Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFAMILII INCESTUOASE - Ep. VII
Autor : electronis - 2020-02-25
Citita de 15420 ori - Nota 8.41 (140 voturi)
Cap.VII – continuare la capitolul IV

Zilele ce au urmat au fost de vis pentru Dorina și Alex. Se comportau ca fiind un cuplu, soț și soție. Făceau sex pe unde se intersectau, în living, în bucătărie, în baie, iar noaptea în dormitorul matrimonial aveau loc adevărate orgii. Cu această ocazie Alex a reușit să facă cu mama lui și sex anal.
La început a fost mai greu pentru că Dorina suporta cu greu grosimea penisului fiului ei, dar pentru că Alex o antrena zilnic, în scurt timp acest tip de sex nu a mai fost o corvoadă pentru ea, ci o adevărată plăcere.
Îi plăcea Dorinei preludiul pe care Alex il făcea în fiecare seară, iar limbile pe care i le dădea în cur erau de a dreptul demențiale.
Începuse să adore sexul anal, dar iubea nespus și momentele în care pula lui Alex o pătrundea puternic în pizdă, constatând astfel că îi plăcea sexul sălbatic.
Oricum, și Alex avea de muncit la mama sa. Dorina era foarte voluptoasă, cu forme generoase, plăcute la atingere. Fiind destul de înaltă, la cei peste 1,70 m, și vaginul îl avea destul de adânc astfel încât Alex trebuia să-i tragă pule destul de puternice și apăsate pentru a ajunge la punctul G.
Într-una din zile Dorina a primit un telefon de la George prin care era anunțată că în acea seară acesta se întorcea acasă, și a ținut să-l anunțe pe Alex cu privire la acest eveniment.
- Alex, să-ți dau o veste, în seara aceasta tatăl tău se întoarce acasă.
- Aaaa, nu este o veste bună pentru mine, în schimb văd că tu ești fericită!
- Păi, ar fi cazul să mai dea și el pe acasă, ieri s-au împlinit cinci zile de când e tot plecat în curse.
- Și,.. nu a fost bine în lipsa lui?
- Ba da, ... dar...
- Nici-un dar, înseamnă că așteptai acest eveniment pentru a scăpa de mine...
- Alex, de ce vorbești așa,... știi că nu este adevărat....
- Mamă, de câte ori este tata acasă, abia dacă mă lași să te ating puțin. Țin minte că la început mi-ai dat voie să-ți bag și degetele în pizdă, după care ai început să faci figuri. Ți-am promis că te voi fute în fiecare zi.. iar acum că vine tata acasă, o să faci nazuri ... E vina mea, pentru că ți-am acordat prea multă atenție...
- Alex, te rog să nu vorbești așa. Știi că nu este adevărat,... doar că ce încerci tu să faci este foarte periculos.... Vom găsi noi o cale să ne futem aici și când este el acasă, dar.. trebuie să ne gândim la o soluție.. să analizăm.. nu putem risca să ne expunem.... și oricum, de când mai futut prima dată, o facem zilnic și de câte două-trei ori,... așa că nu mai exagera... și când a fost taică-tu acasă mai futut în mașină, în parcare.... odată și-odată tot o să ne vadă cineva și o să ne spună lui George... de ce mă superi.. te-am lăsat să mă fuți ori de câte ori ai vrut tu...
- Dacă tu spui că acele atingeri erau atât de periculoase, atunci eu îți spun că în noaptea aceasta am de gând să te fut lângă tata.. asta ca să te convingi că el nu are nicio treabă cu tine..
- Ești nebun,... nici să nu gândești la așa ceva!... Uite...După ce se lasă întunericul coborâm la mașină și mă fuți cât vrei tu... sau dacă vrei, fute-mă acum, până nu apare taică-tu!...
- Nu... eu vreau să te fut la noapte în pat lângă tata...
- Asta s-o crezi tu....
- Eu zic să te pregătești de pe acum... nici nu mă gândesc că vei scăpa nefutută de mine!...
...................................................................................................................................................................
Odată cu lăsarea serii își făcu apariția și George, care după foarte mult timp era într-o stare de bună dispoziție.
Îi mergea bine, avea destule comenzi, iar cursele începuseră să i se pară interminabile. Îl ajunsese oboseala și chiar era bucuros că putea dormi și el măcar pentru o seară, în patul lui, și nu în cabina camionului.
Acum George stătea la masă în bucătărie și îi povestea soției sale peripețiile prin care trecuse, în timp ce aceasta pregătea friptura la cuptor.
Din când în când, Dorina îi mai turna în pahar whiskey cu bucăți de gheață pe care acesta le sorbea cu multă plăcere.
După trei-patru pahare, George și datorită oboselii, se amețise destul de bine, și într-o asemenea stare îl găsi Alex când se întoarse acasă.
- Bună tată, bine ai venit!
- Salut Alex, ce faci, cum o duci cu fetele?
- Perfect tată, mai bine ca niciodată!
- Ai și tu o prietenă?, îl mai întrebă George după care se opri deoarece îi sună telefonul și fu nevoit să răspundă...
Alex îl lăsă pe tatăl său să vorbească în liniște la telefon și se îndreptă spre mama sa ce își făcea de lucru pe lângă aragaz.
- Bună mami, ce faci?.. îmm.. miroase minunat!
- Bună Alex, pregătesc cina... să te pregătești și tu, în câteva minute pun masa.
- Ok, am să mă pregătesc, spuse Alex care deja începuse să frământe cu o mână bucile apetisante ale mamei sale..
- Alex, potolește-te, îi șopti Dorina
- Dar tu te-ai pregătit? șopti Alex.
- ???
- Ai uitat când ți-am spus că în noaptea asta te voi fute lângă tati?
- Ești nebun.. lasă-mă Alex, n-ne v-vede George, spuse Dorina încercând totodată să se îndepărteze de fiul ei... lasă-mă, am treabă....
- Dar te pot ajuta eu, spuse Alex, împingând-o ușor cu fața în mobilierul bucătăriei și lipindu-și erecția de curul ei.
- Acum nu am nevoie de ajutorul tău... va trebui să mă ajuți după ce pleacă taică-tu, încercă să glumească Dorina.
- Mami, dar poate te pot ajuta cu altceva... acum, mai spuse Alex după care îi ridică ușor fustița cu care era îmbrăcată și începu să-i maseze bucile mari și rotunde.
- Alex,.... te rog,... taică-tu este aici,.... se poate întoarce spre noi oricând.... îți dai seama ce se poate întâmpla?
- Lasă-l pe tata, nu vezi că este ocupat cu telefonul... De ce ai chiloți pe tine?
- Pentru că tatăl tău este acasă... cum aș fi putut apărea în fața lui fără chiloți pe sub fusta asta scurtă... pentru tine port prin casă fuste atât de scurte,... dar,... să nu port nimic pe sub fustiță de față cu taică-tu, atunci când și tu ești prin preajmă, ..... deja este prea mult..
- Nu mă interesează....
- Dar fustița este foarte scurtă, abia dacă îmi acoperă curul,...și doar dacă mă aplec puțin tatăl tău ar putea vedea că nu port nimic pe sub ea.... s-ar putea supăra și să-mi reproșeze că mă afișez așa în fața ta.... De ce să îi dăm de bănuit?
- Nu mă interesează, spuse Alex în timp ce se aplecă ușor și îi trase chilotul în jos până când acesta căzu pe gresie...
- Aleeex,... tu nu mai ești normal, șopti Dorina în timp ce îl lăsă pe Alex să ridice chilotul de pe gresie și observă cu stupoare cum acesta îl aruncă la coșul de gunoi.
- Gata, am rezolvat și cu chilotul tău... la fel cum voi face cu toate perechile pe care le ai... Vreau să fie clar pentru tine... nu mai ai nevoie de chiloți!!!, sopti Alex.
În timp ce George vorbea în continuare la telefon și își turna whiskey în pahar, Alex îi împingea mamei sale trei degete în pizdă, făcând-o pe aceasta să tremure de plăcere...
- Îți place, nu?... îți plac degetele în pizdă!.... ai înțeles că nu vreau să mai porți chiloți pe tine?... răspunde... ai înțeles?....
- Te rog... nuuu.... ahhh.... daaa.... am înțeles, îți promit că nu am să mai port chiloți.... ahhhh....daaaa.... Alex, hai să mergem la baie, mi-ai făcut chef de futai.... accept acest risc... hai să mi-o bagi puțin în pizdă... hai că nu mai pot.... te rog... mergi la baie... te urmez și eu imediat...
- Nu mamă,... doar dacă vrei acum, aici... altfel....păstrează-te pentru la noapte......
- Nu, nu, nu aici, se retrase speriată Sonia
- Atunci, hai și servește masa, dacă vrei să treacă timpul mai repede...
După ce serviră masa, George, Dorina și Alex merseră în living pentru a urmări un film la televizor. În același timp George continuă să dea pe gât pahar după pahar, până când simți un disconfort și se duse la toaletă.
- Deci mami, am rămas doar noi doi!
- Alex stai liniștit, George s-a dus la toaletă, se poate întoarce dintr-un moment în altul...
- Am așteptat toată seara clipa aceasta, spuse Alex în timp ce o împinse pe Dorina cu spatele pe canapea, după care își băgă capul între picioarele ei și începu să-i dea limbi în pizdă.
- Nu acum, te rog... taicătu poate ieși de la toaletă în orice moment....ahhh... îmmm... așteaptă și tu puțin până se culcă, după care vin eu în camera ta... ahhh.... îmmm.....
- Lasă-mă, toată seara m-am gândit la găurile tale, spuse Alex după care o ridică de bazin.
Din această poziție Alex putea să facă ce vroia cu limba lui. În timp ce Dorina stătea cu picioarele în aer, desfăcute, fiul ei îi dădea de zor limbi în pizdă și în cur, cu o repeziciune nemaiîntâlnită de ea până atunci, ceea ce o făcu să aibă într-un timp foarte scurt câteva orgasme.
- Ahhh... daaa... îmm... daaa..... gata, oprește-te, vine George de la toaletă, spuse Dorina când auzi că ușa de la baie se deschise, după care roșie de excitare încercă să-și aranjeze fustița.
- Ahhh, gândi Dorina, Alex mă înebunește cu limbile... acum am chef de futut, ce bine ar fi fost dacă George ar fi știut că Alex mă fute, și ar fi propus să mă fută împreună... ar fi fost o nebunie maximă.. ahhh... sunt atât de excitată....
George se întoarse de la toaletă, își mai turnă puțină băutură în pahar, iar după câteva înghițituri simți că pereții încep să se învârtă în jurul lui. Închise ochii sperând să oprească amețeala ce îl făcea să nu își mai poată ține echilibrul în șezut, dar după ce văzu că se simte tot mai amețit ceru lui Dorina să-l ajute să meargă în dormitor.
Pentru că Dorina nu reușea să ducă misiunea la bun sfârșit, Alex se oferi să o ajute astfel încât reuși să-l așeze pe tatăl său în patul din dormitorul matrimonial., în timp ce mama sa se chinuia să-i așeze o pernă sub cap.
- Dorina, unde sunt, întrebă George, amețit
- În pat, unde să fii, ai băut și tu până nu ai mai putut!... Hai, acum închide ochii și culcă-te!
În timpul acesta, Alex ce se afla în spatele mamei sale care era aplecată spre tatăl său, datorită faptului că fustița sa se ridicase deasupra bucilor, îi văzu vulva umedă. Se lăsă în genunchi pe marginea patului, o prinse de buci, o trase brusc spre el și începu să-i dea limbi în pizdă.
- Alex, ești nebun? spuse Dorina speriată.... ne vede taică-tu... Ce faci.....
- Mamă, ți-am spus doar ce am de gând să fac în această noapte, dar până atunci vreau să-ți mai dau câteva limbi în pizdă... ai un gust foarte bun....
- Heei, de ce vorbești așa tare... vrei să te audă....
- Mami,.. tata în acest moment este pe altă planetă... habar nu are ce se întâmplă în jurul lui.
- Nu... este periculos... hai mai bine să mergem în camera ta.... acolo mă poți fute cum vrei tu... aici se poate trezi taică-tu...
- Heeei.. tatăăă, uită-te puțin la mine!!!, strigă Alex în timp ce o penetra în pizdă pe la spate, pe mama sa... uită-te cum băiatul tău îți fute soția, cea bună de pulă,... da tată, uită-te cum o fut pe mami... iar ei îi place... uite cum și-a desfăcut picioarele și pizda, și mă lasă să-mi îndes pula în ea..... da tată, uită-te cum o fut pe mama în pizdă iar ea nu mă respinge.....
- Nuuu .. te rog Alex, .. nu face asta aici, lângă tatăl tău, .... te las să mă fuți oriunde,... ahh... dar nu aici, lângă tatăl tău .... ahh... off doamne... ce bine eee... daaa,... fute-măăă, cât de tare poți tu!, spuse Dorina, în timp ce Alex începuse să o pătrundă în pizdă cu lovituri puternice.
Alex visa de mult la acest moment, iar acum era excitat la maximum, ceea ce îl făcea să o pătrundă în pizdă pe mama sa cu o plăcere deosebită. Corpul lui se atingea de bucile mamei sale, iar zgomotul produs de acele atingeri semănau cu niște aplauze, care în liniștea camerei păreau foarte stridente.
Dorina turba de plăcere, niciodată nu visase la așa ceva. De o perioadă bună de timp era futută de fiul ei și acceptase să devină amanta lui, dar nu crezuse vreodată că Alex ar fi avut curajul să o fută în același pat cu George. Acest lucru deosebit de periculos îi dădu o incitare maximă astfel încât începu să dea și ea contre destul de puternice la penetrările sălbatice ale fiului ei. Patul începu să scârțâie și să se miște din toate încheieturile însă pe Dorina aceste aspecte nu o mai interesau și contau doar avalanșele de orgasme pe care le simțea.
- Dorrrinnna, tuuu ești?... bolborosi George
- Da.. ahhh.. eu sunt... ce mai vrei, încă nu ai adormit ?...
- Înceeerc, daaar simt că seee mișcă patul cuuu mine...
- Păi te cred și eu... ahhh.... la câte pahare ai golit!... ahh... hai, închide ochii și... ahh.... încearcă să dormi!... ahhh.... daaa...
Acest dialog purtat între părinții săi îl excită și mai mult pe Alex care se opri puțin, o întoarse spre el pe mama sa, o întinse pe pat lângă tatăl său, îi ridică picioarele pe umerii săi, își potrivi capul penisului la curul Dorinei și o pătrunse puternic, continuând cu mișcări rapide.
- Uhh,... mai ușor... mă ustură curul... ahhh... o ai sculată prea rău... mai ușor te rog... lasă-mă puțin să mă obișnuiesc cu ea....daaa.... ahhh...
- Ahh,... ce bine se simte când te fut în cur lângă tati!.... Ar fi fost o adevărată blasfemie pentru acest cur apetisant, să nu fie futut... la cât de bun e.... ahh mami, ce buci ai și ce gaură strâmtă....
- Ahhh......ahhhh....ahhh....
- Îți place nu-i așa?.... Răspunde-mi,..... Îți place că te fut lângă tatăl meu?.... Îți place că te-am futut în pizdă lângă tata și acum te fut și în curul ăsta mare al tău?
- Ahh... daaaa..... ahhhh....
- Spune-o!
- Îmi place.... mult de tot.... când mă fuți în cur.... fute-mă.... fute-mă tare..... daaa... mai tareee.....
Întărâtat de îndemnurile mamei sale, Alex o pătrunse adânc în cur cu lovituri foarte puternice, făcând-o pe Dorina să-și bălăngăne picioarele în aer..
Dorina era în transă, nu își mai ...



    Login