Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFAMILII INCESTUOASE - Ep. VI
Autor : electronis - 2020-02-14
Citita de 14299 ori - Nota 8.39 (168 voturi)
FAMILIA POPESCU Cap.V I

Sonia intră în baie și dădu drumul la duș reglând în același timp robineții până reuși să stabilească o temperatură a apei destul de plăcută.
Se dezbrăcă de costumul de baie și intră sub duș lăsând apa să îi biciuiască corpul, ceea ce îi dădu o senzație foarte plăcută.
De fapt acea senzație de plăcut o avea încă de pe plajă, iar acum aceasta se acutiza.
Avusese o zi incredibilă, cu multe surprize ce o copleșiseră. La început Jimmy, urmat după aceea de Răducu, intraseră în mai puțin de câteva ore, în intimitatea ei, înnebunind-o cu degetele lor.
Acum știa sigur că băieții ei o vor avea pe rând, sau poate chiar în același timp, iar pe viitor și-o va trage cu ei de față cu Sorin, fără nicio restricție.
Asta a dorit tot timpul, să nu aibă restricții la nimic și a făcut tot ce i-a stat în putință să și reușescă.
Încă de la o vârstă fragedă i-au plăcut băieții, mai ales că se dezvoltase destul de rapid pentru vârsta ei, punând în umbră tot grupul ei de prietene.
E inutil de spus că toate privirile băieților erau ațintite asupra ei, și nu a durat mult până când aceștia au avut contacte sexuale cu ea.
I se dusese vestea în tot ținutul și întotdeauna era văzută în compania vreunui băiat care mai de care, mai arătos.
Cu timpul s-a perfecționat ajungând o adevărată bombă sexi, care mai nou, reușea să o pună în umbră și pe sora sa Dorina, care chiar dacă aceasta îi călca pe urme atât la frumusețe cât și la sex appeal, era considerată rățușca cea urâtă.
Nu a mai durat mult până când și tatăl ei, Mihai, a început să o vadă cu alți ochi și de aici până la a intra în patul Soniei, nu a mai fost decât o simplă chestiune de timp.
A urmat facultatea unde și acolo a fost number one, fiind împărțită în mod egal atât de profesori cât și de colegi.
Încă din acea perioadă Sonia a realizat că este nimfomană deoarece se simțea dependentă de sex, fiind cazuri în care nici trei bărbați deodată nu reușeau să o satisfacă.
Nu rata nimic și chiar participa la numeroase beții crâncene unde se lăsa cu adevărate orgii sexuale.
La una din acele orgii l-a cunoscut pe Sorin cu care s-a împrietenit și ulterior s-au și căsătorit.
A urmat imediat nașterea celor doi copii, în timp ce Sorin a construit o firmă destul de puternică, unde ușor a introdus-o și pe ea.
După nașterea copiilor, Sonia a devenit și mai dependentă de sex, așa că luă la rând aproape toți prietenii lui Sorin care oricum îi făceau de mult timp avansuri. Cu mulți dintre ei se futea în aceeași locație cu soțul ei, fără ca acesta să-și dea seama, cu ocazia petrecerilor pe care le dădeau sau la care erau invitați.
Foarte curând și-a futut toți agajații care prezentau interes necontând pentru ea, poziția ierarhică a acestora în cadrul firmei.
S-a futut chiar și cu Alex, fiul surorii sale, Dorina, care la o nuntă acesta a început să o pipăie cu nerușinare și incitată de tupeul puștiului și-au tras-o imediat într-o cabină de toaletă, unde a fost foarte impresionată de capacitățile sexuale ale tânărului.
Din acel moment începu să viseze la pulă tânără și racolă astfel doi tineri, nou angajați în cadrul firmei, cărora le testă imediat capacitățile sexuale.
Și acei tineri, Marius și Vali, de la început o impresionă pe Sonia, care aproape zilnic își făcea de lucru prin firmă pentru a se fute cu aceștia, iar în scurt timp relația lor ajunse de notorietate.
Cu timpul acei tineri începuseră să devină impertinenți, iar acum Sonia gândea că dacă tot vor intra în patul ei Jimmy și Răducu, nu v-a mai avea nevoie de aceștia.
- Am să-i cer lui Sorin să-i concedieze pe Marius și Vali, își spuse Sonia, au devenit nesimțiți. Se laudă cu relația pe care o au cu mine și au început să mă pipăie de față cu alți angajați.
- Nesimțiții, poate cred că mă pot fute de față și cu acei angajați!!!. Gata, imediat cum ajungem la Galați, îi spun lui Dorin să-i dea afară!!!
- Nu mai am nevoie de ei. Acum îi voi avea pe Jimmy și Radu, plus că Sorin dorește să o fac și cu prietenii lui. Aceștia m-ar fi putut fute oricum și oricând, dar de acum încolo voi avea ocazia să mi-o trag cu ei, fără perdea.
- Da, voi accepta toate condițiile lui Sorin, condiții, care oricum mă avantajează. Și mai este și Alex de care chiar îmi este dor. Cred că acum fute și mai bine. Îl voi încerca cât de curând și sunt sigură că nu mă va dezamăgi.
Cu astfel de gânduri ieși Sonia de sub duș, iar după ce se înfășură cu un prosop minuscul în zona soldurilor părăsi baia și se îndreptă spre camera pe care o ocupa cu Sorin, cu intenția de a se schimba.
Ca să ajungă în cameră trebui să treacă pe lângă soț și băieți, ce, o întâmpinară cu aplauze și exclamații admirative.
- Hei, ce înseamnă asta?, întrebă Sonia
- Un corp atât de perfect, trebuie admirat și aplaudat, spuse Jimmy
- La ce mititel este prosopul, nu știu de ce te-ai mai ostenit să încerci să te acoperi cu el, comentă Sorin
- Oooo, ce priveliște minunată, spuse Radu care se aplecase și se uita pe sub prosopul cu care Sonia încerca să-și acopere fără succes, părțile intime
- Ohoo mami, ce labii maronii ai la pizdă, și ce groase sunt. Zici că este moțul unui curcan, glumi în continuare Radu, în hohotele de râs ale lui Sorin și Jimmy.
- Hei, de ce sunteți obraznici ?, spuse Sonia, zâmbind totodată.
- Dar ce ai vrea dragă, să ne punem mâinile la ochi, sau să ne uităm în altă parte, spuse Sorin, prefăcându-se supărat.
- N-ar fi rău, glumi Sonia în timp ce intra în dormitor.
Aici Sonia se gândi ce haine să aleagă. Intenționa să-i incite mai rău pe băieți și astfel se decise să se îmbrace foarte provocator.
Alese ca pentru acea seară să nu poarte chiloți, iar în continuare luă o pereche de pantaloni scurți tip blug, tăiați deasupra șoldurilor, și făcuți ferferiță prin care dacă te uitai mai atent vedeai aproape totul, iar bucile stăteau la vedere. Asortă pantalonului o cămășuță albă, subțire și transparentă, pe care o înnodă la colțuri în jurul taliei, punând astfel în valoare sânii fermi și siliconați. După ce se încălță cu o pereche de sandale de culoare neagră cu toc cui, ce scotea în evidență brozul arămiu al picioarelor și mai ales picioarele lucrate perfect la sală, ieși în living în privirile admirative ale bărbaților.
Stabiliră să meargă pe terasa unui local să servească masa, iar în timp ce erau în căutarea unui restaurant care să aibă locuri libere pe terasă, fu abordată de Sorin
- Felicitări Sonia, arăți ca o vampă. Săracii băieți, i-ai înebunit de tot, merg în urma ta cu pulele sculate.
- Și ți-o părea rău?
- Nu, dar deja au început să se certe și cred că ar trebui să intervi, înainte să se întâmple ceva rău.
- Ok.
- Gata băieți, am găsit terasa, spuse Sonia în momentul în care trecea pe lângă un restaurant ce avea o terasă cu destule mese libere. Să intrăm aici!
Aleseră o masă de patru persoane pe care o ocupară, Jimmy și Sonia pe o parte, iar pe cealaltă, Radu și Sorin.
În timp ce așteptau să fie serviți Sonia îl abordă în șoaptă pe Jimmy încercând să-l calmeze deoarece se simțea că era într-o stare de nervozitate destul de accentuată.
- Te simt nervos Jimmy, s-a întâmplat ceva?
- Te rog să mă lași în pace!
- Hei, de ce îmi vorbești așa!
- Pentru că nu ai fost corectă cu mine!
- Adică.... fă-mă să înțeleg?
- Nu este corect ca în noaptea asta să te culci cu Radu. De ce nu vrei să te culci cu mine?
- Am spus că voi dormi și cu tine. Dar ce te face să crezi că voi face ceva cu Radu, altceva în afară de dormit?
- Pentru că mi-a spus el că va încerca să te fută!
- Și asta înseamnă că v a și reuși? Ce credul ești, îi sopti zâmbind Sonia, mângâindu-l ușor cu mâna pe picior.
Încercând să-l incite și totodată să-l îmbuneze, înaintă cu mâna între picioarele acestuia, masându-i ușor pula deosebit de erectă.
- Ohoo, dar ești dotat, nu glumă, îi șopti Sonia admirativ.
Acest gest al Soniei îl blocă pe Jimmy care rămase fără reacție, însă după ce masa fu servită își reveni și începu să maseze ușor cu mâna dreaptă piciorul mamei sale.
- Ce piele catifelată ai! Ahh, .. ce senzație, spuse Jimmy, care prinse curaj la vederea surâsului de pe fața mamei sale, și băgă mâna dreaptă sub pantalonul deosebit de scurt al mamei sale.
De fapt Jimmy nu simți niciun fel de rezistență din partea mamei sale în momentul în care îi băgă mâna sub pantalon și începu să-i mângâie pizda.
Din contră, Sonia își desfăcu ușor picioarele pentru ca Jimmy să-i poată mângâia pizda mai bine.
Jimmy se simțea în al nouălea cer, îi masa mamei sale labiile pizdei, cu două degete, fără ca aceasta să-i interzică acest lucru. Era nevoit să-i scoată mâna de la pizdă în momentul în care picolul venea să mai debaraseze ceva de pe masă, după care băga înapoi mâna la pizda mamei sale și îi masa între degete labiile.
Într-un târziu se ridicară cu toții de la masă și plecară într-o plimbare pe faleză, îndreptându-se ușor spre hotelul unde erau cazați.
- Mamă, pot vorbi ceva cu tine?, întrebă Jimmy
- Sigur!
- Sorin,.. Radu,... Mergeți înainte, eu rămân puțin cu Jimmy... vrea să purtăm o mică discuție.... Vă ajungem din urmă.
- Ok....
- Da Jimmy... spune
- Mamă... am o rugăminte la tine..
- .......
- Nu vreau ca în noaptea aceasta să te fută Radu...
- Ți-am mai spus Jimmy.. mergi prea departe cu gândul
- Nu, nu merg și știu că nu vei scăpa nefutută de el,... Nu este corect, eu trebuia să-ți propun primul.
- Și cine te-a oprit să nu o faci?
- Mi-a fost teamă să nu te superi pe mine!
- Chiar dacă m-aș fi supărat, mi-ar fi trecut! Erai dator să încerci.
- Ahh..
- Și acum nu înțeleg de ce ești supărat?
- Pentru că ar fi trebuit să te fut demult!
- Și de ce nu mai futut?, spuse simplu Sonia. De ce nu ai încercat! Cred că în anii aceștia ai avut atâtea ocazii favorabile în care ai fi putut să mă fuți. Astăzi mi-ai băgat degetele pe unde ai vrut, iar acum eu stau de vorbă cu tine ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat! De ce ai așteptat până acum?
- Nu știu.... Nu am avut curajul!, spuse Jimmy după care își îmbrățișă mama și o sărută lung și apăsat pe gură.
Profitând de lăsarea întunericului, între cei doi avu loc un sărut pasional în care fiecare încerca să găsească mai repede limba cel...



    Login