei .

-Foarte bine dute la sora ta si vorbeste cu ea , spuse in timp ce isi intindea sperma pe itreg pieptul.
Am iesit din baie si cand am ajuns in dormitor sora mea dormea. M-am pus in pat si am vazut ca lory era dezbracata cu plapuma pe ea doar ,afara fiind frig in octombrie.
Am stins lumina si m-am pus langa ea in plapuma si am loat-o in brate vrand sa raman pentru tot de'auna asa.

-Dezbraca-te, spuse ea foarte incet iar eu fara nici o ezitare am sarutat-o .
In timp ce ne sarutam eama dezbraca usor iar eu iI masam sanii cu o mana iar cu cealalta ma duceam usor catre frumusetea dintre picioare.

-Lungestete si desparte piceoarele ,am spus eu .

Am inceput de la buze sa ma duc la sani cu gura iar apoi intrun final la vaginul ei care parea atat de inocent.

Am stat acolo jucanduma cu limba cam 7 minute pana acesteia i-a ve...



    Login