Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Familia perfecta
Autor : George0969 - 2017-03-16
Citita de 41448 ori - Nota 7.22 (73 voturi)
Nu pot sa zic ca mi-am inceput viata sexuala de mult timp si totusi ma gandeam ca iubita mea va ramane in oras ca sa petrecem in seara de ajun si speram ca voi avea parte din nou de acele senzatii pe care le ador. Speram ca voi face din nou sex in seara aceasta cu iubita mea, ii pregatisem deja ceva special dar ea aplecat cu parintii ei la tara la bunici si eu am ramas blocat in casa cu parintii si cu enervanta de vara-mea care e mai mare ca mine si face mereu pe sefa. Cateodata ma gandesc ca ea v-a ramane singura toata viata din cauza stilului ei autoritar.
Stau plictisit pe canapea si privesc cum parintii mei, unchiu si matusa, care ne onoreaza cu prezenta, se agita prin casa si prin bucatarie pregatind fel de fel de lucruri ce au legatura cu Craciunul, Mihaele, vara-mea se stradueste sa impodobeasca bradul dupa gusturile ei ciudate. Send.
Ahhh, am uitat sa ii zic ca o iubesc, nu ii nimic ii mai scriu un mesaj si ii zic ca mi-e tare dor de ea. Asa, gata.
Plictiseala asta chiar ma doboara, merg la etaj, ma bag in dormitor si ma uit la televizor, este mult mai bine asa decat sa incurc lumea pe aici. Eu si parintii mei locuim la casa, intr-un oras frumos de munte. La etaj sunt trei dormitoare, unul din ele este al meu, am tot ce imi trebuie aici ca sa nu ma plictisesc plus televizorul, care imi ocupa mare parte din timp!
Am gasit o emisiune pentru mine, sigur voi avea timp sa o urmaresc, asa am gandit pana cand am vazut-o pe enervanta de vara-mea in pragul usii, imi smulge telecomanda din mana fara sa imi zica nimic si schimba canalul. Enervanta fiinta!
- Mama, Mihaela nu ma lasa sa ma uit la televizor! Tip eu iritat ca sa se auda pana jos in bucatarie.
- Fii cuminte Gabriel las-o si pe Mihaela sa se uite la televizor este musafir! Imi raspunde mama cu o voce dojenitoare.
Ahhh, asa se intampla de fiecare data! Eram sigur! Ma trantesc pe canapea, imi incrucisez bratele in zona pieptului, fac boticul de baiat suparat, ma incrunt si privesc spre podea.
- Varu, nu mai fi suparat scumpete finca iti va placea si tie emisiunea aceasta. Spune Mihaela trantindu-se pe covor.
Vara-mea era imbracata intr-o fustita scurta de scolarita si o camasa decoltata ce lasa sa i se vada putin din sani. Si cum sta ea pe burta uitandu-se la televizor isi ridica piciorusele apoi funduletul se misca si fustita cade pe spate lasand pielea la vedere. Raman uimit, fara cuvinte. Mihaele nu purta chiloti, bucile albe si jucause ma fac sa belesc ochii cat cepele, cobor privirea cativa milimetrii si ii vad pizda rasa, chiar si carnea rosie dintre buzele groase. Nu am nici o reactie, doar stau si privesc, imi e greu sa cred ca vara-mea nu face asta intentionat, dar nu zic nimic ca sa nu risc sa stric acest moment.
Isi misca o mana pe care o indreapt spre intimitatea dintre picioare, isi atinge labiile cu varful degetului si urca spre gaurica funduletului ei, isi intoarce privirea spre mine si imi vorbeste:
- Ti-am zis varu ca iti v-a place si tie emisiunea aceasta! Si se ridica in fundulet cu fata spre mine.
O privesc, incep sa tremur, oare este adevarat ceea ce vad? Emotiile ma coplesesc, Mihaela ma privea in timp ce isi musca buzele si cu o mana isi maseazav sanii prin camasa ei decoltata. Cealata o tinea intre picioare, le departeaza si ma lasa din nou sa ii privesc pasarica rasa. Nici nu imi dau seama ca sunt cu gura deschisa si o urma de saliva se prelinge pe buza mea inferioara. Degetele Mihaelei ii departeaza labiile mari si ma lasa sa ii vad vaginul si lindicul care a iesit de sub chipiul protector, labiile mici sunt asa de fine, aproape insesizabile. Ma excit privind-o pe vara-mea dar nu pot sa o las sa vada cum madularul meu reactioneaza, mai ales ca sunt imbracat intr-o pereche de pantaloni de trening, asa ca imi strang picioarele si ma acopar cu mainile zona intima.
- Iti place verisorule? Vrei sa vezi mai mult? Intreaba Mihaele
Eu nu raspund nimic dar schitez un da neohotarat printr-o aplecare a acapului. Isi duce un deget la gurita si il suge apoi revine cu el in zona intima, baga acel degetel intre labii si il strecoara in gaurica vaginului, incepe o miscare de dute vino lenta, mmm, geme si isi lasa capul pe spate. Pasarica ei este acum foarte umeda si nu dureaza mult pana isi mai strecoara un degetel in interiorul vaginului. Ahhh cat de sexy e vara-mea!
Isi scoate degetele si le linge apoi revine la aceleasi miscari de dute vino din interiorul vaginului! Ahhhpula mea e atat de tare, imi trece prin gand sa o scot si sa incep sa ma frec si eu in fata ei. Dar ma abtin mi-e cam rusine de ea, e vara-mea totusi. Ea isi continua miscarile din incheietura mainii din ce in ce mai repede, geme, isi scoate degetelele si incepe sa isi frece lindicul cu putere. Ahhh acum isi introduce trei degete in vagin si continua sa se masturbeze in fata mea. Eu ma prind de pula prin pantaloni si mi-o strang cu pitere, e atat de tare, vreau sa o scot, sa o eliberez dar mi-e teama de reactia ei asa ca o las sa continue. Mihaele e asa de uda acum incat cu usurinta isi largeste vaginul si isi mai baga un degetel, acum are patru degetele in interior si le misca rapid, geme zgomotos, tremura si un jet de lichid tasneste cu putere din ea varsandu-se pe covor. Urmeaza al doilea si al treilea cand se aude un strigat:
- Copii haide-tila masa! Vocea matusii ne cheama.
Verisoara mea, care acum mi-a devenit simpatica sta in fata mea la masa, parintii sunt asezati in dreapta si in stanga noastra, in timp ce mananc o privesc pe Mihaela si nu pot sa imi dau seama ce a fost in capul ei si nici al meu cand am stat si am privit-o. Acum nu mai pot sa scap de erectie, firar, cum termin de mancat fug repede la baie sa ma eliberez de tensiune ce s-a adunat in trupul meu.
- Ahhh, scuze, rosteste vara-mea in timp ce duce mana la gurita, apoi priveste spre podea si se apleaca, intra cu totul sub masa. Parintii vorbesc chestii de ale lor fara sa ne bage in seama, simt atingerile mainilor verisoarei mele pe coapse, fata de masa imi acoperea mijlocul, prin urmare nimeni nu putea sa vada ca nesuferita mi-a tras pantalonii si mi-a scos pula erecta la aer. Rosesc instant si ma transform intr-o stana de piatra, nu vad nimic dar simt cum o manuta de-a ei imi maseaza pula, apoi simt sarutul buzelor moi pe capul penisului meu belit! Ahhh ce face? Ma uit spre parinti si spre unchi, nu ma baga in seama, nici pe Mihaela nu cred ca au obsercat-o cand s-a bagat sub masa. Gurita ei acum imi suge penisul erect, mi-a inghitit penisul si isi misca buzele de sus in jos si de jos in sus, iar cu o manuta imi freaca baza penisului, iar cu cealalta imi tine pantalonii trasi ca sa nu o incomodeze in timp ce imi suge madularul ca un copil ce nu este intarcat si abia si-a primit biberonul. Acum ii linge capul si il fraca cu manuta, ahhh nu mai rezist, strang tare de coada furculitei pe care o tin in mana si cu cealalta ma prind de marginea mesei, trupul meu incepe sa tremure, sunt fericit, excitat si stresat, incerc sa privesc adultii din jurul meu, asa este nu exist pentru ei, dar trebuie sa fiu cu bagare de seama, orice gest ma poate trada. Nu pot sa gem zgomotos ma abtin din ami exprima placerea dar verisoara mea continua sa imi scalde pula in gurita ei umeda si pofticioasa, miscarile ei sunt accelerate cu fiecare secunda ce trece, mmmn cat o iubesc acum pe verisoara mea si inchid ochii las putin capul pe spate si din statuia de piatra devin, deodata, o balta de placere, imi eliberez sperma toata in gurita ei, ii place, spre surprinderea mea inghite toata sperma ce imi iese din mine si nu imi elibereaza pula pana nu imi curata toata sperna de pe ea.
Ahhh ce placut este, cele doua minute si jumatate cat a durat au fost de vis. Ii vad capul Mihaelei cum iese de sub masa, zambeste, este fericita, subt sigur ca asta este tot ce a vrut sa ii aduca Mos Craciun!
Ne privim pe furis in timp ce deschidem cadourile de sub brad, este trecut de ora 00: 00 dupa acest ultim ritual fiecare merge in camera lui la somn. Cele trei dormitoare de la etaj sunt ocupate, eu m-am bagat deja in pat cu gandul la ce s-a intamplat astazi intre mine si Mihaela, care mi-a devenit deodata foarte draga. In dormitorul de langa mine stau matusa si unchiul, iar in dormitorul parintilor sta ea, vara-mea.
Abia atipesc, cand aud un zgomot in camera! Deschid ochii si o vad in lumina razelor de luna ce isi faceau loc prin sticla geamului pe Mihaela. Perversa de vara-mea sta goala langa patul meu si cu degetul in dreprul bizelor im sasae, semn ca nu trebuie sa fac zgomot.
Deschid ochii cat cepele si deschid veioza micuta pe care o am pe noptiera.
- Ce faci nebuno aici vrei sa te vada cineva in pizda goala la mine in camera? Ii spun eu soptit, dar foarte ingrijorat ca s-ar putea sa vina cineva sa ma verifice si sa o gaseasca si pe Mihaela in camera!
- Nu fi pisica fricoasa, am unde sa ma ascund daca vine cineva, hai fami loc pe pat. Imi spune ea fara a fi stresata de ceva.
- De ce ai venit. Intreb cirios.
- Vreau sa mai stau de vorba cu tine ca doar esti varul meu si dupa toate ce s-au intamplat azi sigur vrei sa stii de ce.
- Da, asa este ai dreptate, chiar vreau sa stiu ce te-a apucat.
- Bine, spune ea zambind, dar mai intai vreau sa te dezbraci, sa renunti la haine asa cum fac eu mereu, atunci cand sunt goala simt ca traiesc, asta vreau sa faci si tu.
- Nu pot. Raspund eu in timp ce bag barbia in piept dar privirea imi ramane lipita de sanii ei in forma de para.
- De ce? Intreaba scurt - Imi este rusine de tine. Raspund eu rosind in obraji.
- Cum sa iti fie rudine de mine, pai noi trebuie sa fim ca fratii sa stim tot unul despre altul, sa avem secretele noastre pe care numai noi le stim si sa ne ajutam unul pe celalat cand avem nevoie de sprijin. Gabi, nu uita ca nunai noi doi suntem, nu avem frati, de aceea noi doi trebuie sa avem o relatie speciala. Spune verisoara in timp ce mainile ei imi deschid nasturii camasii de noapte cu care eram imbracat si mi-o da jos.
- Nu te teme de mine, iubeste-ma, continua ea sa vorvesca in timp ce degetul ei arataor de la manuta dreapta imi mangaie buzele si apoi coboara cu el pe pieptul meu, ajunge in zona buricului coboara si il baga in pantaloni, se ajuta si de cealata mana si imi trage pantalonii de pe mine, nu ma opun dar inima mi se face cat un purice de emotie.
- Acum sunt gol, vreau sa stiu de ce. Spun eu timid in timp ce ii privesc picioarele goale, abdomenul, sanii, buzele si apoi fixez privirea in ochii ei adanci!
- Pentru ca te iubesc, pentru ca vreau sa imi fii aproape de fiecare data cand am nevoie de tine, pebtru ca asta simt, vreau sa fim noi sa nu mai fiu eu si tu sa fim o familie fericita!
Si in timpul asta isi intinde picioarele goale spre mine, ma mangaie pe burta apoi isi coboare degetul mare pana intre picioarele mele, mi le deschide usor, face in asa fel incat penisul meu si testiculele sa fie la vedere, unul dintre piciorusele ei goale se joaca pe pula si pe scrotul meu, e palacut.
- Tu vrei sa impartim secretele astea impreuna, vrei sa ne bucuram de noi? Ma intreaba ea jucandu-se in continuare cu piciorusele ei facand ca pula mea sa reactioneze.
- Sigur ca da, imi esti ca o sora, desi esti cam enervanta uneori. Raspund eu in timp ce ma bucur de mangaierile picioruselor ei fine.
Madularul meu este acum in erectie, ahhh ce bine este. Cat ma bucur de senzatia pe care mi-o ofera piciorusele ei. Ma las dezmirdat de ea cand o bataie usoara in usa ne face pe amandoi sa tresarim.
- Repede, sub pat. Ii comand eu speriat, imi caut patura si o trag repede peste mine. Raspund cu un da si astept sa intre cel care a batut la usa.
- Buna puiule ce faci? Intreaba mama care intra in camera ca o pisica parca vrea sa nu ma trezeasca.
- Bine.
- Nu poti sa dormi, la ce te gandesti?
- Mi s-au intamplat mai multe lucruri azi si ma gandesc la ele.
- Doar nu te-ai certat cu iubita ta nu?
- Aaa, nu.
- Sa imi zici daca ai probleme sa vedem cum le rezolvam.
- Bine mamica, oricum nu este nimic grav.
Mama ma proveste cu ochii ei mari se apleaca si ma saruta pe frunte. Nu stiu daca acela a fost momentul cand mi-a vazut erectia dar ma prinde de penis prin patura, trage de el si imi zice.
- Fa ce ai de facut cu el, dupa care sa te imbraci ca sa nu racesti. Imi spune ea pe un ton calm masurand cu palma penisul erect.
- Bine mami.
- Noapte buna scumpule! Imi ureaza in timp ce ca o felina se indreapta spre usa.
Dupa ce se inchide usa, verisoara mea iese de sub pat toata numai un zambet.
- Mama ta credea ca te masturbezi, haaa, daca ar sti ea de ce ai tu pula sculata.
Eu dau patura de pe mine si las la vedere capul rosu al penisului.
- Oricum a reactionat mai bine ca mama care m-a si batut cand a aflat ca ma masturbez. Continua sa explice Mihaela!
- Da am o mama pe cinste, nu stiu cum ar fi reactionat tata, dar a fost bine.
- Bine Gabi hai ca o tai si eu la somn, ai grija de pulicica, maine avem treaba.
Imi saruta capul pemisului cu buzele ei moi, apoi ne sarutam pasional pe gura si scumpa mea iese din camera.
- Oare visez sau ce se intampla?

Ma trezesc, privesc prin camera, nimic neobisnuit. Iar am dormit dezbracat, firar daca afla mama, imi trag pantalonii de pijama pe mine si ma grabesc sa ies din camera. Tacerea din casa ma nelinisteste putin, cobor scarile si intru in bucatarie unde de obicei ii gaseam pe ai mei la cafea. De aceasta data nu este nimeni. Intru si in sufragerie, imi arunc ochii sub brad si vad cadoul de la Mos Craciun si langa el verisoara mea sta dezbracata, ma privea cu ochii ei dulci, observ ca sanul drept este legat cu o funda rosie.

- Nu vii sa iti deschizi cadoul varule? Intreaba ea in timp ce imi face semn cu degetul sa ma apropii!
Eu ma reped spre ea si o prind in brate, ii simt sanii tari si sfarcurile ce ma impung in piept, o cuprind cu bratele si o strang tare mai mult ca sa o acopar sa nu o vada cineva din casa asa de expusa.
- Esti nebuna, daca vine cineva, mama sau matusa. Spun eu speriat.
Mihaela incepe sa rada zgomotos si imi baga una din maini in pantalonii de pijama, ma prinde de penis si ma strange cu putere.
- Crezi ca mai aveai parte de un cadou ca asta daca nu ma asiguram ca suntem singuri acasa? Ai nostrii au plecat la tara, nu se intorc pana deseara asa ca tu scumpul meu verisor esti al meu pana atunci! Imi spune Mihaela pe un ton foarte serios.

In timp ce imi vorbeste, vara-mea se joaca cu manuta ei pe pula mea care incepe sa se scoale, ne sarutam si ma las prada vointei ei. Imi mangaie pieptul si se apleaca din ce in ce mai mult, ma saruta pe gat apoi pe piept, pe burta si imi trage pantalonii de pe mine spunandu-mi ca nu am nevoie de ei, ma conformez. Se aseaza in genunchi in fata mea imi beleste cu grija penisul si il saruta, il prinde intre buzele ei moi si il umezeste bine, ma prinde cu manutele de fund si ma trage mai adanc in gurita ei pofticioasa. Cu greu ma abtin sa nu gem, ahhh, o privesc pe vara-mea cum imi suge pula, e divina senzatia. O magai pe parul ei lung, apoi ii prind capul in palme mele si preiau eu controlul, incep sa o fut pe verisoara mea in gurita ei pofticioasa dupa bunul meu plac. Ea ma priveste cu ochii ei mari in timp ce imi bag pula adanc, pana aproape de baza penisului, se vede ca ii place si ma intreb oare cate puli a mai gustat pana acum enervanta de vara-mea. Ahhh, cu cata dragoste ma primeste in gurita ei.

Se aude suneria, ramanem amandoi nemiscati. Persoana ce se afla dupa usa insista. Imi iau repede pantalonii de pijama pe mine si Mihaela fuge spre dormitor. Ma intreb ce sa fac cu pula mea sculata, cine ar putea fi, cine mi-ar putea vedea erectia pe care o am acum, imi bag mana in buzunarul de la pantalonii de pijama si merg sa raspund. Deschid usa si ma trezesc cu Nicoleta, iubita mea, care imi sare in brate si ma saruta apasat, ii simt geaca rece cum se atinge de pielea mea si aerul de gheata ce intra in casa, pielea mi se face de gaina si trantesc usa de la intrare, scot mana din buzunar si o imbratisez cu putere. Imi cobor una din maini pe funduletul ei si ii strang o buca in palma. Imi simte erectie pe piciorul ei si se impinge mai tare in mine.

- Buna iubitule ce faci? Ce pula sculata ai bebe. Imi spune zambind si cu pauza de sarut - Tu ce faci? Nu esti la tara? Spun eu balbaindu-ma.
- Da iubi am fost ieri si am venit dimineata, i-am convins pe ai mei ca trebuie sa mergem amandoi la o petrecere de Craciun, inventia mea, si chiar am reusit sa ii conving. Imi trage violent pantalonii de pijama de pe mine si imi saruta capul rozaliu al penisului apoi continua cu explicatia masand madularul: Asa ca pot sta la tine pana maine dimineata, nu ca-i grozav? Si apropo i-am vazut pe ai tai ca au plecat si m-am gandit eu ca ai ramas singurel o vreme asa ca hai sa profitam de ocazie. Si incepe sa imi sarute si sa imi linga penisul ca pe un ciubuc dulce primit in dar de la Mos Craciun.
Penisul meu are parte de doua guri pofticioase azi, mmm, cat de bine ma suge si Nicoleta, desi stiu sigur ca eu am dezvirginat-o nu pot fi sigur de unde stie sa suga atat de bine o pula si totusi ma las vrajit de miscarile buzelor si a mainilor ei care se joaca cu testiculele mele.
Se ridica din pozitia sezut si ne sarutam, incep sa o dezbrac, ii deschid fermoarul gecii, o dau jos si o arunc fara sa stiu unde, la fel fac si cu bluza, ne sarutam pana reusesc sa ii desfac capsele sutienului, in acelasi timp ea isi deschide nasturele de la blugi si fermoarul, ma aplec si ii trag in jos blugii in timp ce ea arunca sutienul fix in bradul de Craciun.
Este pentru prima data cand o vad fara chilotei pe iubita mea ceea ce ma face sa cred ca scumpa mea a venit special pregatita pentru a face dragoste.
O prind cu mainile pe Nicoleta de funduletul gol si o sarut pe abdomen, ea isi desface coapsele imi pune mainile in cap, imi prinde parul printre degetele ei subtiri si ma impinge spre vulva rasa. Nu opun rezistenta, ma supun cuminte.
Stau in genunchi in fata iubitei mele ii sarut labiile si ii inspir placerea sexului. Ea se impinge cu pizdulicea mai tare in mine, o musc usor apoi cu limba ma joc intre labiile crapate putin si datorita pozitia in care sta, cu bazinul in fata cu picioarele cracanate cu spatele arcuit. Se tine de parul meu ca de o bara si se freaca acum cu vulva de buzele mele si de limba mea scoasa din gura special pentru ai gusta sucurile ce le secreta pasarica ei. Ma inebuneste Nicoleta, la fel ca si Mihaela, vara-mea.

- Ahhh, te iubesc! Mmm ce bine dai limbi in pasarica mea fierbinte iubitule, nu te opri bebe, auuu, aaa, asa suge lindicul ala obraznic puiu si dupa baga-mi limbuta ta in vagin, asa iubi, te iubesc, aahhhaahhh.

Eu sug clitorisul umflat, mmm ce bun este, privesc in sus spre ea, privesc la sanii ei cum ii mangaie in timp ce ma tine acum doar cu o mana de cap. Dupa putin timp simt vulva Mihaelei ca ma atinge pe spatele gol. Imi ingheata sangele in mine pentru o secunda, "ce se intampla? " ma intreb in gand dar continui sa sug lindicul excitat al Nicoletei, apoi vad sfarcurile Mihaelei cum se apropie din ce in ce mai mult de trupul iubitei mele. Bebelusa mea isi ia mana de pe sani si o indereapta spre vara-mea, o prinde de ceafa si o trage spre ea repede ca si cum nu ar mai avea rabdare si cele doua se scalda acum intr-un sarut frantuzesc. "What the fuck? " imi zic din nou in gand privind dintr-o pozitie inconfortabila scena incredibila. Amandoua fete privesc spre mine si eu care stau in genunchi in fata pizdei iubitei mele ling inca bijuteria dintre coapsele ei dar in acelasi timp imi pun sute de intrebari retorice.

Acum Mihaela ma trage de cap, Nicoleta da drumul mainii pe care o mai avea in parul meu lasand-o pe vara-mea sa faca ce vrea cu mine. Aceasta ma trage pana ma intorc cu fata spre vulva ei si ma impinge intre coapse. Stiu ce am de facut si nu pierd timpul, ma ingrijesc de pasarica verisoarei mele la fel cum am facut si cu cea a Nicoletei si totus e ceva ciudat, imi dau seama ca am devenit jucaria celor doua fete, sunt un pofticios care se hraneste cu dragostea dim cele doua pasarici. Nu pot sa opun rezistenta, placerea ce ma cuprinde dementiala. Si gustul, gustul pizdei ma face sa continui, sa ma joc cu limba in vagin sa musc din labiile carnoase si sa sug clitorisul asa cum un sugar isi suge suzetele una dupa alta si mereu cere mai multe!
Nicoleta si Mihaela, singurele fete din viata mea continua sa se sarute si sa se stranga in brate, sa isi mangaie reciproc sanii si fundule bombate, eu stau intre picioarele lor cracanate cu capul intre coapsele lor firbinti, ma bucur ca acum pot sa am grija de ambele pasarici fierbinti. Cu buzele si limba mea ascutita ma joc in vaginul Mihaelei iar cu degetul aratator si mijlociu de la mana dreapta o penetrez pe micuta mea Nicoleta. Gemetele sunt inabusite doar de saruturile celor doua fete, continui, din cand in cand schimb pozitia si o penetrez pe Mihaela cu degetele mele si o sarut pe Nicoleta la pasarica ei dulce.

Gemetele sunt din ce in ce mai zgomotoase, trupurile fetelor tremura din ce in ce mai des.
- Iubitule te rog nu te misca ramai asa. Imi comanda Nicoleta deodata.
- Da varule, nu te misca. Imi spune si Mihaela pozitionandusi vulva la cativa centimetri de umarul meu drept.
Cele doua fete nu se mai privesc un pe alta, au ochii inchisi si gemetele ies din pieptul lor fara control. Cu doua degete isi tin departate labiile si cu celelalte doua degete de la mana dreapta isi freaca agresiv clitorisul. Eu in genunchi, imi masez penisul si astept cu nerabdare primul jet de placere care sa imi inunde fata si sa se prelinga pe trupul meu gol.
Si prima incarcatura este lansata de pasarica Nicoletei, scumpa mea iubita, exact pe fata mea, urmeaza vara-mea Mihaela care tinteste primul ei jet de placere pe umarul meu si apoi continua sa ma scalde in lichidele lor inca pentru cateva secunde, eu incerc sa prind din zbor ambrozia secretata de fetele mele frumoase ce ma loveste cu putere.
Ahhh, senzatia pe care o am acum cand fetele isi dat drumul pe fata mea si pe trupul meu gol este divina! Ambele cad in genunchi langa mine, epuizate de placere nu mai apuc sa fac alceva decat sa le cuprind pe amandoua in bratele mele sa le sarut si sa le multumesc pentru ca au impartit cu mine dulceata ce le izvoraste din trup.

Nicoleta ma saruta pasional si ma linge pe fata, imi curata tot lichidul pe care l-a varsat acum cateva secunde pe mine. Vara-mea si ea ma linge pe gat si pe piept, mmm ma simt rasfata si iubit, le ador pe fetele astea doua. La un moment dat, Nicoleta ma prinde de par si ma iminge pe spate, sunt intins cu spatele pe covor, aproape de pomul de Craciun, privesc in sus spre steluta din varful bradului si ma las atins pe tot trupul de mainile si buzele fetelor. Fara nici o atentionare vad cum Nicoleta trece cu un picior peste capul meu, momont in care ii vad pizda cum imi zambeste dintre coapsele ei albe in timp ce se apropie de fata mea. Se aseaza in genunchi, simt buzele vulvei ei cum imi atinge fata. Imi scot repede limba sa nu pierd nimic din gusturile pe care mi le va da in dar aceasta bucatica de pizda excitata.
Mihaela, vara-mea, se joaca cu pula mea, trec cateva secunde in care nu mai simt nimic apoi o caldura umeda se prelinge de la capul pulii pana la baza. Acum inteleg, Mihaela a pozitionat pula la intrarea in vagin si apoi s-a asezat pe ea. Mmmm ce fierbinti sunt peretii vaginului ei si Nicoleta care isi freaca vulva de fata mea. Nu pot vedea din pacate dar simt cum cele doua s-au luat in brate si se saruta pe sani si isi sug una la cealalta sfarcurile ca doua fetite cuminti, se saruta pe gat si se musca usor, se saruta pe gura, chiar acum cand una din ele este infipta in pula mea si cealalta isi freaca pizda frumoasa de fata mea.
Mi-ar fi placut sa vad spectacolul acesta de pe un fotoliu, cred ca m-ar fi excitat la culme si m-as fi masturbat privind trupurile goale ale celor care se jucau astfel. Dar ma bucur mai mult ca eu fac parte din acest tablou ce ma excita la maxim.
In nebunia noastra de moment nici unul din noi nu sesizase ca in casa mai era cineva care ne privea de aproximativ 10 minute fara a face zgomot. Bunica Aniela statea pe fotoliu de langa usa si ne privea in timp ce noi nu ne mai saturam de placearea trupeasca pe care ne-o faceam cadou unul altuia. Si eu continui sa o ling pe Nicoleta in pizda, ahhh, si Mihaela nu se mai satura sa se futa cu pula mea sculata si cele doua fete se saruta ca si cum nimic alceva nu ar mai exista pe lumea aceasta in afara de noi trei.
Cu greu reusesc sa le spun fetelor printre gemete ca nu mai rezist. Cand au auzit, ambele fete sar cu guritele lor la pula mea, vor sa ma guste, imi dau drumul violent la sperma. Mmm, daaa, ce bine e! Acum simt cum buzele si limbile lor imi curata abdomenul, acolo unde s-a varsat cea mai multa sperma dulce, ce senzatie divina.
- Bravo copii, nu va este rusine sa va lingeti in cur unul pe altul in fata mea, eu care le-am vazut pe toate. Ne reproseaza bunica Aniela care era asezata pe fotoliu de la intrare ca o matroana.
Am fost luati prin surprindere de aparitia bunicii, in timp ce incercam sa ne acoperim fiecare partile intime ne impiedicam unul de altul si chiar era sa daramam bradul. Cu capul plecat si fara a spune ceva toti trei stam in fata bunicii acoperind cateva parti rusinoase ale trupurilor noastre goale.
- Bine va mai sta asa despuiati, imi place de voi dar acum ca v-am prins sa stiti ca trebuie sa va pedepsesc pana vin parintii vostrii. Continua bunica Aniela ridicanduse in picioare de pe fotoliu.
Se indreapta spre noi, se aseaza in fata Mihaelei, ii atinge abdomenul cu varful degetelor, se uita la ea si face o roata in jurul trupului ei gol fara asi lua ochii de la ea si nici degetele care tocmai au incheiat un cerc in jurul bazinului.
- Tu frumoasa mea semeni cu mine cand eram tanara, ai trupul meu de atunci si pielea iti miroase a dulciuri, spune asta bunica in timp ce ii miroase gatul Mihaelei
Apoi o ia de mana cu care isi acoperea sanii si o trage spre fotoliul gol. Ii trage si mana cu care isi acoperea vulva umeda, bunica ii impreuneaza mainile apoi scoate din buzunar o franghie destul de groasa cu care o leaga de incheieturile mainilor pe verisoara mea. Apoi vine la noi ne comanda sa dam mainile si ne leaga fara nici o ezitare, ne aseaza in genunchi. Cu mana ei ne apasa pe umeri si ne comanda:
- Stati!
Se indreapta din nou spre nepoata ei, ii ordona sa impinga fotoliu in fata usii, aceasta se supune. Am fost mirat sa observ cum de sub fotoliul confortabil apar doua carlige infipte in podea de care sunt atasate doua cureluse din piele. Mihaele este legata de glezne de catre bunica Aniela apoi aceasta trage de perna fotoliului si o scoate, prins bine in lemnul fotoliului este un al treilea carlig. Bunica o trage pe Mihaela peste manerul fotoliliului si ii prinde mainile de acel carlig cu ajutorul funiei, apoi se intoarce cu spatele si pleaca spre bucatarie.
Mihaela ramane tintuita cu picioarele legate si departate, aplecata peste manerul fotoliului. Pozitia sincer ma excita daca nu ar exista teama aceasta din mine si daca nu as fi legat cu mainile la spate sigur m-as duce la verisoara mea si as fute-o in pozitia asta.
- Gabi, Gabi, striga Mihaela la mine, unde pula mea te gandesti?
- Ma gandeam la ce o sa patim daca afla ai nostri, spun eu fara sa recunosc ca vizualizam cum ii bag pula in vaginul ei umed.
- Mai bine sa te gandesti cum o scoatem pe Nicoleta din asta, sa nu afle si parintii ei ca e belea.
- Suntem toti trei bagati in asta asa ca voi suporta consecintele ca si voi, dar vreau sa imi promiteti ca noi trei vom ramane la fel de apropiati si pe viitor nu numai acum, ca sincera sa fiu mi-a placut mult sa ma fut cu voi, am simtit ca suntem ca o familie fericita, spune frumoasa mea Nicoleta rosind in obrajori.
- Vine bunica! Strig eu soptit auzind pasii din spatele meu.
O privesc pe Mihaela si vad cum se schimba la fata, o expresoe de mirare amestecata cu teama ii tradeaza nelinistea. Oare ce am putea pati?
E grav! imi zic eu in gand, si intorc capul spre locul de unde auzeam pasii. Ochii mi se fac cat cepele si gura mi se deschide automat, e o nebunie ce mi se arata in fata ochilor, bunica Aniela, goala. E prima data cand vad o batranica dezbracata si sa fiu sincer nu ma atrage pielea zbarcita, sanii lasati si labiile subtiri ce atarnau parca de bazin ca o bucata de carne agatata, pusa la uscat. O privesc uluit si observ cu greu biciul din piele ce il tinea in mana dreapta. Se apeopie de Mihaela si ii zice:
- Ai fost fetita rea! Acum te voi pedepsi, la fel voi face si cu verisorul tau si cu iubita lui pana vor aparea parintii vostrii acasa.
Au aflat si ei, oare ce fel de gluma mai e si asta si de ce e dezbracata bunica? Sincer mi-e cam frica de consecintele acestei nebunii si nu este vorba doar de faptul ca am fost prins ca ma futeam cu doua superbe fete sub brad, imi este frica de faptul ca mi-am futut verisoara, aceasta relatie incestioasa care s-a nascut cu cateva ore in urma, povara ei ma streseaza. In timp ce ma gandeam la problemele mele bunica ii baga doua degete in vagin Mihaelei, le scoate si le linge.
- Trebuie sa primesti zece bice la bucile goale, insa nu esti destul de umeda in pizda, intai trebuie sa ne ocupam de asta.
Bunica vine ca o naluca spre mine se apropie asa de tare incat pizda ei e la cativa centimetrii de nasul meu, de aproape nu pare atat de dezgustatoare insa mirosul e divin, imi place mult cum miroase pizda babei. Miroase a trandafiri proaspat culeso din gradina dupa o ploaoe revigoranta de vara. Nu ma bucur prea tare de aceste senzatii noi ca simt mana bunicii cum ma trage de de ureche obligand sa o urmez in tacere. Ma impinge din nou in genunchi dar de aceasta data intre picioarele larg deschise ala verisoarei mele.
- Nu sta si te uita la mine, linge-i pizda lu vara-ta ca trebuie sa ii aplicam corectia.
O privesc pe bunica Aniela, goliciunea ei ma face sa imi pun mii de intrebari la care nu gasesc raspuns. Imi bag nasul in funduletul verisoarei mele si cu limba ii ating labiile moi, gustul pizdei ei ma excita si incep sa o ling ca pe o inghetata ce se topeste, imi bag limba cat pot de adanc in vaginul ei in timp ce iubita mea ma priveste, la fel face si bunica care ne supravegheaza de aproape.
- Hai, gata lingaretule, ma prinde de umar si ma trage dintre coapsele larg deschise ale Mihaelei apoi imi ordona sa merg la locul meu, fac in tocmai cum mi se cere.
Degetele bunicii intra din nou in intimitatea nepoatei ei, le scoate si le gusta din nou, zambeste.
- Acum pregatestete Mihaela!
Nu termina de zis aceste cuvinte ca prima lovitura se lipeste zgomotos de funduletul bombat al verisoarei mele. Un tipat ascutit de durere reala iese din plamanii nepoatei. Bunica anunta a doua lovitura, urmeaza a treia, tipetele continua sa faca zgomotul infernal, vad lacrimi pe fata Mihaelei, e clar ca durerea e prezenta in sangele ei. O privesc pe Mihaela si la a noua lovitura ii iese din pizda sucul placerii. Raman uimit si intorc capul spre Nicoleta care privea scena cu interes si isi musca buza inferioara. A zecea lovitura intarzie sa isi faca simtita prezenta prin tipete, cand o privesc din nou pe Mihaela vad ca bunica Aniela ii dezleaga gleznele apoi funia de la maini, o sarut pe frunte, o imbratiseaza si ii sopteste ceva la ureche.
- Bine Gabi, tu esti urmatorul! Striga bunica fara sa ma priveasca.
De aceasta data Mihaela ma prinde de brat, ma trage si ma ridica de pe podea, ma leaga in acelasi fel in care a fost si ea legata cu cateva momente in urma. Pula imi atarna fara vlaga, nu stiu ce ma asteapta dar vad ca bunica Aniela doar ma priveste. Mihaele dupa ce ma legat bine isi baga limba intre fesele mele si ma linge in timp ce cu manutele ei imi mangaie testiculele si pula. Este placut, as sta asa toata ziua sa fiu mangaiat si lins in fund. Se pricepe verisoara mea la asta, parca a facut-o de mii de ori, stie exact ce sa faca. Dar nu termina si cand ma simteam mai bine simt cum se ridica si ma plesneste cu o palma pesre fesa dreapta. Intinde mana spre bunica si aceasta ii da biciul de piele. Ce are de gand? Ma intreb urmarind miscarile celor doua.
- Ai fost un verisor foarte obraznic, m-ai pacalit ca sa iti dau pizda mea frumoasa sa iti bagi tu pula belita in ea, acum am sa ma razbun pe tine obraznicule!
Despre ce vorbeste? Ea a fost cea care s-a dat la mine, cea care a inceput aceasta poveste. O usturime suparatoare imi mangaie fesele, prima lovitura mi-a fost aplicata, mi s-au incordat toti muschii si legaturile parca deveneau mai stranse, ma abtin sa nu tip ca o fetita in fata iubitei mele si a celorlalte femei din casa. Nu ma mai simt excitat si pula isi pierde din avantul care si-l luase mai devreme dupa tratamentul pe care mi-l aplicase vara mea cu limba si manutele ei fine. A doua lovitira parca e si mai greu de suportat si imi strang mai tare incheieturile. Ma simt furios, probabil nu as fi asa daca loviturile le-as primi de la bunica Aniela si nu de la varisoara mea. Deschid ochii si o vad pe bunica Aniela care o aduce pe Nicoleta langa mine. Ma intreb daca ea intelege ce se intapla aici.
Bunica o aseaza in genunchi intre coapsele mele in asa fel incat sa poata sa imi ia pula in gurita. Nicoleta stie de ce este acolo si incepe sa ma suga ca un bebelus flamand. Imi place senzatia, acum ca loviturile s-au oprit ma simt din nou rasfatat, iubit si cel mai important foarte excitat!
Se aude din nou o plesnitura si pula mea este muscata, scot un Aaaa ragusit din gura.
- Nu musca pula Nicoleta ca ai nevoie de ea cumnatico. Ii zice vara-mea iubitei mele ca si cum ar fi sotia mea si ea sora mea nu vara mea.
Bunica Aniela ne priveste, observ ca mana ei dreapta este intre coapse si isi mangaie vulva, sta chiar aproape de mine si ii pot urmari miscarile. Mihaela observa ca o privesc pe baba cum se masturbeaza si imi aplica o corectie cu biciul.
- Unde te uiti? Intreaba ea zambind dar fara sa astepte un raspuns.
Involuntar imi bag adanc pula in gurita Nicoletei, se ineaca si imi scoate madularul din gurita ca sa poata respira. Ciudat, legaturile din jurul incheieturilor nu se mai strang. Ma simt relaxat, usturimea o simt local, in zona genitala, furnicaturile nu mai sunt o povara devine o senzatie placuta, spre surprinderea mea raman la fel de excitat. Nicoleta se ridica de pe podea si ma priveste de la departare. Mihaela imi aplica lovitura dupa lovitura cu pauze de aproximativ 30-40 de secunde. Eu o privesc in continuare pe bunica Aniela masturbanduse, trupul meu acum nu mai este in spasme, ma relaxez si culeg doar placerea din acele lovituri usturatoare. La a zecea lovitura sperma taneste din interiorul meu intr-un jet puternic ce stropeste materialul fotoliului.
Bunica se opreste, nu mai acorda atentie pasaricii ei, imi zambeste si vine repede sa imi desfaca legaturile.
- Gata Gabriel, acum esti mare, te-ai botezat si tu!
Ma ustura foarte tare fesele de la loviturile primite, dar despre ce vorvesre bunica, ce botez? Ma lasa pentru cateva clipe sa imi revin si se indreapta spre Nicoleta. Ii ia mainile si incepe sa ii dezlege nodul.
-Si cu mine cum ramane? Intreaba ea nedumerita.
- Scumpa mea tu nu faci parte inca din familie asa ca nu pot sa iti aplic acelasi tratament, imi trebuie consimtamantul parintilor tai.
- Pai dupa cate am vazut si cate am simtit azi alaturi de iubitul meu verisoara lui si de dumneavoastra care stai acum goala in fata mea, credeti ca mai am nevoie de aprobare? Vreau sa devin membra cu drepturi depline, vreau sa fac parte din familie ca oricum ma voi casatori cu Gabi si ce am simtit azi vreau sa simt toata viata alaturi de el!
Nicoleta este extrem de hotarata, imi place hotatrarea ei si se vede treaba ca ea a inteles mai multe decat mine din aceasta lectie cam dureroasa ce e drept.
- Bine, fie cum zici tu, dar viitorul tau sot v-a fi cel care iti va aplica loviturile. Spune bunica in timp ce o conduce spre locul in care am avut parte si eu si Mihaela de un tratament dureros ce s-a transformat intr-o oaza de placere intr-un sfarsit.
Bunica imi leaga iubita de fotoliul durereii, asa cum l-am numit eu in timp ce o priveam pe Mihaela incasand lovitura dupa lovitura.
Verisoara mea imi da biciul de piele si ma saruta dupa care imi sopteste la ureche:
- Sa nu fii bland cu ea, e o curva si e curva ta, dar eu iti zic sa o faci sclava ta!
Iau biciul si ma indrept spre Nicoleta care astepta in pozitia capritei intepenite in timp ce vroia sa sara peste un obstacol. Bunica Aniela ii pregatise deja pasarica, ia dat limbi cat mi-a vorbit Mihaela asa ca eu am trecut direct la loviturile usturatoare, in sinea mea sriam ca eu trebuie sa fac asta, ma simteam intr-un fel dator pentru clipele de neuitat care m-a facut sa le simt pana acum si un alt lucru care ma facea sa o iubesc mai mult era faptul ca isi doreste cu atat ardoare sa faca parte cu adevarat din familia mea.
- Mai tare! Tipa ea in timp ce asteapta urmatoarea lovitura!
- Mai tare! Tipa din nou.
Eu lovesc in continu pana la a sasea lovitura cand ma opresc! Spasmele ei sunt atat de puternice, si jeturile de lichid se varsa cu presiune pe podea incat ma grabesc sa ii desfac legaturile si sa o tin la pieptul meu. O sarut, alaturi de noi vine si Mihaela dar si bunica Aniela care ne imbratiseaza pe toti trei. Un san lasat de-al bunicii imi atinge obrazul, ma mir ca este atat de fin.
- Bine scumpeilor, duceti-va sus la somn, eu ii astept pe ai vostri si mai fac ceva curatenie pe aici ca va asteapta o surpriza.
In timp ce urcam scarile la etaj bunica striga la Nicoleta:
- Scumpa, ramai peste noapte da?
- Da bunica, raman cum sa nu! Raspunde iubita mea dupa care ne sarutam zambund unul la altul in timp ce ne reluam activitatea de a urca scarile
Ajunsi in camera la mine mergem pe rand la dus dupa care adormim toti trei in patul meu, dezbracati si imbratisati.

- Buna copii! Ne vedem jos in cateva minu...



    Login