Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFAMILII INCESTUOASE - Ep. IV
Autor : electronis - 2020-02-06
Citita de 15835 ori - Nota 8.41 (142 voturi)
FAMILIA GEORGESCU – Cap.IV

- Bună dimineața! De ce este curentul ăsta în casă? Mai închideți din geamuri, nu auziți cum se trântesc ușile, singure!
- Eee, dacă ai fi mai atent nu s-ar trânti!, Dar ce e cu tine, de ce te-ai trezit așa brusc?
- Am primit un telefon, o comandă de transport. Voi avea de lucru aproape două săptămâni.
- Deja am vorbit cu Victor, după ce descarcă la Săcele, o ține direct la Turda, unde urmează să mă întâlnesc cu el în noaptea asta. Asta e, voi lipsi mai mult de acasă în următoarea perioadă.
- Daaaa,de parcă dacă ai fi stat acasă ți-ai fi făcut simțită prezența. Oricum, mă bucur pentru tine. Sper să vină zile mai bune.
- Da, ar trebui. Oricum, am înțeles că vor urma și alte contracte... Ai făcut și pentru mine o cafea? Hai că după ce beau cafeaua trebuie să pregătesc camionul pentru cursă.
- Da este făcută cafeaua, dat mai întâi stai jos la masă și gustă și tu ceva.
George se așeză preocupat la masă, navigând pe telefon și încercând să dea diferite mesaje, iar printre picături gusta din niște felii de mezeluri.
Alex care urmărise atent întreaga discuție se așeză la masă lângă Dorina, pe partea opusă cu tatăl său.
O perioadă s-a mâncat în tăcere după care Dorina încercă să-l întrebe pe George ceva la care acesta, preocupat la ce butona pe telefon, nu răspunse.
Alex, încă sub efectul excitării, îl privea înciudat pe tatăl său. Dacă nu ar fi primit acel nenorocit de telefon, tatăl său ar fi dormit și acum, iar el ar fi putut să își fută în voie mama.
Cât așteptase acea clipă, cât se zbătuse să ajungă acolo, ce muncă de lămurire a dus cu Dorina, iar în momentul când aceasta acceptase și se pregătea să o pătrundă, a trebuit să se retragă din cauza tatălui.
Ce diferență între mătușa Sonia și Dorina, ce greu se lăsa futută mama sa!
Acum doi ani de zile în timp ce se afla la o nuntă, în doi timpi și trei mișcări a dus-o pe Sonia într-o cabină de toaletă și a futut-o. A fost foarte incitant mai ales că Jimmy simțise ceva și stătea cu ochii pe ei. Ahh, și mătușa Sonia, o mare curvă. A venit la nuntă cu o rochie mulată pe corp și fără să poarte chiloți. S-a așezat lângă ea la masă, a mîngâiat-o ușor pe picior, după care a înaintat cu mâna puțin mai sus, la clitoris și de acolo s-au trezit într-o cabină de toaletă. Doamne ce mai gemea mătușa Sonia când o futea! Îi era teamă să nu se alarmeze cineva și să bată la ușa toaletei.
Acum Alex profitând de neatenția tatălui său, puse mâna pe picioarele mamei sale și le mângâie. De acolo își duse mâna între picioarele ei și cu un deget îi dădu la o parte chilotul. Acum toată pizda mamei sale se afla în palma sa.
Dorina se foi ușor pe scaun. Simțea că nu este într-o poziție prea confortabilă cu mâna lui Alex la pizda ei. Se uita la George, îi urmărea mișcările și se ruga ca acesta să nu își îndrepte privirea spre ei.
Alex reușise să-i introducă două degete în pizdă pe care le mișca foarte vioi, creându-i o stare de excitare.
De fapt Alex reușise să o excite încă de când intrase în bucătărie și își etalase umflătura din boxeri.
A urmat acel sărut franțuzesc, după care acele limbi în pizdă care au excitat-o demențial.
Îi plăcea când i se dădeau limbi în pizdă, Victor îi dăduse de câteva ori, dar se vedea că nu avea fantezie. Îi despica foarte puțin labiile și nu îi intra cu limba atât de adânc în pizdă, așa cum o făcea Alex.
Ah, Alex era bestial, știa ce să facă cu limba, dar știa ce să facă și cu degetele. Cu siguranță știa ce să facă și cu pula!
Acum Alex o înebunea cu degetele. Simțea că numărul degetelor din pizda ei se dublase, nu mai erau două ca la început, și da, chiar simțea că Alex îi umpluse pizda cu patru degete. Avu imediat un orgasm, dar nici nu mai știa la al câtălea era. Le pierduse de mult numărul. De când Alex începuse să își bage limba și degetele în orificiile ei, încercând să o fută, avusese mai multe orgasme decât în toată viața ei.
Ahhh, ar fi vrut ca George să mai fi întârziat măcar cinci minute. Ar fi avut ocazia să simtă în ea acea pulă mare a fiului ei. Era curioasă să vadă dacă poate intra acel monstru în ea. Nici nu știa cum are vaginul. Mic, sau adânc? Nu știa, pula lui George era mică, a lui Victor cam tot pe acolo, dar a lui Alex era mai mare decât pulele lui George și Victor la un loc. Ah Doamne, de ce nu ai făcut ca George să mai întârzie puțin!
Dorina se trezi din visare și îi împinse ușor mâna lui Alex, după care se ridică de pe scaun și începu să strângă masa.
Alex se oferi și el să o ajute pe mama sa astfel încât George rămase singur la masă cufundat cu navigarea telefonului.
În timp ce Dorina începuse să spele ceștile de cafea, Alex veni în spatele ei, o cuprinse în brațe, frâmântându-i sânii cu ambele palme și își frecă erecția între bucile mamei sale.
- În seara asta nu mai scapi nefutută de mine, îi șopti la ureche Alex mamei sale.
- Am să-ți arăt cum trebuie futută o femeie! , mai spuse Alex după care îi băgă două degete în pizdă.
- Alex, potolește-te!
- Nu mai pot să mă abțin, mamă, ești atât de bună de pulă iar tata nici măcar nu se uită la tine.
- Din seara aceasta vei deveni femeia mea și am să-ți satisfac toate poftele! Ai auzit mamă? Toate poftele!
- Alex, tatăl tău este lângă noi.Potolește-te!
- De ce nu recunoști că vrei te fut? Uite, ți-am băgat în pizdă patru degete, iar tu nu ai nimic de obiectat. Ești excitată la maximum!
- Bine Alex, îți promit că vom vorbi diseară, acum lasă-mă te rog. Este periculos.
- Ok mamă.
...................................................................................................................................................................
Ziua trecu destul de repede, Alex plecă în oraș imediat după micul dejun, iar Dorina îl ajută pe George să-și facă bagajul.
După plecarea acestuia la garaj, în așteptarea serii, Dorina a făcut curățenie în casă, gândindu-se la Alex.
Simțea față de băiat o atracție irezistibilă, și, curios, chiar îi plăceau atingerile lui.
Cât de mult se schimbaseră lucrurile în nici 12 ore. Dacă până acum o zi îl vedea pe Alex ca pe copilul ei mic, ce trebuie dădăcit, dintr-o dată îl vedea ca pe un potențial amant.
Nu a crezut niciodată că un bărbat o poate fute atât de ușor cum era pe cale să o facă Alex, fiul ei.
Chiar și Victor a trebuit să o curteze câteva săptămâni până când a reușit să o fută prima dată. S-a întâmplat într-o seară când neavând cu ce să ajungă acasă a apelat la Victor, care după ce a parcat mașina în parcarea din spatele blocului a început să-i facă declarații de dragoste. Pentru că afară se lăsase întunericul, Victor i-a cerut să facă sex cu el, și nu i-a dat voie să plece acasă până când nu a futut-o acolo, în mașină, poate singurul lucru incitant ce i s-a întâmplat în viață, până seara trecută. Au mai urmat după aceea și alte futaiuri cu Victor, care însă nu au dat-o pe spate.
Iar acum din neant a apărut.... ALEX, fiul ei. Da, fiul ei care aseară dacă mai insista puțin ar fi futut-o în pat lângă George. Astăzi în bucătărie a scăpat ca prin urechile acului să fie futută, însă gândindu-se mai bine, chiar îi părea rău că Alex nu o futuse până acum, dar dintr-o dată i se făcu teamă!
- Dacă Alex se răzgâdește și nu mai vrea să continue cu ea ce a început aseară?
- Dacă îl face Dana să se răzgândească și să-i acapareze toată atenția?
- Of Doamne ce mă fac, dacă Alex nu mă mai vrea?
Dorina se gândea la multe lucruri şi ajunse la concluzia că trebuie să îl aştepte pe Alex îmbrăcată în ceva sexi, deoarece avea de gând să-l incite puţin.
Îmbrăcă o fustiță scurtă și vaporoasă pe sub care se vedea ușor că nu mai exista nimic. A urmat un maieuţ care îi acoperea doar puţin mai mult de jumătate din dimensiunea ţâţelor (asta şi din cauză că avea un piept foarte generos) și așteptă nerăbdătoare întoarcerea acasă a băiatului.
...................................................................................................................................................................
În timp ce se aflau la televizor și urmăreau un film plictisitor, Dorina își făcu puțin curaj și îl abordă pe Alex, care până atunci se dovedi foarte tăcut, ceea ce îi sporise teama că acesta s-a răzgândit și nu îl mai interesa persoana ei.
- Alex, pot să te întreb ceva?
- Sigur mamă!
- Hainele pe care le port în această seară, mă arată grasă?
- Nu mamă, ți-am mai spus. Arăți foarte bine!
- Mincinosule, spuse Dorina, apropiindu-se totodată de Alex.
- Uită-te mai bine!, mai spuse Dorina în timp ce se urca în pat în fața lui Alex și se așeza în poala acestuia.
- Ești un băiat mincinos care vrea să o facă pe mama sa să creadă că arată bine!
- Nu este adevărat mami, arăți bestial și ești bună bună-rău de futut, de câte ori să-ți mai repet, spuse Alex care deja îi ridicase fustița și îi frământa bucile.
- Hmm,... obraznicule, te-ai și înfipt cu mâinile direct pe bucile mele.
- Obraznico, .. păi dacă vi în fața fiului tău fără chiloți pe tine!
- Nu îi mai suportam, m ai iritat cu barba, la câte limbi în pizdă mi-ai dat până acum!
- Ahh mamă, tu mă înebunești pe mine!, spuse Alex în timp ce se freca cu erecția de pizda ei, iar cu un deget îi masa gaura curului.
- Alex, tu chiar crezi că arăt bine?, întrebă Dorina în timp ce îi permitea fiului său să o pătrundă în cur cu un deget.
- Da mamă, arăți bine, cu toate că am unele îndoieli cu privire la sâni?
- Ce e cu ei, întrebă speriată Dorina.
- Vreau să mă coving că sunt naturali. Vezi tu, ai mătușei Sonia sunt mai fermi, chiar dacă ai tăi sunt mai mari.
- Ai lui Sonia sunt plini cu silicon, ai mei sunt naturali. Uite convinge-te, spuse Dorina și își scoase imediat maieul.
- Da, ai dreptate mamă, sunt naturali, dar acum cred că am dubii și cu privire la pizda ta, glumi Alex. Poate așa îți scoți și fustița și să lași să mă conving că pizda ta este naturală.
- Lasă, cu asta te-ai convins până acum. De astă noapte stai numai cu degetele în ea, iar acum văd că ai trecut la cur, spuse Dorina, în timp ce împingea mână lui Alex care reușise să îi introducă și al doilea deget.
- Mami, lasă-mă să îți sug sfârcurile, mă excită foarte mult țâțele astea mari.
- Cu multă plăcere, Alex.
Alex începu să lingă sfârcurile după care le apucă cu buzele sugându-le cu o plăcere deosebită. În același timp reuși să își tragă pantalonii de pe el, după care se poziționă în așa fel încât pula sa erectă să se afle între bucile mamei sale.
- Perversule, ce vrei să faci?, spuse Dorina după care îl apucă pe Alex de pulă.
- Ghici?
- Hmm.., tu vrei să mă fuți.. daaa.. îmi place așa, să-ți simt pula chiar în mâna mea, esti foarte obraznic.
Alex după ce își frecă pula de pizda mamei sale, încercă să i-o introducă în vagin, însă Dorina se retrase și se ridică de pe canapea.
- Alex, tu ești fiul meu și vrei să mă faci să mă simt bine din cauză că am probleme cu tatăl tău, din această cauză vrei să mă fuți, nu că mă dorești ca femeie!
- Nu este adevărat. Îți voi dovedi că te înșeli. Uite ce erecție am. Doar când te văd, mă excit.
- Nu cred, până aseară nu ai încercat nimic. Doar atunci când ți-ai dat seama că problemele pe care le am sunt foarte grave, ai încercat să mă fuți.
- ...
- Aș fi preferat să mă fi văzut cu acești ochi încă de acum un an sau doi, și m-ar fi plăcut să mă urmărești la baie, prin casă, să mă prinzi în ipostaze incitante, să mă atingi accidental în părțile intime și chiar să mă înghesui prin unghere, așa cum ai făcut astăzi în bucătărie.
- Nu es...



    Login