Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFAMILII INCESTUOASE - Ep. III
Autor : electronis - 2020-02-03
Citita de 20087 ori - Nota 8.40 (181 voturi)
revizuită

FAMILIA GEORGESCU – Cap.III

Dar să întrerupem pentru puțin conversația soților Popescu și să facem cunoștință cu familia Georgescu din București, compusă din trei membri (George 49 ani, Dorina 41 ani și Alex 19 ani neîmpliniți).
George a deținut până nu demult o mare firmă de transport însă datorită faptului că a pierdut multe contracte, nu a mai putut achita ratele la bănci și a fost nevoit să vândă camioanele pentru a amortiza pierderile, rămânând în prezent cu două tiruri pe care le administrează, ajutat de un prieten, Victor.
Datorită problemelor financiare, a devenit o persoană rece, refuzând dialogul cu membrii familiei sale.
Dorina este casnică, însă datorită pregătirii de specialitate pe care o are, ține evidența contabilă a firmei de transport a soțului ei.
Alex, este elev în clasa a XII a la o școală din București.
Dorina este foarte îngrijorată de starea psihică prin care trece soțul ei și încearcă din răsputeri să poată comunica cu el, pentru a-l readuce pe linia de plutire.
În același timp simte și lipsa unui bărbat pentru a-i satisface nevoile femeiești.
Soțul ei nu a mai atins-o de foarte mult timp, nici nu mai știe numărul lunilor, făcând-o astfel să caute alinarea în brațele lui Victor în vârstă de 43 ani, prietenul soțului ei, care din păcate chiar dacă are destulă voință, nu prea reușește să o satisfacă, asta și din cauză că este mai mult plecat în cursă cât și a faptului că nu este destul de dotat și pe deasupra mai duce lipsă și de fantezie.
Acum Dorina, îmbrăcată destul de sumar, ca pentru culcare, cu un maieu foarte decoltat și o pereche de bikini, după o nouă încercare de abordare a soțului ei, se află în living pe canapea, într-o lumină difuză, încearcând să își pună ordine în gânduri.
- Ce este în neregulă cu mine ?, De ce se poartă George atât de urât cu mine ?
- Ce vină am eu că firma merge atât de prost!
- De ce a făcut contracte cu societăți care nu erau de încredere și care nu i-au plătit cursele?
- De ce s-a îndatorat atât de mult la bănci? La cât parc auto vroia să ajungă?
- Dar, dacă nu asta este cauza pentru care este George atât de rece cu mine?
- Cu George nu am mai avut contact sexual de aproape un an de zile. Cum poate un bărbat să stea atât de mult fără să se iubească cu o femeie. E clar, înseamnă că are o amantă, care sigur arată bine, iar eu nu îl mai atrag.
- Am și eu nevoie de bărbat, care să mă satisfacă. Ce să fac, să ies pe stradă la agățat!!!.., Off, și Victor ăsta e atât de pămpălău, îmi spune că îi place atât de mult să mă fută, dar după ce dă de două-trei ori din cur zice că nu mai poate ține și își dă drumul, iar eu rămân mereu neterminată!!!! Clar, nu am noroc de bărbați.
- Poate lui George nu-i mai place de mine pentru că sunt grasă. Da, chiar sunt grasă. Trebuie să încep o dietă și să reîncep să merg la sală. Cum am stat așa până acum! I-a uite ce bulane am făcut și ce cur mare am. Chiar mă simt grea!!!
În acel timp Alex se întorcea acasă după ce o condusese pe Dana, prietena sa, la locuința ei.
Era destul de nervos, simțea că Dana își bate joc de el. Știa că nu mai e de mult virgină, auzise destule întâmplări incitante la adresa ei și cu toate astea încă refuza să aibă o relație sexuală cu el. Îi plăcea să îl incite, îl lăsa să o atingă peste tot, să îi frământele formele apetisante, însă.. doar atât, făcându-l să turbeze de excitare.
Într-o astfel de situație era și acum când intra în casă și înainte să meargă în camera sa pentru a se schimba a văzut lumină în living...
Mama sa se afla pe canapea și privea în gol.
- Mamă, ce s-a întâmplat? De ce ești tristă?
- Bună dragostea mea, ai venit?
- Iar te-a supărat tata?
- Da. Nici măcar nu mai vrea să vorbească cu mine. Cred că are pe alta. Am să-mi strâng lucrurile și voi pleca de aici!
- Mamă, de ce vorbești așa. Nu mai fi tristă. Tu ești cea mai frumoasă mamă din lume, spuse în continuare Alex și se așeză pe canapea lângă ea, îmbrățișând-o.
- Știi Alex, de multe ori am senzația că tatăl tău nu mă mai iubește. Nu mai văd nimic care să vină din partea lui. Zici că este un lemn cu care trebuie să stai de vorbă. Nimic, nicio reacție, nicio empatie, niciun gest de tandrețe, nimic.., de făcut dragoste ce să mai spun!!!
Alex asculta ce îi spunea mama sa și în același timp o mângăia ușor pe brate, însă fiind aproape lipit de ea îi simțea respirația și formele apetisante.
Simțea că are o piele catifelată, foarte îngrijită și un miros dulceag de parfum care îl incita la maximum, făcându-l astfel să-și coboare palmele pe picioarele mamei sale și să le mângâie ușor.
Starea de excitare pe care deja o avea, deveni și mai puternică și asfel începu destul de apăsat să-i maseze pulpele. Încerca prin aceste mângăieri să acopere câți mai mulți centimetri de piele catifelată și incitantă la atingere.
- Stai liniștită mamă, eu voi fi întotdeauna lângă tine și te voi iubi necondiționat.
- Off Alex, ce bine e că te am pe tine, nu știu ce m-aș fi făcut singură! E bine când ști că te poți sprijini pe cineva apropiat!
- Da mamă, voi fi mereu cu tine și îți voi satisface orice nevoie!
- Ce fel de nevoie, Alex!, tresării Dorina, deoarece simțise cum Alex îi masa clitorisul prin chilot.
- Alex, ce faci?, mai spuse Dorina, după ce se ridică de pe canapea.
- Spune Alex, de ce ai făcul lucrul acela urât?
- Scuze, mami, a fost o greșeală, spuse Alex, acoperindu-și cu mâinile erecția foarte pronunțată, ce risca să iasă din pantalon.
- Ahh, dar tu ești excitat, ai pula sculată !!!
- Îmi pare rău mamă, nu m-am putut controla, dar să ști că tu ești vinovată!
- De ce Alex, de ce?
- Pentru că ești frumoasă, mamă, spuse Alex în timp ce se ridicase de pe canapea și acum o îmbrățișa pe Dorina. Da mamă, pentru că ești frumoasă și ai un corp atât de apetisant!
- ....... Îmm....
- Uită-te și tu mami ce țâțe generoase ai, nu ca ale mătușii Sonia care sunt pline de silicon. Naturale mamă, naturale, mai spuse Alex în timp ce începuse să le frământe cu palmele, după ce i le scosese prin decolteul maieului.
- ... Ahh.., Îmm.., Alex,... ce faci?.. ... Îmm...., Oprește-te!.., Îmm..,
- Nu pot mami, nu pot! Spuse Alex în timp ce începuse să îi frământe și bucile.
- Ahh mami, ce cur bestial ai!..., Doamne, mami, nu mai rezist! Ești bună-rău de pulă! Te rog, lasă-mă să te fut!
- Ohh Dumnezeule, Alex! Îți dai seama ce spui?
- Mamă, crede-mă, nu mai pot!, spuse Alex, în timp ce își desfăcu pantalonii și îi arătă mamei sale, pula, deosebit de erectă.
- Vezi mami, vezi cât de mult mă exciți?...., Vezi cât de mult te doresc?
- Nu Alex, nu! Spuse Dorina, în timp ce încerca să se îndepărteze de băiat.
- Stai mami, nu pleca! Te rog! Mai rămâi puțin. Tata s-a culcat de mult, uite, dacă nu vrei să te fut, măcar lasă-mă să-ți dau limbi în pizdă! Ai să vezi că o să-ți placă!
- Ceee???? Tu chiar ai înebunit!!!!!..., GATA!!! Te rog să-mi dai drumul.
- Iartă-mă mami!, nu fi supărată pe mine. Eu chiar te iubesc și sunt gata să fac orice pentru tine!
- Dacă este așa cum spui, atunci te rog să mergi la culcare! Dar nu înainte să faci un duș RECE, să te răcorești!! Noapte bună.
- Noapte bună, mamă!
Dorina plecă direct în dormitorul conjugal unde se trânti în pat lângă George, care dormea destul de adânc după ce consumase câteva pahare cu whiskey.
Începu să se gândească la această ultimă întâmplare, se întâmplase ceva grav, ceva ce știa că va deveni o mare problemă pentru ea pentru că îl cunoștea pe Alex.
Știa că Alex era foarte ambițios, cu personalitate, cu mare trecere la fete și știa că avusese destule prietene, din toate categoriile de vârstă.
De câteva ori la văzut în compania unor fete ce păreau destul de mature și chiar se întreba dacă acesta este atras de milfe.
Îi admira corpul, bine lucrat la sală, zâmbea subtil de câte ori îl vedea umblând prin casă doar în boxeri, și mai ales atunci când își etala bărbăția. Își amintește că o dată l-a mustrat spunându-i că nu se cade să vii în fața mamei cu pula în erecție, la care Alex a replicat că așa este mărimea ei normală.
În seara asta când Alex i-a arătat penisul, a constatat cu uimire că nu mai văzuse niciodată o pulă atât de mare.
Cum era posibil ca un adolescent ce abia și-a făcut majoratul să fie atât de dotat. Cu cine semăna?
- George, e vai de capul lui! După ce că are pula mică, nici nu știe să se folosească de ea! A, am uitat! O folosește doar atunci când merge la toaletă!
- Doamne, ce fac eu acum! Cum mai dau eu mâine ochii cu Alex! Simt că mor de rușine!, își spuse Dorina, după care izbucni în plâns.
Încercă să se calmeze și să se gândească în continuare cum să găsească soluții la problemele ce o copleșeau, și tot încercând să găsească răspunsuri,... adormi... și visă că George era vesel, scăpase de probleme, firma de transport dădea randament, iar George redevenise același soț iubitor ca în vremurile de mult apuse.
Dorina era în al nouălea cer, George era tandru, o mângâia senzual și ... Dumnezeule... îi dădea limbi în pizdă... ceea ce el nu făcuse niciodată.
Fericirea Dorinei era maximă, totul se întâmpla ca într-un vis frumos, din care nu vroia să se mai trezească, deoarece simțea cum limba lui George, o pătrundea destul de adânc în pizdă.
... Dar,... o mișcare bruscă, o făcu pe Dorina să se trezească. Era întuneric, dar George continua să-i dea limbi.
- Doamne, a fost un vis, dar tot este bine! Văd că George încearcă să mă uimească!, își spuse Dorina, în timp ce se auzi un sforăit puternic!
- Ce?, Nu se poate! George doarme lângă mine!
- Nuuuu, înseamnă că este Alex!!!, spuse Dorina, împingând cu palmele capul lui Alex ce se afla între picioarele ei.
- Alex, ce dracu cauți aici? Ești nebun de-a binelea!
- Nu te supăra mami, dar nu puteam să adorm dacă nu aș fi făcut asta! Te rog, mai lasă-mă un pic, pizda ta are un gust superb, îi șopti Alex, trăgând-o puternic pe Dorina, de pulpe, spre fața lui.
Datorită acestei smucituri puternice, salteaua se mișcă făcând ca și sforăitul lui George să înceteze pentru o clipă.
Era o liniște deplină în care se auzea doar lipăitul limbii lui Alex, ce se mișca în pizda mamei sale.
Dorina nu mai avea putere să reacționeze, poate și de teamă să nu-l trezească pe George și astfel îl lăsă pe Alex să-și facă treaba.
Băiatul văzând că mama sa nu mai are nicio obiecție începu să se desfășoare așa cum știa el mai bine.
O lingea pe labii, după care își împingea puternic limba în vagin simulând un contact sexual, lucru ce o scoase pe Dorina din minți, care începu să geamă destul de puternic.
Alex prinse curaj, se ridică în picioare și o săltă pe mama sa de ...



    Login