Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantastica mea sorăPT1
Autor : Katalin135 - 2023-12-23
Citita de 16177 ori - Nota 1.76 (260 voturi)


pt 1 Fantastica mea soră
Mă numesc Cătălin,am 19 ani și locuiesc în București cu sora și bunica mea .
Părinții noștri au murit în urma unui accident acum 13 ani ,pe drum spre serbarea mea, în urma acestei întâmplări m-am distanțat o perioadă de restul familiei crezând toți că sunt motivul decesului lor,bunica Mariana m-a ajutat să îmi revin ,ea a făcut tot ce a putut să aibă grijă de mine și de sora mea mai mare Ana.
Cât despre Ana pot spune că mi-a fost cea mai bună prietenă după moartea părinților noștri, făceam totul împreună de la ieșit cu același grup de prieteni până la făcut baie in aceiași cadă.Poate așa am și dobândit o dragoste pentru ea, sună ciudat să o spun așa direct, așa că am să intru în povestit.
Aveam în jur de 13 ani când sora mea de 16 ani auzise la colegii ei de clasă de filmele porno și nu a ezitat in a ne uita împreună la unul, îmi amintesc că era două femei și un bărbat,se simțea plăcerea pe fețele și sunetele rezultate de sexul acestora. Văzusem cum pula acelui bărbat intra in pizda acelor femei și eram așa de curios să am parte de acea senzație,mai ales că nici nu știam de această posibilitate. După vizionare ne-am și pus la somn .
De când m-am trezit până am terminat orele de la școală aveam in cap să doar de ai propune surori de mele să facem ca acei actori din film, doar că visele mele au fost ruinate când aceasta a aflat mai multe detalii de la colegele acesteia,ce i-au spus că se face doar între iubiți și că se folosește neapărat prezervativ.Acum că mă gândesc aveau dreptate dar această afirmație a afectat mult relația cu sora mea ,începuse să se îndepărteze.
Într-o zi m-a pus să dorm pe canapea ,am acceptat cu greu dar aș fi făcut orice să îmi repar relația cu ea , așa că după un timp de stat fără somn in canapea ,am trecut în fața ușii camerei noastre ce era crăpată. Privind în crăpătură am observat-o pe Ana fără pantaloni și chiloți masturbandu-se . Momentul m-a făcut să vreau să intru așa că luându-mi inima in dinți am intrat și am spus:
-Îmi cer scuze,dar chiar vreau să mă alătur ,nu știu de ce ne-am depărtat așa,vreau explicații
Ea șocată să fie prinsă îmi răspunde:
-Ți-am spus să dormi pe canapea,nu am ce discuta cu tine!
-Stai , chiar am nevoie de explicații,de când ne-am uitat la acel film m-am gândit doar la cum ar fi dacă ne-am fi pus în locul acelor actori iar tu chiar opusul,te-ai depărtat de mine fără să spui nimic clar!
-Treburile astea nu sunt pentru cei de vârsta ta , și nu pentru o relație de frate-soră , și pentru una de iubit-iubită!
-Totuși , vreau și eu să știu ,acum că am văzut videoclipul ,ce mă poate opri, fapta a trecut.
-Ok,vino lângă mine ,te voi învăța masturbarea!
M...



    Login